Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 22:31:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prebijene ustase  (Pročitano 24452 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Eh Dahija,pa nemoj tako....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Eh Dahija,pa nemoj tako....

ma dure..postivam sve..al' nevolim kad mi prdi neki baustelac il' seljacic (napaljeni drkazija) o nekim tucama..kako on tuce "ustase"

krmino jedna ustase ne postoje 50 godina....
IP sačuvana
social share
Moj dom je BIH,ja dizem zastavu do neba !!!!!

i da,da...do haosa i rasula sve vas vodi Baba Jula Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ma dobro to su iovako djecurlija,ja se samo pitam kako je to doslo da je se u toku rata na RTS-u samo o Hrvatima govorilo kao Ustasama...pa nitko od njih nije nosio ni u niti crnu uniformu...Ali mislim da je se to tako naglasivalo da bi se povratio Jasenovac i NDH u svakodnevni zivot da bi ljudi opet dobili strah....sto je absolutno ludo stanje bilo...jer ustasa nije postojalo a ni sada ih nepostoji. A naprimjer zasto ja nemogu da vjerujem zasto su se Cetnici u Srbiji podigli na istu razinu kao Partizani,jer svi mi znamo kako je bilo popularno bilo u Ratu nositi sajkacu i vijoriti crnu zastavu sa mrtvackom glavom ja mislim to dosta govori o kakvim herojima je tu bila prica.... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Ustase ne postoje vec dugo, ali sam primjetio povremeno isticanje ustaskih simbola od strane obicnih gradjana... Istina je da su u Srbiji Cetnici i Partizani izjednaceni u zakonu o povratu imovine iz 19** i neke... Ostala izjednacavanja ne postoje.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ustase ne postoje vec dugo, ali sam primjetio povremeno isticanje ustaskih simbola od strane obicnih gradjana... Istina je da su u Srbiji Cetnici i Partizani izjednaceni u zakonu o povratu imovine iz 19** i neke... Ostala izjednacavanja ne postoje.

kao sto su meni muhadzedini pri srcu,tebi cetnici,njima ustase...tako to biva Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E @faca opet lupetas budalastine. Lepo ti objasnio a ti opet po starom. Pa Srbi su ziveli na tim prostorima a danas tu zive hrvati. Bas cudno?! To su katolici Srbi koji su kasnije presli u hrvate! Dobro dosta o tome. Da se ne bismo vise ponavljali a i posle prelazili na uvrede. Dobro je sto je Vlado postao moderator, tj. napokon neko ko ce zastupati sve Srbe na ovom delu foruma, a utoliko mi je malo i zao jer ce sada hrvati nastradati tj. biti banovani. Sa kim cemo se posle raspravljati?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E @faca opet lupetas budalastine. Lepo ti objasnio a ti opet po starom. Pa Srbi su ziveli na tim prostorima a danas tu zive hrvati. Bas cudno?! To su katolici Srbi koji su kasnije presli u hrvate! Dobro dosta o tome. Da se ne bismo vise ponavljali a i posle prelazili na uvrede. Dobro je sto je Vlado postao moderator, tj. napokon neko ko ce zastupati sve Srbe na ovom delu foruma, a utoliko mi je malo i zao jer ce sada hrvati nastradati tj. biti banovani. Sa kim cemo se posle raspravljati?!

katolici srbi koji su presli u hrvate....
ti si za audicije  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500

On je meni "obijasnio"... ma mene ta teorija u biti zabavlja... a i vrlo je korisna - jer kad dokažeš da Srbi na nekim prostorima nisu živjeli i nemaju nikakve veze ni kontakta sa tim prostorima, onda se fino izvuče ta teorija o "pokatoličenim Srbima koji su poslije postali Hrvati" i time se rješavaju sve nelogičnosti i praznine u velikosrpskim pričama...

Ponavljam - vrlo zgodna i prikladna priča. To što nema veze sa logikom i istinom - ma nije bitno...

Mogu i ja ustvrdit da su svi Srbi zapadno od Drine u biti pravoslavni Hrvati koji su kasnije postali Srbi. I šta sad? Nema dokaza za takvu glupost, kao što nema dokaza ni za bedastoću o "pokatoličavanju".

Samo, ja nisam bolesno opsjednut mračnim urotama zlih crkvenih krugova kojima je jedina opsesija preobraćivanje inovjeraca.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2006, 11:04:55 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
...Joker zovi pokatoličenog ....  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Mogu i ja ustvrdit da su svi Srbi zapadno od Drine u biti pravoslavni Hrvati koji su kasnije postali Srbi. I šta sad? Nema dokaza za takvu glupost, kao što nema dokaza ni za bedastoću o "pokatoličavanju".
DA mozes, ali ti ces biti pokretac te teorije, a mi smo spominjali teoriju koja se vucara vec 50 godina... Potrudicu se da ti pronadjem neke dokaze...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 22:31:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.