Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 419 420 422 423 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pozovite 92 ~ Vesti iz crne hronike  (Pročitano 1439425 puta)
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
Mislio da je skrivena kamera

BEOGRAD - Dragan Ignjatović, bivši generalni direktor JKP "Gradske čistoće", izjavio je da je u trenutku hapšenja mislio da je u pitanju skrivena kamera. On je na početku suđenja takozvanoj đubretarskoj mafiji u Specijalnom sudu rekao da nije kriv i da ni na koji način nije učestvovao u muljanjima sa tenderima za koje se tereti.

- Kada su mi stavljali lisice i saopštili za šta me sumnjiče, mislio sam da se šale. Bio sam ubeđen da je u pitanju skrivena kamera. Nikada se nisam mešao u tendere. To su radile stručne službe. Kada su mi donosili papire za potpis, ja sam pitao: "Je l' po zakonu?" Kažu mi da jeste, i ja to potpišem -branio se Ignjatović.

On je ispričao i da jeste bilo poziva sa raznih strana kada su ga zvali prijatelji i obaveštavali da se neko njihov prijavio na tender, ali da se on nikada nije trudio da zapamti firmu.

- To je bio posao stručnih službi. Ja sam se brinuo da preduzeće dobije prvoklasni kvalitet. Bilo mi je bitno da radnici imaju dobre čizme, super metle, prvoklasnu opremu... Preduzeće je bilo u katastrofalnom stanju kada sam ja došao na mesto direktora - priča Ignjatović.

Za bolji rad "Gradske čistoće" bivši direktor navodi da je on dosta učinio i doveo preduzeće na nivo srednje razvijenih zapadnih preduzeća.

- Situacija je bila loša posle petooktobarske revolucije. Smeće je bilo svuda razbacano po ulicama, a za ceo Beograd bilo je angažovano samo sedam kamiona za čišćenje. Pitali su me da li ja mogu nešto da uradim, ja sam im odgovorio da mogu i pristao sam da budem direktor. Želeo sam da ovde sprovedem ono što sam u Nemačkoj naučio. I uspeo sam. Tada su plate bile 30 evra, a danas 400 - hvalio se prvooptuženi.

LAŽNI PAPIRI

Članovi "đubretarske mafije" optuženi su da su zloupotrebama u JKP "Gradska čistoća" stekli korist od 374 miliona dinara. Pored Ignjatovića, kao organizatori grupe označeni su i vlasnik tri privatna preduzeća Milan Kuzmanov i vlasnik preduzeća "Hidraulik sistem" Goran Puce. Oni su se dogovorili da Puceov "Hidraulik sistem" i Drulovićevo preduzeće "Faplos" ispostavljaju fakture i otpremnice s prividnim ulazom robe, iako ona nije stvarno isporučena "Gradskoj čistoći".

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
Profesor tajson
Milanu Đeviću (53), predavaču na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu, šef katedre Mićo Oljača (56) udarcem teško povredio oko posle prekida sednice Katedre za poljoprivrednu tehniku

BEOGRAD - Milanu Đeviću (53), profesoru Poljoprivrednog fakulteta u Zemunu, udarcem je teško povredio oko kolega i šef katedre na kojoj predaje Mićo Oljača (56) u četvrtak po podne, pokazali su prvi nalazi pregleda u Zemunskoj bolnici. Na dodatnim lekarskim ispitivanjima kod specijaliste, na koja je profesor Đević juče upućen, utvrdiće se tačan stepen njegove povrede, kao i terapija kojoj će u narednom periodu biti podvrgnut.

Prema rečima profesora Đevića, do fizičkog napada došlo je čim je napustio sednicu Katedre za poljoprivrednu tehniku, jer više nije želeo da trpi uvrede i provokacije na svoj račun.

- Nije bilo klasične tuče, već me je profesor Oljača napao s leđa i onda jako udario u lice - rekao nam je odmah Đević.

On tvrdi da je do incidenta došlo kada je iznervirani Oljača pošao za njim niz hodnik, gde mu je bez ikakvog prethodnog objašnjenja zadao jak udarac od kog se zateturao, ali je ipak uspeo da stigne do toaleta i umije se.

- Oljača se onda brže-bolje vratio u kancelariju, ali je ubrzo posle toga došao za mnom u toalet i, kada je video mrlje od krvi na podu, rekao mi je “razmaži je još malo” - priseća se Đević.

Kako Kurir saznaje, incident se dogodio na drugom spratu ovog fakulteta u blizini kabineta 222, gde su predavači s Katedre za poljoprivrednu tehniku imali sednicu.

- Na gotovo svakoj sednici ove katedre mogu se čuti teške reči i uvrede upućene na različite strane, ali je ovo prvi put da je došlo do fizičkog napada. Profesor Mićo Oljača katedru vodi na sebi svojstven način, koji se većini kolega ne dopada. Pre početka sednice dogovorio sam se sa saradnicima i asistentima da je napustimo ukoliko i ovog puta dođe do vređanja. Nažalost, naša predviđanja su se obistinila, tako da smo postupili po dogovoru, što se Oljači očigledno nije svidelo. Možda je trebalo da se na vreme okrenem i sprečim ga da me udari. Desilo se šta se desilo, ne preostaje mi ništa drugo nego da tužim dugogodišnjeg kolegu zbog fizičkog napada - objašnjava profesor Đević.

Da čudo bude veće, profesori Đević i Oljača su višedecenijski drugari, još iz studentskih dana.

- Znamo se 30 godina, studirali smo zajedno, radimo dugo na istoj katedri i mislim da je ovo što se desilo bruka i sramota i za mene i za njega, ali i za fakultet. Šta nam je trebalo da pod stare dane dižemo ovoliku prašinu! Ali, šta je - tu je. Nadam se da će fakultet preduzeti odgovarajuće mere, ako je potrebno, i da nas suspenduje - rekao je na kraju povređeni Đević.

OLJAČA SE NE SEĆA UDARCA

Profesor Mićo Oljača prvo je u izjavi za Kurir naglasio je da ne želi da govori o “trivijalnim stvarima” i da bi on radije pričao o malim profesorskim platama.
- To je bila jedna obična razmirica, koja je nastala zbog profesionalnih neslaganja kojih ima među kolegama u svim strukama. Zaista ne vidim ništa strašno u tome što se desilo i ne sećam se da sam udario svog kolegu. Sećam se da je krv išla iz Đevićevog nosa, ali to ne znači da sam ga ja udario. Znate, krv iz nosa hoće da krene i na nervnoj bazi kad se čovek iznervira. Eto, mojoj ćerki krene krv čim vetar malo jače dune, a neće njemu kad se naljuti - “stručno” nam je objasnio profesor Oljača.

NA FAKULTETU BI SAMO O SAJMU MEDA!

Kako bismo saznali šta će Poljoprivredni fakultet preduzeti povodom ovog nesvakidašnjeg događaja, nekoliko dana pokušavali smo da stupimo u kontak sa nadležnima i konačno nam je Katarina Šmakić, zadužena za odnose s javnošću, rekla da će nam saopštenje o incidentu biti prosleđeno faksom. To saopštenje u redakciju još nije stiglo. Kada smo je ponovo pozvali, dobili smo više nego čudan odgovor.
- Verujte, došlo je do zabune jer smo mislili da vas zanima Sajam meda, pa je sekretarica prosledila saopštenje vezano za ovu manifestaciju! Dekan je, inače, jutros otišao na poslovni put u Indiju - objasnila nam je nevešto Šmakićeva.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
Iščupao krst, pa pretio familiji

ZAJEČAR - Protiv Dragana A. (30) iz Zaječara policija je podnela krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo povreda groba i krivično delo ugrožavanje sigurnosti. On je, kako saznajemo iz policijskih izvora, na groblju u selu Lubnica, nadomak Zaječara pored nadgrobne ploče pokojnog Bogdana Mladenovića (16) polomio drveni krst i bacio ga desetak metara od groba. Potom je, kako saznajemo, mobilnim telefonom poslao SMS poruku roditeljima pokojnog Bogdana, Željku i Kiki Mladenović, sledeće sadržine: “Slušaj, ono za krst nije ništa, spomenik i ne pomišljaj da staviš, jer od njega tek neće ostati ništa. Računaj na veliku paljevinu u dvorištu, računaj na to da ćeš ostati bez kola, a pomama će da ti presedne. Ako smo te nešto slagali, neka nam pomogne sveti Luka, a i miliciji slobodno prijavi”. Inače, Bogdan Mladenović je maja ove godine nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Zaječar - Lubnica, na 400 metara od ulaza u selo. Do nesreće je došlo kada je Bogdan motorom udario u neregistrovano putničko vozilo “reno19 šamad”. Od siline udara on je preleteo preko automobila i pao na zemlju, i od zadobijenih povreda je preminuo na putu do bolnice u Beogradu. Istraga treba da utvrdi zašto je Dragan A. polomio krst na grobu poginulog dečaka i zbog čega je uputio pretnje njegovim roditeljima.   

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
Ubio komšiju posle svinjokolja

VALJEVO - Jedna osoba je ubijena, a jedna povređena u obračunu komšija u selu Gunjaci kod Osečine, potvrđeno je juče u Okružnom tužilaštvu u Valjevu. U tom tužilaštvu saznajemo da je preminuo Vladan Lukić (56) iz Gunjaka, dok je njegova supruga Katarina Lukić (55) povređena i nalazi se u valjevskoj bolnici. Policija je zbog sumnje za taj zločin uhapsila Slobodana Despotovića (58) iz Gunjaka. Despotović i Lukići su pomagali jednom od svojih komšija koji je juče klao svinju, a posvađali su se preksinoć kod drugog komšije. Oni godinama nisu bili u dobrim odnosima, a sumnja se i da su bili pod uticajem alkohola. Komšija kome su pomagali uspeo je da ih razvadi, ali je do njihovog novog sukoba i obračuna došlo u blizini njihovih kuća, prilikom povratka.   

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
Policijski kombi pregazio dečaka

ORAŠJE - Osmogodišnji dečak Đ. M. iz sela Bazik kod Orašja, podlegao je povredama koje je zadobio kada ga je juče ujutru udario kombi Granične policije BiH, saopštila je policija iz Orašja. Nesreća se dogodila oko 7.30 na regionalnom putu Orašje - Šamac, na delu koji prolazi kroz selo Bazik. Dečak je nakon nesreće prevezen u bolnicu u Orašju, gde je podlegao povredama. Kombijem, koji je u vlasništvu Granične policije BiH, upravljao je policajac D. Krunić, star 36 godina, iz Dvorova, opština Bijeljina.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Stravičan zločin u Velikoj Moštanici
Starac mučen i ubijen, žena teško povređena

Autor: P. Z. V. - A. Ž. A. | Foto:D. Grubin | 11.11.2008. - 05:00

BEOGRAD – Živko Blagojević (78) ubijen je udarcima tupim predmetom, dok je njegova supruga Milena (77) nađena s teškim povredama u njihovoj kući u Ulici Dobrivoja Jovanovića 79 u Velikoj Moštanici. Žena je prevezena u Urgentni centar i, kako saznajemo, njeno stanje je stabilno.

Tela Živka i Milene našli su ćerka i zet, koji su došli u dom Blagojevića da bi Živka odvezli kod lekara jer je imao problema sa bešikom.
- Kada smo ušli u kuću, na tepihu u dnevnoj sobi našli smo Milenu. Ležala je u lokvi krvi, imala je podlive na glavi. Ali bila je svesna i kada je ugledala ćerku zaplakala je. Nekoliko metara dalje Živko je nepomično ležao. Po kući su stvari bile ispreturane, a pored Živka video sam futrolu od pištolja. To mi je bilo čudno jer, koliko znam, tast nije imao oružje. Odmah smo pozvali policiju i Hitnu pomoć koja je Milenu prevezla u bolnicu - priča vidno potreseni zet.
Prema njegovim rečima, poslednji put sa Živkom i Milenom čuo se u petak po podne.
- Zvali smo ih u nedelju, ali se nisu javljali na telefon. I ranije su imali običaj da ne odgovaraju na pozive pa nam to nije bilo sumnjivo. Moguće je da se tada već dogodio zločin - kaže zet.
Na mestu zločina odmah su se pojavile brojne policijske patrole. Inspektori i krim-tehničari detaljno su pretražili kuću i dvorište ne bi li našli neki trag koji bi doveo do otkrivanja identiteta ubice. Predmet kojim su nanete smrtonosne povrede Živku Blagojeviću nije nađen. Uzeti su otisci sa stvari u kući, a razgovarano je i s komšijama koji, međutim, nisu ništa neoubičajeno primetili.
Operativci juče nisu razgovarali s Milenom Blagojević, koja je u bolnici i zbog teškog stanja još nije sposobna da da izjavu. Telo njenog supruga poslato je na obdukciju da bi se utvrdio tačan uzrok smrti, kao i kada je ubijen i čime su mu nanete smrtonosne povrede.
Prema nezvaničnim informacijama, Živko Blagojević je pre ubistva brutalno mučen. Postoje indicije da je motiv zločina novac jer je porodica Blagojević, prema rečima komšija, bila imućna. Kako saznajemo, u kući su stvari ispreturane, ali za sada nije poznato da li je ubica nešto odneo.
- Živko je godinama bio auto-prevoznik, a iznajmljivao je i građevinske mašine. Prodao je kamion i otišao u penziju - priča jedna komšinica.
Ona kaže da su Živko i Milena poslednje tri godine živeli sami u kući.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Suđenje za nesreću u kojoj je poginuo poznati pevač
Tošetov vozač tvrdi da je vozio 100 na sat
Autor: A. Ž. A. | Foto:Beta | 11.11.2008. - 07:57

SKOPLJE – Đorđe Đorđevski, vozač Tošeta Proeskog, optužen da je 16. oktobra prošle godine kod Nove Gradiške u Hrvatskoj skrivio saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo poznati pevač, juče je na početku suđenja izjavio da je tog jutra vozio sto kilometara na sat jer je bila magla i da je pokušao da izbegne sudar.

Đorđevski je zatražio da ne ponavlja ono što je već rekao istražnom sudiji.
- Ne osećam se dobro, ni fizički, ni psihički - rekao je Đorđevski.
Iako skrhan, Đorđevski je odgovorio na sva pitanja koja su mu postavljena o saobraćajnoj nesreći, u kojoj je pogunio, kao je rekao „njegov prijatelj Toše Proeski”. Ostao je pri tvrdnji da je tog jutra, džip vozio brzinom od sto kilometara na čas, a ne kako su utvrdili veštaci iz Hrvatske i Makedonije 171, odnosno 152 kilometara na čas. Objasnio je da je vozio sporo jer je bila magla.
- Iz daljine sam primetio kamion, koji se pomerao sleva nadesno. Vozio sam sredinom autoputa i pokušao da ga preteknem, ali je kamion zadnjim levim točkom udario džip. Pre udesa ablendovao sam vozaču kamiona, međutim, metalni branik već je ušao u krilo džipa. Čula se detonacija, pukla je guma, a džip se blokirao - rekao je Đorđevski i dodao da je pokušao da izbegne sudar, ali da je kamion udario u džip koji se nekoliko puta prevrnuo.
Đorđevski je naveo da tog jutra nije osećao umor, niti je bio pospan. Iako je bila pozvana da svedoči, u sudu se juče nije pojavila Ljiljana Petrović, menadžerka Tošeta Proeskog, koja je u nesreći povređena. Sredinom decembra, ona bi trebalo da se pojavi u sudu, a tada bi i svoje mišljenje o uzroku nesreće trebalo da daju i stručnjaci s Tehničkog fakulteta u Bitolju i Mašinskog fakulteta u Skoplju.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Tragedija nakon svađe u selu kod Osečine
Ubio komšiju, ranio njegovu suprugu
Autor: P. V. | 11.11.2008. - 07:55

OSEČINA – Vladana Lukića (56) iz Gunjaka kod Osečine ubio je kuhinjskim nožem komšija Slobodan Despotović (58), dok je njegovu suprugu Katarinu Lukić (55) teško povredio i ona se oporavlja u valjevskoj bolnici.

Do prvih varnica između komšija, koje godinama nisu bili u dobrim odnosima, došlo je u nedelju po podne kada su Vladan Lukić i Slobodan Despotović pomagali jednom prijatelju koji je klao svinju. Posle nekoliko uvredljivih rečenica koje su razmenili oni su se nekoliko sati kasnije otišli kod drugog komšije. Tu je izbila tuča između Slobodana i Vladana koji su bili pijani.
- Komšija kod kojeg su bili uspeo je da ih razdvoji nakon tuče, a do novog obračuna je došlo kada su se vraćali kući. Slobodan Despotović je kuhinjskim nožem nekoliko puta udario Vladana Lukića, koji je ostao na licu mesta mrtav. U komšijskom obračunu Slobodan je povredio i suprugu Vladana Lukića Katarinu, koja je pokušala da spreči sukob između njih dvojice. On joj je zadao nekoliko udaraca u stomak, a nesrećna žena je sa povredama trbušnog zida zbrinuta u valjevskoj bolnici”, kaže izvor „Blica” iz policije.
Istražni sudija Okružnog suda u Valjevu Milan Aleksić naložio je obdukciju tela Vladana Lukića, a Slobodanu Despotovću je određena mera policijskog zadržavanja do 48 sati i on će danas biti priveden istražnom sudiji Okružnog suda.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Prijava protiv vozača kombija zbog nesreće kod Velike Plane
Povređena deca se oporavljaju u bolnici
Autor: J. I. - N. R. | Foto:N. Raus | 11.11.2008. - 05:00

KRAGUJEVAC - Policija u Velikoj Plani podnela je krivičnu prijavu protiv Vladimira Petrovića (25) iz Kragujevca vozača kombija koji je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je teško povređeno osam osoba, među kojima je i petoro dece članova karate kluba „Šoto” iz Kragujevca.

U krivičnoj prijavi navodi se da je Vladimir Petrović izazvao nesreću u trenutku preticanja kada je usled neprilagođene brzine prednjom levom stranom vozila udario u minibus. Od siline udarca autobus se prevrnuo, probio zaštitnu ogradu i sleteo sa autoputa još nekoliko puta se prevrnuvši, nakon čega se zaustavio na boku. Putnici u minibusu ispadali su kroz polupane prozore i vetrobransko staklo. Vozač kombija takođe je izgubio kontrolu nakon udara i sleteo sa puta.
U krivičnoj prijavi se ne pominje se da li je kombiju pukla guma u trenutku udarca. Kojom brzinom se kretao kombi, takođe nije utvrđeno. Prema saznanjima „Blica” postoji i očevidac nesreće koji je dao izjavu policiji. Povređeni mališani Marko Matić (12) i Vladan Petković (7) koji su zbrinuti na hirurgiji Opšte bolnice „Stefan Visoki” u Smederevskoj Palanci danas bi trebalo da izađu iz bolnice.
- Dečaci se dobro osećaju, stabilni su. Nema komplikacija, a otklonjene su sve sumnje u dodatne povrede kod Petkovića. Obavljeni su kontrolni pregledi i svi rezultati su dobri. Nakon konsultacija sa ortopedom, oni će danas verovatno biti otpušteni na kućno lečenje - rekao je dr Predrag Đorđević. Dejan Stepanović (44), otac povređenog Andreja, juče je sa hirurgije premešten na ortopediju. Prema rečima dr Đorđevića, Stepanović je stabilno, povrede lica su sanirane, a predstoji mu oporavak zbog preloma pršljenja.
U kragujevačkom kliničkom centru su od juče, u istoj sobi, Sonja Stanišić (15) i Andrej Stepanović (11). Kako kaže hirurg Radoslav Aleksić, njihovo stanje je stabilno i osećaju se bolje. Iako je Sonja teže povređena, ona je juče počela da jede i bolje komunicira. Njoj je naprsla s leve strane ključna kost, ali ima i povrede glave. Nadamo se da će za par dana oboje otići kući na dalji oporavak, kaže Aleksić.
U Urgentnom centru u Kragujevcu se još nalazi Gordana Milanović (36), koja ima povrede tri rebra i kičmenog pršljena.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Učenicu pretukle vršnjakinje u centru Beograda
Autor: Blic online | 10.11.2008. - 20:17

Kako Studio B saznaje učenica Osnovne škole Braća Stamenković pretučena je oko 17 časova u Birčaninovoj ulici u Beogradu.

Devojčica je vozilom Hitne pomoći prebačena u Urgentni centar gde su konstatovane lakše povrede, nakon čega je puštena kući. Prema nezvaničnim informacijama devojčicu su nakon svađe oko mobilnog telefona pretukle dve vršnjakinje.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 419 420 422 423 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.