Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 545 546 548 549 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pozovite 92 ~ Vesti iz crne hronike  (Pročitano 1442395 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Radić traži odštetu od Srbije zbog pritvora u Hagu
Autor: Beta | 18.02.2009. - 18:35

Pred Prvim opštinskim sudom u Beogradu danas je održano pripremno ročište po tužbi kapetana u penziji bivše JNA Miroslava Radića, kojom od države Srbije traži odštetu od 50 miliona dinara zbog 4,5 godine koje je proveo u pritvoru Haškog tribunala, pred kojim je oslobođen optužbi.

Radić je pred Haškim tribunalom bio optužen za zločine protiv čovečnosti kao član takozvane vukovarske trojke, čiji su članovi Mile Mrkšić i Veselin Šljivančanin 2007. godine osuđeni na 20 godina zatvora, odnosno pet godina zatvora.
Republičko javno pravobranilaštvo je ranije u odgovoru na Radićev zahtev navelo da on ne može da traži naknadu štete od Srbije, jer država Srbija nije vodila krivični postupak protiv njega.
Sudija Jasna Lozuk zakazala je saslušanje Radića pred Prvim opštinskim sudom u Beogradu za 24. april.
Radićev advokat Slobodan Pavlović istakao je da je bivša SRJ, kao pravni prethodnik Srbije, usvojila Zakon o saradnji sa Haškim tribunalom i da prema tom zakonu odluke tribunala obavezuju i zakonodavstvo Srbije, pa se presuda tribunala smatra kao da je doneo sud u Srbiji.
Pavlović je dodao da je Zakonom o krivičnom postupku propisano da pravo naknade štete imaju oni koji su bili u pritvoru a nisu osuđeni na zatvorsku kaznu.
Naveo je i da je statutom tribunala i zakonom o saradnji sa tim sudom propisano da se neki predmeti mogu ustupiti nacionalnim sudovima i podsetio da je glavni tužilac tribunala svojevremeno predložio da se "vukovarskoj trojci" sudi pred nacionalnim sudom, pa su se Srbija i Hrvatska raspravljale oko toga i onda je odlučeno da se ipak sudi pred tribunalom.
"Šteta je prouzrokovana hapšenjem i pritvorom, jer je Radić oslobođen optužbe. Statut tribunala ne predviđa da oni koji su oslobođeni od odgovornosti imaju pravo na naknadu štete. To pravo, međutim, Radiću garantuje Evropska konvencija o ljudskim pravima", rekao je Pavlović.
Advokat je naveo da je Srbija odgovorna po principu objektivne odgovornosti da nadoknadi štetu Radiću, jer je on državljanin Srbije.
Zastupnica Republičkog pravobranilaštva Vera Krčić rekla je da je tačno da neosnovano uhapšeni imaju pravo na naknadu štete, ali da se u slučaju Radića ta odredba Zakona o krivičnom postupku ne može primeniti, jer se ona odnosi na postupak koji se vodi na teritoriji Srbije.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Ranjen pištoljem ispred svoje kapije
Autor: Tanjug, Beta | 18.02.2009. - 08:28

Vasko Arsić ranjen je u selu Donja Budriga kod Gnjilana iz vatrenog oružja, izjavio je načelnik Kosovsko-pomoravskog okruga Dragan Nikolić. Arsić (24) je ranjen juče, oko 17 časova, u trenutku kada je sa drugom bio ispred dvorišne kapije svoje kuće.

Nikolić je preneo da, pre ngego što je osetio bol u nozi, Arsić u blizini nije čuo pucnjavu. Prebačen je u lokalnu ambulantu, a potom u bolnicu u Gračanici.
Dežurni lekari u Gračanici kazali su da su Arsića pregledali i ustanovili metak u stopalu i da ranjenog pripremaju za hiruršku intervenciju.
Arsić kaže da je verovatno ranjen od zalutalog metka prilikom šenlučenja kosovskih Albanaca na godišnjicu jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova.
"Bio sam sa drugom, krenuli smo kući i ispred kapije, kod mene kući, zalutali metak me je pogodio u nogu. Nismo čuli čak ni pucnjavu, to se desilo odjednom, drug i ja ne znamo kako. Danas bi trebalo da mi izvade metak iz noge", rekao je Arsić.
Portparol Kosovske policije za region Gnjilana Ismet Hašani rekao je da je u toku istraga, ali da je, po svemu sudeći, u pitanju povreda od zalutalog metka.
U Gnjilanu i okolini čitavo jučerašnje popodne i veče se šenlučilo.
U Lipljanu su pred ponoć pretučeni Jovica Mirić i braća Ivan i Igor Trajković, rečeno je u toj opštini koju su formirali Srbi.
Trojicu mladića je sačekala grupa Albanaca ispred kuće Mirića i napala ih motkama. Povređeni su prebačeni u bolnicu u Gračanici, a slučaj je prijavljen policiji.
Prethodne noći u dvorištu crkve u Lipljanu je razbijena prodavnica crkvenih suvenira, dodali su u opštini.

Eparhija raško-prizrenska sinoć je izvestila da su kroz Gračanicu danas prolazili Albanci noseći zastavu Albanije na barjacima ili na haubama svojih automobila sa vidnom željom da se isprovociraju sukobi.
"Provokacija i dobacivanja nisu bila pošteđena ni sveštena lica. Albanska zastava je bila istaknuta i na zgradi policijske stanice koja je pod upravom kosovske vlade", navodi se u saopštenju eparhije.
"Najveća provokacija Srba i srpske crkve desila se u selu Brod u opštini Štrpce. U tom selu je ispred oltara crkve Svetih Apostola Petra i Pavla postavljena albanska zastava", kaže se u saopštenju eparhije.
Ovo je već drugi put da se u selima ove opštine postavlja albanska zastava na srpske crkve i da se nedavno ovakav slučaj zbio u selu Drajkovce, navedeno je u saopštenju.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Znas me,Znam te !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 793
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
SonyEricsson K610i
Subotičanin kastriran jer nije dao 50 evra
19.02.2009. - 02:34
ŠOK - Karolj P. (43) iz Oroma pored Subotice primljen je preksinoć u Subotičku opštu bolnicu posle napada nepoznatih razbojnika u kojem je kastriran.
Prema izjavi koju je Karolj dao policiji i lekarima, tog dana je krenuo da kupi delove za automobil i poljoprovredne mašine, a kada je prolazio parkom u ulici Otmara Majera napala su ga „tri nepoznata muškarca i tražila od njega 50 evra“. Pošto nije hteo da im da novac, „dvojica napadača uhvatila su ga čvrsto za ruke, dok ga je treći kastrirao“.
Nakon brutalnog sakaćenja, što je, kažu lekari, neverovatno, Karolj P. je peške došao do bolnice, koja je od mesta napada udaljena jedan kilometar. Bolnica je saopštila da je Karolju P. prvo ukazana pomoć na urgentnom odeljenju, posle čega je i operisan.
Prema rečima dr Nandora Šeljmešija, specijalista neurologije koji je operisao osakaćenog Subotičanina, „stanje Karolja P. je dobro i nije u životnoj opasnosti, ali će mu zbog gubitka oba testisa morati biti dodavani muški polni hormoni“.
Subotička policija saopštila je da traga za napadačima, a napad i kastriranje Karolja P. okarakterisala je kao razbojništvo.
Saša Vučinić, gradonačelnik Subotice, zatražio je posle ovog slučaja sastanak s predstavnicima policije, tužilaštva i suda, kako bi razgovarali o pogoršanju nivoa bezbednosti u tom gradu.
- Policija hapsi, ali procesuiranje je u rukama pravosudnih organa. Neke od tih primedbi se sigurno odnose i na pravosudne organe. Što se tiče policije, mi ćemo ispuniti svoj deo posla. Drugo je pitanje prevencije, odnosno obezbeđivanja uslova da se takve stvari ne dešavaju. O tome smo spremni da razgovaramo - odgovorio je na to Ivica Dačić, ministar policije.
Karolj P. živi na salašu u Oromu pored Kanjiže. Meštani Oroma kažu da se bavi poljoprivredom i da je miran i povučen čovek. Ima suprugu, koja iz prethodnog braka ima dvoje dece. Njegovi sugrađani su u šoku i kažu da ne mogu da veruju šta mu se desilo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Kod Sjenice pronađeno telo u snegu

U ataru sela Jezero u sjeničkoj opštini jutros je pronađeno beživotno telo muškarca srednje životne dobi. Kako Beta nezvanično saznaje u policijskim krugovima, zbog snega koji neprekidno pada već 24 sata, istražni organi još nisu uspeli da dođu do mesta na kojem je telo pronađeno. Policija je specijalnim vozilom uspela da se probije do kuće u čijoj je blizini telo pronađeno.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Bračni par starih kod Požarevca umro od hladnoće

U mestu Bradarac kod Požarevca pronađena su beživotna tela Borisava Mićića (89) i njegove supruge Dušanke (85), saopštila je požarevačka policija. Tela su pronađena juče oko 11 sati u objektu u kojem su Mićići živeli. Osoblje Hitne medicinske službe u Požarevcu konstatovalo je da je smrt nastupila usled smrzavanja, navela je policija. O smrti bračnog para Mićić obavešteni su okružni javni tužilac i istražni sudija Okružnog suda u Požarevcu.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Kastrirao se zbog ljubavi prema supruzi

Karolj P. (43) koji je juče primljen u Opštu bolnicu u Subotici zbog teških povreda jer je kastriran, priznao je da je sam izvršio zahvat kako bi pokazao supruzi da je voli.

Nakon što je juče operisan, kastrirani muškarac je u stabilnom stanju.

Doktor Andor Šejmeši je rekao da su prognoze dobre i da će mu muški polni hormoni biti nadomešteni.

Ono što je iznenadilo lekara je to što je zahvat urađen kao da ga je obavilo stručno lice.

Međutim, Karolj P. je dao objašnjenje rekavši da se bavio kastracijom svinja.

Karolj P. je saslušan u prisustvu advokata i zamenika javnog tužioca i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio lažno prijavljivanje, piše u saopštenju subotičke policije.

Naime, on je prethodnog dana došavši u bolnicu izjavio kako su ga napali razbojnici i kastrirali.

Lažnu izjavu je dala i njegova suruga koja ga je dovezla do bolnice.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Nalog Vrhovnog suda
Popisane stvari ženi Marka Miloševića
Autor: S. M. | 20.02.2009. - 05:00

POŽAREVAC - Sudski izvršitelji s izvršnim sudijom Opštinskog suda u Požarevcu popisali su juče pokretne stvari Milice Gajić, nevenčane supruge Marka Miloševića, sina bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, zbog nepoštovanja presude Vrhovnog suda Srbije kojom se obavezuje da Živki Milovanović, majci bivšeg „otporaša” Zorana Milovanovića, isplati odštetu 300.000 dinara zbog povrede ugleda i časti.

Živka je tužila Milicu zbog izjava objavljenih u ‘’Nedeljnom telegrafu’’ 15. avgusta 2001, gde je tvrdila da je njen sin Zoran izmislio da mu je Marko u diskoteci ‘’Madona’’ pretio motornom testerom u martu 2000. godine. U istom tekstu ona je izjavila da je Zoranov lekarski izveštaj o zadobijenim povredama lažan i pribavljen preko poznanstva, jer mu je majka radila kao medicinska sestra u bolnici. Opštinski sud u Požarevcu tokom suđenja utvrdio je da se incident u „Madoni” zaista dogodio i da je Zoranu posle toga o zadobijenim povredama izdato validno lekarsko uverenje. Proces koji je vodila njegova majka okončan je u decembru 2007.
Popis pokretne imovine Milici Gajić usledio je jer nije u zakonskom roku izmirila dug, koji je sa troškovima spora i kamatom juče iznosio 506.950,22 dinara. Popisane stvari nisu iznete iz kuće, već su ostavljene dužniku uz napomenu da ih ne može prodati, a ako to učini, tretiraće se kao krivično delo. Predstoji procena sudskog veštaka popisane imovine, a ako se dotle dug izmiri, imovina neće biti prodata. Ulasku sudskih izvršitelja u kuću Gajićeve prisustvovao je i bivši „otporaš” Zoran Milovanović, koji je rekao ‘’da je pravda spora, ali da je ipak dostižna’’.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Pljačkali kuće i butike
Autor: A. Ž. A. | 20.02.2009. - 05:00

BEOGRAD - Članovi kriminalne grupe iz Srbije koju austrijska policija sumnjiči za 290 provala u domove privrednika i poznatih ličnosti, iz kojih su odneli nakit i dragocenosti u vrednosti od 2,6 miliona evra, poznati su i MUP-u Srbije, a u domovini su hapšeni takođe zbog provala u stanove i kuće, ali i zbog krađa po buticima.

Kako „Blic” saznaje, 28 članova grupe, koji su uglavnom iz Užica i okoline, mlađi su od 40 godina, a provalnički zanat počeli su da peku još pre više od 15 godina. Obijali su stanove, kuće i krali dragocenosti, a iz butika su odnosili odeću. Poslednjih godina primirili su se, a policija je uglavnom imala problema s njima zbog nasilničkog i bahatog ponašanja. Uhapšeni članovi grupe, koje austrijska policija tereti za 290 provala u poslednjih dve godine, i to ne samo u Austriji već i Švajcarskoj i Nemačkoj, većinu vremena su provodili u domovini. U inostranstvo su putovali sa ciljem da opljačkaju nekoliko kuća bogataša, a kada bi utopili plen, vraćali su se u Srbiju.
Pre provalničkog pohoda, detaljno bi proučili kretanje vlasnika, a informacije su prikupljali i iz novina i TV emisija o životima poznatih. Ulazili su u kuće kada je vlasnik na proslavi, prijemu… Međutim, dešavalo im se i da omanu, kao kada su upali u kuću publiciste Kristofa Hrabala, jer ih je preplašila njegova doga.
Grupa je, kako je „Blic” već pisao, u izvidnicu slala jednu trudnicu, koja je čuvala stražu i voki-tokijem ih obaveštavala. Ta trudnica je, kako „Blic” saznaje, supruga Nebojše M., jednog od trojice provalnika za kojim austrijska policija traga. Pored Nebojše M., traga se i za Bojanom M. i Dušanom A. Prva hapšenja članova grupe bila su prošlog leta za vreme Evropskog prvenstva u fudbalu.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Suđenje ubici u Vranju
Pucao sam nasumice u sina, ćerku i ženu
Autor: V. Pešić | 20.02.2009. - 05:00

VRANJE - U Okružnom sudu u Vranju juče je nastavljeno suđenje Bobanu Mitiću(34) iz Rataja, optuženom da je 16. marta 2008. godine hicima iz pištolja ubio suprugu Suzanu (25), sina Lazara (4), ćerku Anđelu(2), taštu Sunčicu Ristić(47) i teško ranio ženinu ćerku iz prvog braka Kristinu Arsić(5).

U toku višečasovnog pretresa četvorostruki ubica ponovio je da nije želeo da ubije ženu, decu i taštu, već da je to učinio u afektu, kada ga je supruga Suzana uvredila. I na drugom glavnom pretresu monstrum iz Rataja je nekoliko puta zaplakao.
- U kuću mog tasta došao sam da Suzanu nagovorim da mi se vrati. Kada me je ona gađala tepsijom i uvredila, nešto je puklo u meni. Repetirao sam pištolj i počeo da pucam. Nisam nišanio, već sam hice ispaljivao nasumice. Svestan sam sada svega šta sam učinio, ali kao da je zla sudbina sve ovo namestila, rekao je juče Boban Mitić.
Mitić je rekao i to da je sumnjao da ga žena vara i da su mu telefonom pretili ubistvom Suzana i njeni ljubavnici, zbog čega je nedelju dana pre masakra od prijatelja Dobrivoja Stojkovića kupio pištolj sa 15 metaka.
- Možete vi sada da me streljate, da me osudite na doživotnu robiju, ali tragedija se dogodila kada sam bio u polusvesnom stanju, kada više nisam mogao da izdržim poniženja, pretnje i uvrede, naglasio je Mitić.
-Gledao sam TV program u drugoj prostoriji i u jednom trenutku čuo pucnje, pa sam pomislio da neko baca petarde. Kada sam otvorio vrata, imao sam šta da vidim. Brzo sam povukao kvaku, ali je Boban bio jači, otvorio je vrata i pucao u mene. Instiktivno sam pomerio glavu i ostao živ. Još kada su se uzeli, znao sam da od braka neće da bude ništa. Ona je dosta bila mlađa od njega, volela je život i provod, a on se po ceo dan bavio poljoprivredom. Nekoliko časova pre tragedije, telefonom je pretio Suzani da će da je ubije, rekao je Blagoje Ristić.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Mladićevi jataci ponovo na optuženičkoj klupi
Autor: Tanjug | 19.02.2009. - 20:10

Suđenje grupi optuženih za skrivanje i pomaganje haškom optuženiku Ratku Mladiću biće nastavljeno 23. aprila, posle više od godinu i po dana prekida, izjavila je danas Tanjug sekretar Drugog opštinskog suda u Beogradu Nada Đorđević.

Ona je precizirala da su zakazani i pretresi, za 27. i 29. april, a da će postupak protiv Mladićevih jataka suditi isto sudsko veće, na čelu sa sudijom Dejanom Dobrosavljevićem koje je postupak i započelo.
Do prekida ovog suđenja došlo je u početkom decembra 2007. godine, kada se Drugi opštinski sud prvi put oglasio stvarno nenadležnim i predmet prosledilo Veću za ratne zločine. Taj sud se u proteklih godinu dana još dva puta oglašavao nenadležnim za suđenje Mladićevim jatacima, ali je Okružni sud u Beogradu sve te odluke ukinuo.
Poslednjom odlukom Okružnom suda odlučeno je da grupi optuženih za skrivanje i pomaganje haškom optuženiku Ratku Mladiću treba da sudi Drugi opštinski sud u Beogradu.

Na suđenju koje je posle više od godinu dana prekinuto posle stupanja na snagu Zakona o jatacima, saslušani su svi okrivljeni, kao i brojni svedoci. Prvooptuženi za skrivanje Mladića bio je penzionisani oficir Vojske Republike Srpske Jovo Đogo koji je preminuo sredinom prošlog leta. Na optuženičkoj klupi, zbog pomoći učiniocu posle izvršenja krivičnog dela, ostali su takođe bivši oficiri VRS, Marko Lugonja i Ratko Vučetić, zatim Tatjana Vasković, njena majka i brat Ljiljana i Bojan Vasković, a tu su još i Stanko Ristić, Blagoje Govedarica, Ljiljana Vasković, Saša Badnjar, Predrag Ristić, Borisav Ivanović.

Oni se terete da su u "produženom trajanju" pomagali Mladiću, iako su znali da je tužilac Haškog tribunala podigao optužnicu protiv njega koja ga tereti za 15 krivičnih dela ratnih zločuna i genocida. Što se tiče novootkrivenih jataka osumnjičenih za skrivanje haškog optuženika Stojana Župljanina, njima će se, ukoliko dođe do suđenja, suditi po novom Zakonu o jatacima, pred Većem za ratne zločine.

Kod:
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 545 546 548 549 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.