Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 717 718 720 721 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pozovite 92 ~ Vesti iz crne hronike  (Pročitano 1441663 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Poginule majka i ćerka kod Topole
Autor: N. Radišić | Foto: n. raus | 20.11.2009. - 08:00

Biljana (56) i Ivana Holender (21) iz Kragujevca poginule su juče u podne u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Božurnja kod Topole.

Majka i ćerka su stradale kada je njihov „folksvagen polo“ na putu od Malog Požarevca ka Kragujevcu iznenada skrenuo u suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudario s kamionom FAP. Vozač kamiona Miroslav Milovanović, koji je prevozio betonske bandere za elektrodistribuciju iz Topole, bio je u potpunom šoku.
- Video sam kako automobil iznenada skreće u moju traku i naglo sam pritisnuo kočnicu, ali sudar nije mogao da se izbegne - rekao je vidno potresen vozač FAP-a.
Kako je izjavio istražni sudija Opštinskog suda u Topoli Milan Mesarović, nesreća se dogodila oko 12 časova. Biljana i Ivana Holender su nastradale na licu mesta, kada su podletele pod teretno vozilo.
- One su putovale iz pravca Beograda ka Kragujevcu, a automobil je vozila Biljana. Preduzete su sve istražne radnje kojima će se utvrditi tehnička ispravnost vozila i mogući uzrok iznenadnog prelaska automobila na suprotnu stranu kolovoza - rekao je sudija Mesarović.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
U Leskovcu uhapšena još dvojica stražara
Autor: M. Ivanović | Foto: FoNet | 20.11.2009. - 08:00

Leskovačka policija uhapsila je juče još dvojicu stražara Okružnog zatvora u ovom gradu zbog sumnje da su učestvovali u mučenju i zlostavljanju zatvorenika. Pre nedelju dana pritvorena su petorica stražara Okružnog zatvora, a preksinoć još petorica, i svi su upućeni u pritvorsku jedinicu zatvora u Prokuplju.

Okružni zatvor tako je ostao bez 12 od ukupno 50 stražara. U zatvorskoj upravi veruju da je stavljena tačka na privođenja jer su uhapšeni svi koji su tukli zatvorenike. Međutim, u policiji tvrde da još nije kraj aferi mučenja i zlostavljanja zatvorenika.
- Krivica se neće prelomiti samo na nižim činovnicima jer postoji i odgovornost onih koji su ovaj događaj mesecima skrivali - rekao je za „Blic“ jedan od policijskih inspektora.
Protiv trojice rukovodilaca podneta je krivična prijava za zloupotrebu službenog položaja jer zlostavljanje nisu prijavili višim instancama. Prema ranijem policijskom saopštenju, četvorica zatvorenika N. Đ. (25), P. Đ. (25) iz Brestovca, B. J. (33) iz Preševa i D. S. (31) iz Leskovca, premlaćeni su 28. januara sat posle ponoći u zatvorskom paviljonu. Stražari su ih tukli pendrecima i nogama, čime su prekoračili ovlašćenja u primeni sile. Prema saznanjima „Blica“, stražari su potegli palice nakon što su se u spavaonici potukle dve grupe zatvorenika.
Istraga o toj aferi pokrenuta je pre dve nedelje, kada je do Uprave za izvršenje zavodskih sankcija u Ministarstvu pravde dospelo šest diskova sa video materijalom premlaćivanja zatvorenika.

Tuča u niškom zatvoru
Centar za ljudska prava u Nišu u sredu je dobio poziv osuđenika iz paviljona B tamošnjeg zatvora koji su najavili štrajk glađu.
- Osuđenici su nas obavestili da su trojica zatvorenika pretučeni u utorak i da su u izolaciji. Zatražili su da ih hitno obiđemo, ali našem advokatu nije dozvoljen ulazak u zatvor - rekla je Lidija Đorđević, koordinator Centra. Kako „Blic“ saznaje, u utorak je izbio sukob dve grupe zatvorenika zbog droge, pa je intervenisala straža. Zatvorenici su zbog toga preksinoć odbili večeru.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Posle nesreće u Rakovici
Lekari se bore za život dečaka
Autor: M. I. Lovrić | Foto: v. lalić | 20.11.2009. - 08:00

Četrnaestogodišnji I. N. iz Resnika, koji je prekjuče teško povređen kada ga je udarila struja dok se peo na vagon u rakovičkoj železničkoj stanici, i dalje je životno ugrožen. Njegov drug F. P (16) uspešno se oporavlja na Vojnomedicinskoj akademiji.

- I. N. ima opekotine trećeg i četvrtog stepena na 80 odsto tela i nalazi se na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju VMA. Operisan je odmah po prijemu, ali je i dalje vitalno ugrožen. Neprestano pokušavamo da uspostavimo stabilnost organizma, ali je stanje dečaka teško i naredni dani biće posebno kritični - rekao je pukovnik Milorad Rabrenović, načelnik Sektora za lečenje VMA.
Dečak F. P., koji je povređen dok je pokušavao da pomogne drugu, nalazi se van životne opasnosti i očekuje se njegov potpun oporavak.
- On ima opekotine ruku, šaka i glave drugog i trećeg stepena i smešten je na našoj Klinici za plastičnu hirurgiju. Nije životno ugrožen, ali zadržaćemo ga na lečenju kako mu se rane ne bi inficirale. Čim se stvore uslovi, biće pušten kući - rekao je dr Rabrenović.
U Javnom preduzeću „Železnice Srbije“ juče su naveli da je do nesreće došlo kada su dečaci pokušali da se popnu na zaustavljenu kompoziciju koja je čekala lokomotivu. Nenad Stanisavljević, direktor Medija centra tog preduzeća, navodi da je u poslednjih pet godina poginulo osam, a teško povređeno 25 ljudi.
- Moramo ponovo da naglasimo da za strujni udar nije potrebno da se dotaknu kablovi, već će se to dogoditi ukoliko se približite na metar ili dva. Ko god se neovlašćeno penje na vozove, može biti siguran da će biti povređen - kaže Stanisavljević.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Tragedija u Leštanima kod Beograda
Dečak izboden nožem u tuči ispred kafića
Autor: P. Z. Veličković | 23.11.2009. - 05:00

Šesnaestogodišnji M. G. iz Leštana ubijen je nožem juče sat posle ponoći u tuči ispred kafića „Black and White“ u Ulici 7. jula 9 u beogradskom naselju Leštane. Policija je uhapsila A. D. (19), njegovog brata I. D. (16), kao i J. N., zbog sumnje da su napali M. G., a još se utvrđuje ko je od njih ubica.

Kako „Blic“ saznaje, do tragedije ispred kafića „Black and White“ došlo je kada je A. D. napao M. G. jer je pričao sa njegovom bivšom devojkom.
- Svratili smo u kafić na piće posle slave kod jednog druga. Bilo nas je šestoro i svi smo seli za jedan sto. S nama je bio i A. D. Na drugom kraju lokala sedeo je M. G. koji je sa A. D. bio dobar drug do pre dva meseca. Bio je sa rođenim bratom i još jednim drugom. U jednom trenutku, drugarica koja je ranije sa A. D. bila u vezi otišla je da se pozdravi sa M. G., posle čega su njih dvoje seli za separe i razgovarali - priča devojka, očevidac tragedije.
Ona kaže da je razgovor devojke i M. G. toliko iznervirao njenog bivšeg momka da je od nje zatražio da ode do separea i prenese devojci da se vrati za njihov sto ili će ih prebiti.
- Nisam želela da to da uradim, što ga je još više razbesnelo. Odjednom je izvadio palicu sakrivenu ispod stola. Ne znam kako ju je uneo u kafić. Otišao je do separea i udario M. G. po glavi. Svi smo se šokirali. Nastao je opšti metež. Drugarica je počela da vrišti, dok je M. G. krvarila glava. Gotovo svi muškarci u kafiću izašli su napolje i počela je tuča. Mi smo ostale unutra, a onda je nekoliko minuta kasnije neko iz mase povikao: „Uboden je!“ Zovite Hitnu pomoć“ - priča vidno uzbuđena devojka.
Kako saznajemo, povre­đenog dečaka rođeni brat i drug stavili su u automobil i prevezli u Urgentni centar.
- Primljen je u teškom stanju na odeljenje za reanimaciju. Uprkos naporima lekara, ubrzo je podlegao povredama - kažu u Urgentnom centru.
Prema nezvaničnim informacijama, policija je za ubistvo u Boleču saznala tek kad je povređeni dečak primljen u bolnicu jer niko od gostiju kafića nije prijavio tuču. Brzom akcijom, učesnici tuče su otkriveni i usledilo je njihovo hapšenje.
Kako saznajemo, A. D. i M. G. bili su dobri drugovi sve do pre dva meseca, kada su se posvađali zbog devojke.
- M. G. se sa porodicom doselio u Leštane pre više od pet godina. Još od tada je počeo da se druži sa A. D. i živeli su blizu jedan drugog. Zbog jedne devojke A. D. je svog druga pre dva meseca pozvao na tuču u dvorištu jedne osnovne škole. M. G. ga je tada žestoko pretukao i polomio mu vilicu. Zbog toga je A. D. nedeljama ležao u bolnici, a kada je izašao, pričao je: „Neće se završiti na ovome“ - kaže jedan zajednički prijatelj dvojice mladića.
Prema njegovim rečima, A. D. je povremeno nosio nož zbog sopstvene sigurnosti.
- Ipak, niko nije mogao da pretpostavi da će doći do ovakve tragedije - kaže mladić koji nije želeo da se predstavi.

Komšije u neverici
Stanari Ulice 7. kažu da su za ubistvo M. G. čuli tek juče pre podne, kada su ispred kafića ugledali uviđajnu ekipu policije.
- Prestravio sam se kada sam čuo šta se dogodilo na desetak metara od moje kuće. U tom kafiću od kako je lokal preuzeo novi gazda bilo je mirno i nije bilo incidenata - kaže jedan od stanara.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Obijena još jedna crkva na Kosovu
Autor: FoNet | 23.11.2009. - 12:06

Crkva Svete Petke u Lapljem Selu obijena je u noći između nedelje i pnedeljka, saznaje KIM radio.

Otac Milorad Cvetković kaže da je u nedelju uveče zaključao crkvu, a da je jutros primetio da su ulazna vrata obijena. Obijanje Crkve prijavljeno je KPS policiji čiji se dolazak očekuje kako bi se izvršio detaljan uviđaj.
Otac Milorad je rekao da još uvek nije ušao u crkvu jer čeka policiju u čijem bi prisustvu mogao da proceni da li je i šta iz crkve ukradeno ili su samo vrata obijena.
Crkva Svete Petke u Lapljem Selu obijena je i početkom avgusta 2007.godine ali za to delo niko nije odgovarao, podseća KIM radio.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
"Balkan zona za ulazak kriminalaca u EU"
Autor: Srna | Foto:Beta | 23.11.2009. - 10:53

Organizovani kriminal u regionu i dalje ugrožava evropsku bezbednost, jer su balkanske države postale jedna od glavnih zona za ulazak kriminalnih struktura na prostor Evropske unije, navedeno je u izveštaju analitičara istražne agencije američkog Kongresa o stanju na zapadnom Balkanu.

U izveštaju se navodi da organizovani kriminal potencijalno može do 2015. godine dovesti do novih problema u regionu.
"Trgovina drogom, cigaretama i ljudima su glavne kriminalne delatnosti u regionu i donose veliku zaradu ljudima koji su u to uključeni. Zato je i povezanost pranja novca i organizovanog kriminala i dalje bitan problem", upozoravaju analitičari američkog Kongresa, prenosi "Glas Srpske".

Poverenik Kancelarije za borbu protiv droga u Hamburgu Oliver Erdman rekao je da put droge ide od luka na Crnom moru do EU, gde balkanska ruta igra veliku ulogu.
"Oduvek je bilo tako da, upravo kad je o heroinu reč, jako mnogo toga putuje iz Avganistana i Turske - zemalja proizvođača ili uzgajivača - preko Balkana, prema zapadnoj Evropi", rekao je Erdman.

Profesor beogradskog Fakulteta bezbednosti Zoran Dragišić ocenio je da je prostor zapadnog Balkana najkomplikovaniji deo Evrope što se tiče organizovanog kriminala.
"Najgori mogući scenario je da se dođe u situaciju u kojoj bi se od novca stečenog organizovanim kriminalom finansirale političke strukture na vlasti", smatra Dragišić.

Crna Gora poseban problem, Hrvatska daleko ispred ostalih
U izveštaju je istaknuto da je poseban problem Crna Gora, jer autori smatraju da u toj državi ne postoji vladavina prava i da je to najveća prepreka na putu prema EU i NATO.
Hrvatska je daleko ispred ostalih zemalja zapadnog Balkana i nakon što ona uđe u EU, ostalim zemljama će za to biti potrebno mnogo više vremena, jer nisu ostvarile dovoljan nivo reformi, dodaje se u izvještaju.
Navodi se i da u Srbiji, Crnoj Gori, Albaniji, BiH, Makedoniji i Hrvatskoj, SAD pomažu jačanje borbe protiv organizovanog kriminala.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Tri osobe povređene u saobraćajnoj nesreći u Beogradu
Autor: Beta | 23.11.2009. - 08:14

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila tokom prethodne noći u Beogradu povređeno je troje ljudi, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Portparolka te službe Nada Macura rekla je da se nezgoda desila u 20.06 u ulici Patrijarha Dimitrija i da su povređeni preveženi u Urgentni centar.
Hitna pomoć tokom noći intervenisala je 95 puta od čega deset na javnim mestima, a najviše su se javljali asmatičari i pacijenti sa bolovima od karcinoma.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Izgoreo kafić u centru Beograda
Autor: P. Z. Veličković | Foto: m. jošida | 23.11.2009. - 08:10

Kafić „Med” u Smiljanićevoj ulici u centru Beograda izgoreo je prošle noći u požaru. Povređenih nije bilo, a vatrogasci koji su stigli za nekoliko minuta sprečili su da se vatrena stihija proširi na zgradu i ugrozi život stanara.

Kako nezvanično saznajemo, požar u kafiću je izazvala eksplozija aparata za kafu. Policija, međutim, ne odbacuje mogućnost da je požar namerno izazvan jer je radnik obezbeđenja zgrade Sekretarijata za obrazovanje, koja se nalazi preko puta lokala, ispričao da je video mladića u beloj dukserici kako beži Smiljanićevom ulicom, a da se odmah zatim začula eksplozija i da je izbila vatra. Radnik obezbeđenja pozvao je vatrogasnu službu, koja je na lice mesta stigla za četiri minuta sa četiri vatrogasna vozila i 20 vatrogasaca.
- Požar je bio u poodmakloj fazi. Pretpostavljamo da se radi o eksploziji u unutrašnjem prostoru, koja je nastupila iz za sada nepoznatih razloga - izjavio je Đuro Šušnjak, komandir vatrogasne brigade.
U trenutku izbijanja požara u lokalu nije bilo zaposlenih jer su desetak minuta ranije zaključali kafić i otišli. Vatra je ugašena pre nego što je zahvatila kompletan inventar, a stanari zgrade u Smiljanićevoj ulici kažu da se začulo nekoliko manjih eksplozija.
- Izašla sam na terasu da vidim šta se događa i ugledala ogroman plamen. Sreća, pa su vatrogasci brzo stigli, jako sam se uplašila - priča jedna stanarka.
Vlasnik lokala koji nije želeo da mu se objavi identitet rekao je juče za „Blic” da vatra nije podmetnuta i da mu niko nije pretio.
- Policajci su mi rekli da je najverovatnije aparat za kafu prouzrokovao požar. On se nalazio sa desne strane šanka, uz staklo kod Smiljanićeve ulice. Srušila su se oba izloga visine oko šest metara, ali važno je da niko nije povređen. Nažalost, nisam osiguran, a renoviranje će me koštati između 10.000 i 15.000 evra - rekao je vlasnik kafića „Med”.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Ispovest Srbina koji je pobegao otmičarima
Vodili su me kroz močvaru celu noć
Autor: FoNet | 23.11.2009. - 05:00

Dragan Stepanović, radnik beogradske kompanije „Energoprojekt” koji je kidnapovan 16. novembra u Nigeriji, uspeo je da pobegne otmičarima.

- Vozača su pretukli, pucali su, oteli su i naše vozilo, a prethodno su kidnapovali dve devojčice i dva dečaka, stare 10 do 12 godina. Uzeli su mi telefone i novac, odvezli do neke crkve, a zatim odveli dalje - opisao je Stepanović.
Prema njegovim rečima, cele noći su ga vodili „kroz močvaru”, dok se u okolini čula pucnjava, „čak i rafalna”.
- Sledećeg dana su mi rekli da stanem i čekam na auto koji će doći po mene, a oni su otišli sa decom. Ne znam zašto su me ostavili samog - rekao je Stepanović. Posle 15 minuta sam se pomolio i krenuo. Znao sam kuda treba da se krećem i uspeo sam da dođem do puta, ispričao je Stepanović, koji se suočio sa problemom da „nijedan vozač neće da se zaustavi zbog belog čoveka”.
Radnik „Energoprojekta” spasao se kad je jedan prolaznik zaustavio motociklistu, kome je ispričao da je automobilom sleteo u provaliju.
- Da sam mu ispričao da sam otet, verovatno bi pobegao. Ovako me je prevezao do grada. Uspeo sam da pobegnem verovatno samo zbog toga što otmičari nisu očekivali da poznajem teren gde sam otet - izjavio je Stepanović.
U „Energoprojektu” kažu da je Stepanović otet u delu Nigerije gde su kidnapovanja vrlo retka. Otmičari su zatražili otkup od tri miliona dolara, a zatim 1,3 miliona, ali u Nigeriji su prvi zahtevi kidnapera uvek veliki.
- Zbog toga pregovori o oslobađanju najčešće traju dve do tri nedelje. Dragan je, na sreću, uspeo da pobegne - rekao je direktor „Energoprojektove” kompanije u Nigeriji Dejan Jerotić.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Porodice poginulih kod Bioča traže novo suđenje
Autor: Beta | 23.11.2009. - 05:00

Porodice poginulih u železničkoj nesreći na Bioču zatražile su juče obnavljanje sudskog postupka za tragediju u kojoj je poginulo 47, a povređeno više od 200 ljudi.

Članovi porodica stradalih i povređenih u železničkoj nesreći 2006. godine, okupljeni u nevladinoj organizaciji „Voz neprebola”, smatraju da mašinovođa Slobodan Drobnjak „nije jedini” krivac za nesreću i traže od tužilaštva da u roku od 30 dana „upotrebi vanredni pravni lek” i postupak vrati na početak.
Viši sud u Podgorici potvrdio je sredinom nedelje presudu kojom je mašinovođa Drobnjak osuđen na šest godina zatvora, dok je 11 zaposlenih u „Železnicama Crne Gore” oslobođeno odgovornosti za nesreću kod Bioča u januaru 2006. godine.
Drobnjakova odbrana najavila je da će tražiti ispitivanje zakonitosti pravosnažne presude jer smatra da se takvom presudom „prikriva istina o uzrocima nesreće i stanju u crnogorskim ’Železnicama’.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 717 718 720 721 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.