Čuvao Mujo u dvorištu svinje i jednog dana dolaze mu ljudi u belom na imanju i kažu: -Dobar dan! -Dobar dan! (uzvrati Mujo sav zbunjen) -Da li vi čuvate svinje? -Čuvamo svinje! (Mujo sav ponosan!) -Pa čime ih vi hranite? -Pa šta da vam kažem.Deca šta skupe djubre,ovo ono,ma sta se nadje! -Auuu,kazna 5000! -Ali,molim vas,zašto!? -Mi smo iz zaštite životinja!Sram vas bilo,čime vi hranite svinje! Mujo sav zbunjen al šta će.Plati on al sutradan dolaze njemu ljudi u crvenom,opet sve isto: -Dobar dan -Dobar dan! -Da li vi čuvate svinje? -Čuvamo,kako da ne čuvamo! -Pa čime ih vi hranite? Mujo sad skontao foru,pa kaže: -Pa eto,znate,ja obožavam svinje,pa im moja žena lepo svaki dan spremi sarmice,pa im ja kupim po čokoladicu! -Ccc,sram vas bilo!Kazna 50000! Muji se odsekoše noge! : -Ma dajte,molim vas,zašto!? -Mi smo iz organizacije za zaštitu ljudi.Sram vas bilo,dok u Africi ljudi umiru od gladi,vi SVINJAMA dajete čokoladice!Sramota... -I Mujo opet ko pos**n,plati ljudima i ode u kuću... Sutradan opet u cik zore,dolaze mu na vrata ljudi u crnom.Odmah oni krenu: -Da li vi čuvate svinje!? Muji se već sku***lo da trpi ovo,i kaže: -Imam svinje,šta hoćete!? Oni odmah krenuli da ga smire: -Polako,polako,nego čime ih vi hranite? -Pojma nemam! Ljudi se zbunili i pitaju ga: -Pa kako nemate pojma,vi ste gazda ove kuće,vi treba da ih hranite. -Pa znate šta,ja njima lepo dnevno dam 100-ku,pa sad kako oni potroše,potrošili su! Ovo je posvećeno našem dragom krkmrk-u
- Besramno, Mefisto, zaista besramno - reče zgađeno Gospodar Raja i stade pred mene, ne skrivajući docrtane rupe od zarđalih eksera. Apostolke rupe, masna kosa preko ramena i belo haljinče. Gospodar Raja. Tužno i smešno u isti mah.