Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pravoslavlje+ nacionalizam= "Pravi Srbin" ?  (Pročitano 42408 puta)
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Причасмо о томе на пар тема на форуму...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Nikada eksplicitno...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Topaz
govorim o pravljenju potomaka sa onima koji imaju najslicnije gene tvojima, a to jeste uza porodica, dakle banalizujem radi lakseg razumjevanja. a o procentualnosti, sta ti mislis, koji je omjer otprilike?

Не само да банализујеш већ лупеташ невиђене глупости. Хомозиготија, односно ово о чему ти причаш сразмерно опада како се генетска блискост одаљава коленима. Законом је забрањено мешање до 4. колена а црквено мислим до 6! Дакле, људско искуство и наука су показали да је могућност појаве болести/ретардираности преко 4. односно 6. колена готово равно нули. А камоли у овим случајевима о којима ми овде причамо!

Мој коментар о генетском наслеђу "више" расе би се састојао у следећем....

А мој коментар о коментарима јевреја о стварима које се тичу белог човека и опстанка његовог идентитета, као и вишевековног уплитања у проблеме и питања белог човека би се састојао у следећем....

da, ali kako je u odnosu na tebe sve manje i manje cistih primjeraka bijele rase, moraces se okrenuti blizoj familiji nekad u buducnosti...steta, nacitan si, obrazovan, a imas takvo misljenje...neocekivano i najboljem slucaju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
euridicat:

Највећи лицемери, материјалисти и подлаци на свету.
Творци хришћанства, комунизма (па и либерализма).
Највећи светски расисти, имају једну од етнички најчистијих земаља на свету, коју су узгред неправедно изградили на галонима крви околних народа, посебно Палестинаца. Притом на сва уста кукају о наводном безузрочном анти-семитизму и злочинима почињеним над њима а њихов геноцид занемарују.
Имају најшовинистичкију веру на свету, која својим "законима" о не-јеврејима превазилази Ислам и његов фанатизам.
Управљају Америком, светским капиталом и масовним медијима. Држе највећи број банака.
Током историје изазивали ратове и револуције у сврху богаћења и инфилтрирања у власт разних земаља.
Током историје имали тенденцију да се уселе у сваку земљу света и када то ураде, онда се ни по коју цену не асимилују у тај народ међу њима већ се организују у своје групе, организације и култове и раде за своје опште интересе - интересе светског јеврејства а по правилу против интереса државе која их је примила. У те сврхе данас ради ционизам и масонерија.
У тим земљама такође никада не узимају да раде продуктивне послове већ су увек ти послови бирократско-услужни - јевреји су банкари, трговци, учитељи али НИКАДА земљорадници, рудари итд. На тај начин готово ништа не раде а зарађују огромне паре као паразити-сисачи на грби домаћег народа.

Од 250. године Н.Е. до данашњих дана ова куга је истерана из 79 светских држава (јадни јевреји, како баш њих то сви да мрзе?) и готово сваке Европске државе. Што каже наш народ - ПАМЕТНОМЕ ДОВОЉНО!

То је то у кратким цртама. Кад се сетим још, дописаћу.

P.S. Ево једне лепе песмице за лаку ноћ, коју би могли да читате својој деци а која метафорички говори управо о јеврејима:

http://www.libreopinion.com/members/standarteslc/jewishquestion11.html

da, ali kako je u odnosu na tebe sve manje i manje cistih primjeraka bijele rase, moraces se okrenuti blizoj familiji nekad u buducnosti

То жив нећу дочекати а надам се ни моја деца.

Бела раса ни једну битку није изгубила без борбе па неће ни ову.

Само се ви мешајте и мешајте, има то и добрих страна, бар ћемо се ослободити свих расних изрода, плитких и ретардираних идиота, понизних јеврејских црва и смањити нам шансе за евентуалну издају у нашим редовима у будућности.

"Држава која се у ери расних тровања буде посветила неговању својих најбољих расних елемената једног дана ће загосподарити светом" --Адолф Хитлер
« Poslednja izmena: 13. Jan 2007, 01:16:06 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Ajde lepo da se drzis teme i smanjis dozivljaj sa mrznjom da ne bih zbog iste morao da te udaljim..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ако се држиш двоструких аршина (погледај слику коју је Livingston поставила на претпрошлој страни), можеш слободно одмах да ме удаљиш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50196
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
ne znate vi ko je Rele, niste vi njega još upoznali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Фотка коју сам поставила се односи на неку "вишу" расу, тако да не знам зашто би се Релоадер осећао увређен истом.  Smile
Уосталом, шта фали слици, баш лепи глумци, бели, чисти Аријевци. Smile
Релоадер је, пак, поставио фотку геноцида, која вређа мене као људско биће.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Фотка коју сам поставила се односи на неку "вишу" расу, тако да не знам зашто би се Релоадер осећао увређен истом.  Smile
Уосталом, шта фали слици, баш лепи глумци, бели, чисти Аријевци. Smile
Релоадер је, пак, поставио фотку геноцида, која вређа мене као људско биће.

Не прави се луда и не изигравај жртву - заиста ти не стоји...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.