Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 516 517 519 520 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pozovite 92 ~ Vesti iz crne hronike  (Pročitano 1439869 puta)
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Usmrtio policajca i pobegao

BEOGRAD - Milorad Stevanović (20) izjavio je juče na suđenju u Okružnom sudu u Beogradu da nije kriv za smrt policajca Aleksandra Otaševića (26), koga je prošlog maja pokosio na Starom obrenovačkom putu i naneo mu smrtne povrede. On se tereti za teško ubistvo, jer je svojim "mercedesom 190", nedaleko od restorana "Lovačka noć", velikom brzinom naleteo na Otaševića i naneo mu smrtonosne povrede, od kojih je ovaj nekoliko dana kasnije preminuo u Urgentnom centru u Beogradu. Otašević je na putu pokušao da zaustavi "mercedes", ali je Stevanović samo projurio nakon što ga je udario.

- Ne priznajem krivicu, ali mi je krivo zbog svega što se dogodilo. Nisam imao nameru nikoga da usmrtim - branio se optuženi i naveo da nikada nije išao u auto-školu, da nije imao vozačku dozvolu, a da ga je drug naučio da vozi.

Kritičnog dana, 2. maja prošle godine, seo je u svoj auto kako bi pomogao drugarici Jovani Stanojlović i odvezao je do grada da podigne novac iz banke. U povratku, na Starom obrenovačkom putu Stevanović počeo je da menja radio stanice.
- Kad sam podigao glavu, video sam crnu siluetu. Naglo sam skrenuo u levu stranu. Zatim se "dogodio udarac" od kojeg je puklo prednje vetrobransko staklo. Nisam usporio, uplašio sam se, a drugarica se uvukla u sedište - pričao je optuženi.
Zatim je nastavio da vozi i posle nekoliko kilometara ispred sebe je ugledao "belo vozilo", za koje nije znao da je policijsko i koje je zaobišao, a kasnije se kod Umke prevrnuo jer je velikom brzinom ušao u krivinu.

- Ubrzo je stigla policija, a za njima i interventna brigada. Rekli su mi: "Je l' znaš da si nam ubio kolegu, majmune! Šta sad da ti radimo?" Onda su me bacili na asfalt i šutirali po glavi i stomaku, a zatim mi skinuli majicu i stavili je preko rane na čelu. Stigla je i Hitna pomoć, odvezla me u Urgentni centar, gde su mi zbrinuli rane od batinanja i uzeli mi krv na analizu - rekao je Stevanović.
Suđenju su prisustvovale porodice stradalog policajca, njegove brojne kolege, ali i rodbina okrivljenog.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Ubijena!
Okružno tužilaštvo zatražilo od policije da hitno pokrene istragu o ubistvu novinarke Radislave Vujasinović i otkrije ubicu

BEOGRAD - Okružni javni tužilac u Beogradu zatražio je juče da MUP što hitnije utvrdi da je novinarka Duge Radislava - Dada Vujasinović ubijena i da otkrije ubicu! Tako je konačno razrešena misterija koja je punih 14 godina zvanično tretirana kao samoubistvo.

- Podneli smo policiji zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja, jer iz nalaza i mišljenja veštaka balističara Vlade Kostića od 30. maja 2008. godine proizilazi da je Vujasinovićeva najverovatnije ubijena. U njenom telu pronađeni su delovi dva metka, što isključuje samoubistvo, kao i činjenica da je zbog teške povrede leve ruke pokojna bila onesposobljena za rukovanje oružjem - navedeno je u saopštenju koje je potpisao portparol Republičkog tužilaštva Tomo Zorić.

Dileme oko smrti Vujasinovićeve traju od kada je pronađena mrtva u svom stanu na Novom Beogradu 8. aprila 1994. godine. Posle svih ovih godina konačno će se, zvanično, postaviti i pitanje ko je mogao ili imao motiv da likvidira Dadu. Odgovor je još u domenu teorije, bar dok pravosudni organi ne zaključe slučaj - ovako ili onako. Ipak, među onima koji su redovno pominjani kao potencijalno sumnjivi nalaze se na prvom mestu DB, potom razni kriminalci i "ratne vođe", ali i političari.

Poznato je da se Dada zamerila pokojnom Željku Ražnatoviću Arkanu, koga je dobro "ocrnila" pišući, između ostalog, i o njegovim privođenjima i suđenjima. U jednom tekstu je citirala pokojnog Gorana Vukovića Majmuna, ubicu Ljube Zemunca, koji je Arkana opisao kao veštog i sposobnog ubicu. Istraživala je ubistva Radojice Nikčevića, Aleksandra Kneževića Kneleta, Žorža Stankovića, otmicu Veljka Džakule, karijere Radovana Stojičića Badže, Zorana Sokolovića, Radmila Bogdanovića, Nikole Šainovića, Mihalja Kertesa, Dragana Tomića,Veselina - Veska Vukotića...

Posle tekstova o general-pukovniku Božidaru Stevanoviću, poznatijem kao Mika Šprajc ili Boža Četnik, dobila je nekoliko pretećih pisama, a jednom je bila i "gost" na batajničkom aerodromu. Zbog teksta "Kriminalci u parlamentu" tužio ju je Borisav Jović i Glavni odbor SPS, ali su izgubili. Duga je to marketinški iskoristila i na naslovnoj strani objavila: "Samo je Duga pobedila SPS"! Stigla je da obiđe i većinu ratišta u ondašnjoj SFRJ, (Vukovar, Borovo Selo...), i bila svedok strahota koje su se tamo događale.

SLUŽBA DELEGIRALA EGZEKUTORE?
- Mi smo sklopili mozaik, imamo dokaze i znamo ko je to uradio. Iza njene smrti stoje mnogo jake snage, a iza njih stoji Služba. Služba je delegirala ubice, ali ja ne bih sada da iznosim imena, jer očekujem od nadležnih pravosudnih organa da sprovedu istragu i njene rezultate saopšte javnosti - kazao je otac Radislav Vujasinović.

NESTALE KOMPROMITUJUĆE KASETE
Prema prvom nalazu veštaka, Dada je preminula tako što je u sedećem položaju pucala iz očeve lovačke puške kroz levu dojku, posle čega je iskrvarila. Tvrdilo se da je samoubistvo počinila u trenutku nervnog rastrojstva.
Da ova priča "ne pije vodu" ukazivali su i brojni drugi detalji - od toga da je stan bio u potpunom haosu, do toga da su na ivicama fotelje pronađeni krvavi tragovi za koje će se kasnije ispostaviti da sadrže dve različite krvne grupe. Takođe, nestala je i Dadina fascikla sa dokumentacijom, kao i audio kasete sa snimcima za knjigu koju je pripremala.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Suđenje Dači 5. marta

NOVI SAD - Suđenje vaterpolisti Danilu Ikodinoviću trebalo bi da počne 5. marta pred sudskim većem Opštinskog suda u Novom Sadu, kojim će predsedavati sudija Vesna Maričić.

Ikodinović se tereti za ugrožavanje javnog saobraćaja jer je 28. juna na putu Zrenjanin - Novi Sad, vozeći motocikl marke "jamaha", usled brzine neprilagođene stanju puta i drugim uslovima, udario u zadnji deo "zastave koral" koja se kretala u istom smeru. Njemu je tom prilikom teško povređena desna ruka, a posle nesreće imao je više hirurških intervencija i bio je u kritičnom stanju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Najniže moguće!
Sud u Čajetini izrekao juče Petru Šišoviću kaznu od godinu dana zatvora za udes u kome je stradao glumac Milenko Zablaćanski

ČAJETINA - Opštinski sud u Čajetini osudio je juče Petra Šišovića (67) na godinu dana zatvora, pošto ga je prethodno oglasio krivim za udes na Zlatiboru 5. januara prošle godine u kome je naš poznati glumac Milenko Zablaćanski zadobio teške povrede od kojih je dve nedelje kasnije preminuo. Sud je Šišoviću izrekao i jednogodišnju zabranu upravljanja automobilom.

Udovica pokojnog Zablaćanskog Snežana Vesković nije juče prisustvovala izricanju presude, a u prvoj reakciji na izrečenu kaznu, kroz suze je ponavljala - sramota, sramota! Šišovićev branilac, užički advokat Milivoje Jovičić rekao je juče da je odbrana očekivala oslobađajuću presudu i da će se svakako žaliti višem sudu.

Predsednik veća trojice Opštinskog suda u Čajetini sudija Zoran Guskić, rekao je juče da je sud nedvosmisleno utvrdio da je Šišović nepropisno upravljao “mercedesom”. Sud je utvrdio da se sudar desio u traci kojom se propisno kretao Zablaćanski i da je Šišović, pretičući kolonu vozila, iz srednje trake, vozeći 103 kilometra na sat, postepeno prešao u krajnju levu gde se sudar i dogodio. Sudija Guskić rekao je i da sud nije prihvatio navode odbrane okrivljenog koji je sve vreme govorio o trećem vozilu koje se iznenada pojavilo u srednjoj traci i koje ga je nateralo da pređe u krajnju levu traku.

Obrazlažući izrečenu kaznu od godinu dana zatvora, sudija Guskić kao olakšavajuće okolnosti na strani Šišovića pomenuo je to što do sada nije osuđivan, što je porodičan čovek, kao i njegovu poznu životnu dob.

Posle izricanja presude, Šišović je izjavio da upravo on ima najviše razloga da bude nezadovoljan izrečenom kaznom.

- Kada sud izrekne kaznu, svi su nezadovoljni. U ovom slučaju, ja imam razloga da budem najnezadovoljniji. Sud je trebalo da sasluša i ostale predložene svedoke, da izvrši delimičnu rekonstrukciju, onda ne bi bilo nikakvih razloga za sumnju. Posebno mi smetaju reči advokata porodice Zablaćanski o tome da se prosečan vozač više kaje kad zgazi mačku na putu nego ja u ovom slučaju, naslovi po novinama da se ne kajem, to me najviše vređa - rekao je Šišović ispred suda, dodajući da “žali zbog svega što se desilo, i da je spreman da pomogne deci pokojnog Zablaćanskog”.

- Sramota me je danas što sam pravnik. Što se mene tiče, bolje da ga je oslobodio. Svrha kažnjavanja jeste da ostale ljude odbije od vršenja krivičnih dela. Ja ovo lično doživljavam kao javni poziv bahatim vozačima da sednu u svoja kola i krenu u divljanje po putevima - izjavio nam je juče advokat Đorđe Sibinović, pravni zastupnik porodice Zablaćanski, reagujući na presudu.

KAKO DA KAŽEM DECI
- Sramota, sramota, sramota... Da je u ovom udesu stradao neko potpuno nepoznat, još bi ga proglasili krivim za sudar. Nisam danas došla u sud jer mi je muka da sedim pored tako bahatog čoveka. Tokom ovih meseci slušala sam laži u sudnici, ali, iz pristojnosti nisam reagovala. Teško mi je, ne znam kako ću ovo reći deci. Znači li ovo da svako ima pravo da se ponaša kao da je ulica njegova - kratko nam je juče, kroz suze, izjavila Senžana Vesković, udovica pokojnog Milenka Zablaćanskog.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Vozaču sedam godina robije

POŽAREVAC - Vozač Stanimir Jovanović (49) iz Loznice osuđen je juče u Opštinskog sudu u Požarevcu na sedam godina zatvora i četiri godine zabrane upravljanja vozilom zbog izazivanja trostruke pogibije na mostu na Velikoj Moravi 10. jula prošle godine. Tom prilikom nastradali su urednik lokalne TV Klub In Mile Veljković (53), njegov kolega Aleksandar Mitrović Uča (30) i “otporaš“ Radojko Luković (55).

Jovanović je optužen za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja sa smrtnim ishodom, za koje krivični zakon predviđa zatvorsku kaznu u trajanju od jedne do osam godina zatvora. Saobraćajnim veštačenjem utvrđeno je da su kamion i prikolica bili u ispravnom stanju i da optuženi nije na vreme usporio kretanje. Ova nesreća dogodila se 10. jula oko 14 sati na mostu na Velikoj Moravi, na magistralnom putu Požarevac-Beograd, kada su se sudarili kamion i putnički auto “opel omega”, u kojem su bila trojica nastradalih. Nakon izazivanja lančanog sudara na mostu oba vozila sletela su u Veliku Moravu, a onda potonula. Vozač kamiona uspeo je da ispliva na površinu, a potom se domogne obale. Zbog lakših povreda ubrzo je prebačen u požarevačku bolnicu, u kojoj se nalazio pod kontrolom policije, jer mu je određen pritvor.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Krijumčarili kafu u džakovima

TUTIN - Carinici su kontrolom džipova marke “džip čiroki” i “opel montorej” kod N.N. lica na putnom pravcu Rožaje-Tutin u selu Špiljane otkrili 2.640 kilograma sirove kafe brazilskog porekla, čija je vrednost 1.297.000 dinara. Kafa je bila spakovana u 44 džaka, a oba vozača su pobegli s lica mesta pošto je policija pronašla robu. Vozila su privremeno zadržana do okončanja prekršajnog postupka, koji je pokrenut protiv ovih osoba.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Tukao do smrti zbog ljubomore!

UŽICE - Rade Bogićević (44) iz Ivanjice osuđen je juče u užičkom Okružnom sudu na devet godina zatvora zato što je juna prošle godine na smrt pretukao svog dugogodišnjeg prijatelja, Ivanjičanina Vladimira Ćerimana (55), i teško prebio Milku Popović (44), sa kojom je živeo u vanbračnoj zajednici. Pred sudom Bogićević se branio da se na batine odlučio zato što je Milku i svog prijatelja zatekao u Ćerimanovoj kući gole i da ga je to jako pogodilo.

Po priči koja je razmršena u sudnici užičkog Okružnog suda, Bogićević, Milka Popović i Ćeriman i ranije su se družili, uglavnom opijajući se uz svađe i prepirke. Iako je Milka na sudu tvrdila da nije istina da je Rade nju i Vladimira zatekao gole u Ćerimanovoj kući, Bogićević je ispričao da se zbog tog događaja, 30. maja prošle godine, najpre posvađao sa Ćerimanom, koga je zatim teško pretukao.

Posle tih batina sugrađani su viđali Ćerimana da izlazi u grad, ali pun modrica, koje je pokušavao da sakrije kačketom i naočarima za sunce. Iako je dobro isprebijao prijatelja, Bogićević je i posle toga, zajedno sa Milkom, uz česta opijanja, ostao u Ćerimanovoj kući, koja je zbog neplaćenih računa bila bez vode i struje, bez osnovnih uslova za život. Tek drugog juna, kako je sud utvrdio, odlučio je da se sa Milkom vrati u stan u kome su povremeno živeli. Prethodno je, međutim, još jednom rukama i nogama nemilosrdno prebio Ćerimana, koga je u teškom stanju ostavio u kući u samom centru grada. Tek što su se vratili u stan na drugom kraju grada, Bogićević je teško prebio i nesrećnu Milku, koju je, kako je utvrđeno, tukao kablom od rešoa, rukama i nogama, i koja je od batina povremeno gubila svest...

Obdukcijom je utvrđeno da je Ćeriman umro od izliva krvi u mozak, a sem toga imao je prelome šest rebara, slomljenu nosnu kost, brojne oguljotine i modrice po glavi, grudima, rebrima... Istog dana u svom stanu nađena je i teško prebijena Milka sa polomljenim rebrima, nosnom i jagodičnom kosti, puna modrica... Nesrećna žena bila je u komi, a lekari su se više dana borili za njen život.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Tužio Hrvatsku
Milenko Kuzmanović (25), protiv koga je hrvatska policija odbacila krivičnu prijavu za umešanost u ubistvo Iva Pukanića i Nike Franića, tužio juče državu Hrvatsku za nezakonito hapšenje i torturu

BEOGRAD - Srpski državljanin Milenko Kuzmanović (25) iz Beograda, koji je 29. oktobra sa Slobodanom Đurovićem uhapšen zbog sumnje da ima veze sa ubistvom Ive Pukanića i Nike Franića, tužio je juče državu Hrvatsku zbog nezakonitog hapšenja i maltretiranja! Kuzmanovića su sumnjičili da je iz Srbije doneo eksploziv koji je korišćen za atentat na Pukanića, kao i da je trebalo da omogući bekstvo Robertu i Luki Mataniću posle ubistva.
U razgovoru za Kurir Kuzmanović ističe da je u pritvoru bio 55 dana i da je za to vreme preživeo neviđenu torturu, više psihičku nego fizičku.

- Uhapšen sam na parkingu Spačva, gde je trebalo da se nađem sa Matanićem kako bih mu predao ovlašćenje advokata koji ga zastupa u Srbiji. Policija me je sačekala, izvela iz automobila i uhapsila. Potom su me pola sata tukli i tražili da priznam da sam ja doneo eksploziv za atentat na Pukanića. Rekli su mi da se ne pravim lud, da me Matanić već drukao, a zatim su me nekoliko puta udarili u stomak... - objašnjava Kuzmanović i ističe da živi za parče papira na kome će pisati da je Hrvatska kriva i da je greškom uhapšen. Čak će ga i uramiti, a za pravdu je spreman da ide i do Strazbura.

Kuzmanović kaže da je za Pukanićevo ubistvo saznao iz novina, a da ljude koji se sumnjiče da imaju veze sa tim zločinom uopšte ne poznaje. Tvrdi da ne poznaje ni Slobodana Đurovića, sa kojim je navodno trebalo da obezbedi utočište ubicama.

- U policiji u Zagrebu pitali su me za Matanića. Pokazali su mi njegovu fotografiju, ali ja čoveka nisam znao. S njim sam se prvi put susreo kada smo išli na pretres automobila. Đurović je doveden na pretres svog "mercedesa". Prepoznao sam ga sa slike, ali nismo komunicirali. U pritvoru sam proveo 55 dana zbog, kako se navodi u prijavi, opasnosti da sa slobode utičem na begunce Željka Milovanovića i Bojana Gudurića, osumnjičene za ubistvo Pukanića i Franića - priča Kuzmanović.

Kuzmanović kaže da Gudurića i Milovanovića ne poznaje i da uopšte ne zna ko su oni, izuzev da su optuženi za ubistvo.
- Za njih me čak niko nije ni pitao. Njihova imena sam prvi put pročitao u rešenju kojim mi je posle mesec dana produžen pritvor. Za sve to vreme niko me više ništa nije ispitivao. Pisao sam žalbe, tražio odlazak na poligraf, ali me nisu odveli. Najavljivao sam i štrajk glađu jer mi nisu dozvoljavali kontakt s porodicom. Za skoro dva meseca u pritvoru samo dva puta su mi dozvolili da se istuširam - prepričava svoje pritvorske dane Kuzmanović i dodaje da je psihička tortura bila najgora, a kao primer navodi da su mu preko dana gasili svetlo, a noću palili da ne bi mogao da spava.

NEMA DOSIJE
Milenko Kuzmanović tvrdi da nikada nije imao problema sa zakonom.
- Mnogo mi je pomogao i ministar Dačić, koji je u vreme mog boravka u pritvoru bio u poseti Hrvatskoj. On je rekao da ja u Srbiji nemam kriminalni dosije. Verovatno je i to doprinelo da se protiv mene odbaci krivična prijava i da mi se ukine pritvor - kaže Kuzmanović.

USPUTNO POZNANSTVO
Kuzmanović kaže da je Roberta Matanića upoznao na Sajmu automobila u Beogradu i da su od tada u kontaktu.
- Viđali smo se nekoliko puta ovde i na mojim putovanjima kroz Hrvatsku. Nije to bilo prijateljstvo, već druženje uz kafu i sok. U oktobru me je pozvao i zamolio da mu donesem ovlašćenje advokata koji ga zastupa u Srbiji - tvrdi naš sagovornik.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Lopov ukrao 40.000 evra

LJIG - Policija u Ljigu uhapsila je Sašu Jovanovića (34) iz obližnjeg sela Moravci zbog krađe, kao i Ištvana Dimovića (47) iz Bečeja i Miru Milošević (32) iz Moravaca zbog pomaganja. Jovanović je 18. januara iz kuće Dragana Vasiljkovića u Moravcima ukrao 40.000 evra. Od te sume 4.000 evra je zadržao za sebe, ostatak dao nevenčanoj supruzi Miri Milošević, a potom preko posrednika iz Bečeja 1.000 evra dao Dimoviću, da bi mu pomogao da pobegne u inostranstvo.

Mira Milošević je pomagala u sakrivanju Jovanoviću, više puta osuđivanom zbog izvršenja brojnih krivičnih dela. Za Jovanovićem je bila raspisana i poternica zbog ranije izrečene kazne zatvora. Markovićeva je učestvovala i u skrivanju ukradenog novca, koji je nameravala da prenese u inostranstvo, pa je istražni sudija Opštinskog suda u Ljigu njoj i Jovanoviću odredio pritvor, dok se Dimović brani sa slobode.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Optužnica za Mokinog sina!

KRUŠEVAC - Okružno tužilaštvo Kruševca podiglo je optužnicu protiv 20 članova narkogrupe optužene za trgovinu drogom. Među optuženima je i Zvezdan Slavnić iz Beograda, sin proslavljenog košarkaša Zorana Slavnića Moke. Prema optužnici, ova grupa tereti se da je od jula 2007. do oktobra 2008. godine trgovala drogom. Glavni naručilac opijata za kruševačko “tržište” bio je Nenad Stevanović, kum Zvezdana Slavnića. Članovi narkogrupe iz Kruševca drogu su u Beogradu preuzimali na više mesta: na Bulevaru kralja Aleksandra broj 516, kod Zarićevog kafića “Aleks kofi haus”, u blizini hale Pionir... Kokain su preuzimali i u blizini “Mekdonaldsa” na Terazijama. Zvezdan Slavnić se tereti da su Kruševljani od njega uzimali drogu u Gospodar Jovanovoj ulici. Lanac trgovine opijatima iz Beograda u Kruševac presečen u opsežnoj akciji policije oktobra 2008. godine.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 516 517 519 520 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.