Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Прави децу да спасеш Србски народ!?!  (Pročitano 5558 puta)
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
"Влада бела куга, све је мање Срба. Сестро да би родила требају ти муда"

Београдски синдикат-Говедина
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
"Влада бела куга, све је мање Срба. Сестро да би родила требају ти муда"

Београдски синдикат-Говедина

Hehehehehe...
Kombi super avar...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
na kraju dosli iz neke ustanove i pokupe mu decu.
Proslo par meseci i zena mu opet zatrudnila....
Na kraju su mu zeni nesto radili u bolnici (ne znam koko se strucno kaze) uglavnom ne moze da zatrudni vise.
haha  Smile
Mislim da bogatstvo ne utice ni malo na natalitet jedne nacije... Bez obzira kakve bile cijene i plate... ne. Prije pedeset godina, radjalo se po sestero djece u najlosjim uslovima. Problem danas je upravo taj pogled na djecu.

Problem je u nasim glavama! Razmisljamo o djetetu i strahujemo kako ce mo ga izdrzati. Problem sa bogatstvom stoji, ali prije tog problema je sigurno nase razmisljanje.
Cak i kada imamo, sve vise smo pohlepni i zelimo da imamo jos, samo mi. Sve sacuvati za sebe... karijera je vaznija, pa tek porodica... Ko ce cuvati dijete, kad ja radim 24 sata?
Radjaju se jedinci koji izrastaju u debile. Takvi clanovi drustva nam ne trebaju.

Evo vidite, ovdje je problem:
ali necu ni imati dok ne budem resio neka osnovna egzistencijalna pitanja kao sto su zaposlenje, stalna primanja, stambeni prostor... da bi detetu mogao da obezbedim zivot kakav SVAKO dete zasluzuje!
A covjek ce uvijek trcati...
« Poslednja izmena: 01. Feb 2007, 11:49:00 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Pa Vlado prije su druga vremena bila...prije su ljudi opcenito na Balkanu zivjeli na selima mislim vecina a radjali su djecu da djeca u starim godinama im pomazu oko kuce i financiraju domacinstvo kasnje...danas se nemoze vise tako gledati,nitko nezeli vise biti u selu nekom svatko ima priliku da se skoluje i da se obrazuje sto prije nije bilo u mogucnosti svakim obiteljima..

Onda uz to je dosla jos zenska emacipacija pa one nisu vise samo za kucu nego ravnopravni gradjani i radnici u sprem muskaraca...prije je opcenito bilo da zena ostane doma i brine se o djeci a muzevi da rade i da donose novac kuci...toga vise nema,svi zele slobodu i financisku nezavisnost...u proslim vremenima takodje su obitelji zivjeli u jednoj kuci imali njive i stoku pa je to islo jos nekako da se poredaju po sestero ili jos vise djece...danas je tehnologija i brz zivot zauzelo svako domacinstvo i mnogo brze se zivi a ljudi su dobili vise mogucnosti....
Imas i pravo mnogo ljudi zele karijeru i uspijesan poslovni zivot..ali pokraj toga naravno je tesko uzgajati djecu...ljudi su se otudjili od vrijednosti jednog djeteta i normalnog zivota...svugdje gdje se okrenes vidjeces da ljudi samo zele sto vise novca...
Samo u Srbiji vecina mladih zive kod roditelja do tridesete godine to je jednostavno jer je zivot postao skup a place su i dalje niske i onda naravno svatko se pita pa kada ja nemogu svoj krov nad glavom da imam kako cu tek za to djete da obezbjedim normalan zivot...prije su babe tetke i susjedi cuvali djecu dok je covijek radio ali brate danas svatko zeli svoj mir...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
Pa vidis problem je u tome sto si nabrojao... nacin zivota se mijenja.

Problem je u nasim glavama, ne u bogatstvu. Znaci mi zudimo za takvim zivotom, a takav zivot donosi i mali natalitet...  Smile Pa boze moj, svi imaju pravo da biraju.

Ovdje svi pricaju o bogatstvu... ne. Bogatstvo je tek stavka pod c),d),e)... lupam...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Pa Vlado prije su druga vremena bila...prije su ljudi opcenito na Balkanu zivjeli na selima mislim vecina a radjali su djecu da djeca u starim godinama im pomazu oko kuce i financiraju domacinstvo kasnje...danas se nemoze vise tako gledati,nitko nezeli vise biti u selu nekom svatko ima priliku da se skoluje i da se obrazuje sto prije nije bilo u mogucnosti svakim obiteljima..

Onda uz to je dosla jos zenska emacipacija pa one nisu vise samo za kucu nego ravnopravni gradjani i radnici u sprem muskaraca...prije je opcenito bilo da zena ostane doma i brine se o djeci a muzevi da rade i da donose novac kuci...toga vise nema,svi zele slobodu i financisku nezavisnost...u proslim vremenima takodje su obitelji zivjeli u jednoj kuci imali njive i stoku pa je to islo jos nekako da se poredaju po sestero ili jos vise djece...danas je tehnologija i brz zivot zauzelo svako domacinstvo i mnogo brze se zivi a ljudi su dobili vise mogucnosti....
Imas i pravo mnogo ljudi zele karijeru i uspijesan poslovni zivot..ali pokraj toga naravno je tesko uzgajati djecu...ljudi su se otudjili od vrijednosti jednog djeteta i normalnog zivota...svugdje gdje se okrenes vidjeces da ljudi samo zele sto vise novca...
Samo u Srbiji vecina mladih zive kod roditelja do tridesete godine to je jednostavno jer je zivot postao skup a place su i dalje niske i onda naravno svatko se pita pa kada ja nemogu svoj krov nad glavom da imam kako cu tek za to djete da obezbjedim normalan zivot...prije su babe tetke i susjedi cuvali djecu dok je covijek radio ali brate danas svatko zeli svoj mir...

Tačno. Nekada su ljudi rađali puno dece da bi imali dovoljno "radne snage" za obrađivanje zemlje ili čuvanje stoke. Drugo, srpski mentalitet je u suštini plemenski, kao i kod ostalih naroda na Balkanu. "Ognjište" u kući je centar sveta, oko koga se okupljaju sve generacije jedne porodice. Zato me ne čudi previše podatak da ljudi u 30-oj godini žive kod roditelja.
Čak i ljudi u braku žive kod roditelja, ili u neposrednoj blizini, npr. u zasebnoj kući, ali na
istom placu (dvorištu). Nije sve u parama, nešto je u mentalitetu.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Pazi Vlado moj tata ima 11 brace i sestara,a mama 7.

Ali to su bila druga vremena.
Tada nije bilo kondoma,nije bilo abortusa,maltene nije bilo struje....

Znas koliko bi sada dece bilo da nema te 3 stvari  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Pa vidis problem je u tome sto si nabrojao... nacin zivota se mijenja.

Problem je u nasim glavama, ne u bogatstvu. Znaci mi zudimo za takvim zivotom, a takav zivot donosi i mali natalitet...  Smile Pa boze moj, svi imaju pravo da biraju.

Ovdje svi pricaju o bogatstvu... ne. Bogatstvo je tek stavka pod c),d),e)... lupam...
U svakom slucaju danas je takav svijet da je covijeku prioritet imati sto laksi zivot a to omogucava dobro skolovanje ili da zensko bude sponzorusa Smile ...covijek nemoze da zivi i da razmislja onako kako je prije 50 ili 100 godina svako vrijeme donosi svoje....opcenito politika jednog drustva je glavni faktor za natalitet a uz politiku sljedi i ekonomija jedne zemlje i skolovanje...

@Mistraeted ...upravo to sto Mistraeted kaze...ljudi prije nisu imali zabave kao mi danas nisu imali TV a kako i Mistraeted kaze niti struje...pa zamisli ti sta su oni od dosade radili, ma zive SEXMASINE... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
U svakom slucaju danas je takav svijet da je covijeku prioritet imati sto laksi zivot a to omogucava dobro skolovanje ili da zensko bude sponzorusa Smile ...
haha ... e za ovo imas pivu...  Smile

E a da o narkoticima, alkoholu, sektama ne pricam?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Pa kada su bile restrikcije cuo sam da je dosta cura zatrudnilo.

Znaci samo nam gassite struju i to je to.  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.