Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:29:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: kako treba regulisati zajednicu izmedju istopolnih osoba?
treba ostaviti neregulisano kao i do sada
75%  (27)
treba izjednaciti sa brakom
5.6%  (2)
treba regulisati ali na neki drugi nacin, kao na primer registrovano partnerstvo
19.4%  (7)
Ukupno glasova: 36
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prava homoseksualaca/ki  (Pročitano 22926 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako nisi homoseksualac, onda si clan neke nevladine organizacije ili nekog pokreta koji se zalaze za takve stavove.

I radi Srbima o glavi Smile  Smile

Postoje prirodni zakoni i covek je deo toga. Mnozi se putem polnog odnosa muzijaka i zenke, kao i svaka druga zivotinja. To je neki najprostiji primer nemogucnosti homoseksualnih porodicnih zajednica.

Sta su uopste prirodni zakoni? Pa covek je kroz istoriju non-stop krsio zakone prirode. Da podsetim: da zakoni prirode nikad nisu prekrseni, ne bio bilo odvajanja coveka od povrsine Zemlje, leta na Mesec, ti se nikad ne bi vozio u autobusu itd itd ...
Uopste me ne zanimaju gay/lezbo osobe, znam nekoliko njih, ali ne mogu da trpim kad neko prica kojekakve gluposti o "zakonima prirode", a da pri tom uopste nema osecaj za realnost. sve postoji iz nekog razloga, pa i homosexualnost ... Pokusavati napraviti savrseno drustvo, je put ka samounistenju covecanstva ...  
Kada govorimo o drustvu u Srbiji, poznato je da su Srbija patrijahalna zajednica

Zar divlji zapad to nije bio, nekad davno? Znaci, to nije izgovor, vec svest jednog drustva.
da ima svoju tradiciju, istoriju, crkvu sto cini identitet jednog naroda.

Zar drugi narodi nemaju svoju tradiciju, crkvu, identitet?
Zamisli kako bi dete usvojeno od strane homoseksualaca odrastalo u toj zajednici.

Zasto bi mi to zamisljali i mastali? Ako ne znas, postoje slucajevi u Evropi i svetu, pa se raspitaj ...  Smile

Zasto satanizovati homosexualnost? Pa hajde onda da satanizujemo i fasizam, da fasiste mlatimo po ulici, sto bi bilo sasvim logicnije. Homosexualnost se ne moze iskorenit, zato sto prirda to ne dopusta. Svaka drzava, drzavno uredjenje 'trpi' jednak procenat homosexualaca, bez obzira, da li je to 'naprdno' ili 'nazadno' drustvo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Tattoo
@najsdej
izvini, pobedio si, zaslužujete jedni druge.

ja opet pitam sta je ostalo nejasno?
Evo jedno pitanje,zašto koristite razne kreme i gelove da bi ušao,ako je tako prirodno i guzica bi trebala sama da ovlaži kad se napalite. Smile Ponovo vulgarnosti,ali ako neko misli da se oni uzimaju zbog druženja,šetnje kroz parkove i čitanju stihova,grdno se prevario,analni otvori su u pitanju. Smile

"Tata,šta je to analni otvor.Nije to sine analni otvor,nego bunar želja,tu tata ubaci pišu i sve želje su mu ostvarene". Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da u potsvesti stvarno mislite da je to prirodno i normalno, ne bi ste vrsili toliku propagandu. 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M

Citat
Evo jedno pitanje,zašto koristite razne kreme i gelove da bi ušao,ako je tako prirodno i guzica bi trebala sama da ovlaži kad se napalite

to iz iskustva?  Smile
IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne kapiram zasto uopste uplicete pedofile i pedere/lezbijke u istu pricu? Zna se sta je pedofilija, koju tretiram kao ubistvo u pokusaju sa psihickim posledicama po zrtvu(pravnici to bolje znaju, sta pokusavam da kazem Smile ). Zna se sta je homosexualnost.

Da se ja pitam, gay populaciji bih obezbedila mogucnost formiranja bracne zajednice, a sto se tice usvajanja dece od strane takvih brakova ... tesko pitanje.

Nemoguce da medju nama nema osoba ka homosex. sklonostima, zaista bi bilo lepo da ih cujemo sta imaju da kazu na ovu temu.

diletant
I ti sebe svrstavas u "normalne"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

navedi mi ti neki zbog kojeg bi trebala da se zabrani, jer sloboda okupljanja vazi kao pravilo a ne kao izuzetak. dakle nije ti dobro postavljeno pitanje, jer razlozi da se odrzi parada mogu da budu razliciti, evo na primer da bi se zezali i obelezili dan slobode - eto to je razlog.

Sloboda okupljana kazes. Sloboda da, propagiranje bolesti, ne.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
@ maleckaa
sve sto si citirala si izvukla iz konteksta, ali nema veze .....
Samo cu ti postaviti jedno pitanje:
Kako bi se osecala da si usvojeno dete homseksualaca ?
Cela tema se ne svodi na raspravu vec na ubedjivanje vas dve, tri persone kako je divan zivot homoseksualnih zajednica, kako bi Srbija bila divna zemlja da je fleksibilnija u zakonima o pravima homoseksualaca, kako bi bilo lepo posmatrati Gay parade kao nekada slet za 25.maj...
Sta je sledece ? Da necete mozda i tri poslanicka mesta u skupstini ?

IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
'ajde i vi sa drustvenih tema (moderatori) ugledajte se malo na one sa 18+ tema i cenzurisite ovog zabludelog sinka. ima svoj sajt, nemora da dolazi ovde i da vrsi mentalno nasilje nad nama.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Raven
Dosta nelogicno/nejasno razmisljas. Kako se moze 'propagirati' bolest? Ajd malo pojasni, ako je to moguce? Ili si bolestan ili nisi ... ili si trudan ili nisi, ne ozes da budes malo nevin, ili si nevin, ili nisi ... shvatas?

Koliko si lupio, po tvom shvatanju, ajd' onda da zabranimo i specijalne olimpijade, jer se tamo "propagira bolest"  Smile Smile Smile

rojrodzer
Nema potrebe da se prepiremo oko ovakvih stvari, samo bih da konstatujem da ljudi iz neznanja i straha rade gluposti i glupo se ponasaju. Trude se da budu deo vecine, tako sto satanizuju manjinu, jer manjina uvek trpi ... to je to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung 

1. pravo na brak
2. sloboda okupljanja
3. pravo na dostojanstvo (na primer imas izjave cak i drzavnih cinovnika i drugih funkcionera koji vredjaju non stop homoseksualce/ke)

27. jun - Međunarodni dan ponosa lezbejki i homoseksualaca

Najznačajniji događaj za nastanak lezbejskog i gej pokreta - i uopše za oslobađanje homoseksualaca i lezbejki - bila je tzv. Stonvolska pobuna. Gosti i osoblje jednog gej bara u njujorškom Grinič Vilidžu odbili su da mirno posmatraju uobičajenu policijsku raciju - kamenicama, flašama, praznim konzervama gađali su policajce koji su pokušali da ih privedu. Homoseksualce su podržale sve liberalne osobe tadašnje Amerike, te se ovaj incident pretvorio u sedmodnevne ulične demonstracije protiv diskriminacije  homoseksualaca i lezbejki najpre, ali i diskriminacije uopšte.

1. Sto se mene tice, slobodno se vencavajte, ali sam protiv usvajanja dece.
2. Pitam se zasto imate potrebu da se eksponirate i pravite skupove.
3. Vredjaju i druge pa se ne dize tolika frka.

Dakle, ja sad pokusavam da shvatim da li je to bolest ili opredeljenje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:29:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.