Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 528 529 531 532 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pozovite 92 ~ Vesti iz crne hronike  (Pročitano 1436646 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Utopio se spasavajući jagnje

KRAGUJEVAC - U koritu reke Lepenice pronađeno je prekjuče telo Goluba Ašanina (73). On se, kako je saopštila policija, utopio kod naselja Jovanovac dok je čuvao ovce. Njegov leš pronašao je njegov sin Ljubiša Ašanin koji je na obližnjoj njivi traktorom obrađivao zemlju.

Pretpostavlja se da je Golub pošao u vodu da spasi jagnje koje je upalo u reku. On se zaglibio u mulj i nije mogao da se iščupa iz vode, dok je jagnje pola kilometra nizvodno izašlo na obalu.
U kući porodice Ašanin u Jovanovcu juče je vladala tuga i žalost. - Mi smo ovce i kupili zbog njega. Bio je mnogo bolestan, bubrežni bolesnik, 15 godina već ide na dijalizu tri puta nedeljno. Dok do pre par godina nismo imali ovce on je bio skoro nepokretan, a onda smo ih nabavili i on je s njima svaki dan šetao do Lepenice gde su one pasle. Bilo mu je bolje, počeo je da hoda bolje, bio je bolje raspoložen. I eto, zbog jagnjeta je skočio u vodu i nastradao - kaže Ljubiša.
Golub ima tri sina i unuka. Kako kaže njegov unuk Lazar dedina ljubav prema ovcama je bila neverovatna. Pazio ih je i brinuo o njima, a one su mu se radovale, prepoznavale ga. On tvrdi da je Golub bio slab i nejak, pa kada je upao u vodu koja je na mestu gde je pronađeno njegovo telo bila duboka 1,6 metara i nije mogao da ispliva.- Nesreća se dogodila oko 14 sati, a da nešto nije u redu Ljubiša je shvatio kada je video da su se ovce skupile na gomilu i da nisu mrdale. Sišao sam sa traktora i pošao da ga tražim. Tu sam video jednu njegovu rukavicu i stoličicu koju je stalno nosio sa sobom. Pošao sam niz reku, dozivao ga, ali ga nigde nije bilo. Obala je svuda strma, duboka oko 2 metra do vode. Pa tu nije imao ni gde da siđe. Kad sam posle 200 m naišao na jednu pristupačnu stranu tu sam ga i video utopljenog. Verovatno je na tom mestu sišao i pokušao da dohvati izgubljeno jagnje - priča Ljubiša.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Srednjoškolac teško povređen u tuči u Novom Sadu

Učenik srednje Elektrotehničke škole "Mihajlo Pupin" u Novom Sadu teško je povređen u tuči. Na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici rečeno je da je dečak u vrlo teškom stanju sinoć smešten na odeljenje intenzivne nege, da je bez svesti i priključen na aparate za disanje.

Portparol Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici Goran Trajkovski izjavio je da je učenik novosadske Elektrotehničke škole "Mihajlo Pupin" Đ. V. (17) u veoma teškom stanju, posle tuče sa svojim vršnjakom.
"Đ. V. je na intenzivnoj kardiološkoj nezi, povezan je na aparat za veštačko disanje i izuzetno je životno ugrožen", rekao je Trajkovski, napominjući da su u intenzivno lečenje dečaka uključeni i lekari drugih specijalnosti.
On je rekao da je Đ. V. sinoć oko 18:30 časova dovezen u Institut posle, kako im je rečeno, tuče sa drugim učenikom, kao i da je konstatovano da je ranije imao kardiološke probleme.

Novosadska policija je saopštila da su se Novosađanin Đ. V. i njegov drug iz razreda B. B. iz Futoga juče popodne posvađali u školi, a kad su se, van školskog dvorišta potukli, Đ. V-u, "inače teškom srčanom bolesniku" je pozlilo, pa je prebačen na Institut u Sremskoj Kamenici.
Policija radi na rasvetljavanju svih okolnosti tog događaja, navedeno je u saopštenju.

Direktor Elektrotehničke škole Milan Vukobrat je rekao da su se dvojica maturanata prvo posvađala u svom razredu, a onda, prema tvrdnjama đaka koji su prisustvovali događaju, izašli van školskog dvorišta da raščiste nesuglasice.
"Iako, prema tvrdnjama prisutnih, nije bilo teških udaraca niti upotrebe nekog predmeta, Đ. V. se u jednom trenutku srušio na zemlju i ostao bez svesti", rekao je Vukobrat i dodao da je ubrzo naišao profesor fizičkog vaspitanja koji mu je, zajedno sa učenicima, ukazao prvu pomoć i pozvao vozilo Hitne pomoći.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
U nesreći kod Trebnjeg poginule tri osobe

Tri osobe su izgubile život u saobraćajnoj nesreći kod mesta Trebnjeg, u Sloveniji, saopštila je danas Policijska uprava Novo Mesto.

U nesreći koja se dogodila juče oko 16 časova na putu Trebnje-Novo Mesto dve osobe su poginule na licu mesta, dok je treća preminula sinoć u bolnici u Novom Mestu.
Nesreća se dogodila kada je vozač automobila, 64-godišnji državljanin Srbije, iznenada prešao na levu stranu kolovoza, očešao zadnji levi deo teretnog vozila, a onda čeono udario u vozilo koje je iza teretnog vozila vozio 56-godišnji državljanin BiH.
Tri osobe iz vozila srpskog državljana su preminule, dok je jedna dobila teške telesne povrede. Teško povređen je i državljanin BiH.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Pronađen mrtav čovek u Čoki

U Čoki u dvorištu svoje kuće pronađeno je beživotno telo Đurice Travenjeva (54). Za ubistvo je osumnjičen njegov sestrić Miša Faraga, kojem je određen pritvor u trajanju od 48 sat, prenosi RTS.

Pokojni Travanjev, koji je imao bogat kriminalni dosije, prema rečima komšija noć pre ubistva pio je rakiju sa sestrićem Faragom, koji stanuje u istom naselju. Sutradan je prvi komšija ubijenog Jožef Tot pozvao patrolu policijske stanice u Čoki.
"Ćerka je videla komšiju da leži pred vratima. U 1 sat posle ponoći kad smo se vratili kući, on je i dalje bio u istom položaju. To mi je bilo sumnjivo pa sam pozvao mesnu policiju. Oni su došli i videli da je komšija mrtav" rekao je Jožef Tot, komšija preminulog.
Istražni sudija opštinskog suda u Novom Kneževcu konstatovao je da je izvršilac zadao žrtvi više uboda oštrim predmetom u predelu vrata i grudi usled čega je Travanjev preminuo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N95 8gb
Presudio sebi

LESKOVAC - Dragan Stojanović (43), zvani Bečejac, leskovački dvostruki ubica, preminuo je u četvrtak uveče u beogradskom Urgentnom centru od posledica trovanja sonom kiselinom koju je popio kada su došli policajci da ga uhapse. Monstrum, inače prodavac mobilnih telefona, koji je u bekstvu 15 dana držao Leskovac okovan strahom, kiselinu je popio pomešanu sa sokom.
Stojanović je 17. januara, u prvim jutranjim satima, ubio oca i sina - Bogosava (71) i Jovana (45) Mitića, iz naselja Bobišta. Motiv ubistva je bila bolesna ljubomora, a prava meta Stojanovića bili su njegova bivša supruga Snežana Bilobrk (23) sa sadašnjim mužem Miroslavom Mitićem (23), sinom i unukom nedužno nastradalih. Od policijske potere skrivao se 15 dana u napuštenoj kući, a čekala ga višegodišnja robija.
- Lagala bih kada bih rekla da ne osećam olakšanje - priča Snežana, neposredno po dobijanju vesti iz Beograda o smrti bivšeg muža. - Još sam u šoku zbog svega. Ostala sam rano bez majke i verovala sam da me Dragan voli. Brzo je pokazao svoje pravo lice. Ali, ćutala sam i trpela zbog deteta. Znala sam šta me čeka ako bih ga ostavila.
Snežana je tadašnjeg muža ostavila pre osam meseci. Nije više mogla da trpi fizičko zlostavljanje.
- Morala sam da bežim i ostavim sina - nastavlja Snežana. - Kada sam se skrasila pored Miroslava i pravila planove za zajednički život sa sinom, on je ubio nedužne ljude. Ništa me više neće odvojiti od deteta i jedva
čekam da ga zagrlim i pružim mu mir.
Njihov sin je trenutno u hraniteljskoj porodici, ali se Snežana nada da bi uskoro mogla da ga dobije pored sebe. Bivši suprug je stan u Ulici Majora Tepića u Leskovcu ostavio njoj do punoletstva sina.
Pored Mitića odahnuli su mnogi u Leskovcu. Dragan je bio čovek sa podebelim kriminalnim dosijeom. Silovanja, bludne radnje, razbojništva, i na kraju - ubistvo.
Grad je danima strepeo da bi svoj bes mogao da iskaljuje i na drugim nedužnim ljudima jer "više nije imao šta da izgubi". Ipak, on 15 dana nije izlazio iz kućice u Ulici Čedomira Dodića 11. Nije imao jatake, zbog čega je uglavnom gladovao. Nije imao hrabrosti da izađe napolje ni da obavi nuždu. Gladovanje i na kraju sona kiselina ostavili su fatalne posledice.
- U našoj bolnici imao je korektno lečenje kao i svaki drugi pacijent - kaže Milan Stojković, načelnik Urgentnog centra koji je nakon hapšenje primio Stojanovića. - Bio je vezan za krevet, pod nadzorom zatvorskih čuvara. Žalio se da ga boli stomak jer je popio sonu kiselinu.
Prvobitno njegova klinička slika nije potvrđivala da je pokušao da se otruje. Zato je i poslat na preglede. Ustanovili smo upalu abdomena i bila mu je potrebna operacija. Procene hirurga su bile da je zbog komplikacije najbolje da se operacija uradi u Beogradu.
Doktor Stojković kaže da je ubica bio miran i da nije imao neke zahteve. Neko ga je u prolazu upitao zašto je ubio ljude, on je samo progovorio: "Greškom!"     

HITNA ISPIRANjA BEZ REZULTATA
DRAGANA Stojanovića policija je iz Leskovca sprovela u Urgenti centar 3. februara oko pola tri posle ponoći. Hitno prebacivanje izvedeno je zbog sve učestalijeg žaljenja da ga boli stomak od kiseline koju je popio. Svi napori lekara u Beogradu da mu spasu život bili su uzaludni. Preminuo je na Odeljenju hirurgije jedan čas prošle ponoći. Doktori UC isprali su želudac Stojanoviću, ali su posledice kiseline bile kobne.

SAHRANA
UBICA, pored sina sa Snežanom Bilobrk, ima i ćerku (14) iz prvog braka, koja živi u Atini sa majkom. Nisu bili u kontaktu. Od rođenih nema nikog: otac, majka i sestra su mu preminuli. Ne zna se još ko će ga i gde sahraniti.
- Znam da ima ujaka u Dubočici, ali godinama nisu u kontaktu. Ne znam da li će on preuzeti obaveze oko sahrane. Mene to ne dotiče - kaže bivša supruga Snežana.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N95 8gb
Tri greha tužioca

SMEDEREVO - Bivši Okružni javni tužilac u Beogradu Rade Terzić uskoro će sesti na optuženičku klupu Opštinskog suda u Smederevu jer je optužnica postala - pravosnažna. Terzića, koji je prilikom hapšenja označen kao član kriminalnog klana, jer je, navodno, omogućio puštanje na slobodu "zemunaca", optužnica tereti za zloupotrebu položaja.
Spektakularno hapšenje Terzića u julu 2007. godine, sumnje u povezanost sa srpskom mafijom, pretnje da će pasti i drugi veliki igrači prozivani da su naredili tužiocu da otpusti "zemunce". Izbegavanje tužilaštava da uzmu ovaj predmet okončano je u martu 2008. godine u Smederevu podizanjem optužnice protiv bivšeg tužioca zbog tri greha.
Terzića optužnica tereti da je kao okružni javni tužilac iskoristio položaj i naložio četvrtom opštinskom tužiocu Biljani Radovanović i njenim zamenicima Dušanu Simiću i Mioljubu Vitoroviću da u postupku protiv "zemunaca" istražnom sudiji "sugerišu njihovo puštanje iz pritvora".
Specijalno tužilaštvo se tokom ovog slučaja oglasilo nenadležnim tvrdeći da nema elemenata organizovanog kriminala. Drugo opštinsko tužilaštvo u Beogradu je tražilo da se predmet izuzme iz njegove nadležnosti jer je Terzić ranije radio kod njih.
Republičko tužilaštvo odlučilo je tako da delegira predmet opštinskom tužiocu u Smederevu Radoslavu Vučkoviću. Opštinski sud u Smederevu, takođe, upalio je "crvenu lampicu" i oglasio se nenadležnim braneći se da krivična dela nisu počinjena na njegovoj teritoriji. "Pranje ruku" pravosudnih organa presekao je Vrhovni sud odlukom da se Terziću, ipak, sudi u Smederevu zbog "ekonomičnosti i lakšeg sprovođenja postupka" jer optužnicu zastupa tamošnji tužilac.
Krivično vanraspravno veće Opštinskog
suda odbilo je sve prigovore koje su na optužnicu podignutu 10. marta 2008. godine izjavili Terzićevi branioci, tako da je ona postala pravosnažna.
Tužilac Radosalav Vučković kaže za "Novosti" da čeka datum zakazivanja suđenja. Tužilaštvo je zasad predložilo da se na sudu pojavi devet svedoka, bivših tužiočevih zamenika i ostalih činovnika.
Terziću će suditi veće sudije Branislava Ignjatovića, ali datum još nije određen. Milorad Klašnja, predsednika Opštinskog suda, kako saznaju Novosti, izdao je naredbu da se suđenje zakaže što pre.
SUDE MU PO STAROM ZAKONU
RADETU Terziću će se suditi po starom Krivičnom zakonu, koji je prestao da važi 2005. godine. Ali, ovi zakonski propisi bili su na snazi u vreme kada su po optužnici počinjena krivična dela. Za zloupotrebu službenog položaja, po tom zakonu, zaprećena je kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

OPTUŽBE ZA ''ZEMUNCE''
OPTUŽNICOM se tvrdi da je 26. juna 2001. naložio opštinskom tužiocu Četvrtog tužilaštva da se saglasi sa jemstvom od 250.000 tadašnjih nemačkih maraka za oslobađanje Dušana Spasojevića Šiptara..

NA teret mu se stavlja da je 12. novembra 2001. ponovo od tužioca Četvrtog suda u Beogradu zahtevao da se nezakonito pusti na slobodu Mile Luković Kum, jedan od vođa klana iz Šilerove.

URGIRAO je, navodno, da se dostave spisi po optužnici protiv Milorada Ulemeka . Ovo se kasnije završilo odustajanjem od optužnice protiv Legije za pucnjavu u klubu "Bojan Stupica" 2002.

PUŠTANjEM na slobodu "zemunaca", kako se tvrdilo u istrazi, omogućeno je ovoj kriminalnoj grupi da nastavi da planira i izvršava ubistva i otmice, sve do atentata na premijera Zorana Đinđića.

IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N95 8gb
Hlađenje u samici

DOLAZAK Gorana Petrovića na čelo RDB i imenovanje Zorana Mijatovića za njegovog zamenika, Radomir Marković opisuje kao "početak vladavine tandema pakosti i zla." Nekadašnji šef RDB, koji je u pritvoru već osam godina, u knjizi "Kazna bez zločina" iznosi svoja viđenja i iz ovog perioda. Prvi zadatak, kako je Marković istakao, a koji su Petrović i Mijatović prihvatili, bio je da ga uhapse.
Ovo je, kako tvrdi Marković, bila ideja Zorana Đinđića, jer je, kako kaže, bio potencijalna opasnost ne samo za premijera, već i "saradnika Čumeta i Spasojevića, jer su znali da raspolažem saznanjima koja bi ih mogla i te kako kompromitovati."

Svedoci

"Nasilnim zauzimanjem RDB, još 5. oktobra, hteli su da se dočepaju svojih dosijea i da izbrišu svoju prošlost. Kako to nije uspelo, nastavio se svakodnevni pritisak na mene da podnesem ostavku i da što pre na čelo Službe postave svog čoveka i pročiste svoja dosijea."
Marković iznosi i izjavu Mijatovića, kad je prvog dana došao na posao, "sada ćete da vidite kako Musa dere jarca", posle čega su, kako tvrdi, krenula otpuštanja iz službe skoro svih njegovih saradnika, a pošto za to nije imao pokriće "za svakog je izmislio poneko krivično delo." Oni koji su prihvatili da lažno svedoče, piše u knjizi, mogli su da računaju da će ostati, a oni koji su se posebno isticali, su napredovali. Svakom od njih, postavljano je isto pitanje: "Da li znaš za neko krivično delo koje je počinio Rade Marković?"
"Tada se u njihovim glavama rađa ideja kako da reše žIbarsku magistraluž, a za to im je bio neophodan Milorad Ulemek Legija. Mijatović obavlja razgovor sa njim. Legija odbija da me lažno tereti. Biva pozvan u Vladu kod Đinđića koji ga, po Legijinoj izjavi, ubeđuje dva i po sata da je to zadatak od izuzetne državne važnosti, da im je cilj zatvaranje i optuživanje Slobodana Miloševića, a da do njega jedino mogu doći
ako me optuže, a ja Miloševića."
"Ulemek je bio skeptičan u vezi sa Markovićevim pristankom, na šta mu je Mijatović kazao da ne brine, da će me 'hladiti u samici i da će naći načina da me nateraju na saradnju'." Iz jedinice su pronašli Nenada Bujoševića, kojeg su, tvrdi Marković, instruisali da ga optuži da je od njega dobio nalog da se izvrši zločin.
U jednom poglavlju knjige, Marković opisuje svoj početak boravka u samici Centralnog zatvora, tvrdeći da je bio smešten u najgorim uslovima. Dotakao se i tadašnjeg upravnika CZ Daneta Blanuše, kojeg je, prema sopstvenim rečima, po njegovom penzionisanju zaposlio u jednoj firmi za fizičko i tehničko obezbeđenje.
Tokom nešto više od pola godine koliko je bio u samici, Markovića nijednom nije obišao Blanuša. Bivši šef RDB tvrdi da je u tim neljudskim uslovima bio kako bi se što pre "slomio", a "Dane je disciplinovano ispunjavao naloge."

Tajne

Mesec dana po pritvaranju, kod Markovića je došao Zoran Stijović, koji mu se predstavio kao radnik DB, da bi sa njim, a po nalogu najviših predstavnika Vlade, razgovarao o stvarima na kojima je radio u toku dugogodišnje službe. Marković je pristao, naglašavajući da će mu u interesu službe sve reći, skrenuvši mu pažnju da to ne sme da koristi u druge svrhe, osim službene. Nije ni očekivao da se iza ovog ispitivanja krije namera da se podigne optužnica za odavanje državne tajne.
Posle sprovedenog sudskog postupka, Marković je oslobođen za odavanje državne tajne, a osuđen je na sedam meseci zatvora zbog posedovanja službenog pištolja.

NADIMAK JUDA
ZA Gorana Petrovića, Marković u svojoj knjizi navodi da nije bio omiljen među kolegama, a "zbog moralnih kvaliteta nadenuli su mu nadimak Juda." Ništa blaži nije bio ni prema Zoranu Mijatoviću, za kojeg tvrdi da je "bio kvalifikovan za sve moguće podvale i prljavštine."

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N95 8gb
U smrt sa sahrane

NOVO MESTO - U stravičnom udesu, koji se u četvrtak oko 16 časova dogodio na putu Trebnje - Karteljevo, poginula su tri člana porodice iz Beograda, dok je njih dvoje teško povređeno. Državljani Srbije stradali su na povratku sa sahrane bliskog rođaka u Sloveniji.
Kako smo saznali, nepropisno preticanje bilo je uzrok udesa, u blizini mesta Selo kod Zagorice u opštini Mirna Peč. Vozač, star 64 godine, "pežoa 107", beogradske registracije, kretao se iz pravca Trebnja ka Novom Mestu. Na skretanju za Hmeljčiče iznenada je prešao
na levu stranu kolovoza, očešao zadnji levi deo teretetnjaka "reno master" i čeono udario u "opel omegu", kojom je upravljao državljanin BiH, star 56 godine.
Beogradski vozač je na mestu ostao mrtav, kao i njegove ćerka (34) i majka (85). Supruga (64) je zadobila teške povrede i nalazi se u Kliničkom centru u Ljubljani. Bosanac je, takođe, teško povređen, a jedini je bez ozleda prošao Nemac, koji je vozio teretnjak. Vatrogasci iz Novog Mesta morali su da iseku limariju i izvade zarobljene putnike iz vozila.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N95 8gb
Nećak okrvavio ruke

ČOKA - Krvava drama u salašarskom naselju Seki Maljur kod Čoke u kojoj je ubijen Đurica Travanjev (54). Zločin je u četvrtak oko 13.30 časova počinio Mišo Farago (28), žrtvin nećak.
U policiji za sada ne saopštavaju kako su se i zašto sukobili nećak i ujak. Njih dvojica sedeli su pred kućom Travanjeva i pili pivo. U jednom trenutku, počeli su da se prepiru. U svađi, Farago je izvukao nož i Travanjevu zadao više uboda u vrat i grudi. Ubica je pobegao, a Travanjev je ubrzo iskrvario na smrt. Očevidaca ovog porodičnog zločina - nema.
Policija je za svega nekoliko časova pronašla Faraga, kojeg će u subotu saslušati istražni sudija Okružnog suda u Zrenjaninu. On, za razliku od žrtve, nema policijski dosije. Fizički je radnik. U Čoki ništa posebno ne kažu o njemu. Meštani vele da ga znaju kao sasvim običnog
mladića koji se ni po čemu ne razlikuje od svojih vršnjaka.
Đurica Travanjev je iz sasvim druge priče. Čak 18 puta sudski je kažnjavan zbog različitih krivičnih dela. Pre tridesetak godina ubio je svog oca i zbog toga odrobijao. Bio je uvek problematičan, a od čašice se nije odvajao. Zanimljivo je da je i njegov otac okrvavio ruke ubivši svog oca, odnosno Đuričinog dedu.
Ubijeni Travanjev iza sebe je ostavio tri sina. Blizanci, koji su široj javnosti postali poznati pre 11 godina kada su kao dečaci od 14 godina, u Jazovu na severu Banata, sekirom usmrtili Romkinju i njeno dvoje male dece. Zločin su počinili iz bezobzirne osvete - zbog dva konjska ama koji im je dugovao suprug ubijene žene. Jedan blizanac je na slobodi, a drugi u zatvoru. Treći sin, međutim, nikada nije bio u sukobu sa zakonom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N95 8gb
Novi Sad: Srednjoškolac teško povređen u tuči

NOVI SAD - Maloletni srednjoškolac teško je povređen u tuči u srednjoj Elektrotehničkoj školi "Mihajlo Pupin" u Novom Sadu, potvrđeno je agenciji Beta u novosadskoj policiji i u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici.
Na Institutu agenciji Beta je rečeno da je dečak u vrlo teškom stanju u četvrtak uveče smešten na odeljenje intenzivne nege, da je bez svesti i priključen na aparate za disanje.
Dodali su da je rođen 1991. godine i da je i ranije imao srčanih tegoba.
Kako su ispričali svedoci, do tuče je došlo u četvrtak u popodnevnoj
smeni, za vreme školskog odmora, u dvorištu škole.
Prema nezvaničnim informacijama iz policije, dečak je nastradao pre svega zbog srčanih tegoba.
Identitet dečaka koji su učestvovali u tuči za sada nije poznat.
Elektrotehnička škola poseduje video nadzor i ima angažovano obezbeđenje, ali, prema tvrdnjama očevidaca, u trenutku tuče niko od odraslih nije bio prisutan u školskom dvorištu.
U školi za sada nisu imali komentar na incident, sem što su u upravi agenciji Beta kazali da upravo razgovaraju sa roditeljima nastradalog dečaka.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 528 529 531 532 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.229 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.