Nemoj postovati spiskove, to je uvek nezahvalno... Docice jos 7-8 ljudi koje cu ja naknadno ne vezano za forum zvati, ali u svakom slucaju nek se ljudi prijavljuju, ali spiskove nemojte postovati do pred samo okupljanje
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ja sam uvek ZA,bilo da sam jedina medju muskarcima ili da je samo jedan muskarac medju nama devojkama...Uopste nije vazno koliko koga vec da se mi lepo druzimo,moje misljenje,i iskreno zbog toga i dolazim...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!