Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prakticna pitanja i odgovori u vezi islama - YouTube klipovi  (Pročitano 69377 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 11.0.696.65
@bluesoniq
Citat
Jos jedna stvar mi nije jasna, a i malo bode oci. Zasto u potpisu koristis nepoznati jezik i one cudne hieroglife?

Mislim ako si se vec odlucio da pises na forumu na jednom od jezika sa balkana (bosnjacki, srpski ili hrtvatski), zasto stavljas neke recenice na nama nepoznatom jeziku (pretpostavljam da je arapski) ?

A zasto je tvoj nik na nama nepoznatom jeziku koji nije sa Balkana?
Ispod tih "hieroglifa" stoji prijevod za one koji ne razumiju arapski.

Citat
Jer onda ni on ne bi uspeo da se iskobelja iz takve zamke.

Jos jedno nepoznavanje Tvorca.
Na Tvorca ne uticu vrijeme i prostor, On ih je stvorio kao i tebe.

@Predragoon
Citat
Youtube: Raping Women is O.K...
                          Islam Permits Sex with One-Year-Old Girls

Pola nece odgledati ove snimke, ali je utisak ostavljen bombasticnim naslovima.. vec sam jednom pokusao objasnit tu podmuklu islamofobicnu taktiku.
Ovi sto govore na snimcima nijednom nisu izrekli rijeci koje stoje kao naslov istih, vec je neko htio da cuje to iz njihovog izlaganja i da da videima takav islamofobicni naslov.

Prevazidjeno..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
@Predragoon
Citat
Youtube: Raping Women is O.K...
                          Islam Permits Sex with One-Year-Old Girls

Pola nece odgledati ove snimke, ali je utisak ostavljen bombasticnim naslovima.. vec sam jednom pokusao objasnit tu podmuklu islamofobicnu taktiku.
Ovi sto govore na snimcima nijednom nisu izrekli rijeci koje stoje kao naslov istih, vec je neko htio da cuje to iz njihovog izlaganja i da da videima takav islamofobicni naslov.

Prevazidjeno..
Ne, nije prevazidjeno. O ovakvim stvarima treba pričati.
Vi, evropski Muslimani ste samo light verzija, niste sve ono što Islam stvarno jeste i predstavljate samo varku kako bi se Islam učinio kao društveno prihvatljiva religija. U ovim snimcima se pokazuje pravo lice Islamista:

Da muškarac ima pravo da oženi devojčicu bilo koje dobi.
Da može da spava sa njom kad poželi.
Da vam je neshvatljivo da muž na Zapadu može da bude optužen za silovanje sopstvene žene, jer žena mora da se preda muškarcu.
Da je Mahound opštio sa devojčicom i da se na njega trebate ugledati. Bez trunke srama ističu kako je Trgovac uzeo sebi devojčicu od 6 godina i spavao sa njom kad je napunila 9 godina.

Neki pokušaji islamskih apologeta da u razgovoru sa civilizovanim ljudima opravdaju Mahounda i islamski ''moral'' menjajući Ajšine godine, dovoljan su dokaz da je to istina i da se u neki od vas u biti stide toga što je uradio.

Ponašate se kao pederi, kad god vas neko optuži za ono što stvarno jeste vičete: ''Islamofob, Islamofobija''.
Budi pravi Musliman i kaži: ''Tako je, Prorok je bio pedofil i tako mi njegove brade mi se ponosimo time!''. Ako to ne možeš da uradiš, potraži drugi moralni uzor.
« Poslednja izmena: 10. Jul 2011, 07:38:32 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung S7
Ispod tih "hieroglifa" stoji prijevod za one koji ne razumiju arapski.

A sta tebe licno briga za arapski, ako si sa ovih prostora. Mislim sto se ne odselis u zemlju gde je to sluzbeni jezik?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 11.0.696.65
A sta tebe licno briga za arapski, ako si sa ovih prostora. Mislim sto se ne odselis u zemlju gde je to sluzbeni jezik?

Moja sveta Knjiga je na arapskom, a covjek kojeg slijedim je bio Arap.

A sto se ti ne odselis u zemlju u kojoj je sluzbeni jezik onaj kojim si napisao svoj nik?

@Predragoon, pa i jedan tvoj predak-vladar iz istorije tvog naroda kojom se dicis se ozenio djevojkom starom manje od deset godina!

Prica koju Zapadnjacki islamofobi najcesce potezu kao argument protiv islama je odavno ispricana i objasnjena:
http://www.youtube.com/watch?v=KEwmfIgSQQU&feature=related

Vi se "ljutite" na Muhammeda a.s. zbog toga sto se ozenio sa Aishom r.a., a najvece pravo da se "ljuti" bi imao niko drugi do Aishin otac, Ebu Bekr r.a.
Ebu Bekr je, kada je video da Poslanika a.s. boli glava usled samrtnih muka plakao i uzvikivao: "Dajem oca i majku kao otkup za tvoju glavu, Poslanice!"
To je dovoljno za razumom obdarene.

Islamofobijski napadi na licnost Poslanika a.s. imaju za kontraefekat vece interesovanje Zapadnjaka za islam i historiju islama, pa tako danas imamo na stotine hiljada konvertita na islam po cijeloj Evropi i svijetu, hvala Bogu.

Citat
Da muškarac ima pravo da oženi devojčicu bilo koje dobi.
Da može da spava sa njom kad poželi.
Da vam je neshvatljivo da muž na Zapadu može da bude optužen za silovanje sopstvene žene, jer žena mora da se preda muškarcu. 

Sto bi toliko to vas ateiste mnogo pogadjalo kad kod vas nema univerzalnog morala. Sto tebe pogadja sto zena treba da se preda muskarcu, kad to na Zapadu moze postat kul i moderno kroz par godina.

Ali naprotiv, islamski brak je moralan i dalek od onoga kakvim ga neprijatelji islama prikazuju. Dokaz za to je sve veci broj Zapadnjackih zena koje prelaze na islam i udaju se za muslimane. Savjetovao bih da se pogleda link koji sam postavio, a na kojem se vidi kako se oni koji nisu muslimani ophode prema svojim zenama, a sto ima za posljedicu veliki broj razvoda, sigurnih kuca, djece sa traumom porodicnog nasilja itd.
I onda takvi napadaju muslimane za maltretiranje zena.

Nego, Predragoon, sta ti konkretno imas protiv islama? Da nije neki kompleks od Turaka koji su otisli prije 99. godina?
Koliko vidim, ne mirises ni "originalne" ni "light" muslimane, a davno si rekao da nemas nista protiv pravih muslimana.
Kazi u cemu je tvoj problem, pa da ga zajednicki rijesimo.
« Poslednja izmena: 10. Jul 2011, 16:39:43 od demcan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
а рецимо обрезивање жена ... што је мало коректнији израз за сакаћење женских гениталија да дотичне ''не би имале потребу да варају своје мужеве'' ... је л' и то лаж исламофобичне пропаганде?
« Poslednja izmena: 10. Jul 2011, 15:51:39 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18

@Predragoon, pa i jedan tvoj predak-vladar iz istorije tvog naroda kojom se dicis se ozenio djevojkom starom manje od deset godina!

Prica koju Zapadnjacki islamofobi najcesce potezu kao argument protiv islama je odavno ispricana i objasnjena:
http://www.youtube.com/watch?v=KEwmfIgSQQU&feature=related
Postojanje nesavršenosti u bilo kom sistemu ne opravdava nesavršenost nekog drugog. Vi Trgovca prikazujete kao čoveka bez mana i zato ste primorani da ignorišete svaku primedbu i da na sopstvene mane odgovarate tudjim. To je vaš problem.

Problem ostatka civilizacije je da ste se vi zakočili u 7. veku i tu želite da povučete kompletnu civilizaciju. Zato mora da se zanemari politička korektnost i da se neprestano ukazuje kakav je vaš prorok stvarno bio. Niko ne spori da zapadnjački sistem nije dobar, ali trebamo tražiti nova rešenja. Sa vama šanse za napredak nema, a to najbolje osećaju nauka i ostale grane ljudskih aktivnosti u islamskim zemljama.
Taman se oslobadjamo stega Hrišćanstva, vi sad želite da nas vratite nazad.

Vi se "ljutite" na Muhammeda a.s. zbog toga sto se ozenio sa Aishom r.a., a najvece pravo da se "ljuti" bi imao niko drugi do Aishin otac, Ebu Bekr r.a.
Ebu Bekr je, kada je video da Poslanika a.s. boli glava usled samrtnih muka plakao i uzvikivao: "Dajem oca i majku kao otkup za tvoju glavu, Poslanice!"
To je dovoljno za razumom obdarene.
To je dovoljno za razumom obdarene da zaključe da je ta priča ili fabrikacija, ili lažno zaklinjanje ili Ebu Bekr stvarno nije bio normalan, pored toga što je bio okoreli oportunista.

Islamofobijski napadi na licnost Poslanika a.s. imaju za kontraefekat vece interesovanje Zapadnjaka za islam i historiju islama, pa tako danas imamo na stotine hiljada konvertita na islam po cijeloj Evropi i svijetu, hvala Bogu.
Ljudi neprestano traže sebe (ili korist) i prelaze iz vere u veru...to što stalno ponavljaš i nadaš se turskom zemanu kad vas bude dovoljno nije nikakav dokaz. Ljudi rade svašta. Mogao bih sad da ti nalepim gomilu snimaka muslimana koji prelaze u hrišćanstvo, ali nemam nameru da serviram slabe argumente poput tebe.

Sto bi toliko to vas ateiste mnogo pogadjalo kad kod vas nema univerzalnog morala. Sto tebe pogadja sto zena treba da se preda muskarcu, kad to na Zapadu moze postat kul i moderno kroz par godina.
Kako si zaključio da sam ja ateista? Zato što napadam običaje i priče vezane za vašu verziju obožavanja boga jedne malobrojne nacije koja dominira nad susedima muslimanima? Ako je nešto moderno ne znači da je korisno, ako je nešto dobro, ne znači da se ne može učiniti još boljim. Ja sam ti pokušao objasniti da je Islam prevazidjen koncept i štetan za dalji razvitak civilizacije.

Ali naprotiv, islamski brak je moralan i dalek od onoga kakvim ga neprijatelji islama prikazuju. Dokaz za to je sve veci broj Zapadnjackih zena koje prelaze na islam i udaju se za muslimane. Savjetovao bih da se pogleda link koji sam postavio, a na kojem se vidi kako se oni koji nisu muslimani ophode prema svojim zenama, a sto ima za posljedicu veliki broj razvoda, sigurnih kuca, djece sa traumom porodicnog nasilja itd.
I onda takvi napadaju muslimane za maltretiranje zena.
I onda se pojavi neka hrabra muslimanka koja kaže da je brak u Islamu užasan za ženu.
U islamskom braku ima i dobrih i loših stvari...treba odbaciti loše, to ti ponavljam, pa makar se to kosilo sa Islamom.

Nego, Predragoon, sta ti imas protiv islama? Da nije neki kompleks od Turaka koji su otisli prije 99. godina?
Koliko vidim, ne mirises ni "originalne" ni "light" muslimane, a davno si rekao da nemas nista protiv pravih muslimana.
Kazi u cemu je tvoj problem, pa da ga zajednicki rijesimo.

Već sam ti objašnjavao...vučete svet unazad. Ako želiš, ti sebi izvadi oko, ali ne teraj i mene.
Nema to veze sa Turcima, oni su čak napredovali u novijoj istoriji zanemarivši Islam (zato i mrzite Ataturka).
Islam je prevazišao svoju korisnost, čak i za muslimanske zemlje. U redu je da oni nastave da žive tim životom, ali bilo bi pogubno po čovečanstvo da se dozvoli Islamu da se raširi i uruši ostale kulture. Ja imam odredjeni respekt prema odredjenim stvarima koje su se razvile u islamskim zemljama (ne i prema Trgovcu), ti kao da nemaš prema ostalim kulturama. Ja ne želim da Amerikanci ''uče'' Libijce i Iračane demokratiji bez njihove želje, a ti?

Edit: Istraži malo podatke UNICEF-a, pa da vidiš kako je autor onog video snimka uradio ono što ti optužuješ druge, citirao informacije van konteksta i poturao lažne tvrdnje.
« Poslednja izmena: 10. Jul 2011, 17:28:29 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung S7
.... Moja sveta Knjiga je na arapskom, a covjek kojeg slijedim je bio Arap.

Ako si vernik, nisi slep. Sta znaci moj nick? Nista bre. Boli me uvo za njega, ne predstavlja nista i sutra mogu da ga promenim. Za razliku od tvoje arapske poruke koja tebi nesto znaci, ona je napisana na nepoznatom jeziku koji se upotrebljava u tri p.m. od naseg podneblja.

Pa onda ga sledi tamo u arapskim zemljama. Sta trazis ovde, da prosipas te glupe fore iz svoje ljubljene knjige i zagadjujes nam balkanski internet.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 11.0.696.65
@3maj001,
Lokalni obicaji pretezno u Africi, koji nemaju veze sa islamom, ali i pored toga ima pojedinaca koji kazu da je taj obicaj od islama.
A zasto je u drzavi u kojoj zivis ubijeno 29 zena samo u prvoj polovini 2011.?! Mislim da u drzavi u kojoj zivis muslimani nisu vecina.

@Predragoon,
Muhammed a.s. je za svog zivota imao svoje protivnike kao sto ih ima i danas, 1400. godina kasnije. Oni su mu zamjerali svasta, sprdali bi se za sve sto je govorio itd. stara islamofobijska taktika. Ali nijednom, upamti, nijednom mu nisu zamjerili sto se ozenio sa 'Aishom!
Evo jos jedan link: http://www.youtube.com/watch?v=v4yyx1qDWhQ

To sto ti govoris na forumu nema nikakvu tezinu.
Islam nije prevazidjen. Naprotiv. Proljece islama tek ce da uslijedi akobogda i niko, pa ni ti to ne mozes sprijeciti.

Islam nudi resenja za siromastvo, kriminal svih oblika, pravne zavrzlame, bijelu kugu, sovinizam itd. Buducnost pripada islamu, a to sto su te od djetinjstva "pumpali" da mrzis muslimanske "poturice" i da gajis animozitet prema njihovoj vjeri je zaista tvoj problem i nesto sto moras sam sa sobom da rijesis.
Prije sam govorio da ti razgovor ne moze pomoci, ali sam se greskom ponovo ponudio da ti pomognem.
Nego, rece da nisi ateista, sta si onda, jevrej?

@bluesoniq
Za razliku od tvog nika koji nista ne znaci, moj potpis znaci nesto.

Nego, sta je tebe uopste briga kako se ja potpisujem?!
« Poslednja izmena: 11. Jul 2011, 14:33:42 od demcan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
@3maj001,
Lokalni obicaji pretezno u Africi, koji nemaju veze sa islamom, ali i pored toga ima pojedinaca koji kazu da je taj obicaj od islama.
A zasto je u drzavi u kojoj zivis ubijeno 29 zena samo u prvoj polovini 2011.?! Mislim da u drzavi u kojoj zivis muslimani nisu vecina.

Изгуглај мало прошле године се дизала фрка у Великој Британији управо због тога. И да ... то је култоролошки феномен, нема везе са исламом ... чиста подударност је што у једној од ваљда цивилизованијих држава на свету то раде управо муслимани ... Беше негде су пренели изјаву једног имама ''да свако ко мисли да обрезивање жена није реч Мухамедова, је у заблуди''

Ниједна од тих 29 није каменована до смрти јер се огрешила о неке верске постулате ... нити је убијена јер је прешла с хришћанства на ислам.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung S7

@bluesoniq
Za razliku od tvog nika koji nista ne znaci, moj potpis znaci nesto.

Nego, sta je tebe uopste briga kako se ja potpisujem?!

Pa zato sto tvoji ljubljeni drugari koji su miloscu poslati na planetu zemlju seku glave nevernicima. Eto zato.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.