Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 23:06:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: kako treba regulisati zajednicu izmedju istopolnih osoba?
treba ostaviti neregulisano kao i do sada
75%  (27)
treba izjednaciti sa brakom
5.6%  (2)
treba regulisati ali na neki drugi nacin, kao na primer registrovano partnerstvo
19.4%  (7)
Ukupno glasova: 36
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prava homoseksualaca/ki  (Pročitano 23035 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i tako, doci ce dan kada ce medju tehnoloskim viskom radnika morati da odpustaju porodicne ljude sa 2-3 dece umesto pedera, da ovi ne bi bili diskriminisani.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vesna
A zasto se odrzavaju mitinzi raznih stranki, NVO, sportski mitinzi, specijalne olimpijade itd ...?

Da li je bolest ili opredeljenje? Ja imam svoje misljenje o tome, i verujem da svako ima svoje misljenje na ovu temu ... nema potrebe o tome raspravljati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
inace u americi se prosecno ubije 3 homoseksualca dnevno, samo zato sto su homoseksualci. dakle nije amerika ono sto ja na tv-u.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dobro  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
2. Pitam se zasto imate potrebu da se eksponirate i pravite skupove.

a zasto ljudi uopste imaju potrebu da obeleze neki datum ili da se okupe - pa necemo valda dovoditi u pitanje slobodu okupljanja. nije stvar u eksponiranju, mozda neko i zeli da se eksponira toga uvek ima, stvar je u obelezavanju znacajnog datuma sto se tice parade ponosa.

Citat
3. Vredjaju i druge pa se ne dize tolika frka.

jel to znaci da ne treba reagovati na uvrede? posebno sto se ovim izjavama diskriminisu ljudi na osnovu svoje seksualne orijentacije i krsi se pravo na privatnost. necija seksualna orijentacija se uzima kao dokaz da neko nije covek da nije sposoban da posluje da radi itd. evo ti i primer: predsednik opstine jagodina koji kaze da ne bi mogao da radi sa takvima.

drugo, te uvrede su uvek pracene nekim nasiljem. evo i za to primer: parada u beogradu 2001 ili za vreme exita 2007. s`tim sto se nije radilo o sporadicnom incidentu, vec o organizovanom prebijanju.

Citat
Dakle, ja sad pokusavam da shvatim da li je to bolest ili opredeljenje?

svetska zdravstvena organizacija je rekla da to nije bolest

Citat
inace u americi se prosecno ubije 3 homoseksualca dnevno, samo zato sto su homoseksualci. dakle nije amerika ono sto ja na tv-u.

odakle ti taj podatak?
IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nekada sam ziveo tamo. kao sto sigurno neznas da su za vreme bombardovanja srbije, sve (znaci sve do jedne) desnicarske organizacije demonstrirale protiv bombardovanja srbije.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
sto se mene tice,homoseksualci mogu da rade sta hoce u privatnosti svoga stana...treba im dozvoliti i da zasnivaju bracne zajednice ali bez prava na usvajanje dece...u srbiji i retko koji bracni par(musko i zensko) uspe da usvoji dete zbog komplikovane procedure...
a sto se tice gay parada...meni licno ne smetaju dok god se ne ugrozavaju druge osobe i dok se ne remeti javni red i mir...

btw...jos nisam cuo da je negde u evropi gay parada prosla mirno...jeste u nekim gradovima,ali je tamo bilo tri puta vise policije nego homoseksualaca i onih sto su hteli da ih biju Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
nekada sam ziveo tamo. kao sto sigurno neznas da su za vreme bombardovanja srbije, sve (znaci sve do jedne) desnicarske organizacije demonstrirale protiv bombardovanja srbije.

to sto si ziveo tamo nije nikakav argument. mene zanima odakle ti taj podatak? eto samo to, jer volim argumentovanu raspravu
Citat
btw...jos nisam cuo da je negde u evropi gay parada prosla mirno...jeste u nekim gradovima,ali je tamo bilo tri puta vise policije nego homoseksualaca i onih sto su hteli da ih biju

u holandiji na primer prema istrazivanjima 80% ljudi podrzava gay brakove, u sao paolu se na poslednjoj gay paradi okupilo par miliona ljudi, a evo slike sa parade u berlinu

IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dakle ti si izmedju ostalog i zrtva marketinga!    Smile

pocelo mi 'bekstvo iz zatvora', ajd zdravo.
« Poslednja izmena: 27. Jan 2008, 23:56:23 od gottago »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
jel ti poredis holandiju i nemacku sa srbijom? Smile

ja sam lepo rekao da se ne protiv tome(jednostavno me neinteresuje)....ali kad bi se desilo da neki homoseksualac meni pridje i da pocne da mi se nabacuje....ziv ne bi ostao.....vrlo jednostavno Smile

postujem njihovu slobodu opredeljenja,ali i oni moraju postovati slobodu ostalih ljudi koji su heteroseksualci ili bilo sta drugo...
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 23:06:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.