Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 436 437 439 440 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pozovite 92 ~ Vesti iz crne hronike  (Pročitano 1433927 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Umro učenik povređen na školskoj praksi
Autor: Beta | 23.11.2008. - 20:54

Učenik Mašinsko-tehničke škole "14. oktobar" Mića Vesković, koji je preminuo posle 11 dana provedenih u komi biće sahranjen sutra u Drakčićima kod Kraljeva.

Vesković je 10. novembra pronađen bez svesti u cisterni preduzeća Kotlo-remont u Drakčićima gde je bio na školskoj praksi.
Direktor Zdravstvenog centra "Studenica" Dragan Arsić rekao je večeras agenciji Beta da je smrt učenika nastupila usled davljenja u barici vode na dnu cisterne pošto se mladić prethodno onesvestio.
"Prema prvim rezultatima obdukcije, promene su nastale na mozgu koji je zbog nedostatka kiseonika izgubio funkciju, a u plućima je pronađena voda", rekao je Arsić.

Vesković se nakon što je pronađen u cisterni 11 dana nalazio u komi u Kraljevačkoj bolnici, gde je u petak preminuo. Razlog pogoršanja zdravstvenog stanja mladića i njegovog ulaska u cisternu u krugu preduzeća gde je pronađen bez svesti još je nepoznat.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Pritvoreni zbog ubistva mladića na Starom sajmištu
Autor: P. Đ. | 23.11.2008. - 00:01

Beogradska policija je uhapsila dve osobe zbog sumnje da su u blizini Tramvajskog mosta na Starom sajmištu u Beogradu ubili Bojana Vlajića (32). Uhapšeni su Danijel R. (35) i Radenko G. (56) koji će uz krivičnu prijavu biti izvedeni pred istražnog sudiju.

Kako saznajemo, zločinu je prethodila svađa pred prodavnicom, gde je pokojni Vlajić sedeo sa još tri osobe i pio pivo. Međutim, po rečima očevidaca, oni su se pokoškali, a onda otišli u obližnji šumarak da reše razmirice daleko od očiju prolaznika.
Nedugo zatim, tri osobe su pobegle iz šumarka, a očevidac koji je otišao da potraži Vlajića zatekao je telo nesrećnog mladića oblivenog krvlju kako nepomično leži.
„Još je disao kada sam ga pronašao. Pozvao sam ga nekoliko puta po imenu, ali on nije reagovao. Iz glave mu je curila krv. Pozvao sam hitnu pomoć“, ispričao je ovaj očevidac, koji nije želeo da mu pominjemo ime.
Hitna pomoć koja je brzo stigla na lice mesta nekoliko puta je pokušala da izvrši reanimaciju, ali nije mogla da pomogne mladiću.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
Umesto odlaska na medeni mesec, sahranjujem majku.

Na dan kada sam se oženio izgubio sam majku. Planirao sam sa suprugom putovanje na medeni mesec, a sada, umesto čestitki, primam saučešće i spremam sahranu. Mnogo mi je teško - priča za "Blic" Dragoljub Čobanović iz Vojke, čija je majka Jelica poginula na svadbi u subotu uveče kada ju je udario automobil dok je ispraćala kumove sa veselja.

Dom porodice Čobanović u Ulici braće Kočijašević 110 u Vojki obavijen je tugom. Članovi najuže porodice preuzeli su juče Jeličino telo iz Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu gde je urađena obdukcija, a utehu u porodičnoj kući pružali su im rodbina i komšije.

- Lekari su nam rekli da je Jelica umrla od obilnog unutrašnjeg krvarenja. Udarac je bio toliko silovit da joj nije bilo spasa. Zadesila nas je velika tragedija - kaže suprug Siniša.

Jelica Čobanović nastradala je u subotu oko 21 sat ispred restorana "Sremska kuća" u Vojki kada je zajedno sa suprugom, sinom i još desetak gostiju krenula da isprati kumove. Na nju je naleteo "golf" kojim je upravljao Milan Ćalić (61) iz Inđije.

- Veselje se preselilo ispred restorana, jer smo hteli da ispratimo kumove kako dolikuje. Jelica je prešla ulicu da ih isprati do samog automobila kada se pojavio "golf" i bukvalno je popeo na haubu. Nosio ju je tridesetak metara pre nego što se zaustavio. Pritrčali smo odmah do automobila kako bismo joj ukazali pomoć, ali nije davala znake života - priseća se detalja rođak Dragan Čobanović, očevidac tragedije.

On kaže da je vozač posle nesreće bio u šoku.

- Izašao je iz automobila i samo rekao: "Ubio sam ženu". Uzeo sam njegov telefon kako bih obavestio Hitnu pomoć. Toliko je bio izgubljen da je zaboravio svoj kućni broj telefona. Nije mi jasno kako je nije video kada ulica ima rasvetu i zašto se kretao tolikom brzinom kada je ograničenje 60 kilometara na čas. Morao je da vidi parkirane automobile ispred restorana i ljude kako se vesele - priča rođak.

Nekoliko minuta posle nesreće sin Dragoljub, iako u šoku, vratio se u salu i rekao supruzi za nesreću, ali je prećutao da mu je majka poginula.

- Ona je u petom mesecu trudnoće i plašio sam se mogućih komplikacija zbog stresa. Bilo mi je teško, ali morao sam da mislim na dete. Da mi je majka mrtva, saznala je iz novina. Jako se potresla i sada je kod roditelja - kaže Dragoljub Čobanović.

Iako ogorčeni zbog smrti Jelice, članovi najuže porodice kažu da moraju da idu dalje.

- Ako se utvrdi da je vozač kriv, neka odgovora. Ako nije kriv, neka bude oslobođen. Šta god se desi, Jelicu ništa neće vratiti i moramo da se pomirimo sa tim - kaže Siniša Čobanović.

Istraga o ovoj tragediji još je u toku. Redakciji "Blica" juče je stiglo saopštenje od Igora Bursaća, istražnog sudije koji je obavio uviđaj u kome demantuje da se vozač "golfa" kretao velikom brzinom, već, kako se navodi, "neutvrđenom brzinom", kao i da će "stručno saobraćajno-tehničko veštačenje dati odgovor na pitanje o prethodnoj i kontaktnoj brzini ‘golfa’ sa telom pešaka".

Vozač: Ne mogu da pričam o nesreći

Milan Ćalić, privatni preduzetnik iz Inđije koji je automobilom usmrtio Jelicu Čobanović, rekao je juče za "Blic" da mu je jako teško i da ne može da priča o ovom događaju.

- Gospođe Čobanović nema i, nažalost, ja tu ne mogu ništa da ispravim. Krivo mi je zbog netačnih podataka koji se iznose u javnosti, istraga će pokazati da li sam kriv ili nisam - kaže Ćalić i tvrdi da nikada nije radio u policiji, da vozačku dozvolu poseduje 40 godina, a da sa porodicom u Inđiji stanuje od 1957. godine.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Otac uhapšen zbog prebijanja maloletne ćerke
Autor: A. L. | 25.11.2008. - 05:00

BEČEJ - I.G. (39) iz sela Drljane kod Bečeja određen je jednomesečni pritvor zbog sumnje da je fizički zlostavljao svoju dvanaestogodišnju ćerku.

Devojčica je zbog zadobijenih povreda zadržana u novosadskom Zavodu za zaštitu zdravlja dece i omladine, gde joj je ukazana pomoć. Ona se prvo požalila lekarima na bolove u stomaku i glavi. Prilikom pregleda, lekar je ustanovio da po rukama, glavi i celom telu ima modrice i hematome.
Devojčica je ispričala da joj je povrede naneo otac. Ona je lekarima rekla da ju je otac u toku prošle nedelje u više navrata tukao šakama i drvenim štapom po celom telu. S obzirom na to da se žalila i na bolove u stomaku i glavi, devojčica je zadržana u bolnici zbog daljih ispitivanja.
Modrice su prvo primetili u školi za osobe s posebnim potrebama u Bečeju, koju devojčica pohađa. Kako „Blic” saznaje, devojčica je ranije pričala da je otac tuče, pa ju je učiteljica uputila kod lekara da uzme uverenje o povredama.
U međuvremenu policija je privela njenog oca, koga je saslušao istražni sudija Opštinskog suda u Bečeju Goran Činburović i zatim mu odredio pritvor. Protiv I.G. je povedena istraga zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilja u porodici.
Meštani Drljana, naselja na pola puta između Bečeja i Bačke Topole, kažu da je I.G. i ranije tukao svoju decu. On do sada nije odgovarao za nasilje u porodici, ali jeste zbog krađe i drugih imovinskih dela, zbog čega je bio osuđen i na zatvorsku kaznu.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
Ubio ženu
Nataliju Marković (54), medicinsku sestru, usmrtio juče bivši muž Dragan. B. (62) iz Beograda naočigled pacijenata na prijemnom odeljenju neurohirurške ambulante poliklinike Kliničkog centra

BEOGRAD - Medicinska sestra Natalija Marković (54) ubijena je juče kada je njen bivši muž Dragan B. (62) iz Beograda pucao na nju naočigled pacijenata na prijemnom odeljenju Neurohirurške ambulante poliklinike Kliničkog centra Srbije. Medicinska sestra je odmah prebačena u Urgentni centar, ali je nakon neuspešne reanimacije ubrzo podlegla povredama. U ambulanti je u trenutku pucnjave bilo još ljudi, ali, na svu sreću, niko sem ubijene Natalije nije povređen.

Tragediji koja se dogodila oko jedanaest časova pre podne, kako saznajemo, prethodila je žučna rasprava u hodniku poliklinike. Ubica je naoružan ušao u zgradu, prošao pored obezbeđenja, koje ga nije pretreslo, i uputio se ka ambulanti. Bivši muž je, kako nezvanično saznajemo, pozvao mobilnim telefonom Nataliju, koja je radila na prijemnom šalteru, i rekao joj da izađe u hodnik. Bivši supružnici su se, prema rečima očevidaca, duže vreme prepirali, a posle polučasovne svađe ubica je izvadio pištolj i ispalio ka Nataliji dva hica, od kojih je jedan nesrećnu ženu pogodio u glavu.

Kad je upucao bivšu suprugu, Dragan je mirno sačekao obezbeđenje Kliničkog centra, koje je za nekoliko minuta stiglo na mesto dešavanja i razoružalo ga.

- Bila sam u hodniku kada se tragedija dogodila. Čula sam ih kako se prepiru i nije mi bilo jasno zašto neko ne pokuša da ih smiri. Odjednom se začuo pucanj iz pištolja i, kada sam se okrenula, videla sam ženu kako nepomično leži na podu. Došla sam na pregled ne sluteći da ću prisustvovati ovakvoj tragediji. Još sam u šoku - kaže jedan od očevidaca ovog nemilog događaja.

Saša Radović, pomoćnik direktora Kliničkog centra za opšte poslove i bezbednost, tvrdi da se ovako nešto ne može sprečiti.

- To je događaj koji se prosto ne može predvideti. Obezbeđenje Kliničkog centra Srbije radi na najvišem nivou. Odmah su reagovali, razoružali ubicu i on je odmah predat policiji - rekao nam je Saša Radović.
Na ulazu u zgradu poliklinike ne postoje detektori za metal koji bi obezbeđenju pomogli u vršenju njihove dužnosti. Kada je reč o zgradama u kojima su pacijenti na stacionarnom lečenju, tamo postoje detektori. Kako saznajemo, u celom Kliničkom centru Srbije radi devedeset radnika obezbeđenja, dok je u zgradi poliklinike nalazi njih sedmoro.

- Klinički centar je ustanova otvorenog tipa i na ulazu u zgradu niko ne vrši kontrolu - objasnio je novinarima portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović.

Policija je izvršila uviđaj, a neurohirurška ambulanta bila je duže vreme blokirana. Zaposleni u Kliničkom centru Srbije, šokirani današnjim događanjem, kažu da je Markovićeva bila vredan radnik, a najčešće pominjani motiv ovog stravičnog događaja je, kako se priča među njima, ljubomora.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
Utajio porez od 37 miliona

BEOGRAD - Poreska uprava podnela je juče krivične prijave protiv tri osobe zbog sumnje da su umešane u utaju poreza kojom je budžet Srbije oštećen za 37 miliona dinara. Poreska uprava podnela je Opštinskom javnom tužilaštvu u Novom Sadu krivičnu prijavu protiv osnivača i direktora preduzeća „Gala komerc d.o.o.“ G. M. iz Veternika, odgovornog lica u „Joja investmens d.o.o.“ R. J. iz Leskovca i odgovornog lica u „NS Dihem Trade d.o.o.“ P. L. iz Novog Sada zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo utaje poreza. U nameri da izbegne plaćanje poreza, G. M. je u oktobru i novembru 2007. godine upotrebio u lične svrhe otkupljene poljoprivredne proizvode koji čine imovinu preduzeća, u iznosu nešto većem od 196 miliona dinara, saopštila je Poreska uprava.

Da bi prikrio upotrebu imovine u lične svrhe i stvorio privid daljeg prometa robe, G. M. je sačinio 174 lažna izlazna računa o prodaji robe preduzećima „Joja investments“ i „NS Dihem Trade“. Proverom je utvrđeno da u tom periodu ta preduzeća nisu obavljala poslovnu delatnost, odnosno da promet nije obavljen. Na taj način G. M. je ostvario prihod fizičkog lica i time izbegao obračun i plaćanje poreza na dohodak građana na druge prihode. Tim radnjama budžet Srbije oštećen je za nešto više od 37 miliona dinara.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
Umro posle 11 dana kome

KRALJEVO - Na Odeljenju intenzivne nege ZC “Studenica”, posle jedanaest dana kome, preminuo je Mića Vesković (17) iz sela Drakčića kod Kraljeva, učenik treće godine Mašinske tehničke škole “14 oktobar”. Nesrećni mladić je juče sahranjen na seoskom groblju u svom rodnom mestu. Do počivališta ispratili su ga rođaci i prijatelji, profesori i školski drugovi. Nesrećni Mića Vesković pronađen je pretprošle nedelje, u nesvesnom stanju, na dnu cisterne koja se nalazila u krugu privatne firme “Kotao-remont”, vlasništvo Lazara Dukića. Učenik je u ovoj firmi, koja se, inače, nalazi u njegovom rodnom mestu, obavljao praktičnu nastavu. Prethodnih dana iz cisterne je pumpama vađena voda. Niko u “Kotao-remontu”, ni u školi “14 oktobar”, nije mogao da nam kaže kako se učenik našao u cisterni. Vlasnik firme Lazar Dukić, koji je nameravao da zaposli nesrećnog mladića, u više navrata je ponavljao da Vesković “nije imao nikakvog posla na mestu nesreće”.
Istražnim organima zasad nije pošlo za rukom da utvrde kako se učenik obreo u cisterni. Sve šta se zna je da je u njoj proveo desetak minuta i da ga je onesvešćenog pronašao jedan rukovodilac u “Kotao-prometu”.

Odmah je prebačen u kraljevačku bolnicu, gde su lekari jedanaest dana uzaludno pokušavali da mu povrate vitalne životne funkcije.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
Prebile drugaricu na igralištu

UŽICE - Užička policija podnela je juče krivičnu prijavu protiv tri devojčice iz Kosjerića i Užica zbog sumnje da su u centru grada pretukle petnaestogodišnju devojčicu iz Užica. U saopštenju užičke policije navodi se da su u sredu 19. novembra, na igralištu na Trgu svetog Save u Užicu, Suzana R. (18) i S. R. (15), obe iz Kosjerića, i S. J. (17) iz Užica napale maloletnu devojčicu zbog ranijih verbalnih sukoba u školi. Tri devojčice su maloletnicu najpre vukle za kosu i udarale je rukama po glavi, a kada je pala na zemlju, nastavile su da je šutiraju nogama. Napadnuta devojčica zadobila je lake telesne povrede, odnosno podlive po telu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
Teško povređen u tuči

BOLJEVAC - Žarko I. (54) iz Boljevca zadobio je teške povrede glave u tuči koja se tokom vikenda dogodila u tom mestu. Nakon ukazane lekarske pomoći u Zdravstvenom centru u Zaječaru prebačen je na neurohiruršku kliniku u Nišu. Do tuče je došlo ispred kućnog broja 10 u ulici Hajduk Veljka u Boljevcu, i to nakon svađe između Žarka I. i njegovog sugrađanina Bore J. (50). Naime, Bora je Žarku oteo iz ruku metalnu šipku kojom mu je ovaj pretio i udario ga u predelu glave. Nakon ovoga Žarku, koji je pao na zemlju, prišao je i Ljubiša J. (45) iz Paraćina i nogom ga udario u telo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
Ubijen bez razloga
Na jučerašnjoj sahrani Bojana Vlajića (30), koji je pretučen do smrti u petak uveče na Starom sajmištu, čulo se da je i iskusni policajac na uviđaju plakao kad je video njegovo unakaženo telo

BEOGRAD - Bojan Vlajić (30), momak koji je pretučen do smrti u petak uveče na Starom sajmištu, sahranjen je juče na groblju Lešće u prisustvu roditelja, rodbine i prijatelja. Majka Slobodanka, otac Ratomir, brat Aleksandar i mnogi drugi koji su došli da se poslednji put oproste od Bojana pored prevelike tuge i bola na licu nisu mogli da sakriju gnev zbog načina na koji je Bojan umro. Čulo se i da je policajac na uviđaju plakao je kao malo dete kada je video njegovo unakaženo telo.

Otac tragično nastradalog momka nije bio u stanju da prozbori ni reč, dok su najbliži rođaci i komšije za Bojana imali samo lepe reči. Gotovo svakih pet minuta nekom od njih bi se omaklo pitanje zašto je ovo baš njemu moralo da se desi.

- Kobne večeri trebalo je da Bojan dođe kod mene na slavu. Međutim, otišao je kod svog druga, koji takođe slavi Svetog arhangela, i koji živi na Starom sajmištu. Kako smo čuli, izašao je da kupi cigarete i iznenada su ga zaskočili ti pijani monstrumi, koji su počeli brutalno da ga tuku, da bi ga krvnički dokrajčili - kaže teča tragično preminulog momka.

Rodbina je takođe revoltirana napisima u novinama u kojima se tvrdi da je Bojan bio alkoholičar i da je poznat policiji. Prema njihovim rečima, trenutno živimo u državi u kojoj je sve moguće, pa čak i to da momak koji ne bi ni mrava zgazio bez ikakvog razloga bude pretučen do smrti.

- Takvu sudbinu ni najgorem neprijatelju ne bih poželeo. Moj desetogodišnji sin, kada je čuo da mu je brat ubijen, rekao mi je da žali što nije neki superheroj pa da može da osveti Bojana. I kako ja sad njega da vaspitavam. Moja ćerka, iako ima samo četrnaest godina, nosi crninu. Čak je i policajac koji je vršio uviđaj plakao kao malo dete kada je video unakaženo Bojanovo telo - priča nam teča pokojnog momka.

Ubistvu Bojana Vlajića u petak uveče na Starom sajmištu prethodila je tuča, a sudeći prema izjavama dvojice osumnjičenih Dejana Radosavljevića (35) i Radenka Grujića, sve se odigralo posle ispijanja veće količine alkohola.

Radosavljevića i Grujića u nedelju uveče je saslušao istražni sudija beogradskog okružnog suda, posle čega je protiv njih doneto rešenje o sprovođenju istrage i određen im je pritvor do mesec dana. Obojica su priznala da je došlo do sukoba sa Bojanom, ali su ponaosob tvrdili da nemaju veze sa tragičnim ishodom.
Grujić je, kako saznajemo, ispričao da je Vlajića i Radosavljevića razdvajao, dok je Radosavljević, priznajući da se potukao, bio izričit i da je Grujić učestvovao u tuči, kao i da je pokojnog udario torbom u potiljak, posle čega je ovaj pao i ostao da leži u lokvi krvi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 436 437 439 440 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.