Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prajd 2012. će trajati osam dana  (Pročitano 34768 puta)
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Ne slazem se sa tobom...
Prvo ne mislim da su neke od tih stvari gore od gej parade... Smrdljiva masa je tu, i sta sad... Kome se ne svidja, ima taxi, ima one kombije, neka ceka manje smrdljiv autobus itd... Cice koje se oblace i ponasaju kako se vec ponasaju, to je njihova stvar, i takodje su vrlo podlozne ignorisanju i neprimecivanju... Ovi sto se vataju na igralistima su indijanci i treba ih oterati, ali mi i dalje nisu gadniji od gejeva... Pijanci oba pola su najcesce odvratni, ali alkoholizam je bolest koja treba da se leci, tako da njih vise zalim...  Ljude koji truju zivotinje treba pobiti za primer i tu nema diskusije... Dzeparosi su neki vid kriminala i time treba ad se bavi policija, i njih ne mogu da poredim se gejevima, nikako mi ne ide... Sto se tice prosjaka mnogi od njih ne bi voleli da su prosjaci i ne zele to, ali zivot je takav prema njima. Vecina njih se stidi toga, i ne potecira to i ne hvali se time...
Bitna razlika, niko od ovih ne zeli da paradira i da trazi prava zato sto je pijan, bolestan, prljav... Niko od njih nema potrebu da "okupira" Beograd zbog svojih demencija i idiotluka... Zato su ovi gadniji od svega navedenog, jer oni zele da se setaju i da slave sto su bolesni, i to ne zele da rade negde izdvojeno, nego na oci svima da nabijaju to i da ceo dan blokiraju ceo grad da pokazu koliko su izopaceni... Odvratni su...

+1

што се мене тиче...могу и 88 дана да парадирају по београду...мени не смета...друга држава Smile

mrgi, računaj nas u žetvene radove s jeseni kod tebe na selu, a boravak produžavamo do oktobra  Smile

IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
HTC Sensation
Aj da malo glumim Patrika: "Zashto ne uzmemo gejove i njihovih osam dana parade i stavimo ih u Brazil???"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39839
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
trajace 8 dana  Smile

ali u nekom podrumu gde ce njih par da se okupi i da se kerebece bez ometanja  Smile
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
Samsung S8 Plus
Obicno se traze najosnovnija prava... npr. ako 20 godina zivis sa nekim, onda je za ocekivati da mozes da ga posetis u bolnici ili das odobrenje za neku operaciju kao clan porodice... jer.. bez obzira na mrstenje, to jeste porodica... Ili.. da imas pravo na zdravstveno osiguranje kao clan porodice ili pravo na porodicnu penziju... nasledjivanje...

Znaci, ja zaista ne znam da se trazi ista vise od toga... mislim.. nije da traze da se slobodno jebu na ulici... jer je to vise stvar vaspitanja i pristojnosti... ali.. kao i svi drugi ljudi koji su u vanbracnim zajednicama su objekat diskriminacije od strane drzave...
I to je ono u cemu bi i oni koji su u vanbracnim zajednicama trebalo da ih podrze... da vabracna i bracna zajednica zaista budu izjednacene..

Mislim... raznorazne cavke sa obe strane odmah krenu da moralisu - Usvajace decu! Jebace se po ulici! ... i sl... a ne kapiraju da se radi o birokratskim stvarima koje moraju da se rese za sve vanbracne zajednice...

Verovatno si vedela na netu slike sa neke parade na zapadu gde se skoro i "jebu" kako ti to kazes... Ovo nije nikakva borba za prava vec provociranje! Zasto su uzeli naziv prajda "vera, nada, ljubav"? Naravno, tog dana je u hriscanskom kalendaru praznik macenica koje je ubio tamo neki car a koje se upravo tako zovu? Jel to borba za prava ili otvoreno provociranje? I nemoj da mi palamudis o penziji i sl.Vecina njih i umre od side i drugih bolesti i pre te tvoje penzije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Парада јесте провокација. Тиме се баве педери екстремисти. И треба се са њима обрачунвати као са било којим другим екстремистима. Али, због будала нко умерен не треба да трпи. Стога, треба законом регулисати права ванбрачних заједница, па и истополних (наравно, истополни не би смели да усвајају децу).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Kao i kineska hrana, i LBGT populacija se prilagodjava uslovima... Dodjavola... ljudi se prilagodajvaju uslovima...

Razmisljati u fazonu - ako postoji Love Parade u Nemackoj, onda ce sigurno tako biti i u Srbiji, je pomalo smesna... Za pocetak, Nemci su daleko izopaceniji narod nego Srbi... i pri tome ne mislim na homoseksualnost, vec na generalni moralni kodeks...Smile

Znaci, oni ce se "drpati" po ulici ako do toga uopste i dodje za jedno 15-20 godina.. i to mozda...

Citat
Zasto su uzeli naziv prajda "vera, nada, ljubav"?

Zato sto su to zelje svakog ljudskog bica?

Citat
Naravno, tog dana je u hriscanskom kalendaru praznik macenica koje je ubio tamo neki car a koje se upravo tako zovu?

Ja mislim da pise - Zadusnice...

субота   6. октобар   (23.сеп)   Зачеће светог Јована Претече и Крститеља - Михољске задушнице

Citat
? Jel to borba za prava ili otvoreno provociranje?

Znaci, problem ce nastati samo za one koji se odluce da idu na groblje tog dana... Uglavnom su to starije osobe, a i neko pravilo (bar u mojoj porodici) jeda na groblje odes do podne... ono... sta ja znam... Ja bar posecujem svoje koji su sahranjeni...  Smile

Citat
.Vecina njih i umre od side i drugih bolesti i pre te tvoje penzije

Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
Samsung S8 Plus
"Manifestacija" im pocinje 30 septembra a tada je praznik Свете мученице Вера, Нада и Љубав и мајка им Софија  Smile

Citat
Zato sto su to zelje svakog ljudskog bica?

Pazi da nije. Sio mi ga Djura  Smile Kako bas da se poklopi sa pravoslavnim praznikom  Smile

Citat
Znaci, oni ce se "drpati" po ulici ako do toga uopste i dodje za jedno 15-20 godina.. i to mozda...

Pa i parada je nekad bila nezamisliva ali eto, sad je izraz demokratije   Smile

« Poslednja izmena: 28. Maj 2012, 17:49:51 od GoxyMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Kako to da ljudi i dalje ne vide da ce se odrzavanje parade ponosa lose odraziti na prava homoseksualaca u Srbiji?
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Kako to da ljudi i dalje ne vide da ce se odrzavanje parade ponosa lose odraziti na prava homoseksualaca u Srbiji?

To vide svi sem homoseksualaca...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 4
Ljudi, ajde jos jednom, kakva prava bre????? Pa imaju ista prava kao i ostali, da glasaju, da rade da se skoluju, sve... Kakva jos prava? Jer treba da imaju veca prava od bilo koga od vas zato sto su izopaceni? Sere mi se kad cujem za njihova prava...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.