Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 14:38:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prebijene ustase  (Pročitano 24550 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A evo dokaza kako se Hrvati oduvek dobro slazu sa Italijanima i Nemcima do dana danasnjeg.Okolnosti su se promenile,ali politika ne
http://www.youtube.com/watch?v=CEIdtBukezA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pa covjece koliko ce te se vise kaciti za te Ustase,bilo je to prije 60 godina i sa time je odavno gotovo.Ali to je vasa najveca muka,nemozete da shvatite da svaki puta kada zelite rat i prosirenje na Hrvatsku toliko batina dobijete u Hrvatskoj da to opet prepricavate 60 godina dok opet neskupite hrabrost da opet nepokusate,pa ljudi pustite vise te Ustase i Cetnike zasto vas u Srbiji vise brine proslost nego buducnost! Smile

A evo jedna ljepa slika kako je bilo Drazi i Ustasama:

kako vidim i on je zelio biti uz njemce i Ustase!! Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Ne lupetj majke ti... ko zna sta je ovo slikano i kakvi su ovo pregovori bili. Draza se borio za Srbiju, za kralja i otadzbinu, a ne za NDH...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Ne lupetj majke ti... ko zna sta je ovo slikano i kakvi su ovo pregovori bili. Draza se borio za Srbiju, za kralja i otadzbinu, a ne za NDH...

Vlado ovo je fotomontaza iz godine 1944 radili su sa Photoshopom hahahahaha...Draza se borio za svoje dupe...

hahahaha bas si smijesan evo ti jos jedna slika o tvojim junacima...

toliko o kome i cemu i sa kim su se borili.Znam da si se sada malkice prepao i da mislis sad odkud mu slike gdje su Srbi i Italijani skupa ali batko moj u II World War je svako gledao samo svoje interese,pa tako i Cete i Uje...I Pavelic je se borio za Hrvatsku domovinu,za Hrvatski narod i protiv svezeljne Srbije..a u istinu je nas Hrvate osramotio do kosti! Ali sta ces vi u Srbiji to valjda sada morate najbolje da znate, i Milosevic je vas uveo u govna kao i Seselj i pobio neduzne civile po cjelome balkanu,ali ipak vi u nekom smjeru to opravdavate...i onda nesto nabacujete hrvatima i NDH hahahahaha smisni ste stvarno..Majke ti idi igraj nogometa,ili studiraj 2 godina faxa si pa tako ajde imas ti jos dosta toga da nabubas!Sretno ti Vlado ipak zelim na faxu...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Dosao @tiger2005 da mi objasni za sta se borio Djeneral Draza Mihajlovic...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Dosao @tiger2005 da mi objasni za sta se borio Djeneral Draza Mihajlovic...  Smile

Dosao Vlado da svima prica kako je on popio svu pamet Svijeta,skupa sa Drazom...eto Vlado ti samo nama objasni kako to sve te slike....tebi je jedino zao sto nisu Srbi cinili ono sto su Ustase.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Dosao Vlado da svima prica kako je on popio svu pamet Svijeta,skupa sa Drazom...eto Vlado ti samo nama objasni kako to sve te slike....tebi je jedino zao sto nisu Srbi cinili ono sto su Ustase.
Mogao bih da pricam o svakoj slici... ali sta ce meni to. Hocu li ja tebi neto dokazati? Hocu li to ja ispasti pametan u ocima nekog ko nije prijateljski nastrojen? Ova zadnja recenica govori o tvom karakteru i zlu koje se nalazi u tvom glasu. Meni ne pada na pamet da nikom, a kamoli tebi uzdizem neku licnost, naciju ili bilo kakvu drustvenu skupinu. Moj um nije ni malo bolestan kao tvoj pa da navija za zlocine koje je ucinila odredjena grupacija. Ovo govori o tvom pilecem mozgu i razmisljanju. Zatvoreni su ti svi vidici malisa.  Smile  Dobrodosao na Srpski nacionalisticki forum.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vladek a što su sve one tvoje priče da su srbi naj ovo i naj ono?
čisto uzdizanje
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Uzdizanje zato sto imam sta da uzdignem. Uzdigao sam ono sto ste vi demantovali. Za razliku od ovog gore tupana, ja ne uzdizem rat i krvoprolice. Prelistaj malo moje zadnje postove, upravo sam negdje diskutovao o tome... A sto se tice da su Srbi u svemu naj! Jel ti mislis da se ja zadovoljim i da mi srce drhti od uzbudjenja i radosti kad cujem da ej Bosna oduvijek bila srpska? NE! Zasto? Zato sto sam to znao od kad sam poceo zrelo da razmisljam. Ne vidim da sam negdje i nekad iznio neko djecije hvalisanje. Ako grijesim, citairaj me.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moraš shvatiti ne možeš doslovno i isključivo sve shvaćati

šta ti znači mi smo najbolji u sportu? šta da nema nitko bolji i da nikada  nije ni bio? da ste u svim sportovima najbolji bez iznimke? da ste oduvijek najbolji i da će te uvijek biti? šta?

šta ti znači bosna je srpska? šta oduvijek je bila ili od kada vama paše? čija je bila prije nego je postala vaša? nečija ili ničija ili nije važno? zašto sve počinje od vas i završava s vama? zašto?
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 14:38:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.