Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 67
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pravoslavlje+ nacionalizam= "Pravi Srbin" ?  (Pročitano 42460 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
JA sam mu vec rekao da ce Milivoje da ga ushtroji za one pilice kad bude saznao sta im je radio  Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

Слава Боговима који ће ме водити у победу против расних наказа које ми желе несрећу!

Под претпоставком да "расне неказе"  уопште  постоје, одакле ти идеја да ти желе несрећу?
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Topaz
Хвала Боговима да су ме изгурали на површину те нико у мојој фамилији нема леукемију.

Хвала Боговима што сам здрав, прав и што ћу имати здраву и праву децу.

Слава Боговима који ће ме водити у победу против расних наказа које ми желе несрећу!
pametan si momak, pa da ti objasnim nesto o tim nasljednim bolestima - prenose ih recesivni geni. u prevodu, moze proci veeeeeliki broj generacija bez bolesti, a da se ona opet pojavi. tako da ne racunas unaprijed na "savrsenstvo".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Pa to dokazuje da takve kao ti evolucija pocisti sa lica zemlje.

Да, ово са ким причаш је само илузија мог духа који одавно не постоји...

A moj mozdani kapacitet je taman toliki da umem da procitam u cemu si ti uspesan. Slusam te...

Овде не причамо о појединачној него о колективној успешности. А ти си међу последњим људима на овој планети коме би се правдао за нешто..

Molim za off

Reloader, pojasni nam malo svoje svetkovine, koje bogove najviše slaviš i da li im prinosiš žrtve. Ako si to već negde naveo, stavi link. Znatiželjna sam. Unapred hvala.

Преори мало старије теме на овом подфоруму.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
Pa to dokazuje da takve kao ti evolucija pocisti sa lica zemlje.

Да, ово са ким причаш је само илузија мог духа који одавно не постоји...

Ti si i zvanicno najveci demagog na celom bureku... Smile

A moj mozdani kapacitet je taman toliki da umem da procitam u cemu si ti uspesan. Slusam te...

Овде не причамо о појединачној него о колективној успешности. А ти си међу последњим људима на овој планети коме би се правдао за нешто..

Nemas nista da kazes za sebe, pa se slepujes uz druge uspesne pripadnike bele rase. Ne moras meni da se pravdas, pravdaj se onom ko krene da ti dere kozu sa ledja, kad mu padnes saka u tvom "svetom" ratu za belu rasu.
Crnci su na primer fizicki superiorniji, pa ti ja predlazem da im smestis neku zamku, posto si tako inteligentan.

Ja sam pripadnik bele rase, slovensko-germansko-romanskog porekla, bas tim redosledom a kad cujem takve maligne likove poput tebe, voleo bih da nisam...

Kanceru, treba te odstraniti... Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Citat: Fahrenheit
Nemas nista da kazes za sebe, pa se slepujes uz druge uspesne pripadnike bele rase.

Знао сам да ћеш тако нешто да кажеш. А шта ако сам првак Србије у атлетици? Хоће ли то променити твоје мишљење о белој раси?

Ne moras meni da se pravdas, pravdaj se onom ko krene da ti dere kozu sa ledja, kad mu padnes saka u tvom "svetom" ratu za belu rasu.

Жив се не предајем  Smile

Crnci su na primer fizicki superiorniji, pa ti ja predlazem da im smestis neku zamku, posto si tako inteligentan.

Црнци физички супериорнији? Кад су се ратови водили "на руке" бели човек је држао територију од Сахаре на југу до Северне Енглеске на северу. До тада је племе црнаца држало територију појила на којем су се борили за превласт са лавовима.

Ja sam pripadnik bele rase, slovensko-germansko-romanskog porekla, bas tim redosledom a kad cujem takve maligne likove poput tebe, voleo bih da nisam...

И боље да ниси.

Kanceru, treba te odstraniti... Smile

Many have tried...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
Lepo je sto si ti ponosan, samo ne daj Boze da dodjes u situaciju kada ces plakati ko poslednja picka i moliti za milost, ali ako i dodjes, sigurno ces sam za to biti kriv.

Ako si prvak Srbije u atletici ja cu reci da si bolji homo-sapiens od mnogih na planeti, ali ja mislim da si ti jedna jadna individua, bez licnog identiteta, koja silji kurac po ceo dan, ovako po naski receno...

Crnci su brzi, dalje skacu, bolji su u svim sportovima, dakle fizicki su superiorniji.

Ti i ja i nismo ista rasa. Ja sam covek humanista koji voli sve zive stvorove na planeti, a ti si majmun koji bi da ubije drugo pleme majmuna za kilo banane. Kako si samo uveo internet u pecinu, nikad mi nece biti jasno...

If many had tried, you would have been long gone, my "friend"...

Ja ti svakako zelim sve najbolje, a najvise da ozdravis ...
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Lepo je sto si ti ponosan, samo ne daj Boze da dodjes u situaciju kada ces plakati ko poslednja picka i moliti za milost, ali ako i dodjes, sigurno ces sam za to biti kriv.

Јел ово треба да буде смешно?  Smile

Ako si prvak Srbije u atletici ja cu reci da si bolji homo-sapiens od mnogih na planeti, ali ja mislim da si ti jedna jadna individua, bez licnog identiteta, koja silji kurac po ceo dan, ovako po naski receno...

Шта ти мислиш то остави за себе, евентуално ближу фамилију.  Smile

Crnci su brzi, dalje skacu, bolji su u svim sportovima, dakle fizicki su superiorniji.

Бољи у свим спортовима?   Smile

Да су заиста физички супериорнији, онда би били бољи у свим спортовима који се тичу снаге, али кад погледаш и видиш да их у ДИСЦИПЛИНАМА СНАГЕ ("the strongest men") и ПЛИВАЊУ има толико да могу да стану у једну омању колибу - стога није тешко закључити да су њихови успеси у основној атлетици (скакање, трчање) последица једино њиховог миленијумског јурцања са лавовима и дивљим говечићима по савани.

Ti i ja i nismo ista rasa. Ja sam covek humanista koji voli sve zive stvorove na planeti, a ti si majmun koji bi da ubije drugo pleme majmuna za kilo banane. Kako si samo uveo internet u pecinu, nikad mi nece biti jasno...

Наравно да нисмо. Ти си изрод своје расе док сам ја борац за њу.

If many had tried, you would have been long gone, my "friend"...

"Тврд је орах воћка чудновата..."

Ja ti svakako zelim sve najbolje, a najvise da ozdravis ...

Нисам ја овде тај коме треба лек.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
i reloader je covek

citat:
Бољи у свим спортовима?   

Да су заиста физички супериорнији, онда би били бољи у свим спортовима који се тичу снаге, али кад погледаш и видиш да их у ДИСЦИПЛИНАМА СНАГЕ ("the strongest men") и ПЛИВАЊУ има толико да могу да стану у једну омању колибу - стога није тешко закључити да су њихови успеси у основној атлетици (скакање, трчање) последица једино њиховог миленијумског јурцања са лавовима и дивљим говечићима по савани.

ma nije nego,sto si nasao primer...
« Poslednja izmena: 11. Jan 2007, 19:47:52 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Под претпоставком да "расне неказе"  уопште  постоје, одакле ти идеја да ти желе несрећу?

По њиховим "лепим жељама" упућеним мени...

pametan si momak, pa da ti objasnim nesto o tim nasljednim bolestima - prenose ih recesivni geni. u prevodu, moze proci veeeeeliki broj generacija bez bolesti, a da se ona opet pojavi. tako da ne racunas unaprijed na "savrsenstvo".

Само се ти надај... ал ко другоме јаму копа...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 67
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.