Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 543 544 546 547 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pozovite 92 ~ Vesti iz crne hronike  (Pročitano 1441766 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Opet uhapšen bivši blagajnik „Rajfajzen banke”
Prolaznici sapleli i uhvatili pljačkaša
Autor: N. Radišić | Foto:N. Raus | 18.02.2009. - 08:09

KRAGUJEVAC - Aleksandra Spasića (29), poznatog po tome što je 8. juna prošle godine iz „Rajfajzen banke” u Kragujevcu u kojoj je bio blagajnik odneo više od 1,3 miliona evra i, nakon što se predao policiji, pušten da se brani sa slobode, juče ujutro, posle filmske jurnjave, „uhapsili” su prolaznici nakon što je pokušao da opljačka menjačnicu „Veko” u Ulici kneza Mihaila.

Zašto je čovek optužen za proneveru stoleća u Srbiji juče pokušao opljačka menjačnicu, zasad nikome nije jasno. Kako tvrdi Slavica Savić, radnica u menjačnici „Veko”, u 8.30 na vratima se pojavio visoki muškarac, maskiran fantomkom, koji je u nju uperio pištolj.
- Tražio je da mu dam pare, ali nije mogao da uđe iza pulta i da prođe kroz vrata jer su bila zaključana. Uzela sam mobilni telefon i zapretila da ću pozvati policiju i on je pobegao. Istrčala sam i počela da vrištim. Tek kasnije sam saznala da se radi o pljačkašu koji je u putnoj torbi iz „Rajfajzen banke” izneo pravo bogatstvo - kaže Slavica Savić.

Spasića su juče uhvatili prolaznici koji su čuli zapomaganje radnice menjačnice. Desimir Stanić, koji ima menjačnicu u komšiluku, čuo je viku i potrčao za Spasićem.
- Čuo sam da neko zove u pomoć. Video sam visokog mladića kako beži i potrčao za njim. Kada sam ga sustigao, u glavu mi je uperio pištolj. Video sam da je oružje plastično, lažno i zato se nisam uplašio. Nastavio sam da ga jurim, trčao je po sredini ulice. Neko ga je spotakao, izgubio je ravnotežu, pa sam uspeo da ga uhvatim za ruku i da je uvrnem. Skinuo sam mu fantomku sa glave i u tom trenutku došla je i policija. Držao sam ga na haubi belog „keca”. Začuđeni prolaznici gledali su šta se dešava - priča Desimir Stanić.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Tragedija u PKB u Jakovu
Traktor radniku otkinuo obe ruke

Autor: P. Veličković | Foto:M. Ilić | 18.02.2009. - 05:00

BEOGRAD - Goran Josimović (34) iz Jakova teško je povređen juče u 11 sati kada mu je kardan traktora uhvatio odeću i povukao ruke dok je pokušavao da prikači prikolicu u PKB gazdinstvu „7. juli”, u Ulici maršala Tita 114 u Jakovu. Josimović je u teškom stanju prevezen u Urgentni centar, gde su mu amputirane obe ruke.

Josimović je u gazdinstvo „7. juli” došao da bi preuzeo traktor koji je bio na remontu. U trenutku kada je trebalo da na mašinu prikači veliku prikolicu, kardan na zadnjem delu traktora mu je uvukao odeću.
- Goran je bio sam pored traktora. Njegov poslovođa Radenko Đorđević i još dvojica kolega bili su u susednom hangaru. Istrčali su napolje čim su začuli njegovo zapomaganje. Zatekli su jeziv prizor. Goran je ležao u lokvi krvi, ruke su mu maltene bile odsečene, a mašina ga je toliko silovito povukla da mu je strgla svu odeću. Poslovođa Đorđević ga je stavio u automobil i odvezao do Doma zdravlja u Jakovu, odakle je prebačen u Beograd - priča jedan Josimovićev kolega.
Lekari Urgentnog centra, koji su Josimovića odmah stavili na operacioni sto, nažalost su bili prinuđeni da mu amputiraju obe ruke. Na mesto nesreće ubrzo su stigle i uviđajne ekipe policije, kao i inspektori za zaštitu na radu, koji će utvrditi tačne okolnosti ove nesreće.
Josimovićeve kolege kažu da je on kao traktorista u ovom preduzeću zaposlen već deset godina i da važi za iskusnog radnika.
- Traktor je trebalo da preveze u Donje Polje, na PKB gazdinstvo. Ne mogu da verujem da se ovako povredio, a toliko puta je do sada kačio prikolicu. Sve što je trebalo da uradi jeste da pritisne dugme, ali je izgleda bio neoprezan, što ne liči na njega. Nikada nije pio ni pušio, uvek je bio odgovoran radnik i omiljen kolega. Prošle godine se oženio, ne znamo šta će sada njegova porodica - kažu kolege.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Istraga pokušaja ubistva u centru Subotice
Protiv napadača na košarkaša 84 prijave

Autor: B. Vučković | Foto:B. V. | 18.02.2009. - 05:00

SUBOTICA - Miladin Krstić, košarkaš MKK Spartak koji je u subotu nožem uboden u jetru, nalazi se van životne opasnosti. Vedranu Lazareviću (20), osumnjičenom za pokušaj ubistva Krstića, istražni sudija Danko Mandić odredio je pritvor od 30 dana, izjavila je Biljana Vujičić, potparolka Okružnog suda, i dodala da čekaju zahtev za sprovođenje istrage.

Bolničku sobu u kojoj leži Krstić čuvaju policajci i sa njim juče nije bilo moguće stupiti u kontakt. U saopštenju policije se navodi da je posle svađe s Krstićem, Lazarević nasrnuo na njega nožem i ubo ga u stomak i obraz. Krstić je pao, a Lazarević ga je zatim udario drškom noža nekoliko puta u glavu i pobegao. U saopštenju je navedeno da je Lazarević od ranije poznat policiji, i protiv njega je podneto nekoliko krivičnih prijava i zahteva za pokretanje prekršajnog postupka. Kako „Blic” saznaje, protiv Lazarevića su podnete četiri krivične prijave, od kojih su dve zbog napada na službeno lice. Ima i 80 prekršajnih prijava.
- Za sve optužbe i prijave Lazarevića je sud oslobodio - tvrdi izvor „Blica”.
Predstavnici Spartaka kažu da im je mladić koji je bio u društvu Miladina Krstića ispričao da su krenuli kući kada su ih zaustavili nepoznati mladići koji su povikali: „Što si mi udario auto?” i „Posmatram te već duže vreme.”
- Na takve provokacije Miki im je odgovorio: „Nemoj tako, pa nismo ni prišli tvojim kolima.”Pitamo šta sud radi pošto je u pitanju dečko koji je i ranije pravio probleme u gradu. Razmišljamo da u petak na utakmici u Hali sportova odigramo susret u majicama koje će nositi poruku da se ovakvo ponašanje u gradu mora zaustaviti - kaže Dobrosav Janković iz Spartaka.
Reagovao je i Saša Vučinić, gradonačelnik Subotice, koji je naveo da će se danas sastati sa predstavnicima MUP-a i Okružnog suda i tražiti da mu saopšte kakvo je stanje bezbednosti.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
U Nišu uhapšena četvoročlana grupa iz Makedonije
Plaćali robu falsifikovanim karticama
Autor: Branko Janačković | Foto:K. Kamenov | 18.02.2009. - 05:00

NIŠ - Niška policija uhapsila je makedonske državljane Kostu Gorgievskog (32), Martina Drakulovskog (27), Damira Ilievskog (37) i Igora Grunovskog (32) zbog sumnje da su zloupotrebom platnih kartica koje su izdale banke u Japanu, Brazilu, Tajlandu i Hongkongu na području Srbije kupovali uglavnom tehničku robu vrednu više od 2,7 miliona dinara.

Šef Odseka za suzbijanje privrednog kriminaliteta niške policije Zoran Zdravković kaže da su osumnjičeni koristili takozvane klonirane platne kartice, odnosno kartice sa kojih su prekopirani podaci bez znanja vlasnika. Zaplenjeno je više od 20 takvih kartica izdatih na Dalekom istoku i u Južnoj Americi.
- Osumnjičeni su u Nišu, Beogradu, Novom Sadu, Vranju, Leskovcu i Bujanovcu kupovali uglavnom laptopove, mobilne telefone, skupe satove, ali i zlato, koje su po našim saznanjima nosili u Makedoniju i tamo prodavali. Uhapšeni su 11. februara u Tržnom centru „Kalča” u Nišu nakon kupovine u kojoj su potrošili 832.000 dinara. Prethodno su, počev od 24. januara, više puta dolazili u Srbiju i kupovali raznu robu. U periodu od 31. januara do 2. februara kupili su tehničku robu vrednu 1,5 miliona dinara, 4. februara su tim karticama platili robu vrednu 259.000 dinara. Tačan iznos ćemo znati kada dobijemo podatke od svih banaka, kaže Zdravković. Prevaranti su u Nišu kupovali u „Merkatoru”, kao i u radnjama u Obrenovićevoj ulici u centru Niša. Prema Zdravkovićevim rečima, kupovinama kloniranim karticama nisu oštećene niti domaće filijale banaka niti trgovci, već samo matične banke koje su izdale kartice.
- Klonirane kartice nastaju tako što se magnetni zapis sa bankovnim podacima prekopira s originalne na magnetni zapis falsifikovane plastične kartice, koja izgleda istovetno kao original, a na kojoj su podaci iz dokumentacije koju koriste prevaranti. Obično se kopiranje podataka uz pomoć posebnog uređaja obavlja u trenutku plaćanja, kada kartica nije u vidokrugu vlasnika, objašnjava Zdravković. Kako „Blic” saznaje, prevara je otkrivena tako što su službe inostranih banaka zadužene za praćenje korišćenja platnih kartica uočile da se kartice izdate u Brazilu, Japanu, Tajlandu i Hongkongu koriste učestalo u Srbiji, pa su o tome obavestile našu policiju, koja je brzo reagovala i uhapsila prevarante.
Nakon saslušanja, istražni sudija Opštinskog suda u Nišu Mirko Drašković osumnjičenima je odredio jednomesečni pritvor.

Kupovali robu po narudžbi
Policija sumnja da su kartice nabavljene posredstvom kriminalnih kanala na internetu. Trojica uhapšenih Makedonaca negiraju sve navode koji im se krivičnom prijavom stavljaju na teret i bilo kakvu umešanost u kriminalne rabote. Kako saznaje „Blic”, jedan od osumnjičenih je priznao da su robu kupovali za „čoveka u Makedoniji”, koji im je dao pomenute platne kartice.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Guzonjin sin!
Vedran Lazarević, koji je s grupom huligana u subotu izbo košarkaša Miladina Krstića u stomak, pušten da se brani sa slobode, posle razgovora njegovog oca sa istražnim sudijom

SUBOTICA - Vedran Lazarević (20), kome je istražni sudija Okružnog suda Danko Mandić prekjuče odredio pritvor do 30 dana zbog pokušaja ubistva košarkaša KK Spartak Miladina Krstića, kako Kurir saznaje, juče je pušten da se brani sa slobode! Lazarević je pušten posle razgovora njegovog oca, vlasnika lanca kladionica, sa istražnim sudijom.

Vedran se sumnjiči da je u subotu oko tri sata ujutro u centru Subotice posle svađe zario nož u stomak Miladinu Krstiću. Kako Kurir saznaje, protiv osumnjičenog Lazarevića dosad je podneto oko 80 prekršajnih i četiri krivične prijave. Od toga su dve prijave za napad na policajce. Ove prijave uglavnom su stizale sudiji rodom iz Osijeka, odakle je, inače, i otac osumnjičenog Vedrana. Portparol suda Biljana Vujićič juče je samo potvrdila da su "spisi upućeni tužilaštvu" i da se u cilju istrage ne mogu davati druge informacije.

Predstavnici muškog košarkaškog kluba Spartak Goran Banjanin i Dobrosav Janković, tehnički direktor i generalni sekretar, tek su u subotu saznali zašto im u timu nema Krstića.

- Te noći je, kako smo utvrdili, Kića bio u društvu prijatelja. Zadržali su se malo duže, ali kada su krenuli kući, svi su napadnuti. Bila je to očigledna provokacija, jer je neko od momaka koji su im džipom preprečili put glasno rekao "hoćeš da te izbodem nožem". Napali su ih, navodno, jer su im oštetili kola, a vraćali su se iz kafića bez automobila - kaže Banjanin. On postavlja pitanje zašto mladići koji imaju na desetine prekršajnih i krivičnih prijava slobodno šetaju gradom i može li ova država da stane "na crtu" siledžijama.

Na subotnjoj utakmici u Hali sportova igrači Spartaka pojaviće se u dresovima sa sloganom "dole nasilje" kako bi skrenuli pažnju javnosti da je sadašnje stanje bezbednosti u gradu neizdrživo.

Napad na Miladina Krstića osudio je juče i gradonačelnik Subotice Saša Vučinić.
- Subotičani ne moraju da se plaše da izađu na ulicu, ali se, nažalost, plaše. Ja ne želim da imam privatnu pratnju kad krenem u šetnju gradom. Ovaj grad mora biti bezbedan i u centru i na periferiji. Za četvrtak sam pozvao predstavnike MUP i pravosuđa na sastanak. Stavićemo na sto pitanje bezbednosti u gradu. Lično ne mogu da utičem na policijske i pravosudne organe, niti to želim, ali mogu inicirati da oni koji ne rade svoj posao za to više ne primaju platu. Sramota je da je Subotica puna mladih agresivaca koje policija dobro zna, ali se u pravosuđu protiv njih ne izriču adekvatne kazne - rekao je on.

Policija, inače, i dalje dežura pred bolesničkom sobom u kojoj se nalazi teško povređeni košarkaš Krstić, ali razloge za to ne pojašnjava. Zašto, nismo mogli saznati od MUP, koji je, inače, samo prošle nedelje prećutao više događaja o kojima je javnost morala biti obaveštena, a to se nije dogodilo. Tako se još ćuti o napadu (pokušaju ubistva ili pljačke) na jednom salašu kod sela Verušić, zatim o nekoliko pokušaja pljački, o incidentu u Bajmoku, kao i o ubistvu u Gornjem Tavankutu, o kome su mediji obavešteni tek četvrti dan.

Teško povređeni košarkaš Miladin Krstić uspešno se oporavlja i njegovo zdravstveno stanje više nije kritično. Sreća u celoj priči je to da ubod nožem nije povredio jetru.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Odbrana Traži izuzeće tužioca

BEOGRAD - Suđenje trojici bivših radnika Državne bezbednosti Milanu Radonjiću, Ratku Romiću i Stevanu Basti zbog pomaganja u pokušaju ubistva lidera SPO Vuka Draškovića 2000. godine u Budvi odloženo je za danas zbog zahteva odbrane za izuzeće tužioca Vojislava Šoškića. O tom predlogu trebalo bi da se izjasni okružni tužilac.
Radonjić je optužen da je, po nalogu tadašnjeg predsednika države Slobodana Miloševića, naredio Basti i Romiću da prate Draškovića i fotografišu njegovu kuću u Budvi, a foto-album sa slikama kuće predali su tadašnjem šefu DB Radomiru Markoviću. Iako se spekulisalo da je Romić u bekstvu zbog slučaja ubistva novinara Slavka Ćuruvije, on se ipak juče pojavio u sudu. Prisutni su mogli da vide zanimljivu tetovažu "tribala" od vrata ka polovini lobanje.

Izuzeće tužioca zatražila je Radonjićev i Romićev advokat Zora Dobričanin jer namerava da ga pozove za svedoka zbog "neposrednih saznanja" koja je naveo u optužnici.

Pre toga ona je protestovala zbog toga što su fotoreporteri i snimatelji snimali nju i optužene. Od sudije Milenka Cvijovića tražila je da od predsednika Okružnog suda u Beogradu Siniše Važića zatraži izveštaj o tome kojim je medijima odobreno snimanje i sa kojim obrazloženjem.

- Ne dolazim u sud da glumim, iako sam položila prijemni ispit za glumu, ali mi je posle bilo lepše da budem advokat. Tražim da utvrdimo koji je to javni interes da fotoreporteri ovde škljocaju i snimaju moju tašnu, cipele i garderobu. Ako je javni interes u pitanju, onda neka se snima ceo tok suđenja - bila je kategorična Dobričaninova. Objasnila je da to Drašković radi kako bi sebi podigao popularnost i da ona neće da učestvuje u tome. Sudija je na to odbrusio da on nije politički instruisan i da će suditi po zakonu i obezbediti red u sudnici. U pauzi je sudija pribavio sve akreditacije, koje je sud odobrio. Drašković je novinarima juče rekao da očekuje da će optužene ovoga puta stići pravda i da će biti osuđeni po zakonu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Mašina Mladiću odsekla ruke

BEOGRAD - Goranu Josimoviću (34), radniku PKB "Gazdinstvo 7. juli" u Jakovu, isečene su obe ruke! Nesreća se dogodila juče oko 11 sati, kada je mladić pokušao da razdvoji prikolicu od traktora. Međutim, svakodnevni rutinski posao pretvorio se u pakao. Kako smo saznali, dok je radnik pokušavao da namesti donji deo kardana, rotor mu je uhvatio košulju i povukao svom silinom. Mladić je pokušao da izvuče odeću iz rotora, ali je izgubio kontrolu i mašina mu je iscepala košulju, povukla ruke i isekla ih do ramena!

Goranove kolege tvrde da je prizor ispred garaže, gde se tragedija dogodila, bio jeziv.

- Čuo sam kako neko vrišti i moli za pomoć. Istrčao sam zajedno sa kolegama napolje i ugledao Gorana u lokvi krvi. Obe ruke bile su mu pokidane do ramena. U trenutku mi je pripalo muka i mislio sam da ću da padnem u nesvest. Umotali smo mu ramena u krpe i stegli kaiševima da ne bi iskrvario do smrti. Drugi kolega odvezao ga je do ambulante u Surčinu, odakle su ga kolima Hitne pomoći prevezli do Urgentnog centra. Bilo je stravično! Nikada u životu nisam video tako nešto - priča vidno potresen Goranov kolega.

Kažu da je bio vredan mladić, da se rano zaposlio u ovoj firmi. Dodaju još da se prošle godine oženio i da je prava tragedija da tako mlad ostane invalid.

Kako nezvanično saznajemo, Goran Josimović je odmah prebačen na odeljenje za reanimaciju, a zatim u operacionu salu, gde su se doktori borili za njegov život. Zbog mnogo pokidanih arterija i nerava, nesrećnom mladiću život je i dalje ugrožen.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
U pritvoru zbog pljačke pazara

ČAČAK - Istražni sudija Okružnog suda u Čačku odredio je pritvor do 30 dana i pokrenuo istragu protiv dvoje Čačana zbog sumnje da su u januaru opljačkali tri prodavnice u gradu.

Istraga je pokrenuta protiv Dejana Parezanovića (26) i Jelene Đoković (27), zbog sumnje da su maskirani, sa plastičnim pištoljem nalik pravom oružju upadali u prodavnice i uz pretnje prisiljavali prodavačice da predaju pazare i svoje tašne.

Iz jednog lokala uzeli su 1.000 dinara pazara i tašnu sa 2.500 dinara i mobilnim telefonom, a iz drugog 10.000 dinara i telefon. Iz lokalne pekare pljačkaši su uzeli 6.000 dinara pazara i tašnu prodavačice sa 100 evra.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Prevarant iza rešetaka

KNJAŽEVAC - Policija je odredila meru zadržavanja u trajanju od 48 sati Džavidu S. (51) iz Skoplja zbog sumnje da je izvršio krivično delo prevare.

Kako stoji u krivičnoj prijavi, makedonski državljanin je 27. septembra prošle godine u ulici Kneza Miloša u Knjaževcu sa još jednom ženskom osobom, za sada nepoznatom, prevario Dušana S. i uzeo mu 400 evra. On je, naime, rekao oštećenom da je imao saobraćajnu nezgodu i da mu je novac potreban kako bi pokrio štetu, a kao garanciju da će novac da vrati ponudio je ručni zlatni sat koji navodno vredi nekoliko hiljada evra. Kada je dobio novac od oštećenog, pobegao je u nepoznatom pravcu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Znas me,Znam te !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 793
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
SonyEricsson K610i

Škotska: Srušio se helikopter sa 18 osoba
Autor: Tanjug | 18.02.2009. - 21:58

Civilni helikopter u kome se nalazilo 18 putnika i članova posade srušio se u Severno more kod obala Škotske, saopštilo je britansko ministarstvo odbrane.

Helikopter "super puma" srušio se oko 190 kilometara od lučkog grada Aberdina, dok je leteo prema naftnoj platformi, saopštila je predstavnica za štampu ministarstva, preneo je Rojters. Ona, za sada, nije imala informacija o tome da li u nesreći ima preživelih.
Uzrok pada helikoptera, za sada, nije poznat, a u toku je potraga i operacija spasavanja u kojoj učestvuju i vojni avioni i helikopteri.

« Poslednja izmena: 19. Feb 2009, 00:35:15 od Lord* »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 543 544 546 547 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.136 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.