Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 855 856 858 859 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pozovite 92 ~ Vesti iz crne hronike  (Pročitano 1442084 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Apple 15
Uhapšen državljanin Srbije sa 10 kilograma heroina

Tanjug    | 04. 11. 2010. - 10:37h | Foto: Beta    | Komentara: 9
Bugarski carinici na prelazu "Kapetan Andrejevo" na granici sa Turskom uhapsili su sinoć srpskog državljanina V.K. u pokušaju da iz Turske preko Bugarske u Srbiju prošvercuje 10,250 kilograma heroina.

Narkotik je otkriven tokom rutinske carinske kontrole putničkog automobila marke "bmw" srpskih registarskih oznaka, a bio je sakriven u specijalno izrađenom bunkeru u rezervoaru vozila, saopšteno je iz bugarske Uprave carina.

Carinici su iz rezervoara izvadili devet paketa nepravilne forme, upakovanih u najlon kese napunjene praškastom supstancom, za koju je utvrđeno da je heroin.

Srpski državljanin V.K. predat je nadležnim organima i protiv njega će biti  pokrenut postupak za carinski prekršaj.

Bugarski ministar unutrašnjih poslova Cvetan Cvetanov izjavio je danas da je na istom graničnom prelazu sinoć zaplenjeno još 15 kilogrma heroina, ali da je ova droga bila namenjena sofijskom narko tržištu.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Apple 15
TUŽILAŠTVO TRAŽILO IZUZEĆE SUDIJE
Odloženo izricanje presude Mladićevim jatacima

V. Z. Cvijić    | 04. 11. 2010. - 10:33h   12:54h | Komentara: 11
Presuda grupi od 10 optuženih za pomaganje u skrivanju haškog optuženika Ratka Mladića nije danas izrečena kako je bilo zakazano, jer je Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu neposredno pred početak zatražilo izuzeće kompletnog veće sudije Dejana Garića, kao i predsednice Prvog osnovnog suda Tatjane Šobok.

Predsedavajući veća, obavestio je strane u postupku da mu je zahtev za izuzeće stigao pred početak najavljenog izricanja presude i da je izuzeće njega i drugih navedenih zatražila zamenica Prvog javnog tužioca Radmila Jovanović.

Objaviljavanje presude odloženo je dok predsednik Višeg suda u Beogradu Dragoljub Albijanić ne donese odluku. Međutim, portparol Višeg suda u Beogradu Dušica Ristić saopštila je da predsednik sudija Dragoljub Albijanić neće danas odlučivati o zahtevu tužilaštva za izuzeće, jer" taj zahtev još nije stigao u njihov sud".

Tužilaštvo je u ponedeljak u završnoj reči navelo da je dokazana krivica optuženih i predložilo sudu da ih kazni po zakonu, dok je odbrana sudu predložila da ih oslobodi jer nigde nije utvrdjeno da je Mladić počinio krivično delo pa zbog toga nema ni krivičnog dela pomaganje učiniocu posle izvršenog krivičnog dela za koje se optuženi terete.

Na optuženičkoj klupi zbog pomaganja u skrivanju odbeglog generala su bivši oficiri vojske RS Marko Lugonja i Ratako Vučetić, Tatjana Vasković,njena majka Ljiljana i brat Bojan, Stanko Ristić, Blagoje Govedarica, Saša Badnjar, Predrag Ristić i Borisav Ivanović.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Apple 15
Redžepi: Za hapšenje Bogoljuba Karića potreban nalog Interpola

Beta    | 04. 11. 2010. - 10:15h | Foto: FoNet    | Komentara: 2
Ministar unutrašnjih poslova Kosova Bajram Redžepi izjavio je da je za hapšenje srpskog biznismena Bogoljuba Karića, koji se navodno nalazi na Kosovu, potreban nalog za hapšenje koji bi izdao Interpol, a ne Srbija.

Redžepi je dnevniku "Koha ditore" rekao da prvo treba utvrditi gde se Karić nalazi da bi se nakon toga postupilo prema nalogu za hapšenje.

"Nema zvaničnog zahteva od strane Interpola. Ako bi takav zahtev postojao, uhapsili bi ga Unmik, Euleks i Policija Kosova na osnovu međusobne saradnje. Mi, međutim, ne možemo nikoga uhapsiti na osnovu zahteva Srbije, već samo Interpola", rekao je Redžepi, ne negirajući da se Karić nalazi na Kosovu.

Bogoljub Karić
Portparolka Euleksa Karina Limdal rekla je tom prištinskom dnevniku da pitanje ekstradicije spada u ovlašćenja kosovskih institucija.

"Euleks ne moze da premesti ili izruči neku osobu sa Kosova jer to spada u ovlašćenja vlasti na Kosovu. Tehnički sporazum o policijskim operacijama se ne odnosi na takva pitanja, već samo na razmenu informacija", rekla je Karen Limdal.

Kosovski biznismen Ramiz Keljmendi je na optužbe da skriva i pomaže Kariću jer imaju zajednički trgovinski lanac ETC, rekao da su optužbe na njegov račun pre svega političke prirode.

"Srbi pokušavaju da nas albanske biznismene i političare prikažu kao ljude koji skrivaju Karića, iako oni sami skrivaju Ratka Mladića, traženog zbog ratnih zločina", rekao je Keljmendi i dodao da lanac ETC nema veze ni s jednim  srpskim biznismenom.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Apple 15
Zabio nož sebi u grudi

Tanjug    | 04. 11. 2010. - 07:12h | Komentara: 0
Jedna osoba je teško povređena jutros oko 5.20 časova u privatnom stanu u Ulici Mirijevski Venac 28 u Beogradu, kada je sebi zabila nož u grudi, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

"Povređeni pacijent je u teškom stanju prebačen na Vojnomedicinsku akademiju", istakla je dr Macura.

Sinoć oko 19.20 časova teško je povređen 60-godišnji muškarac u Bulevaru Mira kod Partizanovog stadiona, kada mu je trolejbus zakačio ruku. Njemu je "točak trolejbusa prešao preko ruke" i on je prevezena na VMA.

U udesu koji se dogodio jutros u Ulici Maksima Gorkog oko četiri časa povrede glave zadobili su 25-godišnji muškarac i 23-godišnja žena i prebačeni su na VMA.

Hitna pomoć je tokom noći obavila 109 intervencija, od kojih 16 na javnom mestu, a u protekla 24 sata 253 intervencije, od kojih 79 na javnom mestu.
Najčešće su se lekarima javljali hronični bolesnici, astmatičari i psihijatrijski bolesnici.

Dr Macura je savetovala oprez u saobraćaju, unošenje vitamina u organizam i predostrožnost zbog mogućih respiratornih infekcija, a hroničnim bolesnicima da izbegavaju napore.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Apple 15
ISTRAGA ZLOČINA KOD POŽAREVAČKE ZABELE
Zatvorenika ubio osuđenik iz drugog zatvora

E. B.    | 04. 11. 2010. - 00:02h | Foto: N. M.    | Komentara: 16
Milija Matijašević (34) iz Vrbasa, čije je telo bez ruku i ustreljeno sa četiri hica nađeno u nedelju u blizini KPZ Zabela, gde je služio kaznu zbog podstrekivanja na ubistvo, poslednji kontakt 11. oktobra, kada se pretpostavlja da je ubijen, imao je sa poznanikom iz zatvora u Sremskoj Mitrovici, ekskluzivno saznaje “Blic”. Ovom zatvoreniku, koji je u momentu zločina bio na odsustvu, policija je ušla u trag četiri dana kasnije u poteri koja je trajala od Novog Sada do Mionice.

Ubijeni služio kaznu u otvorenom delu Zabele
- Zatvorenik iz zatvora u Sremskoj Mitrovici, koji je poslednji video Matijaševića živog, uhapšen je, saslušan i vraćen u zatvor. On se dovodi u vezu sa ubistvom, ali pošto tela nije bilo do nedelje, za zločin još nije podneta krivična prijava - kaže za “Blic” izvor blizak istrazi. On nije želeo da otkrije identitet zatvorenika iz Sremske Mitrovice, ali navodi da se radi o osobi koja je zbog razbojništva osuđena na šest godina zatvora.

- On i Matijašević su bili u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, i od tada se poznaju, imaju i zajedničke poznanike. Matijašević je kasnije prebačen u Zabelu, ali je kontakt nastavljen. Pretpostavljamo i da motiv ubistva Matijaševića leži u dešavanjima u zatvoru - kaže naš izvor. On navodi da je zatvorenik iz Sremske Mitrovice otkriven proverom telefona Matijaševića.

- Po tom tragu smo i došli do njega 15. oktobra, tri dana nakon što je Matijaševićeva supruga prijavila nestanak muža. Za njim je organizovana potera, i uhapšen je u Mionici. Saslušan je, priznao je da se video sa Matijaševićem 11. oktobra uveče, ali tvrdi da ne zna šta se sa njim zatim desilo - kaže naš izvor. Matiješevićevo telo ustreljeno je hicima u glavu, leđa i zadnjicu, i nađeno je bez ruku, za koje se pretpostavlja da su mu pojele životinje. Telo je nađeno kilometar od KPZ Zabela, u polju u blizini magistralnog puta.

- Obdukcijom će se utvrditi da li su Miliji ruke odsečene ili su mu ih pojele životinje - kaže izvor “Blica”. Policija pretpostavlja i da je Milija ubijen na drugom mestu, i da je njegovo telo ubica zatim odvukao u polje, jer na mestu gde je nađen leš nema tragova koji bi ukazivali na izvršenje zločina. U porodici Matijašević u Vrbasu kažu da se on supruzi poslednju put javio 11. oktobra u 17.45 sati, i da mu je mobilni telefon isključen iste večeri u 20.10 sati.

- On je poslednje četiri godine bio u otvorenom delu zatvora. To veče se čuo sa suprugom i ništa nije ukazivalo na bilo šta sumnjivo. Očigledno je da se čuo sa još nekim, i da se sastao sa tom osobom. U 20 sati se vratio na prebrojavanje, ali je ponovo izašao i od tada mu se gubi trag - kažu u Matijaševićevoj porodici. Milija je bio osuđen zbog podstrekivanja na ubistvo Marka Markovića 2001. godine u Vrbasu. U pritvoru je od 2003. godine, a 2005. je osuđen na osam godina zatvora.

- Trebalo je da izađe na slobodu u februaru, ali nekome očigledno nije odgovaralo da se nađe van zatvora - tvrde u porodici.

Nedavno kupio džip “mercedes”
Ubijeni Milija Matijašević se u Vrbasu dovodio i u vezu sa nekoliko pucnjava, ranjavanja, prebijanja i paljenja automobila, ali za ova dela nije osuđen. U Vrbasu se mnogim ljudima zamerio i pre odlaska u zatvor.
- Motiv ubistva je sigurno povezan sa poslovima kojima se bavio otkako je u zatvoru postao slobodnjak. Često je dolazio u Vrbas. Nedavno je renovirao fasadu na kući, kupio novi džip “mercedes”. Da li je to povezano sa njegovim poslovima, ne znam, ali ljudi pričaju svašta - priča jedan meštanin Vrbasa.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Apple 15
NASTAVLJENO SUĐENJE PRED PRVIM OSNOVNIM SUDOM U BEOGRADU
Optuženi promenio raniju izjavu u vezi paljenja Bajrakli džamije

E. B.    | 04. 11. 2010. - 00:02h | Foto: Z. M.    | Komentara: 1
BEOGRAD - Suđenje dvadesetorici optuženih za paljenje Bajrakli džamije 17. marta 2004. godine održano je juče pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu iznošenjem odbrane dvojice optuženih.

Jedan od optuženih se ne seća incidenata jer je navodno bio pod dejstvom opijata
B.H., koji se tereti da je učestvovao u paljenju, negirao je navode optužnice tvrdeći da u trenutku napada huligana na džamiju i policijski kordon uopšte nije bio u centru grada. On je izjavio da je suđenje politički instruisano zbog toga što je pripadnik navijačke grupe. Iako je sudija pročitala izjavu koju je B.H. dao prilikom saslušanja u policiji, da je te večeri bio ispred džamije, optuženi B.H. je juče prvo rekao da se ne seća zašto je dao takvu izjavu, da bi kasnije dodao da je tu izjavu neko iz policije „prepisao iz svoje glave“.

Nakon njega pred sudiju je izašao i N.S., koji je takođe negirao krivicu, ali nije poricao da je bio ispred džamije u trenutku njenog paljenja.

- Kada sam te večeri čuo šta se dešava u gradu, došao sam ispred džamije, međutim s mesta na kojem sam stajao uopšte nisam mogao da vidim džamiju. Na kordon sam bacio kamen koji sam našao na zemlji, nakon čega me je pogodio gumeni metak. Posle toga se više ničega ne sećam šta se dešavalo. Takođe, te večeri sam bio pod dejstvom opijata - izneo je u svojoj odbrani N.S.
Nastavak suđenja optuženima za učestvovanje u neredima kada je zapaljena Bajrakli džamija zakazan je za 3. decembar.M.P.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u 6.30 na Ibarskoj magistrali kod Garden centra u Beogradu, povređen je vozač star oko 50 godina.

Povređeni čovek  prebačen je  u Urgentni centar, rečeno je u Hitnoj pomoći. Tokom noći u Beogradu bilo je još saobraćajnih nesreća. U ukupno tri nesreće lakše povredjene tri osobe.

IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Apple 15
Osamnaestogodišnjaci se izboli noževima

Beta    | 06. 11. 2010. - 10:02h | Komentara: 0
Dvojica osamnaestogodišnjaka iz Leskovca izboli su se rano jutros noževima i u teškom su zdravstvenom stanju, rečeno je agenciji Beta u leskovačkoj policiji koja nije želela da otkrije identitet mladića.

U urgetnom centru rečeno je da je jedan mladić, koji je zadobio dva uboda nožem u grudnom košu, prebačen na Grudnu hirurgiju Kliničkog centra u Nišu, a da je drugi mladić sa tri uboda operisan na odeljenju hirurgije u leskovačkoj bolnici.
Mladići su se izboli jutros oko 3.40 u centralnom gradskom parku.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Apple 15
KATARINA REBRAČA NEGIRALA KRIVICU
Nisam mogla da gola i bosa obilazim bolnice

P. Z. Veličković - Agencije    | 06. 11. 2010. - 00:02h | Foto: Beta    | Komentara: 120
- Sedam meseci sam u pritvoru kao da sam najveći kriminalac. Boravim u ćeliji od 12 kvadrata i odvojena od maloletnog deteta jer me terete za krivično delo koje nisam počinila. Moja fondacija je samo imala želju da pomogne ženama u prevenciji raka dojke - rekla je Rebrača iznoseći odbranu.

Katarina Rebrača
Optužena je u sudnicu dovedena sa lisicama iz pritvora u Centralnom zatvoru. Vidno uzbuđena na početku iznošenja odbrane, rekla je da optužbe protiv nje “nemaju veze sa mozgom”.

- U Srbiju sam došla 2000. godine kao neko ko nije anonimna osoba. Provela sam 25 godina u modnoj industriji, učestvovala u preko 30 reklama, obišla ceo svet i moje ime je dalo kredibilitet Fondaciji, a ne logo Ministarstva zdravlja ili Instituta za onkologiju. Zahvaljujući mom neukaljanom imidžu, ljudi su uplaćivali donacije, a ja sam zauzvrat učestvovala u reklamama za jogurt, senf, kikiriki i druge proizvode - tvrdi Rebrača.

Ona je odbacila navode optužnice da su joj saradnici davali gotov novac da troši za sopstvene potrebe na avionske karte, garderobu, nakit...

- Nisam mogla da obilazim bolnice po Srbiji gola, bosa i u ritama. Kao osnivač fonda mogla sam sebi da odredim platu koliku sam htela i kupujem stvari za koje sam optužena, ali to nisam uradila. Nisam nenamenski trošila novac, već sam htela da žene ne umiru toliko od raka dojke samo zato što na vreme nisu otišle na pregled - rekla je Katarina Rebrača.

Bivša manekenka je još navela da je imala platnu karticu kojom je plaćala benzin, opremu i kupovala za potrebe fonda. Ona je potvrdila da jeste bilo troškova za restorane, ali da nije troškarila novac i dodala da je često putovala po Srbiji, a tri puta u SAD, gde je jednom vodila i bivšeg direktora Instituta za onkologiju Nenada Borojevića, koji je uhapšen krajem juna.

Rebrača je negirala optužbe da je oštetila Institut za onkologiju za tri miliona dinara, već je odlučila da im ne daje gotov novac kada je shvatila da ništa na sanaciji ambulatnog prostora u Institutu nisu uradili.

- Kada je na Institutu za onkologiju privremeno postavljen stacionarni mamograf, za koji je trebalo izdvojiti novac za kupovinu od firme “Tim ko”, otišla sam kod svog poznanika, gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa, pa je posle toga Skupština grada izdvojila deset miliona dinara za mamograf. On i Radmila Hrustanović bili su upoznati sa mojim putovanjem na Univerzitet u Čikagu, što mi se sada stavlja na teret kao primer nenamenskih troškova - branila se Rebrača.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Apple 15
Bombaški obračun u Velikim Radincima

Beta    | 06. 11. 2010. - 11:12h | Komentara: 0
Vlastimir V. (49) bacio je u dvorištu kafane "Acko" u Velikim Radincima bombu na Željka C. (39) iz Rume, nakon čega je priveden, saopštila je danas policijska Uprava u Sremskoj Mitrovici.

Napad bombom se dogodio sinoć oko 19 časova, a zbog teških telesnih povreda, Željko C. je hospitalizovan u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici. Prethodno je Željko fizički napao Vlastimira, i naneo mu lake telesne povrede.

Vlastimir V. osumnjičen za pokušaj ubistva i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, biće uz krivičnu prijavu, u priveden istražnom sudiji Višeg suda u Sremskoj Mitrovici.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 855 856 858 859 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.