Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prakticna pitanja i odgovori u vezi islama - YouTube klipovi  (Pročitano 69383 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Meni je ovaj covek apsolutni pobednik.  Smile Ladno je uspeo da poveze izazovno oblacenje zena i Pakao.  Smile Smile

pa sta to to cudi i jevandjelja govore isto
Sto Light rece: Samo trebam da ocekujem da me udari grom kada ulazim u crkvu.  Smile Izazvace mi zensko pohotu i onda cu da bludnicim pa cu morati da se pokajavam kasnije.  Smile

Sa neke moje strane gledista, sama ta ideologija po kome se izazovno oblacenje devojaka povezuje sa bilo cim je glupa. Kao kada kazu da je neka devojka kriva za silovanje jer se obukla izazovno a neko zbog toga nasrnuo na nju.  Smile Zato i ne volim toliko ta gledista religije.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
""haljine im govore da se bogu ne mole""
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50034
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Sve je receno u samo jednoj recenici. Zato je ta recenica tri puta ponovljena. Rekao je:

Najvise ljudi ce u dzehenemu biti zbog jezika i polnog organa

Dakle sve se svodi na prirodne strasti. Ucenje koje je Hrist zapecatio za sva vremena cuvenom recenicom:

»Čuli ste, šta se govorilo u davnim vremenima. Ne čini preljubu. A ja vam kažem, da svaki, ko gleda na ženu sa željom, već čini preljubu sa njom u svom srcu. Ako te tvoje desno oko sablažnjava, iščupaj ga i baci od sebe« (po Mateju 5: 27-30).

Ocigledno je da nasa braca muslimani ovdje svjedoce pravovjerno.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2011, 03:37:28 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50

0:20  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
"zbog jezika i polnog organa"
Mogli su lepo staviti zbog oralnog seksa. Smiley
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 11.0.696.65
Bosanci, Srbi iz Bosne, a ne Bošnjaci (kvazi naziv koji su muslimani izglasali kao svoje ime 1993)...utuvi u glavu...i nikada nismo precizno definisali šta je narod, a šta nacija.
Jel' možeš da mi daš neki link ka narodnim pesama u kojima se pominju reči bošnjaci, bošnjak, bošnjački?

Prestani da se izvlacis, sve dublje tones. Mi smo narod - to si i priznao - i to Bosnjaci, a ne Bosanski Srbi cija je vojska pocinila genocid na Balkanu posle WWII.
Ti si fenomen, trazis narodne pjesme kao dokaz neceg - to dovoljno govori o stanju tvoje svijesti ("svijest na nivou Gorskog vijenca") Pazi sad ovo: tvoje narodne pjesme govore o Vuku Brankovicu kao izdajniku, ali historija kaze drugo. Hoces li vjerovati historiji ili narodnoj pjesmi?

Mada imam neki link za tebe: http://www.bosnjaci.rs/tekst/214/bosnjaci-historija-tradicija-kultura-.html

A zašto onda tražite da budete priznati kao nešto drugo od onog što jeste?
Budite muslimani i budite anacionalni.

Nemoguce je biti anacionalan u sredini gdje imas velikosrpsku sa jedne i velikohrvatsku ideologiju sa druge strane.
Mada, ti nikad nisi iznio dokaz da si Srbin. Gdje je dokaz da su tvoji geni srpski?
Iznesi svoj dokaz da si Srbin, izuzimajuci narodne pjesme ( Smiley ) i pricu "otac i majka su mi Srbi".. (u normalnom svijetu se ovakvo nesto ne pita ali sa obzirom na sagovornikovu svijest, da se i toga dotaknemo).

Život uz vas, balkanske muslimane je lošiji nego što bi mogao da bude.
Kulturno i civilizacijski ste zaostali, bez mogućnosti da unapredite svoje stavove.
U gluposti ste agresivni i fanatični, spremni za izdaju u svakoj prilici.
Nauku prilogodjavate svojim verovanjima, a ne suprotno.
Nelojalni ste gradjani.

Covjece, ovo sad ti opisa sebe i sebi slicne.  Smile
Ima ona: kad upires prstom u nekoga, vise od polovice prstiju je okrenuto prema tebi.

Svaki pouzdani naučni izvor je zbog prirode tvoje religije anti-islamski.

Ne bih se slozio kaurine.

Stalno se kitite tudjim perjem, obični ste prevaranti.

Prestani da peris vise od polovice prstiju prema vama!

čovečanstvu je Islam ono što mu najmanje treba.
Upropastio je vas, može da upropasti i ceo svet.

Do trenutka kad si to pisao na hiljade i hiljade ljudi su vec presli na islam. Poturcili se, jel? 

Sve je receno u samo jednoj recenici. Zato je ta recenica tri puta ponovljena. Rekao je:

Najvise ljudi ce u dzehenemu biti zbog jezika i polnog organa

Dakle sve se svodi na prirodne strasti. Ucenje koje je Hrist zapecatio za sva vremena cuvenom recenicom:

»Čuli ste, šta se govorilo u davnim vremenima. Ne čini preljubu. A ja vam kažem, da svaki, ko gleda na ženu sa željom, već čini preljubu sa njom u svom srcu. Ako te tvoje desno oko sablažnjava, iščupaj ga i baci od sebe« (po Mateju 5: 27-30).

Dobar post.
Mada, nadam se da se ovo u vezi cupanja oka ne shvata bukvalno. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Šta li bi ostalo od nas kad bi iščupali sve šta nas sablažnjava.
Izvadiš oko imaš drugo. Možeš da čuješ ženstven glas, da je namirišeš, dotakneš...

Lakše je da pokrijemo zene od glave do pete i nema da se sablažnjavamo.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Prestani da se izvlacis, sve dublje tones. Mi smo narod - to si i priznao - i to Bosnjaci, a ne Bosanski Srbi...

Priznajem, tonem zajedno sa ostatkom Balkana u kaljugu koja je posledica kvazi-islamskog delovanja dela Srba koji su iz ovog ili onog pogrešnog razloga postali muhamedanci. Kada sam kazao narod mislio sam na Bosance, Srbe iz Bosne koji su dobrim delom prešli u Islam. Jasno je to tebi, ali moraš nešto da napišeš, reda radi.
Bar smo napredovali da tvrdiš da ste Sloveni...lakše ćemo odatle.

…cija je vojska pocinila genocid na Balkanu posle WWII.

Pošto priznaješ da ste Sloveni, da ga je i bilo, to bi bio etnocid, a ne genocid…i to se na srpskom kaže ISTRAGA.

Ti si fenomen, trazis narodne pjesme kao dokaz neceg - to dovoljno govori o stanju tvoje svijesti.

Pokušao sam da ti ukažem  da vi, Sloveni muslimani, niste sebe nazivali Bošnjacima. Nema toga u vašoj kulturi (sad će da napiše - rekao si da mi imamo kulturu, znači kulturni smo ili imamo narod).
Narodi sebe u pesmama nazivaju sopstvenim imenom, muslimani sebe ne nazivaju Bošnjacima, nisu se tako identifikovali.
To ‘’bošnjaci ‘’ su vam drugi izmislili, a vaše vodje izglasale 1993. Onaj link koji si dao to potvrdjuje , "Musolmano di Bossina".

("svijest na nivou Gorskog vijenca")
Već sam ti napisao da godinu izdavanja ''Gorskog vijenca'' ne koristiš kao argument, jer tebi je uzor još starija knjiga...ne držiš se svojih principa i tako umanjuješ svoj kredibilitet kao sagovornik i čovek.

Nemoguce je biti anacionalan u sredini gdje imas velikosrpsku sa jedne i velikohrvatsku ideologiju sa druge strane.
Zašto, ako je vaš jedini cilj da služite Jahveu, to možete pod bilo kojim imenom?
Ovim što radite dokazujete da je Islam političko-vojni projekat, a ne verska doktrina.

Mada, ti nikad nisi iznio dokaz da si Srbin. Gdje je dokaz da su tvoji geni srpski?
Kakav bi dokaz zadovoljilo tvoje visoko naučne standarde?

Život uz vas, balkanske muslimane slovene je lošiji nego što bi mogao da bude...

Covjece, ovo sad ti opisa sebe i sebi slicne.  Smile
Ima ona: kad upires prstom u nekoga, vise od polovice prstiju je okrenuto prema tebi.
Prevazišao si samog sebe...umesto da daš neku veliku islamsku mudrost svog ''naroda'', ti citiraš američke motivacione, političkom korektnošću nadahnute slogane, u stilu Ele Vuds.

Svaki pouzdani naučni izvor je zbog prirode tvoje religije anti-islamski.

Ne bih se slozio kaurine.
Kakvo iznenadjenje, ti se ne slažeš sa većinom činjenica.
Da te stvarno zanima istina, poturice, pitao bi zašto nauka osporava Islam. Ovako samo okrećeš glavu od neprijatne istine i bežiš pod skute ovog tvog verskog vodje koji reče da ti nisi pravi musliman.

Do trenutka kad si to pisao na hiljade i hiljade ljudi su vec presli na islam. Poturcili se, jel? 
Ako su Srbi, onda jesu...kako ostali definišu taj akt, to je njihova briga.

Što se tiče ženskog oblačenja...
Kaže onaj...žena koja izazovno hoda, privlači pažnju muškaraca, oblači se izazovno...to je stvar ukusa i nema veze sa načinom odevanja.To ima veze samo sa onim šta se odredjenom muškarcu svidja, što znači da nije univerzalno. Još jedan dokaz nepromišljenosti u semitskim religijama smrti.
Kakva nepravda...muslimani po svetu raznose glupost, neopravdani fanatizam, zaostalost i sebe, a hoće da nam ukinu jednu od retkih lepih stvari kod njih, trbušne plesačice.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2011, 11:55:21 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Citat
Kakva nepravda...muslimani po svetu raznose glupost, neopravdani fanatizam, zaostalost i sebe, a hoće da nam ukinu jednu od retkih lepih stvari kod njih, trbušne plesačice.

Smile Smile

IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC Wildfire S

Zašto niko neće da mi kaže... šta kaže na početku svakog klipa?!

0:20  Smile

Instant like.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.