Okupljanje se pravi da bi se ljudi koji se znaju iz jedne dimenzije upoznali i u drugoj i trecoj... Ne mozes jedan dan u zivotu da ne mislis na vatanje... ja sam uvek bio spreman da bi se video sa duletom i nesom svaku ribu da odbijem... ribe dodju i prodju, prijatelji ostaju
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pa naprave ti vise da imate !! Majce ne traze leba!!!
Ali traze pare dragi moj decace.....
@el_radisa
Druze ja se izvinjavam, ali nekako mi je duskova ideja bila bliza (njegov post mi je onako "zveknuo" u oci)...SF i Dusko i ti i svi mi predlazemo i usvajamo
I sa moje strane se predlog usvaja,ja ovde moram biti mirodjija :twisted: u svim odlukama :wink:
I obavezno nick da se stavi na majcu cija je
To nema šanse, jer bi onda morala za svakoga da se štampa posebna majica a to je skuplje. Jedino neko doštampavanje ali ... Za to će služiti bedževi.
Jedino, možda bi mogle da se naprave majice recimo posebno za obične korisnike, posebno za moderatore i posebno za administratore ali ... to možda može i sledeći put.
E, ja sada imam jedno pitanje. Da li je moguće da se za mene ostavi jedan majica i ja bih je sigurno uzeo pri mom prvom dolazku u Srbiju?
Ma, meni nije problem da odem u Srbiju, ali moram da se klackam 1000 km a i kada bih otišao sigurno se ne bih zadržavao ispod 15-30 dana, a toliko vremena sada nemam. Neću da idem na nekoliko dana.
Kako mi se čini, roditelji će ići tamo u julu ili avgustu. Jedina šansa da ja dođem ovo leto je da oni krenu u julu i da ja ne radim, ali to će se teško desiti.
Ali, to nije nije ni bitno, nego, jel može meni neko da obeća da ćemo videti gomilu slika? I važi li ovo za majicu?