Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 20:53:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: kako treba regulisati zajednicu izmedju istopolnih osoba?
treba ostaviti neregulisano kao i do sada
75%  (27)
treba izjednaciti sa brakom
5.6%  (2)
treba regulisati ali na neki drugi nacin, kao na primer registrovano partnerstvo
19.4%  (7)
Ukupno glasova: 36
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prava homoseksualaca/ki  (Pročitano 22922 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Sva prava su im zagarntovana u kuci ili stanu, na ulici imaju prava da biraju velicinu pendreka i broj kamenica... Smile

to mogu da biraju neonacisti.

uostalom, zasto se ne bi opkladili da ce u narednih godinu dana biti organizovana gay parada?

Ako je bude biće ovo  a moguće i ovo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Cudi me da jos nema bf-a na temi da docara homicima sta ih ceka.... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung 
Sad kad sam procitala sve postove mogu da se prikljucim.

Dakle, najsdej, mozes li mi samo pojasniti koja su vam prava uskracena u odnosu na ostatak sveta.
Kakav je to dan slobode (procitah takvu glupost na nekoj od predhodnih strana)?

"Tata,tata kako ti imaš mamu,a ja je nemam.Sine kako nemaš mamu,pa čika Pera je tvoja mama.Kako čika Pera,pa on nije žena.Nije žena sine,ali da znaš kako ga puši,sve žene sveta bi zaboravio." Smile Smile Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Tattoo
Ovaj najsdej je kao u odbrani homoseksualaca,a izneo je optužbe,da heterobrakovi nisu u redu,da decu maltretiraju roditelji,da su ljudi iz vlasti pedofili,da su svi popovi pedofili....Znači,niko nije normalan u svetu sem pedera koji su sasvim u redu,i kao njihova prava su ugrožena jer policija neće da im obezbedi paradu,pa ne može policija da vas brani od cele nacije,LDP ima bednih 5 posto,ni svih tih 5 posto da dođe da vas brani,malo vas je.

Ni najlepši muškarac na svetu ne može da zameni bilo koju ženu,ovo odgovorno tvrdim.Jednostavno,tako je. Smile

"Tata,meni se sviđa jedna devojčica.E,izrode na koga li si.Pero,peeero,jer me ti čuješ,sa ovim  malim nešto nije u redu,vratićemo ga,uzećemo onog sa naočarima,on je baš sladak." Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
Naravno da je zabranjeno da dajete krv,jer ste visoko rizična grupa,isto kao i narkomani.

ajde da vidimo kako su to homoseksualci/ke rizicna grupa? naosnovu cega to tvrdis?

Citat
Navedi mi jedan racionalan razlog zasto bi gay parada trebala biti odrzana, ako zanemarimo  sadisticke porive i zelje da im "uteruju" (batine) ?

navedi mi ti neki zbog kojeg bi trebala da se zabrani, jer sloboda okupljanja vazi kao pravilo a ne kao izuzetak. dakle nije ti dobro postavljeno pitanje, jer razlozi da se odrzi parada mogu da budu razliciti, evo na primer da bi se zezali i obelezili dan slobode - eto to je razlog.

Citat
Ниси ти довољно паметан да би на тај начин замењивао тезе. Анални секс могу да имају и стрејт особе различитог пола. У преводу мушко и женско. Према томе педери као педери нису дискриминисани по том питању. Лоше су те научили да подваљујеш лажи.

nisam ni glup da padnem na lose fazone. evo da ljudima pokazem koliki si manipulant

ti kazes:
Citat
Пре свега ти кад одеш код лекара нико те не пита да ли си педер тако да то што си рекао о давању крви нема везе с памећу.

ja di tam vest o tome i upitnik

Citat
Dana 28. juna 2007. godine član GSA Nenad Rosić je nakon polaganja prijemnog ispita odlučio da dâ krv na Trgu republike u Beogradu.

Oko 12.30 stigao je do autobusa Instituta gde je zatekao veliku gužvu, pošto je tu bila prisutna ekipa TV B92 koja je radila kampanju sa poznatim ličnostima.

Popunio je upitnik i na pitanje "Da li ste imali seksualni odnos sa osobom koja je imala analni seks u poslednjih šest meseci?" odgovorio je potvrdno.

Nakon dužeg čekanja ekipa Instituta ga je pozvala u autobus gde mu je urađen test hemoglobina. Sačekao je pet minuta na razgovor sa lekarkom.

Lekarka je pogledala upitnik i tražila od Rosića da obrazloži svoj odgovor na pomenuto pitanje. On je rekao da je imao oralni seks sa osobom koja je imala analni odnos u poslednjih šest meseci.

a ti kazes

Citat
Анални секс могу да имају и стрејт особе различитог пола. У преводу мушко и женско. Према томе педери као педери нису дискриминисани по том питању. Лоше су те научили да подваљујеш лажи.

znaci dao si neoboriv dokaz da razlike izmedju tebe i ovce nema

Citat
Можемо и да се опкладимо да ће проћи као и прва.

ja se kladim da ce proci kao druga
IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung neki
@najsdej
Nisi ništa drugačiji od onih koji vas napadaju.
Zamenjuješ teze, izvrćeš tuđe reči, i ne biraš sredstva da svoje mišljenje predstaviš kao jedino ispravno.
Ako nemaš prave argumente na ove naivne napade, bolje ćuti.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Citat
Dakle, najsdej, mozes li mi samo pojasniti koja su vam prava uskracena u odnosu na ostatak sveta.

recimo meni mnoga, ali ovde je res o pravima homoseksualaca/ki, tako da cu ti navesti tri koja se najvise krse

1. pravo na brak
2. sloboda okupljanja
3. pravo na dostojanstvo (na primer imas izjave cak i drzavnih cinovnika i drugih funkcionera koji vredjaju non stop homoseksualce/ke)

Citat
Kakav je to dan slobode (procitah takvu glupost na nekoj od predhodnih strana)?

ja bih rekao da si ipak ti ona koja nema pojma:

27. jun - Međunarodni dan ponosa lezbejki i homoseksualaca

Najznačajniji događaj za nastanak lezbejskog i gej pokreta - i uopše za oslobađanje homoseksualaca i lezbejki - bila je tzv. Stonvolska pobuna. Gosti i osoblje jednog gej bara u njujorškom Grinič Vilidžu odbili su da mirno posmatraju uobičajenu policijsku raciju - kamenicama, flašama, praznim konzervama gađali su policajce koji su pokušali da ih privedu. Homoseksualce su podržale sve liberalne osobe tadašnje Amerike, te se ovaj incident pretvorio u sedmodnevne ulične demonstracije protiv diskriminacije  homoseksualaca i lezbejki najpre, ali i diskriminacije uopšte.

Citat
Ovaj najsdej je kao u odbrani homoseksualaca,a izneo je optužbe,da heterobrakovi nisu u redu,da decu maltretiraju roditelji,da su ljudi iz vlasti pedofili,da su svi popovi pedofili....

ne seri

Citat
@najsdej
Nisi ništa drugačiji od onih koji vas napadaju.
Zamenjuješ teze, izvrćeš tuđe reči, i ne biraš sredstva da svoje mišljenje predstaviš kao jedino ispravno.
Ako nemaš prave argumente na ove naivne napade, bolje ćuti

na sve sam dao neoborive argumente a ti isto pricas na pamet. ajde sta je ostalo nejasno?
« Poslednja izmena: 27. Jan 2008, 22:36:25 od najsdej »
IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Sva prava su im zagarntovana u kuci ili stanu, na ulici imaju prava da biraju velicinu pendreka i broj kamenica... Smile

to mogu da biraju neonacisti.

uostalom, zasto se ne bi opkladili da ce u narednih godinu dana biti organizovana gay parada?

Ako je bude biće ovo  a moguće i ovo
ocu ja da se opkladim  Smile
moracemo u svakom slucaju ponovo da je prekidamo Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung neki
@najsdej
izvini, pobedio si, zaslužujete jedni druge.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
@najsdej
izvini, pobedio si, zaslužujete jedni druge.

ja opet pitam sta je ostalo nejasno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 20:53:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.