Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pravda za Medu – veliki protesti ispred zgrade SUP-a u Kruševcu  (Pročitano 3025 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Citat
-Osumnjičeni je prilikom legitimisanja pružao otpor, vređao i napao policijske službenike – saopšteno je iz PU.

uopste mi nije  jasno  sto su ga "priveli"  Smile...

a te price.."lokal je zatvoren" a u lokalu 10 ljudi cuga...ta pica bi mozda prosla...
recimo da za policijske sluzbenike konkurisu clanovi saveza slijepih i slabovidih lica... Smile

a da se razumijemo...policijski slubenici na zub ne uzimaju nijednog vlasnika lokala...
ako recimo s tim vlasnikom lokala nisu vec imali desetine problema...
recimo u vidu...prekoracenja radnog vremena...
ili ako lokal nije poznat po raznim ekscesima..i skupljanju sumnjivih lica...
dilera..narkomana..lopova...nasilnika i dr olosa ...nesvacenih... Smile

i siguzran sam da su desetine puta dolazili u taj lokal...i da su i desetine puta od strane pomenutog vlasnika lokala bili izigrani...
tj sigurqn sam da on nije ..nekolcinu puta...zatvorio lokal posle njihovog upozorenja...

znam ja kako to sve ide... Smile i sa jedne i sa druge strane.... Smile

opomenu nekog za prekoracenja radnog vremena...
on to neispostuje...i tako par puta ih zajebe...

jednom naleti  "kontrola"..zateknu u lokalu mnostvo posjetitelja...
pronadju sluzbena lica koja su trebala da "zatvore lokal" ..
i sl.lica zavrse sa nekom dis.sankcijom....

i naravno onda citava policijska  stanica stane na grbacu izvjesnog lokaldzije...
i stoji na grbaci dok ovaj potpuno ne zatvori lokal....
ili dok ne pocne da postuje zakone i pravila ponsanja... Smile Smile Smile

uglavnom uvijek cu vise da vjerujem izvjesataju-izjavi od strane  mup-a...nego nekom lokaldziji...ili gomili napusenih i naklapanih i pijanih potencijalnih izgrednika
sklonih remecenju javnog reda i mira ili olosa.... Smile

Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.125
mob
Samsung SGH-E590
Necu da ulazim u to sta je istina jer je sve moguce, i kompleksirani panduri i vlasnik koji ih zajebava.

Ali ovo:
Citat
Rokenrol ih plaši, mladi ljudi koji se ne skidaju goli, koji ne igraju po stolovima, koji ne mašu svojim novcem i koji ne vuku crte – za njih je to nenormalan svet. Čita knjige!
Ovo je napisala neke inteligentna osoba poput Palme.  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
upravo to sto si i rekao...to je i najcesci uzrok ovakvih situacija...
a sto bi narod rekao..."sa rogatim se ne mozes bosti" -  a ja bi dodao - a da ne budes uboden... Smile Smile Smile

znam da policijski sluzbenici ne smiju da izmisljaju pojedinosti vezane za neke odigrane dogadjaje...
i vecini od njih (sta god ko o njima mislio)  to i nije ni u karakteru i kad  nisu u uniformi a kamoli dok nose uniformu...

ali i znam da ponekad u izvjestaju po slobodnoj procjeni vaznosti nekih pojedinosti iz nekog dogadjaja..
portparol-i mup-a izostave te neke pojedinosti....
nekad to bude zato sto to nadlezna lica  ne smatraju bitnim a nekad zbog razvoja toka istrage...

ali to ne znaci da se pomenute  pjedinosti  ne nalaze u izjavi sluzbenih lica...koji su ucestvovali u izvrsenju sluzbenih duznosti u tom lokalu....

a i vec je mnogim poznato da su danasnji novinari skloni papanju kake....
i da im je vaznija citanost od neke "stvarne price" ...

nikad nisam shvatao u cemu je problem...ako je recimo dozvoljen rad ugostiteljskih objekata do 1 sat posle ponoci..
da u pola jedan zamolis posjetioce lokala da svoja pica privedu kraju...i da napuste lokal... Smile

i svaki normalan posjetioc nocnih kluobova...ima vec isplaniranu situaciju za ta fajrontna doba...
i pali negdje na periferiju....ili na benzinsku pumpu....ili su ako vecina normalne omladine vec organizovali sebi
cekanje jutra u nekoj gajbio...

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.125
Citat
Kao da je počinio krivično delo, a ne dao jedini ispravan odgovor, policajci su mu stavili lisice. Okupljen narod se na ovu očiglednu nepravdu žestoko pobunio pa su policajci zvali pojačanje i priveli ga.

Ако је кафић затворен шта ће ту народ? Smile

И да земљаче...Битлси, Партибрејкерси и ЕКВ су такође кич и шунд...зависи од угла гледања Smile

to po tvojim kriterijumima vrhunskog muzickog kriticara,ajd bolje zmuri i ne gledaj uglove
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.125
Grizli je nekada bio kultno mesto...pre 10-ak godina. Kada se stvarno slusala muzika, pilo pivce i uzivalo.
Danas ga posecuje ista klapa samo mnogo mladja i ludja.
Pre mozda par vikenda sam otisao na pivo i problem tog kafica nije sam kafic...vec to sto se zauzme cela ulica. Flase se bacaju svuda unaokolo, gazis po istim...zapisavaju se okolne kuce itd.
Ako je to to kultno mesto onda a u picku materinu. Ja ga se secam kao pravi rok/pank klub gde su izlazili malo stariji nadrkaniji ljudi koji su uzivali u mjuzi.
Sada nema muzike, stojanka uy vecu kolicinu piva.
Naravno da je to u KS jedan od lokala koji su prkosili vremenu, nisam u toku sta i kako i zbog cega. Ali mislim da je odavno taj lokal izgubio onaj smek koji je imao u proslosti.
Cak da rapsodija bude veca odmah pored ima lokal gde izlazi otprilike 98 godise + i gde pice teski narodnjaci pa se osecas kao da slusas tu muziku  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
mob
I-mate 30 Pro
Ko je taj meda...

Neka gradska faca...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.125
Jok coek drzi lokal pa jedno 30-ak godina...jedini takvog tipa u gradu.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
mob
I-mate 30 Pro
A kafedzija...

Jbt...sta ti je moc podsvesnog...

A sto ga zatvorili... Smile

Diluje a... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.125
mob
Nokia 33-10
Gašić se izgleda malo kurči a Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Citat
Kao da je počinio krivično delo, a ne dao jedini ispravan odgovor, policajci su mu stavili lisice. Okupljen narod se na ovu očiglednu nepravdu žestoko pobunio pa su policajci zvali pojačanje i priveli ga.

Ако је кафић затворен шта ће ту народ? Smile

И да земљаче...Битлси, Партибрејкерси и ЕКВ су такође кич и шунд...зависи од угла гледања Smile

to po tvojim kriterijumima vrhunskog muzickog kriticara,ajd bolje zmuri i ne gledaj uglove

Да Smile

Стојкудине...нема шта да будем љубоморан. Нити знам човека нити сам био у његовом цењеном угоститељском објекту. Али...брат ЦГ, а не сумњам да је упућен, нам је у кратким цртама представио тај култни објекат Smile
Само су ми смешне те констатације о неким грађанским, високообразовним, урбаним, рок тртмрт глупостима Smile
« Poslednja izmena: 02. Avg 2015, 14:59:38 od Мргец »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.