Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 490 491 493 494 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pozovite 92 ~ Vesti iz crne hronike  (Pročitano 1445788 puta)
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Čedomorka!
Zbog nemaštine Biljana Lukić (30) iz lozničkog sela Gornje Nedeljice ubila svoje tek rođene blizance, dečaka i devojčicu

LOZNICA - Beda, nemaština i muka, po svemu sudeći, glavni su krivci tragedije koja je naterala Biljanu Lukić (30) iz lozničkog sela Gornje Nedeljice da odmah po porođaju presudi svojim tek rođenim blizancima, dečaku i devojčici. Očiju punih suza pred svojom kućom stajao je Biljanin otac Milan Kuzmanović, koji, strepeći za ćerku i njenu decu, kaže da se nada - da će ipak sve izaći na dobro.

- Bilja se sada oseća dobro, ali stalno plače. Ne znam zaista šta se desilo niti je ona bila u stanju da o tome priča. Ništa nismo primetili niti smo znali da se porodila, sve dok nas u petak njena komšinica nije obavestila da joj je jako loše i da je pozvala Hitnu pomoć - priča on.

Biljanin brat Dejan nadovezuje se na očeve reči i kaže da bi za sve bilo najbolje da se cela stvar što pre stiša i da se Biljana vrati kući deci, jer o njima nema ko da brine.

- Vrlo mi je teško da u ovom času donosim bilo kakav sud. Znam samo da ćemo morati da sednemo i o svemu porazgovaramo, jer ovako više ne može. Deca su u svemu ovome najveće žrtve i za njihovo dobro bilo bi najbolje da budu uz Bilju, jer ona je dobra majka - kaže Dejan Kuzmanović.

Iako je, kako kaže, činjenica da su njegova sestra i zet Rajko teško živeli, ova tragedija je mogla da se izbegne na vreme. Čuli su ovih dana da je Rajkova majka Branka jedina znala za trudnoću i da je ona Biljani dala novac za abortus, ali da su oni te pare potrošili. Meštani ovog zabitog i mirnog seoceta i juče su u neverici komentarisali ovaj događaj. Vest o tome šta se desilo saznali su od novinara. Niko od njih nije primetio da je Biljana, koja već ima četvoro dece, bila u drugom stanju, nego su čuli da je završila u bolnici zbog nekakvog odliva.

I pored saznanja šta se zapravo desilo, jednodušni su u oceni da je reč o čestitoj ženi i majci.
- Ma, šta kažete, kuku meni, ko bi rekao, gre’ota! Ne bih nikad pomislila da će tako šta da se desi u toj kući. Biljana je ženica za primer i odgajala je svoju decu najbolje što je mogla, s obzirom na to da ona i suprug vrlo teško žive. Oboje su bez posla. Rajko je malo u zadnje vreme i sa živcima popustio i navodno je, pored tableta za smirenje, često pio - kaže baka Radmila iz komšiluka.

Prema prvim rezultatima istrage, Biljana se najverovatnije porodila u petak u poljskom NJC. Zbog bolova koji su naknadno nastupili, zatražila je lekarsku pomoć. Iako je pokušala da prikrije da se porodila, doktor je posumnjao, a o slučaju je obaveštena i policija. Biljana je inspektorima rekla da je rodila samo jedno dete, ali je patolog utvrdio da su bili blizanci. Telo devojčice nađeno je ispod terase, a dečakovo u septičkoj jami.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Vatra uništila pokućstvo

GORNJI MILANOVAC - U požaru u kući Milana Radoševića (46) u Lunjevici kod Gornjeg Milanovca izgoreo je kompletan nameštaj i aparati. Uzrok požara koji je izbio u nedelju je neispravna električna instalacija jer je istovremeno bilo uključeno nekoliko velikih potrošača, pa su buknuli kablovi, a zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca sprečeno je da vatra zahvati krov.
Na vest da Radoševićeva porodica nema gde da se smesti, u Fabrici automobilskih delova, gde je zaposlen, hitno je organizovano prikupljanje pomoći, a juče su mu predstavnici Nezavisnog sindikata uručili pomoć od 62.000 dinara.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Nastradao u požaru u porodičnoj kući

TRSTENIK - Vlastimir Ž. (1950) iz Medveđe u opštini Trstenik nastradao je u požaru koji se dogodio u njegovoj porodičnoj kući, saopštila je kruševačka policija. Požar je, prema policijskim navodima, izbio u nedelju ujutro, najverovatnije usled kratkog spoja na kablu električne grejalice, a vatra se potom proširila na dnevnu sobu.

Ukućani su na vreme izašli iz kuće, ali se Vlastimir, u panici, vratio u kuću, misleći da je neko ostao unutra.
Tada se, usled udisanja ugljen-monoksida, ugušio, saopštila je policija.
Materijalna šteta procenjena je na oko 500.000 dinara.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Psi izujedali bračni par

PIROT - Pirotska policija podnela je krivičnu prijavu protiv Dragana Ć. iz tog grada jer su njegova tri rotvajlera na ulici napala bračni par i ženi nanela brojne povrede zbog kojih je smeštena na lečenje u pirotskoj bolnici. Prema rečima ortopeda pirotske bolnice Milana Stojanovića, J. K. ima više ujeda, otisaka zuba pasa i hematoma po nogama, kao i razderotinu stopala, ali nije životno ugrožena.
Povređena žena ispričala je da je vlasnika pasa, koji joj je komšija, upozorila da je kapiju dvorišta vezao žicom koja je pukla i dodala da je on obećao da će to rešiti.

- Sa suprugom sam krenula na posao i vratila se da uzmem žicu da zavežem na kapiji to što je pokidano. U tom tri odrasla rotvajlera i jedan mali skoče na mene. Da suprug nije bio sa mnom, ne znam šta bi se sve desilo. Kad me najveći pas ujeo, suprug me je uhvatio ispod mišice, jer sam se ja valjda onesvestila, a on me je držao samo da me ne zakolju. Bio je jedan mužjak i dve ženke. Osvestila sam se od bola kad mi je jedna od ženki otkinula deo mesa sa noge. Posle toga se ničega više ne sećam - priča J. K.

Prema njenim rečima, vlasnik pasa Dragan Ć. dolazio je da je poseti u bolnicu i kaže da sebi ne može da oprosti što ih nije vezao.
Dragan Ć. rekao je da ne može da shvati kako je došlo do tog incidenta.

- Kada je majstor pravio ogradu visine 2,2 metra, napravio je propust na ulazu, i to je vezao sa žicom troduplo. Nije mi jasno kako su mogle te žice da se pokidaju i da oni izađu. U suštini, žao mi je što se to desilo. Spreman sam sve da podnesem, bilo kakve troškove i odštetu - izjavio je vlasnik pasa Dragan Ć.   

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Tukao, polivao i gađao saksijama tri žene

Policija u Kikindi podnela je danas krivičnu prijavu protiv muškarca osumnjičenog da je, pošto se umešao u svađu dve sestre, njih dve, kao i treću ženu koja se zatekla u kući, tukao, polivao hladnom vodom, davio crevom za tuš i gađao saksijama za cveće.

Bogdan B. (37) iz Banatskog Velikog Sela, kraj Kikinde, tereti se da je zlostavljao i mučio Zoricu M. (27), Kseniju D. (27) i Andreu L.(23), sve tri iz Kikinde, saopšteno je iz Policijske uprave.
Bogdan B. se u privatnoj kući umešao u svađu između Zorice M. i njene sestre Ksenije D. i potom Zoricu šakom izudarao po glavi.

Kako je navedeno u saopštenju, nakon što je izudarao Zoricu, odvukao ju je u kupatilo, ubacio u kadu, polio hladnom vodom i crevom od tuša pokušao da je stegne oko vrata.

U sukob se umešala i Andrea L, odgurnuvši prijavljenog koji je i njoj zadao više udraca u predelu lica i nakon toga oštećene gađao saksijom za cveće.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Ranio dečake iz puške jer su bacali petarde

MALO CRNIĆE - Protiv Milana P. (60) iz sela Batuša u opštini Malo Crniće podneta je krivična prijava zbog sumnje da je na Božić 7. januara, oko 21.30 sati, iz lovačke puške ispalio patron na grupu dece koja su bacala petarde u njegovo dvorište i sačmom pogodio dečake M. S. (15) i A. L. (13). Povređeni dečaci su nakon ukazane pomoći i hirurškog zahvata u požarevačkoj bolnici pušteni na kućno lečenje.

Povređeni M. S. kaže da ih je te večeri u grupi bilo sedmorica i da su se veselili idući ulicom i bacajući petarde.
- Dok sam bacao petardu, osetio sam da me je nešto pogodilo u nogu, ali nisam znao šta. Od eksplozija petardi nismo čuli nikakav pucanj. Tek kada sam došao do česme i skinuo trenerku, video sam ranu iz koje je curila krv. Shvatio sam da je pucano na nas i pretpostavljali smo ko je to uradio. S drugom A. L. koji je isto pogođen sam otišao do njegovog oca i on nas je odvezao u bolnicu u Požarevcu. Tamo su mi snimili glavu i videli da imam jednu dramliju, koju su mi sutradan izvadili. Dve olovne kuglice iz noge mi još nisu izvađene jer lekari strahuju da mi ne povrede mišić - priča M. S. On i A. L. su, kaže, najgore prošli jer se bili poslednji u grupi.
I dečak A. L. tvrdi da uopšte nisu čuli pucanj, ali da je po licu osetio udarac, kao da ga je neko gađao kamenom.
- Tek kasnije kada sam video da M. S. krvari ustanovili smo da i meni curi krv sa lica, ispod oka. Imam i povredu noge, i tu me je pogodila jedna dramlija. Bojao sam se da kažem tati šta se desilo, ali sam na kraju morao da mu ispričao da smo ulicom bacali petarde. U bolnici su me operisali. Iz obraza ispod oka te noći mi je izvađena dramlija. Iz noge nije i ne verujem da će jer lekari kažu da je došla blizu koske i da bi mi oštetili mišić a ja se bavim sportom i igram fudbal - priča A. L.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N95 8gb
Aleksinac: Smrt na pruzi

NIŠ - Subotičanin Zoran Stevanović (44) poginuo je na pružnom prelazu u okolini Aleksinca pošto je na njega naleteo voz, saopštila je danas niška policija.
Nesreća, u kojoj je Stevanović
peške krenuo preko pružnog prelaza na kom su bili spušteni branici, dogodila se juče oko 18 sati u selu Moravac u opštini Aleksinac.
Stevanovića je oborio voz na relaciji Beograd-Skoplje.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N95 8gb
Iz bede u bezumlje

LOZNICA - "Nemam čime da izdržavam ni ovo četvoro dece, koje su jedno drugom do uveta, a kamoli i još njih dvoje. Beda nas uguši. Moja nova trudnoća uvlači nas sve u veće nevolje".
Ovako, kako saznajemo, u najkraćem glase objašnjenja Biljane L. (35) iz Nedeljica, kod Loznice, koja je posle prikrivanja trudnoće ubila blizance - dečaka i devojčicu. Čedomorstvo je brzo rasvetljeno, pošto je ubrzo, posle zločina zatražila pomoć lekara, tvrdeći da je dobila odliv.
Lekari su videli o čemu se radi, a potom su policijski inspektori vrlo brzo, uz pomoć lekara-patologa, utvrdili da je u pitanju čedomorstvo.
Nesuđena majka blizanaca je hemijski tehničar bez zaposlenja. Njen muž Rajko L. je, kako saznajemo, neuračunljiv. Oboje su bez posla. I Rajkova majka se razvela od njegovog oca i otišla u Beograd da čuva stare, kako bi pomogla sinovljevu porodicu. Kupila im je kuću u Nedeljicama, da deca imaju bolji krov nad glavom.
- Jezivo šta je učinilo siromaštvo - pričaju Rajkove i Biljanine komšije. - Niko, baš niko nije znao da je
Biljana u drugom stanju. Vest o čedomorstvu brzo se pronela selom.
Majka-ubica je trenutno pod stalnim nadzorom lekara lozničke bolnice. Dobija redovne terapije i iako se sama, bez ičije pomoći porodila, van životne je opasnosti.
Što se tiče istrage, stvari su sasvim jasne. Majka je počinila čedomorstvo, a to i sama potvrdila i objasnila detalje od kojih se, jednostavno, diže kosa na glavi. Pred Biljanom je susret sa porodicom, ali i sa istražnim organima čim se oporavi ako to ikada uopšte bude moguće posle ovog "čina".
Živadin Lazić, istražni sudija Opštinskog suda u Loznici, izjavio je za "Novosti" da je urađena obdukcija tela devojčice. Sledi i obdukcija dečaka, pronađenog u septičkoj jami poljskog toaleta u Donjim Nedeljicama.
- Istraga još nije počela i u toku je pretkrivični postupak - kaže sudija. - Biće neophodno i da se utvrdi da li je Biljana L. rodila mrtve blizance, ili su bili živi pa ih je potom umorila.
Biljana i Rajko L. imaju četvoro dece od kojih su dve devojčice, takođe, bliznakinje.

IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N95 8gb
Dim ugušio dedu spasioca

TRSTENIK - U požaru, koji je u nedelju oko 7.15 izbio u porodičnoj kući Živanovića, u Medveđi kod Trstenika, postradao je domaćin Vlastimir (58). On je stradao kada je ušao u zapaljenu kuću jer je mislio da je vatra zarobila njegovu ćerku i unuče, koji su ranije napustili dom.
U vreme izbijanja požara u kući je uz Vlastimira bilo i osam članova porodice: supruga, sin, snaha, dvoje unučadi, kći i zet iz Čačka, i njihovo dete, koji su se okupili zbog novogodišnjih i božićnih praznika. Kada se vatra, najverovatnije izazvana kratkim spojem na priključnom kablu električne grejalice, proširila i na dnevnu sobu, svi ukućani su istrčali napolje.
- U opštoj pometnji uleteo je u kuću - pričaju komšije. - Ali, nije znao da su kuću napustili i ćerka i unuče, koje je bezuspešno tražio u dimu. Ubio ga je ugljen-monoksid.
Vlastimir je bio
uzoran domaćin. Sa suprugom Dankom godinama je radio u inostranstvu, a u Medveđi su sagradili veliku i lepu kuću. Nedavno su se vratili u domovinu.
U požaru, 10. januara oko tri časa, u kući Ratomira Todorovića u Ostrovici ugušio se Miodrag (42). Kako saznajemo, sumnja se da je požar izazvao žar iz peći, u sobi u kojoj je spavala žrtva.

IZGUBILI DOM
POKUĆSTVO Milana Radoševića (46) i njegove porodice u prigradskoj Lunjevici izgoreo je u požaru, koji im je u kući stvorio strujni "kratki spoj".
- U vatri su nestale hiljade evra naše muke. Vatrogasci su, srećom, intervenisali brzo i spasli da ne izgori cela kuća. Požar je izbio u dečjoj sobi, gde je bila uključena kvarcna peć - kažu supružnici Milan i Danica (42). Milan je radnik Fabrike autodelova FAD,čiji su sindikati prikupili 62.000 dinara pomoći. (M. B.)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N95 8gb
Uzeo mito još 20 puta

DOKTOR Eugen Slavik (62), osumnjičen da je od Žarka Miloševića tražio 500 evra, kako bi njegovog desetogodišnjeg sina operisao od karcinoma, odmah posle ispitivanja kod istražnog sudije smešten je u zatvorsku bolnicu Centralnog zatvora.
Prema rečima njegovog branioca, advokata Vere Đurović-Bojović još u petak, kad je priveden na saslušanje, osećao se jako loše. Zato je istražni sudija naložila da Slavika, načelnika operacionog bloka Instituta za neurohirurgiju KC Srbije i vanrednog profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu, po dolasku u zatvor pregleda kardiolog, koji ga je zadržao u tamošnjoj bolnici.
- Moj klijent ima visok pritisak, a sve ovo što mu se dogodilo veoma teško podnosi - kaže za "Novosti" advokat Vera Đurović-Bojović. - Tokom saslušanja postojala je opasnost da doživi infarkt, što je primetila i sudija. Posetila sam ga u ponedeljak i prepisana mu je terapija. Trenutno je pod lekarskim nadzorom. Šokiran je svim onim što mu se dešava i izložen je javnom linču.
U nastavku istrage, kako je rečeno "Novostima", biće saslušan dečakov otac, kao i još jedan svedok. Istražni sudija, međutim, njihovo saslušanje će zakazati kad stignu transkripti snimljenih razgovora između Slavika i Žarka Miloševića, koga je policija ozvučila.
Kako "Novosti" saznaju, posle privođenja dr Slavika, veliki broj građana se javio policiji. Svi su naveli da je i od njih tražio, ali i uzimao novac.
- Ovi slučajevi uzimanja novca su bili 1993, 1995. i 1997. godine, ali ima onih i skorijeg datuma - objašnjavaju u MUP Srbije. - Dela poput mita je teško dokazati, posebno ako protekne 10 i više godina. Nije jednostavno ni prikupiti dokaze.
Prema nekim podacima, do sada se više od dvadeset građana javilo policiji. Svi
oni upućeni su na Okružno javno tužilaštvo da podnesu krivičnu prijavu. Na tužiocima je dalje postupanje.
Prema zahtevu za sprovođenje istrage, koji je tužilaštvo u petak podnelo sudu, dr Slavik je od Miloševića tražio da mu ovaj prvo da 300 evra, da bi njegovog sina smestio u bolnicu, a da mu posle operacije da još 200 evra. Otac je odmah o tome obavestio policiju, kad je i dobio obeležene novčanice, koje su pronađene prilikom pretresa doktorove kancelarije.
U svojoj odbrani, dr Slavik je negirao da je tražio i uzeo novac, tvrdeći da mu je sve namešteno. Istakao je da nije ni imao nameru da on operiše dečaka, već jedan njegov kolega, ali da je otac insistirao da hirurški zahvat baš on izvede.
Advokati osumnjičenog lekara u ponedeljak su dobili rešenje o određivanju pritvora, i kako objašnjavaju na to će uložiti žalbu. Prema rečima advokata Vere Đurović-Bojović, očekuju da će Slavik biti pušten da se brani sa slobode čim budu saslušani svedoci.
Uprava KC Srbije suspendovala je prof. dr Slavika. Drago Jovanović, pi-ar menadžer KCS, kaže da je to rešenje prosleđeno sudu.

U UTORAK ODLUKA O DEČAKU
PROFESOR dr Miodrag Rakić, direktor Instituta za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije, napraviće u utorak, čim dobije snimak sa magnetne rezonance, plan daljeg lečenja D. M. od čijeg je oca prof. dr Eugen Slavik tražio 500 evra za operaciju.
Nalaz pregleda glave dečaka na multislajsnom skeneru je dobar. Magnetna rezonanca dečakove kičme urađena je u ponedeljak po podne. Prof. Rakić kaže da je ovaj pregled ključan, jer će se na osnovu snimka moći da postavi tačnu dijagnozu i odredi dalji tok lečenja.
- Skenerom glave ustanovljeno je da je stanje stabilno - kaže prof. Rakić. - To je dobar rezultat s obzirom na to da je dečaku pre osam godina operisan tumor u glavi. Sada postoje dve moguće opcije. Jedna je da se rasejao primarni tumor koji je dečak nekada imao u glavi, a druga da se na kičmi pojavio potpuno drugi tumor.
Prof. Rakić je odmah posle privođenja Slavika preuzeo slučaj D. M. Dečak, koji je primljen u bolnicu u četvrtak i smešten je na A odeljenju Instituta.
- Ako nalazi sa magnetne rezonance pokažu da je neminovna nova operacija, operisaću dete - kaže prof. Rakić. (B. R.)

ZAŠTIĆENI
MINISTARSTVO zdravlja pozvalo je građane da se ne plaše da prijave slučajeve korupcije u zdravstvu i ukazalo da će im biti garantovana zaštita ličnih podataka.
- Građani ne treba da strahuju da prijave lekare - rekla je pomoćnica ministra zdravlja Ivana Mišić. - Građani ne treba da strahuju od otkrivanja identiteta jer je zaštita ličnih podataka zagarantovana.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 490 491 493 494 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.373 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.