Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pravoslavna crkva je previše - pasivna!  (Pročitano 24883 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pavle je bio dobar covek, skroman, mudar. Sve ono sto svaki svestenik/monah/crkveno lice treba da bude.  Niko, cak ni okoreli antiteisti ne mogu reci da je bio los covek,  ali uzdizati ga u nebesa i proglasavati svecem samo zato sto je bio ono sto treba da bude....  Ok razumem da je u moru lopova prevaranata i pedofila od svestenika on izgledao kao svetac, ali nemojmo preterivati.
zato sto je nazalost,danas biti i ostati normalan covek,u ovom sjebanom i trulom svetu (rekoj svetu,ne zivotu) punom idiota,ludaka,gramzivaca i drugih smeca od ljudi,gotovo nemoguca misija.
tuga,velika tuga,ali tako je.
To sto jeste bio zastarelih shvatanja, konzervativan i mizogen i dalje ne znaci da je bio los. Samo eto, njegovo razmisljanje se jednostavno ne uklapa u danasnje vreme. Covecanstvo je u medjuvremenu neverovatno mnogo napredovalo.
ti danasnje propadanje ljudi zoves napretkom?????  Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1
« Poslednja izmena: 01. Jun 2010, 17:59:14 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
svaki napredak u istoriji covecanstva je nazivan propadanjem Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
svaki napredak u istoriji covecanstva je nazivan propadanjem Smile
1.naravno da nije
2.ne mesaj teze.
« Poslednja izmena: 01. Jun 2010, 18:12:36 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ti danasnje propadanje ljudi zoves napretkom?????  Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1

Ne znam o kakvom propadanju pricas. Danas covek zivi mnogo duze, sadrzajnije, cistije, bogatije nego ikad ranije u istoriji.  Zivot je danas neprikosnoven i ima mnogo vecu vrednost nego, recimo, za vreme Hrista kada su ljudi ubijani zbog raznih gluposti.
To sto ovoliki napredak ne odgovara crkvi, sto se covecanstvo sve vise bavi drugim stvarima, a ne samo religijom, i sto zbog sve boljeg poznavanja sveta oko nas ima sve manje vernika,  ne moze se nazvati propadanjem ljudi.
A lopova, zlih, pohlepnih, izopacenih ljudi je bilo uvek, sto mozes i u Bibliji da procitas. To nije produkt ovog vremena.
« Poslednja izmena: 01. Jun 2010, 21:35:40 od inkredibl6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson k310i
Citat
A lopova, zlih, pohlepnih, izopacenih ljudi je bilo uvek, sto mozes i u Bibliji da procitas. To nije produkt ovog vremena.
Kako tada tako i danas svi greh vode kao nesto moderno a crkvu kao staromodno..Nista to nije novo.A to sto si ti naveo kao napredak nestoji.I danas se ljudi ubijaju zbog velikih gluposti i danas covek nije nista cenjen a pogotvo ne u kapitalizmu.A i to poznavanje sveta nije tacno o mnogim stavrima mi i danas nista ne znamo...Ne znamo da je naprimer jedan mrav slozeniji od ovog kompjutera a da nepricam tek o ljudskom mozgu koji koristimo svega 10-15%
« Poslednja izmena: 02. Jun 2010, 13:24:48 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Kako tada tako i danas svi greh vode kao nesto moderno a crkvu kao staromodno..Nista to nije novo.A to sto si ti naveo kao napredak nestoji.I danas se ljudi ubijaju zbog velikih gluposti i danas covek nije nista cenjen a pogotvo ne u kapitalizmu.A i to poznavanje sveta nije tacno o mnogim stavrima mi i danas nista ne znamo...Ne znamo da je naprimer jedan mrav slozeniji od ovog kompjutera a da nepricam tek o ljudskom mozgu koji koristimo svega 10-15%

Danas svet poznajemo mnogo vise nego ranije.  Ranije se mislilo da je Zemlja jedna ploca koju nose kornjace, da se sve vrti oko Zemlje, mislilo se da usevi propadaju i nastaju suse jer je Bog ljut,  umiralo od tuberkuloze kad popijes obicnu vodu... Napredak covecanstva je neverovatan, mislim da je glupo o tome uopste raspravljati.
I to sto kazes da koristimo 10-15% mozga je obican mit, sto je i naucno dokazano
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Danas svet poznajemo mnogo vise nego ranije.
A ne jos uvek dovoljno,jos na mnoge stvri mi nemamo odgovore..

Citat
umiralo od tuberkuloze kad popijes obicnu vodu
A danas od side i drugih bolesti

Citat
I to sto kazes da koristimo 10-15% mozga je obican mit, sto je i naucno dokazano
Prosvetli me.A jel za mrava isto mit???
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
A danas od side i drugih bolesti

60-80% ljudi umire od izlecivih bolesti. Svojom nebrigom, greskom lekara itd. Prica o sidi je prenapumpana. U Srbiji za jedan mesec umre vise ljudi od infarkta nego sto je ikad umrlo od side od kad se pojavila ovde.

Prosvetli me.A jel za mrava isto mit???

Samim tim sto znas da je mrav slozeniji od kompjutera govori da danas znamo o prirodi neuporedivo vise nego ikad ranije.

Svejedno, polemika je bila oko "propasti covecanstva".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Svejedno, polemika je bila oko "propasti covecanstva".
Tebi se covecanstvo svidja ovakvo kakvo je ? Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
moje misljenje je da,koliko smo napredovali u nekim stvarima,toliko smo nazadovali u drugim.
(navescu samo par primera,mislim,ne mogu sad citav dan da sedim i razmisljam o tome i nabrajam...) znaci,da,sada na primer znamo da je Zemlja okrugla,i sada vise nema ropstva,itd...(da ne nabrajam sada sve),ali,isto tako,sada se slave i uzdizu stvari i vrednosti koje su pogresne,ljudi nalaze razloge za konflikt i nasilje na svakom koraku,itd,itd...

ukratko-kolko smo u nekim stvarima napredovali,tolko smo u drugim stvarima nazadovali.sto znaci da smo,kad se sve sabere(ali,ponavljam-SVE!)i dalje na istome.mozda smo se pomerili par centimetara.

ako neko misli da gresim sto kazem da smo u sustini i dalje na istome,ili ako ne razume zasto to mislim,neka kaze,obrazlozicu,ali,posto mi nije bas do pisanja svega i svacega,podseticu dakle da se to odnosi na sveukupnu ocenu,znaci,kada se u obzir uzmu sve osobine i dela covecanstva.uostalom,razmislite i sami,uzmite u obzir sve sto vam padne na pamet,i shvaticete da je tacno da smo napravili veliki napredak u nekim,ali i veliko nazadovanje u nekim drugim stvarima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.