Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 12:37:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predlog  (Pročitano 4641 puta)
01. Maj 2012, 21:00:51
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Duze vreme pratim sportski deo foruma, i uvek se nadje neko ko ce na temi Crvene Zvezde (a verujem i Partizana) da podbada, smara, i podjebava.

Najnovije ovaj "svajcarac_1987", a i navijaci Partizana (svaka stranica, 6-7 njihovih postova).

Tako da, moj predlog je, zabraniti pisanja navijaca Partizana na temi Zvezde (isto za njihovu temu, navijaca Zvezde), i da se brisu njihovi postovi (prijaviti moderatoru, pa oni obrisu, pametni ce prestati da pisu, drugi posle par puta, jednostavno ban).

I napraviti jos jednu temu, sa recimo nazivom "Podjebavanja (ili recimo Diskusija, da ne bude, vulgarno) itd navijaca Zvezde/Partizana", pa nek' smaraju jedne druge tamo koliko hoce.Prilicno jednostavno.Iskreno, barem mene, ne interesuje da citam njihove postove kojih ima vise od 50% na temi.

Naravno, ovo je samo predlog, i Vi odlucujete. Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Dokle ovakvi debilni predlozi ? Pa nismo (još uvek) Amerika pa da se ogranicava sloboda govora... pravila foruma su jasna, zna se tacno za šta ide opomena, za šta ban... ovom dečku niko ne može argumentovano da replicira, pa ajde sad da ga banujemo, a kad je to protiv pravila, hajde drugi debilni predlog... svašta...

... ili da proširimo predlog: da svi koji ne slušaju Cecu i JK više ne pišu na njihovim temama, da svi koji ne glasaju za Tadića i DS više ne pišu na njihovim temama, da svi kojima se ne sviđa Anđin film više ne ulaze na tu temu, itd... nek se otvori nova tema pa nek tamo podbadaju...
« Poslednja izmena: 01. Maj 2012, 22:17:30 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
slazem se sta ima koji kurac da pismo jedni drugim po temama imamo temu super lige pa tamo mozemo da se natkurujemo  Smile ja sam odavno prestao da pisem u komsiluku jedino sam bacio koj post na navijackoj temi,a i to samo dok se neotvori nova i onda ajde zdravo

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Iskreno, mene uopste ne zanimaju postovi Partizanovih navijaca/simpatizera, sta god.Jos manje ovih sto gledaju da podbadaju sto vise.Znaci ne zanima me uopste.Jedan od razloga zasto sam za sve ove godine, mozda 3 puta svratio na temu Partizana.

Nek' se lepo otvori posebno tema za one koji hoce da diskutuju i podbadaju druge navijace, i smaraju svojim postovima.

Nek' odluce sta hoce, i onako je tema otisla u pm odavno.Ovako mislim da bi bilo bolje, ali dobro, moje misljenje.

Edit:Evo, cist primer kako izgleda odmah bolje, cim niko ne podbada, zajebava, itd...http://forum.burek.com/fudbalski-klub-crvena-zvezda-t572807.1760.html

Dok u proslih 178 strana, mozda ima jos 2-3 takve.
« Poslednja izmena: 01. Maj 2012, 23:08:51 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
predlog ne treba razmatrati. Ali bi bilo ok da se malo pooštri kriterijum moderacije prema trolovanjima, retardiranim prepucavanjima i slično.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Da, nije moguce nikako i ni po kom osnovu zabraniti nekom od clanova foruma da pise u odredjenim temama, samo zato sto navija za ovaj ili onaj tim.

U situacijama gde pojedinci preteruju postoji opcija da se te poruke prijave, i po prijavama, mi brisemo. Ponekad jednu, prijavljenu poruku, ponekad vise poruka, sve u zavisnosti...
Ukoliko pojedinci preteruju, bivaju opomenuti. Ukoliko i pored opomene nastave istim tempom, bivaju sankcionisani...

Nikako drugacije ne moze da funkcionise...Jednostavno je tako, selektivno pisanje po odredjenim temama nije moguce, ni tehnicki.

Otvaranje zasebne teme gde bi bilo dozvoljeno podbadanje mislim da nema neku vecu buducnost, zato sto je pojedincima zanimljivo da podbadaju bas na tim odredjenim temama, gde se pojavljuju ovi ili oni navijaci, pojedini clanovi...pa se ceka da neko padne na odredjenu provokaciju...
Tema u sklopu koje bi samo taj deo bio dozvoljen sama po sebi mislim da gubi smisao, posto to ne bi bilo zanimljivo, niti imalo tu draz...

Svakako bi bilo dobro da cujemo predloge i misljenja kolega sa tog dela foruma, ovo je samo moje misljenje...
« Poslednja izmena: 02. Maj 2012, 00:02:04 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Samsung 111111
Na neki nacin je covek upravu,na neki nije.
Prosto,te dve teme su osetljive.Svaka budala..moze da udje na obe teme i napravi lom.

I u tome je razlika u odnosu na politicki deo.Tamo udje jedan dva tri coveka,na 5 teme..I iznervira ostale,ali ili mu se obrisu postovi ili se covek banuje.I to uglavnom ostane na tome,jer niko nije vatreno vezan za nijednu stranku.Dobro ne niko,ali to se iz vazduha vidi da su neki indijanci pa ih ljudi zaobilaze.Pa se i to cak ne odvija na jednoj temi nego na bezbroj tako da nema nekog uticaja.

Dok na ove dve teme,mada slabije gledam temu komsinice..Udje neka budala,naparavi se pametan..I napadanu ga dvesta vatretnih,okorelih,zagrizenih navijaca suprotnog tabora pa se rasprava razvije na 500 strane.

I gde se desi problem ?
Sto ako zelis da procitas novost na temi,trazis je 15 minuta.
Konstruktivna rasprava padne u vodu..

*Iskren da budem,u zadnje vreme..je nekako okej bar na partizanovoj temi
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Ok.I respect that. Smile

Mislim da jeste izvodljivo, ali verovatno nije najbolje resenje, a ni lako.A i uvek bi bilo onih koji ce da se zale na to.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Safari 534.55.3
mob
Apple 15
Mislim da je najveci problem sto ljudi na navijackom forumu hoce i jare i pare...
Pa, odlucite... jare ili pare?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ova tema je posluzila za neki predlog a ne da ti sada ovde nama pricas sta je i kako, o nekim budjenjima isl.
Lock
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 12:37:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Predlog
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.