Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 513 514 516 517 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pozovite 92 ~ Vesti iz crne hronike  (Pročitano 1440082 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N95 8gb
Spaljeno vozilo

LOZNICA - U centru Loznice, ispred kafića "Kul" i zgrade SPS, u utorak ujutru oko 4.30, zapaljen je automobil "lančija" Lozničanina Rašida Sakića, sina folk pevača Sinana Sakića.
Dragan Cvetinović, dežurni istražni sudija Opštinskog suda u Loznici, ističe da je rano govoriti o načinu paljenja "lančije", a posebno o motivima. Izvesno je, međutim, da se automobil nije zapalio zbog kvara i da je paljenje podmetnuo neko iz kriminalnog miljea. Sakić je stanovao u zgradi ispred koje je "lančija" bele boje bila parkirana.
Rašid Sakić se u rodni grad vratio nedavno, posle izdržavanja kazne zbog ubistva Lozničanina Dragoljuba Despotovića, druga iz detinjstva. Ovaj zločin je izazvao veliku zabrinutost u gradu, pa je Loznica dodatno posle Arkanovog ubistva označena kao jedna od najneuralgičnijih tačaka.
U pucnjavi, u glavnoj lozničkoj ulici Jovana Cvijića, kada je ubijen Dragoljub Despotović, ranjen je i Rašid, ali je posle operacije preživeo i uspešno se oporavio. I taj čin posvedočio je da je reč o "žestokom" momku, pa je stvarana
fama da mu ni metak ne može ništa.
Priča se i da se nedavno pomirio sa jednim od nekadašnjih suparnika Igorom M. iz Loznice. Ranije, i zvanično se moglo čuti da je protiv Rašida napisano čak desetak krivičnih prijava. Neke prijave su zastarele, a neke odbačene.
Po povratku iz zatvora, Rašid je živeo mirno. Planirao je da uđe u regularne poslovne vode i, navodno, više nije ličio na problematičnog mladića od pre pre pet i više godina. Sinan Sakić slovi za brižnog roditelja pa se smatra da je i on uticao da se Rašid vrati na pravi put.

UGAŠENA PORODICA
posle tragične ubistva Rašidovog druga iz detinjstva Dragoljuba Despotovića Drajinog ugasila se njegova porodica u Loznici.
Nekoliko godina posle sinove smrti u saobraćajnom udesu na putu Šabac - Loznica smrtno su stradali njegovi roditelji.

GLAS
DA nije krenuo stranputicom, mnogi veruju da je Rašid po lepoti glasa bio na dobrom putu da nadmaši i popularnog oca. I Sinan je sve pokušao da učini da sin krene njegovim stopama uspeha

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N95 8gb
Ubio se zbog devojke

BEOGRAD - Andrija Peter (34) izvršio je samoubistvo juče popodne oko 15 časova u Ulici Sremskog odreda 12 na Novom Beogradu, skočivši sa terase stana na petom spratu. Nesrećni mladić bio je u poseti majci i tetki kada je iznenada odlučio da preskoči ogradu terase i oduzme sebi život.
Kako nezvanično saznajemo, kao mogući motiv zbog koga je Andrija odlučio da izvrši samoubistvo skokom sa petog sprata zgrade, pominju se emotivni problemi jer su ga, navodno, pre izvesnog vremena ostavile dve devojke.

KOMŠIJE ŠOKIRANE
 Okupili smo se kada smo videli da neko leži na travnjaku. Shvatili smo da se radi o LJiljinom sinu. Nekada je radila kao vaspitačica u obdaništu. Sećamo se da je bila veoma požrtvovana žena koja se o tuđoj deci brinula kao o svojoj. Ovo je stvarno strašno - užasnuto je ispričala žena iz susedne zgrade.
Stanari zgrade su nam ispričali da je Andrija često dolazio u Paviljone u posetu majci i tetki, kod kojih je jedno vreme živeo, a onda se preselio kod oca Ivice u Zemun. Za njega stanari zgrade kažu da je bio veoma fin i uljudan momak.
- Prvo što smo čuli bio je tup udarac u zemlju, a zatim vriska komšinice LJilje, koja je brzo sletela u park i počela da kuka i zapomaže pored nesrećnog mladića koji je ležao na leđima. Kasnije smo saznali da je to njen sin. Strašno je zamisliti da je žena verovatno gledala skok svog sina iz stana...To nikom ne bih poželela - ispričala je jedna od komšinica.
Prema rečima komšinice koja je tešila Andrijinu majku LJilju, kaže da se na ženinom licu video očaj, nije mogla ni reč da izusti, osim što je rukama samo odmahivala i glavom udarala u zid zgrade.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Zoran M. (45), koga je preksinoć kada je pokušao da zaštiti sina od grupe huligana koji su nosili šalove Partizana ubo nožem u desno plućno krilo jedan od vandala, oporavlja se u Urgentnom centru. Za huliganima koji su napali sina i oca na uglu ulica Knez Danila i Ivankovačke, a za koje se pretpostavlja da su maloletni, policija još traga.

Inspektori su juče ponovo razgovarali sa 19-godišnjim Dušanom M., Zoranovim sinom, koji je preksinoć na sebi imao šal Crvene zvezde, zbog čega su se, kako se pretpostavlja, huligani i okomili na njega. Dušan je, prema rečima njegove majke M.M., simpatizer Zvezde, ali ne ide na utakmice, pa ni preksinoć nije bio u "Pioniru" da bodri crveno-bele košarkaše protiv španske Pamese.

- Moj sin Dušan bio je na ulici sa dvojicom drugova. Na sebi je imao šal Crvene zvezde, koji voli. Prišla mu je grupa probisveta, njegovih godina, možda malo mlađa, i viknula: "Daj taj šal". Jedan od njih je pokušao da mu skine šal. Moj suprug Zoran je čuo galamu i istrčao iz kuće. Probisveti su gurali našeg sina i Zoran je prišao u nameri da odbrani Dušana kada je jedan od njih izvukao nož i ubo ga - priča za "Blic" M.M., Dušanova majka i Zoranova supruga, koja je u vreme incidenta bila na poslu.

Povređeni čovek je pao, a nasilnici, prema izjavama svedoka, mladići između 16 i 17 godina, obučeni u tamne šuškave jakne, od kojih su neki oko vrata imali Partizanove šalove, razbežali su se po okolnim ulicama.

Dušan M. je pozvao prijatelje da mu pomognu da spase oca, a u tom trenutku naišla je Branka S., jedna od žiteljki Ulice kneza Danila, i pokušala da zaustavi krvarenje.

- Kada sam krenula u šetnju, videla sam grupu dečaka kako trči prema Ruzveltovoj ulici. Nisam ni slutila zbog čega beže. Onda sam videla čoveka kako leži na trotoaru. Ispod njega se već nalazila velika mrlja krvi. Podigla sam mu jaknu. Ispod pazuha imao je ranu široku nekoliko centimetara. Pojavio se lekar, vlasnik obližnje ordinacije, kao i portir susedne zgrade, koji su mi pomogli sve dok povređeni komšija nije prevezen u bolnicu - priča za "Blic" Branka S.

Ona kaže da je dečak sve vreme stajao pored oca i da je bio prestravljen.

- Bilo je strašno. Dušan je kleknuo pored oca i stalno je ponavljao: "Tata, nemoj, molim te, da umreš". Pokušali smo da ga umirimo i govorili smo mu da nije ozbiljno povređen. Ubrzo su stigle brojne policijske patrole koje su blokirale čitav kraj. Nažalost, vandali su utekli - kaže Branka S.

Hitna pomoć prevezla je povređenog Zorana M. u Urgentni centar. Sečivo ga je poseklo po desnoj strani grudi, rana je duboka tri centimetra, ali nije životno ugrožen i smešten je na Odeljenje hirurgije.

Stanari Ivankovačke i okolnih ulica šokirani su što je izboden njihov komšija koji je samo hteo da zaštiti sina koga su napali huligani zbog Zvezdinog šala. Oni pretpostavljaju da su zbog crveno-belog šala vandali pomislili da je Dušan "delija" i da je bio na utakmici u "Pioniru".

- Ovde je postojala grupa simpatizera OFK Beograda koja se okupljala u komšiluku. A ima i navijača večitih rivala, i to onih aktivnih na utakmicama, ali se ne sastaju ovde u kraju. Bilo je i manjih sukoba u prošlosti, ali, koliko je meni poznato, u njima nisu koristili oružje. Neshvatljivo mi je da je neko spreman da ubije zbog navijačkog šala ma bilo kog kluba - kaže jedan od stanara.

Obračuni navijača

U sukobima između navijačkih grupa prošle godine ubijena su dvojica mladića, 17-godišnji učenik iz Subotice M.M. i Dejan Dimitrijević (26) iz Futoga. M.M., simpatizera Partizana, na smrt je nožem izbo vršnjak O.O., navijač Spartaka. Dimitrijević je ubijen hicem iz pištolja u ugovorenoj tuči navijača Vojvodine i Partizana u Futogu. Proteklih godina i samo obeležje "pogrešnog" kluba odnelo je živote nekoliko mladića. Crna serija počela je 14. januara 2005. u Obrenovcu kada je 17-godišnji I.S., simpatizer Zvezde, ubio svog vršnjaka samo zbog toga što je imao navijački šal Partizana. Od tada nekoliko mladića stradalo je u zakazanim tučama navijačkih grupa, ali i u vozu, autobusu kada su išli ili vraćali se sa utakmica, a na sebi su imali šalove ili dresove omiljenih igrača.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Razbijena mreža falsifikatora novčanica evra, uhapšene 94 osobe
Autor: Srna-AFP | 28.01.2009. - 21:04

Italijanska policija razbila je veliku mrežu falsifikatora koji su pravili lažne novčanice evra, dok je širom zemlje uhapšeno skoro stotinu ljudi, izjavio je danas portparol italijanske policije u regionu Kalabrija na jugu Italije, pukovnik Karlo Pjeroni.

"U 16 od ukupno 20 regiona u Italiji izvršena su 94 hapšenja", rekao je pukovnik Pjeroni.
Prema njegovim riječima, falsifikatori su delovali i u drugim evropskim zemaljama, uključujući Nemačku, Španiju, Litvaniju i Francusku.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Zimbabve: Broj žrtava kolere premašio 3.000
Autor: Beta | 28.01.2009. - 17:54

U epidemiji kolere u Zimbabveu od avgusta do sada je preminulo 3.028 ljudi, dok ih je zaraženo 57.702, saopštila je danas Svetska zdravstvena organizacija.

Od juče se broj preminulih povećao za 57, a zaraženih za 1.579, kaže se u saopštenju. Ova epidemija kolere je najveća i najsmrtonosnija u Africi u proteklih 14 godine, navodi Rojters.
Agencije Ujedinjenih nacija koje se bave ovim problemom već više meseci neprekidno naglašavaju da bolest još nije pod kontrolom u ovoj zemlji koju potresaju ekonomska i politička kriza.
"Kolera nije pod kontrolom, cak je izvan kontrole i to se neće promeniti u bliskoj buducnosti. Približavamo se najgorem scenariju od 60.000 obolellih", izjavila je portparol SZO Fadela Šaib, javljaju agencije.
Sezona kiša doprinosi širenju bolesti zagađenom vodom, a polovina od 12 miliona stanovnika Zimbabvea bi mogla da se zarazi zbog nezdravih uslova života. Epidemija se takođe proširila na susedne zemlje, pre svega na Južnu Afriku gde je 31 osoba umrla od posledica bolesti, a 2.600 ih je obolelo.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Presuda za udes u kom su stradala dvojica novinara i aktivista "Otpora"
Vozač kamiona osuđen na sedam godina zatvora
Autor: V.Z.C. - S.M. | 29.01.2009. - 07:38

POŽAREVAC - U Opštinskom sudu u Požarevcu juče je na sedam godina zatvora osuđen Stanimir Jovanović (48) iz Lipničkog Šora, jer je vozeći kamion izazvao nesreću u kojoj su poginuli novinar Mile Veljković (53), član „Otpora” Nedeljko Luković (55) i muzički urednik Aleksandar Mitrović (30).

Sudija Sonja Jovanović saopštila je da je okrivljeni osuđen i na četiri godine zabrane upravljanja vozilom C kategorije, kao i da plati sudske troškove. Tužilaštvo je u završnoj reči reklo da je 10. jul prošle godine bio idealan dan za vožnju, jer je bio sunčan, a put kod mosta na Velikoj Moravi suv i prav, pa je jedina odgovornost profesionalnog vozača bila to što je prekoračio brzinu. Advokat Zoran Levajac, branilac Jovanovića, rekao je da je njegovom klijentu presuđeno unapred u medijima.
- Presuda je izrečena u skladu sa zakonom i dokazima, ali me boli odnos porodice i prijatelja okrivljenog koji nam nisu uputili saučešća, već su nas ljutito gledali. Ovakva kazna će doprineti da vozači kamiona ne ugrožavaju živote drugih bahatom vožnjom - rekao je Momčilo Veljković, brat ubijenog novinara.
Za ovo krivično delo inače je zaprećena kazna do osam godina zatvora, a stranke imaju pravo žalbe u roku od 15 dana od kada dobiju pisanu presudu.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
O vili Miloševića odlučuje isti sudija
Autor: V.Z.C. | 29.01.2009. - 05:00

BEOGRAD - Drugi opštinski sud u Beogradu odbio je zahtev advokata članova porodice pokojnog Slobodna Miloševića, haškog optuženika i bivšeg predsednika SRJ i Srbije, da se iz postupka za utvrđivanje ništavosti ugovora o otkupu vile u Užičkoj 34 na Dedinju izuzme sudija Mirjana Prentović.

Porodica Milošević je preko branioca zatražila izuzeće sudije Prentović zbog navodne pristrasnosti na samom početku suđenja. Parnični postupak je 17. decembra krenuo iz početka, jer je pravosnažna presuda, kojom je poništen ugovor o prodaji državne vile Miloševiću, ukinuta u postupku revizije pred Vrhovnim sudom Srbije. Proceduru za otkup vile od oko sto kvadratnih metara Milošević je kao predsednik SRJ započeo u vreme bombardovanja, a vila je otkupljena 20. jula 1999. godine za samo 2.000 evra. Državni pravobranilac pokrenuo je postupak protiv Miloševićevih naslednika navodeći da su vilu stekli na nezakonit način, jer su tada već imali jedan zaključen ugovor o otkupu vile u Tolstojevoj 33, takođe na Dedinju.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Odšteta za duševnu bol
Dalibor Furtula, koji je oslobođen optužbi da je ubio Miroslava Arsenovića, zbog pretrpljenog duševnog bola traži milionsku odštetu

BEOGRAD - Dalibor Furtula (30) iz Sarajeva, koji je krajem decembra 2007. godine oslobođen optužbi za ubistvo radnika Saveznog ministarstva inostranih poslova Miroslava Arsenovića (41), podneo je Prvom opštinskom sudu u Beogradu tužbu protiv države zbog toga što je nezakonito proveo u pritvoru dve i po godine! Furtula će tražiti višemilionsku odštetu, koju će platiti poreski obveznici Srbije!

Sasvim je moguće da će dojučerašnji optuženik postati rekorder u visini isplaćene odštete s obzirom na dužinu zatvorskog staža. Dosada najveću odštetu od države "izboksovao" je početkom prošle godine general Aco Tomić, bivši šef Vojne službe bezbednosti, koji je postao bogatiji za šest miliona dinara zbog 100 dana provedenih u pritvoru posle hapšenja u akciji "Sablja".

Ubistvo Arsenovića, inače građevinskog inženjera, desilo se u njegovom stanu u ulici Jurija Gagarina 239 na Novom Beogradu 7. avgusta 2005. godine. Nekoliko dana kasnije uhapšen je Furtula, kao glavnoosumnjičeni. Potvrda sumnji stigla je vrlo brzo - njegovim priznanjem policiji da je ubio Arsenovića, sa kojim je imao homoseksualne odnose.

- Javio sam se na taj oglas na TV Košavi: "Muškarac oralno zadovoljava muškarca uz novčanu naknadu". Javio se Miroslav i odmah me je pitao koliko sam težak i visok i koliki mi je polni organ. Prvi put sam pristao na oralni seks za 100 evra. Dolazio sam kod njega u stan još dva puta, ali mi te usluge nije platio. Kada sam ga te večeri pitao za novac, on mi je ironično rekao da sam glupi Bosanac i da neće da mi plati. Kad mi je pomenuo pokojnog oca, koji je poginuo na ratištu, odjednom je soba počela da mi se okreće. Potpuno sam se izgubio. Dohvatio sam kristalnu pikslu i počeo da ga udaram u potiljak - ispričao je Furtula u svom prvom iskazu pred Okružnim sudom u Beogradu.

Međutim, u završnici ovog postupka on je u potpunosti negirao ovaj iskaz, tvrdeći da je zbog torture u policiji i na nagovor advokata po službenoj dužnosti bio primoran da to kaže. Te tvrdnje ubrzo su potkrepljene i nalazom veštaka sa Instituta za sudsku medicinu, koji su isključili prisustvo Furtule na mestu zločina, posle čega je nastupio potpuni preokret.

- Institut je veštačio dlake, semenu tečnost, krv i druge referentne uzorke uzete sa tela i iz stana Arsenovića. Međutim, od svih tih uzoraka nijedan ne pripada Furtuli. Pronađeni su tragovi pokojnog i još četiri druga lica - izjavio je veštak Oliver Stojković.
Takođe, na osnovu priča svedoka i mišljenja brojnih stručnjaka, utvrđeno je da Arsenović nije mogao da bude ubijen na način kako je to Furtula ispričao.

MISTERIJA
Mrtvog Arsenovića, posle tri dana nejavljanja na telefon, pronašla je njegova majka, koja je obila vrata stana zajedno s komšijama. Njegovo beživotno telo bilo je umotano u krvav čaršav i položeno na ležaj u spavaćoj sobi. Od siline udaraca pola lobanje mu je bilo razmrskano, a zbog prirode povreda gotovo da je bilo nemoguće odrediti tačno vreme smrti. Stan je bio zaključan sa spoljne strane i iz njega ništa nije odneto, što je dodatna misterija u ovom i inače komplikovanom slučaju.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Srbin prebijen i opljačkan

GRAČANICA - Petorica maskiranih napadača upala je u subotu uveče oko 20 sati u kuću Srbina Vojina Aleksića (70) iz Gračanice, isprebijala ga i, pod pretnjom da će ga ubiti, otela mu 4.000 evra. Razbojnici su Aleksiću naneli teške povrede glave i ekstremiteta, a policija pretpostavlja da je razlog napada isključivo koristoljublje.

Povređeni se nalazi na odeljenju intenzivne nege bolnice u Gračanici i van je životne opasnosti. Lekari bolnice "Simonida", u kojoj je Aleksić hospitalizovan, saopštili su da pacijent ima prelom čašice na desnoj nozi, modrice po desnoj ruci i povredu glave, ali da je van životne opasnosti. Policija pretpostavlja da je razlog napada koristoljublje, a ne neki drugi razlozi.

Aleksićev unuk Igor Aritonović, koji živi nekoliko ulica dalje, rekao je da ih je napadnuti starac pozvao telefonom.
- Kad smo ušli u kuću, deda je ležao u krvi, a nameštaj i stvari bili su ispreturani. Iz kuće je odneto 4.000 evra. Znam da je dedi slomljena noga jer je bila otvorena rana, to sam mogao da vidim - rekao je Aleksićev unuk. U dvorištu kuće pronađen je nož.

- Na lice mesta ubrzo su stigle i specijalne policijske jedinice iz Prištine i aktivno se radi na prikupljanju dokaza kako bi počinioci ovog incidenta bili što pre uhapšeni - rekao je zamenik komandira policijske stanice u Gračanici Rama Krueziju. Regionalni portparol Kosovske policijske službe Veton Eljšani izjavio je da su razbojnici Aleksiću oteli 1.500 evra, a ne 4.000, kao što je u prvi mah saopšteno, i da je kao u dvorištu kuće napadnutog, kao dokazni materijal, pronađen jedan nož i određena suma sitnog novca.
U srpskim sredinama na centralnom Kosovu, kao i na svim prilazima Gračanici, pojačane su snage KPS i Kfora.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Dileri u pritvoru

VRANJE - Policijski službenici uhapsili su Davora H. (44) i Danijela D. (30), obojica iz Vranja, zbog sumnje da su prodavali drogu. Osnovano se sumnja da su Davor i Danijel od 1. do 18. januara ove godine neovlašćeno nabavljali, držali i prodavali heroin većem broju osoba na području Vranja.

Kako se ističe u saopštenju Policijske uprave Vranje, osnovano se sumnja da je Danijel D. od nepoznate osobe na području Bujanovca nabavio opojnu drogu heroin, a zatim je dostavljao Davoru H., koji ju je u svom stanu spremao i pakovao radi dalje prodaje. Policajci su u stanu Davora H. pronašli heroin, pribor za miksovanje i pakovanje droge i mobilne telefone mušterija. Istražni sudija Okružnog suda je Danijelu i Davoru odredio pritvor do mesec dana.   

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 513 514 516 517 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.