Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 16:48:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prebijene ustase  (Pročitano 24554 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
moram Vladu da usmerim na koletkivne sportove, jer smo u individualnim jako loši.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moram Vladu da usmerim na koletkivne sportove, jer smo u individualnim jako loši.

pa dobro nije bas tako, nezaboravimo zenski tenis....ona crna, nesjetim joj se ime  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Ana Ivanović  Smile  ali to je onaj deo gde tek počinjemo,

mislim da bazične sportove
IP sačuvana
social share
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Vlado posto vidim da jos nisi poceo zrelo da razmisljas iako to pokusavas,onda mogu da razumijem koliko ti je tesko.Tupsone,prvo pogledaj sta sam pricas pa okrivljuj druge,jadna zemlja gdje ces ti postati advokat.Sam si poceo da pricas Srbija je naj ovo naj ono vi ste najbolji u Sportu svi su ludi eto samo vi zdrava nacija.Jednostavno nemas argumente nego izlazes samo svoje misljenje sto je upravo si zakljucio nezna ni Bog sam kako.Ti meni nesto pricas kakav je moj um bolestan,pa tko se moze diviti Cetnicima i Ustasama taj je za mene reterdiran i bolestan,a kako vidim o cemu ti pricas i kako si nastrojen nisi mi bas daleko od tog stanja.Ja nigdje nisam rekao da je Hrvatska bolja od Srbije ili da mi smo bolji sportasi kao sto ti nama zelis da docaras kako ste vi u svemu najbolji.

Svaka tebi cast ako ti sturidas i zelis postat intelektualac,ali si zatucan Srpstvom totalno,daleko ste vi od Europe i njene kulture!

Ajde uzivaj i sretno ti na Faxu!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Svaka tebi cast ako ti sturidas i zelis postat intelektualac,ali si zatucan Srpstvom totalno,daleko ste vi od Europe i njene kulture!

što volim ovo licemerje.
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob

što volim ovo licemerje.

Sto licemerje,pokraj svega sto ovdje mi diskutujemo ja njemu zelim da ima uspijesan fakultet,kako sam citao negdje sada je 5 Semestar pa tako da ima jos 3 ako nije Bechlor.Ali neshvatam ga samo sto ima tako radikalni stav prema Bosni,Hrvatima i svim susjedima oko Srbije.Ali nebitno zaboravimo ovo sve....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
moraš shvatiti ne možeš doslovno i isključivo sve shvaćati

šta ti znači mi smo najbolji u sportu? šta da nema nitko bolji i da nikada  nije ni bio? da ste u svim sportovima najbolji bez iznimke? da ste oduvijek najbolji i da će te uvijek biti? šta?

šta ti znači bosna je srpska? šta oduvijek je bila ili od kada vama paše? čija je bila prije nego je postala vaša? nečija ili ničija ili nije važno? zašto sve počinje od vas i završava s vama? zašto?
Citiraj me bre!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne laprdaj okolo...

Vlado posto vidim da jos nisi poceo zrelo da razmisljas iako to pokusavas,onda mogu da razumijem koliko ti je tesko.Tupsone,prvo pogledaj sta sam pricas pa okrivljuj druge,jadna zemlja gdje ces ti postati advokat.Sam si poceo da pricas Srbija je naj ovo naj ono vi ste najbolji u Sportu svi su ludi eto samo vi zdrava nacija.Jednostavno nemas argumente nego izlazes samo svoje misljenje sto je upravo si zakljucio nezna ni Bog sam kako.Ti meni nesto pricas kakav je moj um bolestan,pa tko se moze diviti Cetnicima i Ustasama taj je za mene reterdiran i bolestan,a kako vidim o cemu ti pricas i kako si nastrojen nisi mi bas daleko od tog stanja.Ja nigdje nisam rekao da je Hrvatska bolja od Srbije ili da mi smo bolji sportasi kao sto ti nama zelis da docaras kako ste vi u svemu najbolji.

Ne vrijedi, decki idu iz kraajnost u krajnost... jel ja pricam spanski?
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
moraš shvatiti ne možeš doslovno i isključivo sve shvaćati

šta ti znači mi smo najbolji u sportu? šta da nema nitko bolji i da nikada  nije ni bio? da ste u svim sportovima najbolji bez iznimke? da ste oduvijek najbolji i da će te uvijek biti? šta?

šta ti znači bosna je srpska? šta oduvijek je bila ili od kada vama paše? čija je bila prije nego je postala vaša? nečija ili ničija ili nije važno? zašto sve počinje od vas i završava s vama? zašto?
Citiraj me bre!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne laprdaj okolo...

Ne vrijedi, decki idu iz kraajnost u krajnost... jel ja pricam spanski?

Ma nepricas,razumijemo mi tvoj jezik,ali nerazumijemo tvoj stav.Ali da odma naglasim sa nekim novijim komentarima tvojim se slazem....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Toliko mi je mrsko da ponovo pisem ono sto sam vec napisao. Sta vrijedi kad sve sto ja napisem ne mozes odvojiti pola minute da pazljivo procitas i razmislis. Ja se vezem strogo na jednu stvar, a ti uopstavas... Ne vrijedi da diskutujem sa nekim ko pazljivo ne cita moje poruke...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Toliko mi je mrsko da ponovo pisem ono sto sam vec napisao. Sta vrijedi kad sve sto ja napisem ne mozes odvojiti pola minute da pazljivo procitas i razmislis. Ja se vezem strogo na jednu stvar, a ti uopstavas... Ne vrijedi da diskutujem sa nekim ko pazljivo ne cita moje poruke...
Pa dobro Vlado ako je to tako,ja cu tvoje komentare u buduce komentarisati jer ipak forum postoji od dijaloga nekog valjda...a ti ako hoces komentarisi moje a ako mislis da necitam pazljivo i nevrijedi da mi komenatarises nemoras.Tvoja odluka.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 16:48:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.223 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.