Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prakticna pitanja i odgovori u vezi islama - YouTube klipovi  (Pročitano 69234 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Kad smo već kod turaka interesantno je kako su oni primili islam. To je jedan od retkih slučajeva, da osvajač prihvati veru i kulturu pokorenog naroda.
Islam je za njih bio pun pogodak. Omogućio im je da učvrste državu i postanu jedna od najvećih sila svog vremena pred kojom je drhtala evropa. Kasnije su izgubili na snazi, ali su opstali i još uvek su respektabilni faktor.
Izgleda su Džingisovi potomci, koji su bili na čelu osmanliske vojske, bili ne samo opčinjeni civilizacijom koju su pokorili, već takođe i mudri, dalekovidi i jako proračunati te prepoznali šta im islam može doneti.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Ima i za tebe nade. Napredujes polahko. Konacno si i ti posle ko zna koliko vremena ukaprao da su Bosnjaci narod, ...
Bosanci, Srbi iz Bosne, a ne Bošnjaci (kvazi naziv koji su muslimani izglasali kao svoje ime 1993)...utuvi u glavu...i nikada nismo precizno definisali šta je narod, a šta nacija.
Jel' možeš da mi daš neki link ka narodnim pesama u kojima se pominju reči bošnjaci, bošnjak, bošnjački?

...Zato je nacionalizam glupost, pogotovu na brdovitom Balkanu sa toliko naroda koji zajedno zive.

A zašto onda tražite da budete priznati kao nešto drugo od onog što jeste?
Budite muslimani i budite anacionalni.

Mnogi su bili zesci nacionalisti od tebe pa su izdani, uhapseni ili ubijeni od strane pripadnika svoje nacije. Naveli smo Karadjordja, Dragoljuba, Slobodana, Radovana i Ratka.
Prvo, samo ti si naveo...počinješ da govoriš kao Muhamed kad je izmišljao šta Alah priča, u množini.
Drugo, zoveš ih po imenu, postaju ti bliski i dragi. Ili su ti draga ta imena jer su ti se neki preci tako zvali?
Treće, ne znaš ti ni šta je nacionalista, samo su te plašili kući da je srpski nacionalizam nešto strašno.

Prodji se toga, covjece i daj da zivimo ko jedan narod sa drugim.

Život uz vas, balkanske muslimane je lošiji nego što bi mogao da bude.
Kulturno i civilizacijski ste zaostali, bez mogućnosti da unapredite svoje stavove.
U gluposti ste agresivni i fanatični, spremni za izdaju u svakoj prilici.
Nauku prilogodjavate svojim verovanjima, a ne suprotno.
Nelojalni ste gradjani.

Uz to, tebe Islam poziva da me kao nekog ko priča loše o Islamu likvidiraš...vaša pružena ruka za zajednički život obično je skretanje pažnje sa noža u drugoj. Pričao sam ti o jevrejskom pesniku kojem je Muhamed poslao ubice.

Mozes da vjerujes i ne mozes, najbolje je da istrazujes iz vise izvora a ne samo islamofobicnih i anti-islamskih. Smiley
Svaki pouzdani naučni izvor je zbog prirode tvoje religije anti-islamski.

Isti ti je odgovor dao...samo nije ukazao na tvoju zlu nameru.

Hahah, zlu nameru.. Smile Smile
Tako je.
Za razliku od tebe i većine tvoje verske braće, mi nismo neuki, pokušao si da kao argument poturiš (kao što i priliči poturici  Smile ) brojeve koji se danas tradicionalno nazivaju arapskim. Dobro školovani znaju da su ti brojevi iz Indije. Stalno se kitite tudjim perjem, obični ste prevaranti. Isto je tako i Kuran napunjen saznanjima ostalih naroda i promovisan  medju neukima kao nešto što je dao Jahve.

Reči su ti prazne poput tvoje duše...čovečanstvu je Islam ono što mu najmanje treba.
Upropastio je vas, može da upropasti i ceo svet.

« Poslednja izmena: 24. Jun 2011, 10:32:50 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50016
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Nazivanje djece majmunima ?

Da li je grijeh oblaciti kratke farmerice?

« Poslednja izmena: 24. Jun 2011, 20:01:43 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
жена која се привлачно облачи и изазовно хода је опаснија и од алкохола и од коцке и од дроге ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Meni je ovaj covek apsolutni pobednik.  Smile Ladno je uspeo da poveze izazovno oblacenje zena i Pakao.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
религијске радости ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50016
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
жена која се привлачно облачи и изазовно хода је опаснија и од алкохола и од коцке и од дроге ...  Smile

Зар није очигледно да ће се далеко више људи упецати на тај гријех него на коцку, дрогу и алкохол заједно?
« Poslednja izmena: 24. Jun 2011, 20:27:27 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Sony xperia
@Magic
Zato znaci kada udjem u Crkvu imam osecaj da ce da me satre Onaj odozgo. Samo ocekujem da me nesto zakuca Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC Wildfire S
А šta kaže ovo na početku... zbrza neku mantru vradžbinu?!
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
Meni je ovaj covek apsolutni pobednik.  Smile Ladno je uspeo da poveze izazovno oblacenje zena i Pakao.  Smile Smile

pa sta to to cudi i jevandjelja govore isto
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.