Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 20:40:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: kako treba regulisati zajednicu izmedju istopolnih osoba?
treba ostaviti neregulisano kao i do sada
75%  (27)
treba izjednaciti sa brakom
5.6%  (2)
treba regulisati ali na neki drugi nacin, kao na primer registrovano partnerstvo
19.4%  (7)
Ukupno glasova: 36
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prava homoseksualaca/ki  (Pročitano 22958 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Bas zato sto nemaju jak lobi u Srbiji, oni ovakve vrste rasprave koriste u svrhu propagiranja svojih stavova. Aktuelizuju svoj problem i pokusavaju da amnimiraju javnost. Gay parade nisu nikakvi "skupovi slobode" vec zelja da se istaknu i skrenu paznju na sebe, a onda da kroz delovanje pojedinih "zastitnika ljudskih prava" tj. nevladinih organizacija ostvare utaicaj u politickom i javnom zivotu u Srbiji.
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Tattoo

Citat
Evo jedno pitanje,zašto koristite razne kreme i gelove da bi ušao,ako je tako prirodno i guzica bi trebala sama da ovlaži kad se napalite

to iz iskustva?  Smile
Za to ti ne treba iskustvo,pa i deca znau za šta dupe služi,samo ste vi to izvrnuli,pogledaj malo knjige iz biologije,možeš i iz osnovne škole,pogledaj anatomiju čoveka i sistem za varenje,pa razmisli koliko je to prirodno.Ili možda imaju i neke gay varijanti knjiga iz biologije i anatomije gde analni otvor predstavlja polni organ.
Još jedno pitanje,kod gay parova,kako se određuje ko je muško a ko žensko u vezi,predpostavljam da je jedan dominantan i taj kao predstavlja tatu,a ovaj drugi "sramežljiviji"  Smile  je mama i on ne da tati kad ga dupe i glava boli. Smile I ko kome tu dođe tast,tašta i svekar i svekrva,ujak,ujna,stric i strina.Kakva parodija na realan život. Smile Ovo je za Monti Pajtona. Smile
« Poslednja izmena: 28. Jan 2008, 00:40:11 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
I ko kome tu dođe tast,tašta i svekar i svekrva,ujak,ujna,stric i strina.Kakva parodija na realan život.

Име менсур име оца менсур име мајке менсура а сви су гељо.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Tattoo
Želja oca čiji je sin peder-"Eeeee,što mi sin nije narkoman pa da i meni jednom svane".   Smile

Naravoučenije-"Bolje je čak i da se bodeš u venu,nego u dupe". Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Jan 2008, 00:48:12 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
najsdej...
pa vidi... brakovi bez dece opstaju jer se ljudi vole, tu se slazem, ali ti istiljudi najcesce ne znaju unapred da ne mogu imati potomstvo. sem toga, vencavaju se i jer je to normalno, tako se radi... po inerciji.

sto se razvedenih brakova tice, to je totalno los primer  Smile
zivot bez jednog od roditelja jako lose utice na dete/ decu... dokazano! potreban je i drugi roditelj Smile
nikakve babe, dede, tetke i ostali njega ne mogu da nadomeste, prosto, detetu je potrebna ta razlicitopolna ravnoteza  Smile
moj dragi je rastao bez oca- on danas o svom dedi, ocu svoje majke, govori kao o supermenu  Smile a meni to govori da mu je nedostajala muska osoba u zivotu, otac... da je imao, recimo, dva oca, nedostajala bi mu majka  Smile zbog svih onih bioloskih stvari koji je cine zenom...  Smile

a sto se tice dece bez doma... eto je vec udaranje na emocije. toliko mnogo parova ili individua zeli da usvoji dete, a ne moze zbog silnih uslova koje treba da ispunjavaju i dokazu.
uostalom, dve osobe homoseksualne orjentacije koje zele decu, a pritom ne boluju od steriliteta, mogu i same da rode decu ili ih imaju... zasto bi usvajali? navodim kao mogucnost  Smile
vantelesna oplodnja i sl. stvari su takodje u opciji... dakle, takav par pravno ne moze da ima tu i takvu porodicu, ali moze da nadje rupe u tom istom zakonu, ako bas zeli.
naravno, muski homici su tu u nezavidnijoj poziciji Smile

i na kraju krajeva... ovde se zene na razgovoru za posao pitaju i da li su u braku, s kim zive ako nisu, imaju li decu i kad ih planiraju... mislim, o cemu mi pricamo?!  Smile
homoseksualci nikako nisu na prvih deset mesta liste prioriteta...Smile
kao sto rekoh, mozda, jednog dana- kada i na njih dodje red, kada mnogo vazije stvari za funkcionisanje jednog drustva budu regulisane... to je realnost.
do tad, njihova prava, ovde, jesu fantaziranje Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Пошто је гејдеј поставио слике како то изгледа у холандији и сао паолу ево да га подсетим како то изгледа у Србији.

За почетак ни крива ни дужна полиција испашта због педерлука.

А сад ови што парадирају.

Па ти сад изволи терај инат и парадирај.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
Kazes da se prica o davanju krvi odnosila na diskriminaciju homica.

to je u medjuvremenu na svu srecu ispravljeno, ali je bilo tako do skoro. ali ta ispravka je ipak posledica neke borbe, ne mislis valjda da je to bilo tek tako?
mada ima tolikog druge diskriminacije nad homoseksualkama/cima da je ovo poslednji problem

Citat
Vi biste to, kao jedni od najvecih prenosioca HIV-a, morali znati

hiv se prenosi zato sto se neko rizicno ponasa a ne zato sto je gay.
Citat
Ne mozete praviti parade jer ne zelim da vas moje dete, kao i sva ostala deca, gledaju kao normalne ljude jer vi to niste.

vec su je napravili

Citat
Па ти свом дечку остави имовину тестаментом. Или је можда педерима у Србији забрањено да пишу тестамент?

ne citas sta sam napisao. rec je o zajednickoj imovini. ti napisi testament svom decku, niko ti ne brani

Citat
Zapravo, covek zivi svoj zivot. Pa mi sad lepo reci najsdej da li ti smatras da je ovom coveku nesto uskraceno?

ne znam to pitaj njega. u svakom slucaju tacno je da gay-evi i lezbijke ne potpadaju pod jedan stereotip da su utegnuti, da cupaju obrve itd. ja u stvari znam njih par i koliko mi se cini niko od njih ne cupa obrve, mada nisam ni siguran jer samo jos u severnoj koreji se propisuje kakvu frizuru mozes da imas i kako mozes da se oblacis

IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
ne citas sta sam napisao. rec je o zajednickoj imovini. ti napisi testament svom decku, niko ti ne brani

Ја немам дечка јер просто нисам педер.  Smile

Citat
to je u medjuvremenu na svu srecu ispravljeno, ali je bilo tako do skoro. ali ta ispravka je ipak posledica neke borbe, ne mislis valjda da je to bilo tek tako?
mada ima tolikog druge diskriminacije nad homoseksualkama/cima da je ovo poslednji problem

И докле мислиш да лажеш да је педерима забрањено или је било забрањено давање крви? Јесу теби завиривали у дупе или у кревет кад си давао крв па су установили да си фегет? Стварно си упоран у својој глупости и лажи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
sto se razvedenih brakova tice, to je totalno los primer  Smile

ne radi se samo o razvedenim brakovima vec i o ljudima koji zive sami, koji nikada nisu ulazili u brak a zele da usvoje dete. i toga vec imas

Citat
i na kraju krajeva... ovde se zene na razgovoru za posao pitaju i da li su u braku, s kim zive ako nisu, imaju li decu i kad ih planiraju... mislim, o cemu mi pricamo?!  Smile

slazem se i to jeste diskriminacija i to ogromna.
Citat
kao sto rekoh, mozda, jednog dana- kada i na njih dodje red, kada mnogo vazije stvari za funkcionisanje jednog drustva budu regulisane... to je realnost.
do tad, njihova prava, ovde, jesu fantaziranje Smile

nema igranke dok traje operacija
 Smile

ako pogledas pocetak teme meni i nije bio cilj da raspravljam prvenstveno o usvajanju, samo mi je bila povod jedna presuda evropskog suda, jer mislim i sam da se tu radi pre svega o pravima deteta, a ne o gay pravima

Citat
Ја немам дечка јер просто нисам педер.  Smile

ja to ne znam

Citat
И докле мислиш да лажеш да је педерима забрањено или је било забрањено давање крви? Јесу теби завиривали у дупе или у кревет кад си давао крв па су установили да си фегет? Стварно си упоран у својој глупости и лажи
.

prvo, za razliku od tebe ja sam dao krv. drugo, ako si i ti slucajno dao pa su ti zavirivali u dupe, onda te je neko zestoko zajebao, a ja ne znam zasto si mu to dopustio.

drugo, ja sam preneo jedan slucaj, a u njemu se radilo o tome da je lekarka ispitivala osobu koje je seksualne orijentacije. to je sve iznela i gej strejt alijansa i ja prenosim. dakle za razliku od tebe baratam sa podacima i cinjenicama, ne pricam na pamet.
« Poslednja izmena: 28. Jan 2008, 01:20:27 od najsdej »
IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
hiv se prenosi zato sto se neko rizicno ponasa a ne zato sto je gay.

A samim tim sto je gay, znaci da se jebe u dupe. Tada je cmar podlozan cepanju (krvarenju), a znamo da se HIV prenosi preko krvi. Naravno, ovo ne vazi za lezbejke. Pogledaj samo koliko poznatih pedera je umrlo od HIV-a (Rok Hadson, Fredi Merkjuri itd.). Rizicni su isto kao i narkomani...

Citat
ne radi se samo o razvedenim brakovima vec i o ljudima koji zive sami, koji nikada nisu ulazili u brak a zele da usvoje dete. i toga vec imas

Ko nije vencan, ne moze da usvoji dete.
« Poslednja izmena: 28. Jan 2008, 01:11:50 od milton43 »
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 20:40:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.