Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 228 229 231 232 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pozovite 92 ~ Vesti iz crne hronike  (Pročitano 1446955 puta)
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Legende u petak
na slobodi?

BEOGRAD - Vrhovni sud Srbije saopštio je u četvrtak da je uvažio žalbu branilaca bivšeg funkcionera Crvene zvezde Dragana Džajića, koja se odnosi i na takođe okrivljene Vladimira Cvetkovića i Miloša Marinkovića, i po službenoj dužnosti ukinuo rešenje Okružnog suda u Beogradu kojim je okrivljenima produžen pritvor, i taj predmet vratio prvostepenom sudu na ponovno odlučivanje.
U obrazloženju odluke Vrhovnog suda navedeno je da je rešenje Okružnog suda doneto uz bitnu povredu odredaba krivičnog postupka.
Kako je u saopštenju navedeno, u rešenju Okružnog suda nije naveden razlog o odlučnim činjenicama koje ukazuju na to da bi okrivljeni, ako bi se našli na slobodi, ometali postupak uticanjem na nesaslušane svedoke.
Protiv bivših Zvezdinih funkcionera Džajića, Marinkovića i Cvetkovića sprovedena je istraga zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja protivpravno prisvojili 5,1 milion nemačkih maraka u vezi s transferom fudbalera tog kluba Gorana Drulića u španski Real Saragosu.
Sud je u ponedeljak proširio istragu protiv Džajića i Marinkovića, zbog sumnje da su od transfera Nemanje Vidića u moskovski Spartak protivpravno prisvojili dva miliona evra.
Džajić, Cvetković i Marinković uhapšeni su 5. februara, a pritvor im je već dva puta produžen za po 30 dana, kako je obrazloženo, zbog mogućeg uticanja na svedoke koji još nisu saslušani pred istražnim sudijom.

STIGAO ZAHTEV ZA NOVO PROŠIRENJE ISTRAGE
BRZA KONTRA TUŽILAŠTVA

NEPUNA dva sata pošto je Vrhovni sud Srbije saopštio da je uvažio žalbu branilaca Zvezdinih bivših čelnika, oglasilo se Okružno javno tužilaštvo novim zahtevom za proširenje istrage.
Odluku o tome hoće li nekadašnji prvi ljudi našeg najtrofejnijeg fudbalskog kluba eventualno izaći iz pritvora i nastaviti odbranu sa slobode, kako "Novosti" saznaju u Palati pravde, trebalo bi u petak da donese vanraspravno krivično veće Okružnog suda.
OJT ovoga puta tereti Džajića i Cvetkovića zbog sumnje da su zloupotrebili položaj prilikom transfera fudbalera Perice Ognjenovića iz beogradskog kluba u španski Real Madrid. U saopštenju nisu precizirani detalji izvršenja krivičnog dela, niti novčani iznos koji se Džajiću i Cvetkoviću stavlja na teret. Inače, ovo je treći zahtev za proširenje istrage protiv Džajića i drugi protiv Cvetkovića, o kojem će odlučiti istražni sudija pošto sasluša osumnjičene.
Ukoliko se dogodi da se sudija Branislav Pantelić ne složi sa zahtevom tužilaštva za proširenje istrage, odluku o tome doneće vanraspravno krivično veće suda.
Prema policijskoj krivičnoj prijavi, kod Perice Ognjenovića je iz dogovorenog transfera volšebno "isparilo" milion maraka. Ovaj fudbaler prodat je madridskom Realu 1999. godine za tri miliona maraka, a u Zvezdinim papirima pojavljuje se cifra od samo dva miliona maraka.
U ponedeljak, 14. aprila sud je proširio istragu protiv Džajića i Marinkovića zbog sumnjivog transfera fudbalera Nemanje Vidića u moskovski Spartak, za koji se bivši funkcioneri terete da su prisvojili dva miliona evra.(J. D. Lj. - N. B.)

* * * * *

ODLOŽENO SASLUŠANJE BIVŠEG ZVEZDINOG PRVOTIMCA ZBOG "PREMEŠTANJA" PREDMETA U VSS
NJEGUŠ FALSIFIKOVAN

SASLUŠANJE bivšeg Zvezdinog fudbalera Zorana Njeguša, koji je u četvrtak trebalo da svedoči u okviru istrage koja se vodi protiv Dragana Džajića i Vladimira Cvetkovića, bivših funkcionera Crvene zvezde, povodom sumnji da su zloupotrebom položaja u transferu ovog fudbalera u madridski Atletiko prisvojili tri i po miliona maraka, odloženo je do daljeg, jer se taj predmet nalazi u Vrhovnom sudu Srbije.

Ćutanje

Zoran Njeguš je u četvrtak, koji minut pre zakazanog saslušanja, stigao u beogradsku Palatu pravde, u pratnji svog advokata, koji prisutnim novinarima nije želeo da daje izjave. Za razliku od njega, fudbaler Njeguš bio je za nijansu ljubazniji, ali upitan za izjavu, kratko je rekao:
- Zaista sad ne bih! Možda kasnije.
Pošto je i njemu, kao i advokatima odbrane, saopšteno da se predmet nalazi u Vrhovnom sudu Srbije koji je trebalo da odluči o žalbama na produženje pritvora, poznati fudbaler je posle desetak minuta boravka u hodniku Palate pravde napustio zgradu.
S druge strane, Džajićev branilac advokat Zdenko Tomanović, izlazeći iz kabineta istražnog sudije Branislava Pantelića, rekao je:
- Sud je ponovo kaznio odbranu zato što je uložila žalbu na pritvor. Ovo nije prvi put. Sud je bio u obavezi da od VSS-a pribavi predmet ili da ga kopira, kao što se to radi i u Specijalnom sudu. Ovakvim postupanjem odbrana je kažnjena, a termin saslušanja svedoka, među kojima i fudbalera, biće nam naknadno saopšten.

Protest

Tomanović je najavio za petak novu konferenciju za novinare advokatskog tima Dragana Džajića sa temom "Dokle", na kojoj će prisutnim medijima biti uručena i dokumentacija u vezi sa slučajem fudbalera Nemanje Vidića.
U policijskom zapisniku, u svojoj dopunjenoj izjavi Zoran Njeguš je, između ostalog, rekao:
- Ugovor sam potpisao u "Interkontinentalu", u prisustvu direktora Atletika, i tada saznao da će Zvezda na ime obeštećenja da dobije sedam i po miliona maraka. Od navedenog iznosa, ja nisam ništa dobio, niti sam tražio, niti me je menadžer obavestio da mi nešto pripada. Prema mojim saznanjima, pregovore u ime Zvezde mogli su da vode Džajić i Cvetković, a konačnu odluku donosio je Upravni odbor - ispričao je Njeguš u policiji.
Nekoliko godina kasnije, fudbaleru je njegov advokat, zbog sumnji u validnost transfera, faksom poslao zvaničan dokument, zapisnik o sporazumnom raskidu ugovora između njega i Zvezde.
- Kad sam video papir, bio sam iznenađen sadržinom, jer je na njemu moj potpis, a ja znam da takav zapisnik nisam potpisao i da je u pitanju falsifikat - rekao je Njeguš. - Iznenadio sam se i jer je u njemu navedeno da mi od obeštećenja pripada tri miliona maraka, što nije odgovaralo ugovoru, i što nisam znao. (J. D. Ljutić)

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ubio je nemar

OPŠTINSKO javno tužilaštvo priprema zahtev za sprovođenje istrage protiv ginekološkog tima koji je Katarini Miloradović obavio abortus - saznaju "Novosti" iz izvora bliskih istrazi, a ovaj potez tužioca se očekuje narednih dana.
U požarevačkom opštinskom sudu potvrdili su nam da su lekari saslušani, ali druge detalje nismo dobili. Portparol suda Dobrica Živanović nam je objasnio da su krivične prijave u postupku, i da se čeka reakcija iz tužilaštva.
Dotle, neutešni roditelji Katarine Miloradović, skrhani tugom koja, objašnjavaju kako je došlo do tragedije:
- Nemamo reči kojima bi opisali svoj bol. Osakaćeni smo. Svesni smo da nam naše dete ništa ne može vratiti. Jedina nam je nada da će istina i izlazak odgovornih pred lice pravde doprineti da budemo poslednji roditelji čije je dete nepažnjom umrlo.
Sa suzama u očima i teško skrivajući tugu, ovim rečima su u četvrtak reagovali Draško i Dragica Zgonjanin iz Velikog Gradišta, roditelji Katarine Miloradović (29), preminule posle abortusa u privatnoj medicinskoj klinici "Medikus" u Požarevcu.
- Neshvatljiva je bahatost i neodgovornost lekara čijem zahvatu se naša ćerka podvrgla - nastavlja Katarinina majka Dragica - Oni pred sobom nisu videli mladu osobu, koja je majka sedmogodišnjeg detata koje će morati ceo život da proživi sa saznanjem u kojim uslovima je ostalo bez majke.
Privođenje troje požarevačkih lekara i medicinskog tehničara u sredu zbog sumnje da su odgovorni za smrt Miloradovićeve, preminule decembra prošle godine, osvežilo je žive rane njenih roditelja. Najteže je, kažu, kada u lekare imate bezgranično poverenje, kao u ljude koje odgovorno obavljaju svoj posao, a koje se pretvori u - smrt deteta.
- Pošto se odlučila na prekid trudnoće, Katarina je zakazala intervenciju u klinici "Medikus" u kojoj radi doktor Goran Ranđelović, jedini ginekolog u Domu zdravlja u Velikom Gradištu - pričaju roditelji. - Abortus je koštao sto evra i trista dinara, a urađen je bez ikakvih prethodnih provera njenog zdravstvenog stanja. Uz to, kada su videli da je njeno stanje teško, nas su optužili da im nismo prijavili da je imala upalu pluća. Naša ćerka ne samo da je bila potpuno zdrava, već je imala veliki strah od lekara.
Katarinina majka Dragica bila je sa Katarinom kada je abortus izvršen. Prva sumnja se javila posle intervencije, kada je Katarina pitala ko je izvršio kiretažu, kada su joj nemušto odgovorili da je to učinio doktor Ranđelović.
- Posle zahvata, njeno stanje se naglo pogoršalo - nastavlja majka. - Imala je jake bolove u bubrezima, mučninu, temperaturu. Ta šupa koju zovu bolnicom, nije imala ni čestit krevet, niti pokrivač kojim bi se Katarina pokrila, jer je bila u groznici.
Prema rečima ojađenih roditelja, Katarina je iste večeri prebačena u požarevačku bolnicu, gde je podvrgnuta operaciji koja je najverovatnije i koštala života. Tamo je dobila drugu totalnu anesteziju, za samo 12 časova, posle čega je podvrgnuta operaciji stomaka. Tada je pala u komu iz koje se nije budila do smrti u beogradskom Urgentnom centru. Bilo je kasno da se bilo šta učini kako bi se Katarina spasila.
Istureno odeljenje "Medikusa", u kome je Miloradovićeva kiretirana, u četvrtak nije radilo, a na vratima smo zatekli papir na kome je pisalo da je u toku renoviranje. Detalje o reakciji požarevačkih lekara u četvrtak nismo dobili, jer, kako nam je rečeno, samo direktor bolnice može o tome da razgovara.

PRIZNAO KRIVICU
PREMA rečima Katarinine majke Dragice, doktor Ranđelović koji je obavio kiretažu - priznao je krivicu za smrt njene ćerke.
- U Domu zdravlja srela sam Ranđelovića. Rekla sam mu sve što mi je bilo na srcu. Na moje reči on je samo ponavljao: "Znam, kriv sam. Nisam proverio njeno stanje pre operacije. Kriv sam..."

IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ni mučenje nije otvorilo sef!

KLADOVO - Ljubomira Verzeskovića (73), poznatog advokata iz Kladova, u četvrtak iza ponoći brutalno su pretukla i opljačkala dvojica maskiranih napadača.
Po dosadašnjim saznanjima, razbojnici su provalili u Verzeskovićevu kuću, dok je advokat gledao televiziju. Vezali su ga i tražili da im preda ključ od metalnog sefa, što je on odbio da učini. Posle toga, napadači su ga brutalno pretukli, mučili, mahali pištoljem ispred lica i pretili da će ga zadaviti, ali im Ljubomir, uprkos svemu, nije kazao kako da otvore trezor.
Razbojnici su pokušali da sef otvore na silu, ali bezuspešno. Onda su izvršili premetačinu Verzeskovićeve kuće i ukrali mu pištolj, 20.000 dinara, 200 evra i zlatan sat. Advokatu su, potom, preko usta zalepili selotejp traku, a ruke i noge mu vezli kaišem, posle čega su pobegli.
Verzesković je, pred zoru, uspeo da pregrize selotejp i da pozove pomoć. Advokat je zbrinut u kladovskoj bolnici, a na lice mesta ubrzo je stigla i policijska patrola, dok su uviđaj obavili istražni sudija Okružnog suda i zamenik okružnog tužioca iz Negotina.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Čemer iskopao raku

OROM - Dva života ugašena su u trenu u selu Orom, u opštini Kanjiža. Ištvan Bičkei (64) i njegov sin sa istim imenom, pod još do kraja nerasvetljenim okolnostima, počinili su samoubistva koja su šokirala meštane, jer se ne pamti da se ruka na sebe diže u tandemu.
Beživotna tela dvojice Ištvana u njihovoj kući prvi je primetio njihov prijatelj Imre Katona. Prethodno su mu komšije iz Ulice Veliki put javile da u domu Bičkeija već dan i noć gori sijalica, a niko se ne pojavljuje u dvorištu.
- Podigao sam spuštenu roletnu i prenerazio se od prizora. Otac i sin ležali su jedan pored drugog. Kao da su zaspali. Pozvao sam policiju. Ubrzo je stigla patrola. Svi prozori bili su zatvoreni, a vrata iznutra zaključana, što navodi na pomisao da su obojica Ištvana dobrovoljno otišla u smrt - prepričava Imre Katona strašni događaj.
Uviđaj je obavila Snežana Lalović, istražni sudija Okružnog suda u Subotici. Zasada nema zvanične informacije o povodu i uzroku smrti. Tela Bičkeijevih u sredu su prevezena u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, odakle su, posle obdukcije, vraćena u Orom.
Da je najverovatnije posredi samoubistvo, potvrđuje i činjenica da su pored leševa pronađene prazne bočice od hemikalija za zaštitu bilja. Na ustima pokojnika bili su uočljivi tragovi pene.
Šta je oca i sina nagnalo na sudbonosni, očajnički potez, u Oromu, seocetu sa oko 1.400 duša, mahom mađarskog življa, samo se nagađa. Njih dvojica bili su, priča nam meštanin Deneš Šoti, veoma povučeni, krajnje nekomunikativni.
- Živeli su svoj život, daleko od ostalih seljana. Stariji Ištvan je moj zet. Moja sestra Roža prošle godine se razbolela i pre šest meseci preminula. Od tada su oba Ištvana postala još tajanstvenija. Nikome nisu išli u posetu, a malo ko je kod njih svraćao. U ponedeljak sam se čuo telefonom s mlađim Ištvanom. Ništa nije nagoveštavalo nesreću - govori Deneš Šoti.
Margita Agošton stanuje preko puta Bičkeija. Na korak do groblja, na kojem su u četvrtak sahranjeni oba Ištvana. Skoro da ih preko dana nije viđala. Jedino je sin u ranim jutarnjim časovima redovno išao po hleb. Bio je ćutljiv i pomalo čudan. U selu se priča, objašnjava Margita, da ih je smrt supruge, odnosno majke, dotukla. Čemer i jad su ih spopali. Otuđili su se od sveta i na kraju odlučili da se ubiju. Kuća im je ostala pusta.

OSOBENJACI
IŠTVAN Bičkei bio je tih, nenametljiv. Obrađivao je nekoliko hektara oranica, držao i malo stoke. Pomagao mu je sin, koji se nije ženio, niti se s bilo kim u selu družio. Umeo je ponekad da ode u seosku kafanu, da ćutke ispije pivo, plati i bez reči se izgubi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Zablaćanski "milio"

UŽICE - Milenko Zablaćanski, popularni glumac koji je preminuo posle teške saobraćajne nesreće na zlatiborskom putu, kretao se, neposredno pre tragedije, svojom trakom, u skladu s propisima, u pravcu Užica, brzinom od 30 kilometara na čas! U njegov "opel" se doslovce zakucao "mercedes" kojim je upravljao Petar Šišović (66), brzinom od 103 kilometra na čas, stav je Opštinskog javnog tužilaštva u Užicu.
Tužilaštvo je u četvrtak protiv Šišovića podiglo optužnicu zbog krivičnog dela - teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Posle sprovedene istrage, utvrđeno je da je Šišović prekoračio propisanu brzinu od 80 kilometara na čas, na deonici puta kod mesta Jevremovići, u blizini Čajetine. Zatim je, stoji u optužnici, bez opravdanog razloga, svojim vozilom, na deonici s tri trake, prešao u krajnju levu stranu kolovoza, čime je izazvao sudar.
Istragom je utvrđeno da ni kod jednog učesnika nesreće nisu pronađeni tragovi alkohola u krvi.
Šišović je, podsetimo, posle nesreće izjavio da je u udesu učestvovalo i treće vozilo. Tvrdio je da je neposredno pre nesreće, u 16.30, preticao jedan automobil, a da je tokom obilaženja ispred njega iz suprotnog smera izletelo "treće vozilo". Da bi izbegao direktan sudar, morao je naglo da skrene u krajnju levu traku, kojom se, nažalost, kretao Zablaćanski.
Međutim, prema izjavi jednog svedoka datoj tokom istrage, "trećeg vozila" nije bilo, a Šišović se krajnjom levom trakom kretao 20-30 metara, neposredno pre sudara.
Posle nesreće, Milenko Zablaćanski je operisan u Opštoj bolnici u Užicu, ali se nije budio iz kome. Helikopterom je 7. januara prebačen na VMA, gde je preminuo 22. januara, u svojoj 53. godini.
Optuženi Šišović, po zanimanju stomatolog, svojevremeno je obavljao funkciju predsednika Skupštine opštine Čajetina, a bio je i direktor nadaleko poznate "Čigote".

RAZDVOJIO PORODICU
ZABLAĆANSKI je pola časa pre nesreće suprugu i decu otpratio na autobus koji je sa Zlatibora krenuo ka Beogradu. Ispratio ih je rečima da je put loš i da je bezbednije da putuju autobusom. Svojim automobilom je krenuo za njima ka Beogradu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
HTC 
Suđenje Joci Amsterdamu zakazano za 24. jun

Početak suđenja Sretenu Jociću poznatijem kao Joca Amsterdam, zbog sumnje da je podstrekač ubistva Gorana Marjanovića, zvanog "Goksi bombaš" zakazan je za 24. jun u Okružnom sudu u Beogradu, izjavila je danas Tanjugu portparol suda Ivana Ramić

Okružno tužilastvo tereti Jocića da je izvršio krivično delo teško ubistvo u podstrekavanju tako što je u julu 1995. godine podstrekavao Miodraga Prodanovića i Bojana Milosavljevića da ubiju Marjanovića. Prodanović i Milosavljević, nalaze se na izdržavanju zatvorske kazne od po 15 godina zatvora kao neposredni izvršioci tog ubistva.

Jocić se brani sa slobode, jer je položio sudu jemstvo od 300.000 evra.

Interpolova poternica za njim, raspisana je za njim 2001. godine pošto nije bio dostupan pravosudnim organima Srbije, a on je naredne godine uhapšen u spektakularnoj akciji bugarske policije.

Prvo je međutim izručen je Holandiji, gde je 19. marta 2004. odslužio zatvorsku kaznu na koju je ranije bio osuđen.

Zbog nekoliko istraga, koje su u međuvremenu pokrenute protiv njega u holandskom zatvoru "Vuht", zadržan je do marta 2006. godine, kada je izručen Srbiji i sproveden u Okružni zatvor. Iz pritvora je izašao posle dva meseca i uz položenu kauciju.

Izvor:Press
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
HTC 
Eksplozija u Fabrici skroba u Pančevu
 Cetvrtak, 17. april 2008. 21:18     

Požar u Fabrici skroba kod Pančeva izazvan je eksplozijom na filteru za sušenje skroba, a povređenih nije bilo, rekao je Tanjugu pomoćnik načelnika Sektora MUP-a za spasavanje i zaštitu od požara Ivan Baras.

Do eksplozije je došlo oko 14 časova, a po prijavi na lice mesta upućene su tri ekipe Vatrogasne jedinice Pančevo sa 10 vatrogasaca.

Požar je brzo ugašen, a na objektu je pričinjena manja meterijalna šteta, čiji će se tačan iznos znati posle uviđaja.

Pukla su stakla, postoji deformacija lima i peći, ali nema veće materijalne štete jer su se usled eksplozije filteri na peći otvorili što je ublažilo eksploziju, rekao je Tanjugu komandir odeljenja Vatrogasne jedinice u Pančevu Zoran Ćurćić.

On je dodao da je vatrogasna služba u saradnji sa zaposlenima u preduzeću brzo sanirala eksploziju i precizirao da uzroci za sada nisu poznati.

Nadležni iz Fabrike skroba se još nisu oglasili.

Izvor:Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
HTC 
Pronađen mrtav 

KULA - Gojko Radojević, star 58 godina iz Kule, pronađen je mrtav sa prostrelnom ranom na putu ka Planinarskom domu u Kuli, javila je Beta.
Istražni sudija Opštinskog suda u Kuli Zorica Pavkov-Polić rekla je novinarima da je telo pronađeno preksinoć. Ona je navela da je konstatovala prostrelnu ranu u predelu grudi i da će obdukcija utvrditi uzrok smrti.

Izvor:Glas Javnosti
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
HTC 
Pregažen biciklista

Krusevac - Božidar S. (73) iz Pepeljevca kod Kruševca preminuo je od zadobijenih povreda u saobraćajnoj nezgodi koja se juče ujutro u 6,55 sati dogodila na regionalnom putu Kruševac-Aleksandrovac. Do nezgode je došlo kada je „golf“ kojim je upravljao Predrag G. (27) iz Pepeljevca naleteo na bicikl kojim je upravljao Božidar S, potvrdila je Policijska uprava u Kruševcu. Uviđaj je izvršio istražni sudija Opštinskog suda u Kruševcu u prisustvu zamenika opštinskog javnog tužioca i saobraćajnih policajaca Policijske uprave u Kruševcu.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
HTC 
Zlostavljana devojka imala udes

Beograd - Početak suđenja P. M. (44), poštaru u jednom mestu nadomak Beograda, optuženom da je silovao svoju sedamnaestogodišnju ćerku, odložen je juče u Okružnom sudu jer je nesrećnu devojku dan ranije udario automobil, tako da psihofizički nije bila sposobna za saslušanje. Devojka je u sud došla s vidnim povredama na licu.
Samo suđenje će biti zatvoreno za javnost, a i sudsko veće je braniocu produžilo zabranu donetu još tokom istrage da iznosi bilo kakve pojedinosti o predmetu.
P. M. je uhapšen prošlog novembra zbog sumnje da je ćerku zlostavljao od njene desete godine.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 228 229 231 232 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.256 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.