Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Praljak popio otrov posle citanje presude u Haskom sudu  (Pročitano 49789 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
mnogi su mastali o zapadu za vreme jugoslavije...

ne shvatajuci da su oni bili taj zapad...

Smile

Da, to je tačno. Na žalost, maštali su o Zapadu na veoma naivan način jer im je sistem isprao mozgove i naterao da negiraju očigledno - patološku mržnju Zapada prema Srbima.

I šta s tim očigledno ih finansiraju baš mnogi da bi pojedinačne donacije bile naglašavane. To je skoro van konteksta.

U stvari ajde, ima nekoliko muslimaskih zemalja. Vjerovatno jer postoji pretpostavka da su pravljeni zločini nad muslimanima.

Sad se koprcaš ko pile u kučini.

Jer SA, SAD i Engleska izdvajaju više desetina ako ne i stotina puta više sredstava od svih ostalih zajedno.

Motivi SAD i Engleske su veoma jasni: pružaju nedvosmislenu podršku svojoj najvećoj mušteriji koja im puni zadnju ložu živom lovom.

Za SA ne treba dodatno objašnjavati. Uspevala je novcem da izboksuje imunitet islamističkim teroristima i masovnim ubicama.

« Poslednja izmena: 30. Nov 2017, 14:31:59 od Hipomen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
propaganda...dovoljno je procitati bilo koje novine...

oni se tamo bave svim...i pisu o svemu...

al o srbima ne...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
To ti je medijski amanet autošovinističkih vlastela koje se smenjuju na grbači okupirane Srbije več skoro 80 godina u kontinuitetu. Izuzetak je Milošević ali je on bio prilično usamljen. Minirali su ga čak i oni u njegovom neposrednom okruženju.

Dok su Srbi skapavali 90ih mnogi istaknuti SPSovci su vodili praziluk mondenski život u Parizu ili Cirihu.
« Poslednja izmena: 30. Nov 2017, 14:40:01 od Hipomen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Ok nismo nikad bili zločinci, ali smo 90ih shvaćeni kao takvi. Nepravda. Nećemo nikad dokazati da nismo zločinci.

Al tako smo shvaćeni jebiga.
Ne moramo priznavati ali moramo kompenzovati priču a ne čista kontra "čisti ko suza", i
opet Srbi protiv čitavog svijeta ko autisti.

Ja sam namerno rečenicu završio sa tim- "u smislu da je to bio njen modus operandi" način ponašanja, obrazac, agenda, plan itd. Nikad i nigde nećeš naći da ja tvrdim da smo mi čisti kao suza, ali da pristanem na laž da su oni čisti kao suza, a mi zli agresor koji je sve pripremio neću pristati da kažem ni kad lubičice budem mirisao odozdo. Nikad!

Ogromna većina ljudi u Srbiji ne negira zločin u Srebrenici, ali se to ne čuje od buke lokalnih teletabisa niti od halabuke progonjenih golorukih naroda muslimana i Hrvata. Da li si ikad čuo da mi u Srbiji veličamo Milana Lukića? Da li si ikad čuo da mi u Srbiji veličamo Ljubišu Bearu? Da li si ikad čuo da mi u Srbiji veličamo delove 9 diverzantskog odreda? Da li si ikad čuo da mi u Srbiji veličamo opsadu kuće zločinca Jašarija? Imaš temu ovde na forumu gde mi Srbi komentarišemo vest i komentarišemo je us mislu da taj napad nije izveden kako treba. Da li si ikad čuo da mi u Srbiji veličamo zločinačko ponašanja paravojnih formacija u Zvorniku i iživljavanje nad civilima? NE, NIKAD! Ali to je nemoguće objasniti teletabisima kojima NVO i CNN kreiraju stvarnost, kreiraju istinu.

Mi u Srbiji, ogromna većina nas, niti smo vaspitani, niti smo to naučili u porodici, niti imamo pretke koji su kopali jame i u njih ubacivali goloruke civile, žene, decu i starce nakon što smo ih zverski ubili i palili njihova domaćinstva, već imamo desetovekovnu borbu za slobodu, imamo desetovekovnu državotvornost i prefiks naroda koji stvara i gradi državu i nikad nije pristao da bude rob, čak ni onaj povlašteni, jer bi nam možda tako bilo lakše u nekom momentu, ja znam da to boli, ja znam da bi to neki voleli da izbrišu pa bi onda bili isti, ali ne može, niti smo bili isti, niti smo sad isti niti ćemo biti isti, istorija je neumitna.

Onog momenta kad sufleri iz plaćenih NVO i medija utihnu i prestanu da šapuću tiho na uvo pojedinim komšijama, onog momenta kad prestane sprdnja i farsa oko genocida u Srebrenici, onog momenta kad prestane farsa oko opsade golorukih ljudi u Sarajevu koji su granatirani dok su brali ljubičice, onog momenta kad prestane priča o malim nezaštićenim hrvatima koji su u momentu dok su pevali giv pis a čens i puštali golubove mira napadnuti od strane stravične vojne srpske mašinerije koju svet nije video još od prelaska Hanibala preko Alpa i prodora Hitlera na istok, i naravno ključni uslov onog momenta kad izumru svi jugonostalgičari, možemo normalno razgovarati o nekim dogadjajima, a ove dosadašnje ponude da obučemo ludačku košulju pa da razgovaramo kao "ravnopravni" Srbi i Srbija neće pristati dok i poslednji Srbin udiše vazduh.

Prvo se cisti svoje dvoriste.

Ali ti to ne razumes, ili zelis da skrenes pogled sa prljavstine u svom dvoristu na prljavstinu u tudjem.

Ne ide to tako.

Uz to niko te i ne zove i ne dozvoljava ti da cistis tudje dvoriste.
« Poslednja izmena: 30. Nov 2017, 14:39:31 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
kakve ste vi budale da vas nema trebalo bi vas izmisliti  Smile Smile Smile

cisto informativno jebe se na zapadu bilo kome za Srbiju,a sad nastavite da umisljate da smo bitni kurac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
kakve ste vi budale da vas nema trebalo bi vas izmisliti  Smile Smile Smile

cisto informativno jebe se na zapadu bilo kome za Srbiju,a sad nastavite da umisljate da smo bitni kurac

Dok god se ne proizvode nevolje i ratovi, sve je OK.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Ogromna većina ljudi u Srbiji ne negira zločin u Srebrenici, ali se to ne čuje od buke lokalnih teletabisa niti od halabuke progonjenih golorukih naroda muslimana i Hrvata. Da li si ikad čuo da mi u Srbiji veličamo Milana Lukića? Da li si ikad čuo da mi u Srbiji veličamo Ljubišu Bearu? Da li si ikad čuo da mi u Srbiji veličamo delove 9 diverzantskog odreda? Da li si ikad čuo da mi u Srbiji veličamo opsadu kuće zločinca Jašarija? Imaš temu ovde na forumu gde mi Srbi komentarišemo vest i komentarišemo je us mislu da taj napad nije izveden kako treba. Da li si ikad čuo da mi u Srbiji veličamo zločinačko ponašanja paravojnih formacija u Zvorniku i iživljavanje nad civilima? NE, NIKAD! Ali to je nemoguće objasniti teletabisima kojima NVO i CNN kreiraju stvarnost, kreiraju istinu.

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Kuš voluharice.
Tipična otrcana fraza drugosrbijanske, autodestruktivne "inteligencije", kojom se, u stvari, poziva na samopolivanje govnima i puštanje drugih da pišaju po nama. Kada će engleska kruna da "počisti svoje dvorište", za početak?

Citat
Ali ti to ne razumes, ili zelis da skrenes pogled sa prljavstine u svom dvoristu na prljavstinu u tudjem.
Čuj "prljavština"... Ako je kod nas prljavština, šta je onda u Evropi? Arapi i crnci se vekovima međusobno izrabljivali, a gle čuda, belci jedini krivci.
Citat
Ne ide to tako.
Pa ćeš ti i tvoji kvaziduhovnici da nas naučite kako to ide?
Citat
Zanimljivo, oni koji je zagovnali u Jugoslaviji, danas poseduju "sud" u Hagu i pozivaju na "čišćenje greha" onih koje su uvalili u govna...može ali juče.
« Poslednja izmena: 30. Nov 2017, 14:47:51 od 8Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava

Ne ide to tako.

Човек само констатује да није нормално да ти очистиш 90% свог дворишта док ти се комшија купа у говнима и дође комунална и каже еј ниси очистио по ћошковима а овом што се купа у говнима каже добар посао.

Али ти то не разумеш... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
sta ima mi da branimo hrvatima i bosancima da se kupaju u govnima ako je njima lepo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.