Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 402 403 405 406 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pozovite 92 ~ Vesti iz crne hronike  (Pročitano 1444042 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Protest zaposlenih iz firme Bajruša Sejdijua
Blokada Kumanova zbog duvanskog bosa
Autor: A. Srbinovski | 31.10.2008. - 05:00

Tokom protesta zaposlenih iz desetina preduzeća Bajruša Sejdijua, kumanovskog duvanskog bosa koji se već više od nedelju dana nalazi u pritvoru u Skoplju, blokiran je juče ulaz u Kumanovo na jedan sat i zatraženo oslobađanje glavnooptuženog u policijskoj akciji „Pepeo”.

Radnici iz Sejdijuovih fabrika „Iskra”, „Ken”, „Žito Mel” i fudbaleri prvoligaškog kluba Milano, koji je takođe u vlasništvu duvanskog bosa, izjavili su da se plaše za svoja radna mesta i plate.
„Bajruš Sejdiju je veliki čovek, zapošljavao je oko 5.000 ljudi. Imao je običaj da na bilo koji praznik, da radnicima platu viška kako bi mogli da ga proslave”, kazao je zaposleni iz Sejdijuovog hotela „Milano”. Juče je u nastavku akcije „Pepeo” u Strumici policija zaplenila osam tona cigareta i uhapsila najmanje petoro ljudi.

Samoubistvo policajca
Bojan Tonevski (25), policajac za koga se pretpostavlja da je bio jedan od osumnjičenih za saradnju sa Sejdijuom, ubio se pucnjem iz pištolja u sredu uveče.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Krivična prijava protiv hirurga iz Zaječara
Lekar pokušao da obljubi devojčicu
Autor: S. Božinović | 31.10.2008. - 05:00

ZAJEČAR - Zaječarska policija podnela je krivičnu prijavu protiv primarijusa dr Miodraga Jolića (59), dečjeg hirurga zaječarskog Zdravstvenog centra, zbog sumnje da je počinio nedozvoljene polne radnje i pokušao da obljubi maloletnu pacijentkinju.

Miodrag Jolić se sumnjiči da je septembra 2006. godine u lekarsku sobu pozvao pacijentkinju D. B., koja je tada imala 15 godina, iz boljevačkog sela Podgorac, zaključao vrata i rekao joj da legne na krevet. Zatim joj je, kako stoji u prijavi, podigao pidžamu i počeo da joj dodiruje grudi uz očiglednu nameru da je obljubi, ali nije u tome uspeo jer je devojčica pobegla.
- Policija je radila po anonimnoj prijavi, što je dovelo i do podnošenja krivične prijave protiv dr Jolića - rečeno nam je u Opštinskom tužilaštvu.
Maloletna D. B. bila je primljena na Odeljenje dečje hirurgije zbog bolova u želucu. Istovremeno, njena majka Mirjana B. je ležala na ušnom odeljenju.
- Ćerka me je pozvala na mobilni telefon i kroz plač ispričala kako joj je doktor Jolić dodirivao grudi. Odmah sam otišla tamo da to raspravim s njim, a on me je ubeđivao da se to nije dogodilo i zamolio me je da ga ne prijavim. Momentalno sam, na lični zahtev, odvela ćerku kući. Međutim, pre nekoliko dana je u našu kuću došla policija i razgovarala sa mojom ćerkom o tom događaju - kazala nam je majka devojčice.
Doktor Jolić negira ove optužbe uz napomenu da u pomenutoj sobi uopšte ne postoji nikakav ležaj, a i vrata se ne zaključavaju jer ne postoji ključ. On ističe da su protiv njega podnete još dve anonimne prijave zbog nedozvoljenih polnih radnji nad dve maloletne pacijentkinje, ali ih je tužilaštvo odbacilo kao neosnovane.
- Sve je to deo hajke koja se vodi protiv mene još od decembra prošle godine, nakon što sam, čak putem medija, želeo da stopiram zatvaranje Odeljenja dečje hirurgije. Od tada se vanredno proverava moj stručni rad, proveravaju se istorije bolesti mojih pacijenata, prijavljuju me da nisam na radnom mestu, ali ovo je najgnusnije što su učinili. Pomenuta devojčica je plakala, pokušao sam da je utešim tako što sam joj prišao, a ona je pobegla od mene. To sam ispričao i njenoj majci - tvrdi doktor Jolić.

Jolić: Sve prijave neosnovane
Ovaj dečji hirurg poznat je širom Timočke krajine jer već 26 godina operiše decu, dok je u medicini 33 godine.
- Do sada nisu uspeli
da me unište profesionalno jer su sve prijave bile neosnovane, pa sada hoće moralno, tvrdi Jolić i dodaje da je tužio Zdravstveni centar jer mu je od
plate odbijeno 20 odsto zato što „nije obavio planirane zadatke za januar”. - Tog meseca sam imao 239 pregleda, a moj kolega samo 42, i imao sam 16 operacija, a kolega jednu - kaže dr Jolić.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Incident u Opštinskom sudu u Vladimircima
Zapaljeni sudnica i službeni automobil
Autor: S. Bečejić | 31.10.2008. - 08:13

VLADIMIRCI - Nepoznati počinilac provalio je juče u Opštinski sud u Vladimircima i zapalio krivične spise u sudnici broj 9 u kojoj najčešće sudi Mirjana Pajtić, predsednica Opštinskog suda, kao i automobil suda koji se nalazio u dvorištu.

Kako „Blic” saznaje, tokom jučerašnjeg dana pripadnici šabačke policije obezbeđivali su porodičnu kuću Mirjane Pajtić u Šapcu.
Mirjana Pajtić je u saopštenju za javnost navela da je nepoznati počinilac razvalio vrata sa zadnje strane suda, ušao u zgradu i uzeo predmete iz pisarnice, u kojoj je zatečen otvoren rokovnik. Zatim je ušao u sudnicu broj devet, sve predmete stavio na sto i zapalio ih. Požar je primetila meštanka Vladimiraca i pozvala policiju i vatrogasce. Vatrogasna jedinica je ubrzo stigla i počela da gasi zapaljeno službeno vozilo „zastava 101”, a zatim je primećen dim iz zgrade suda. Vatrogasci su odmah polupali prozore na zgradi i ubrzo ugasili požar.
Tokom jučerašnjeg dana sudija Mirjana Pajtić nije bila dostupna, ali je Vladimir Bajić, predsednik Okružnog suda u Šapcu, izjavio za „Blic” da sumnja da je požar mogao da izazove samo neko ko zna gde u pisarnici stoje koji spisi.
- Uništeno je sva oprema koja se nalazila u sudnici broj devet u Opštinskom sudu. Ta osoba je pokušala da zapali i kancelariju predsednice suda, ali je njena kancelarija pretrpela manja oštećenja. Dim je ušao u sve prostorije suda, pa će trebati prilično vremena da se oštećenja uklone - rekao je Bajić.
Požar u sudu je prijavljen oko 3.40 sati, a uviđaj su obavili istražni sudija Okružnog suda u Šapcu i specijalizovana ekipa iz Policijske uprave Šabac. Požar je u potpunosti lokalizovan a istraga je u toku.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Ukinuta presuda grupi „Pink Panter”
Autor: U. P. | 31.10.2008. - 08:00

BEOGRAD - Posebno odeljenje Vrhovnog suda Srbije ukinulo je prvostepenu presudu Specijalnog suda kojom su tri člana kriminalne grupe „Pink Panter” zbog pljačke zlatare u Tokiju osuđena na ukupno 16 godina i osam meseci.

Vrhovni sud je uvažio žalbu specijalnog tužioca i branilaca okrivljenih i predmet vratio na novo suđenje.
Optuženi Aleksandar Radulović i Đorđije Rašović osuđeni su u oktobru prošle godine na sedam, odnosno šest i po godina zatvora zbog pljačke zlatare iz koje su uzeli dijamantsku ogrlicu, sedam prstenova i dva para minđuša, vrednih oko 22 miliona evra. Optužena Snežana Panajotović je zbog pomoći u razbojništvu bila osuđena na tri godine i dva meseca zatvora.
Protiv državljanke Velike Britanije Doroti Fasoli Mej, koja je prema optužnici učestvovala u pljački, nije vođen krivični postupak jer po zakonima Velike Britanije nije dozvoljeno izručenje njenih državljana drugim zemljama.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Teško ubistvo u Futogu
Penzioner ubio ljubavnicu

Autor: A. Lalić | 31.10.2008. - 05:00

NOVI SAD - Živanko Rajčević (69) iz Futoga uhapšen je juče zbog ubistva Mare J. (53) iz istog mesta, koju je usmrtio sa tri hica iz pištolja. Teško ranjena žena je preminula na putu do bolnice, dok je Rajčević uhapšen na licu mesta.

Mada zvanično nije saopšteno, pretpostavlja se da je u pitanju zločin iz strasti, s obzirom na to da su žrtva i osumnjičeni, prema rečima meštana, bili dugogodišnji ljubavnici. Ubistvo se dogodilo posle 14 časova na Novosadskom putu bb, tačnije na nasipu udaljenom stotinak metara od prvih kuća. Rajčević je tu zatečen u svom automobilu „tojota jaris”, pored kojeg je u lokvi krvi ležala teško povređena Mara.
- Menjao sam crep na krovu kada sam začuo tri pucnja. Odmah sam znao da se dogodila neka tragedija. Pogledao sam u pravcu dolme i ugledao ženu u belom kako leži na asfaltu. Pored nje je stajao stariji muškarac - kaže vlasnik obližnje kuće koji se zatekao na mestu zločina.
Sličnu scenu je video i vozač koji je neposredno nakon ubistva naišao nasipom. Ubrzo je na mesto ubistva stigla policija i ekipa Hitne pomoći koja je pokušala da pomogne teško povređenoj ženi, ali bezuspešno. Tokom uviđaja, policija je u Rajčevićevim kolima pronašla pištolj u beloj najlon kesi. Kako „Blic” saznaje, Rajčević je praktično priznao ubistvo, ali ne i motiv. Prema rečima meštana, Rajčević je oženjen devizni penzioner koji je već godinama imao ljubavnu aferu sa svojom žrtvom. Na dan ubistva, Mara, inače zaposlena u Domu za decu ometenu u razvoju, navodno je želela da prekine ljubavnu vezu, čemu se osumnjičeni usprotivio. Juče ju je presreo u blizinu seoske škole, gde je žrtva sela u njegov auto. Rajčević je sa sobom imao pištolj, koji je držao u najlon kesi. Prema nezvaničnim izvorima, u kolima je između osumnjičenog i žrtve izbila svađa u kojoj je Rajčević izvadio pištolj i pogodio ženu u levu nadlakticu. Ne puštajući povređenu iz vozila, osumnjičeni je nastavio da vozi prema nasipu u pravcu Novog Sada. Pretpostavlja se da je Mara, iako povređena, i dalje odbijala da nastavi vezu sa osumnjičenim, koji je sve više besneo. Kada su stigli do dolme, žena je istrčala iz kola, ali je Rajčević izašao za njom, ponovo držeći pištolj u rukama. Tada su usledila još tri hica koja su za Jovanovićevu bila fatalna. Nakon ubistva, osumnjičeni je mirno sačekao policiju, koja ga je po završetku uviđaja privela.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Uhapšeni narkodileri s Kosova

BEOGRAD - Srpska policija presekla je još jedan kanal krijumčarenja droge sa Kosova i Metohije u Srbiju i uhapsila bračni par Sadata (24) i Esadu (23) Sadović iz Ribarića i Slobodana Antonovića (40) iz Šapca zbog sumnje da su trgovali drogom. Policija je saopštila da za Nusretom Eleskovićem (31), takođe iz Ribarića, intenzivno traga.

Kako se navodi u saopštenju, ova kriminalna grupa je proteklih meseci više puta nabavljala marihuanu s Kosova i Metohije. Kupovinu je ugovarao Elesković, koji je potom angažovao supružnike Sadović da drogu prokrijumčare u Srbiju. Krajnji kupac Antonović preuzetu drogu je dalje distribuirao narkomanima na teritoriji Šapca.

Policija je uhapsila Sadoviće na putu Ub-Šabac, u automobilu marke „opel astra“, u kom je pronađeno osam plastičnih kesa sa ukupno pet kilograma marihuane. Droga je bila sakrivena u konstrukcionim šupljinama automobila. Trebalo je da Sadovići marihuanu predaju Antonoviću, koji ih je čekao u Šapcu.
Sadat i Esada Sadović, kao i Antonović privedeni su uz krivičnu prijavu dežurnom istražnom sudiji u Valjevu.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Simonović traži izuzeće tužilaca

BEOGRAD - Suđenje Vladici Simonoviću, optuženom zbog pretnji predsedniku Srbije i potpredsedniku Vlade Srbije, odloženo je juče zbog zahteva njegovog branioca za izuzeće postupajućeg opštinskog, okružnog i republičkog tužioca. Simonovićev branilac Miodrag Panjević podneo je Četvrtom opštinskom sudu u Beogradu podnesak kojim je, zatražio izuzeće zamenika četvrtog opštinskog tužioca, vršioca dužnosti okružnog i vršioca dužnosti republičkog tužioca, pa je suđenje odloženo za 24. novembar, do kada bi trebalo da se odluči o tom zahtevu. Za krivično delo ugrožavanja bezbednosti, za koje je Simonović optužen, zaprećena je kazna zatvora do tri godine.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Uhapšeni krijumčari nakita

BEOGRAD - Dva pokušaja krijumčarenja zlatnog i srebrnog nakita sprečena su u proteklih pet dana na graničnom prelazu Preševo, saopštila je juče uprava Carine. Detaljnom kontrolom automobila nemačkih registracija u pregradi vozačevih vrata carinici su prošlog vikenda otkrili 267 grama zlatnog nakita vrednosti oko 5.300 evra. Tri dana kasnije, u ponedeljak, na istom graničnom prelazu kontrolom autobusa koji saobraća na redovnoj liniji Ohrid-Beograd u prtljagu putnika carinici su pronašli tri kilograma srebrnog nakita i jednu vagicu za merenje marke “dajmond”, ukupne vrednosti oko 3.460 evra. Protiv putnika, nemačkog državljanina L. S. i srpskog državljanina F. M., pokrenuti su prekršajni postupci, a pronađeni nakit je zadržan.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Pao falsifikator

SMEDEREVO - Istražnom sudiji Opštinskog suda u Smederevu priveden je Radiša S. (42) iz Smedereva, koji se sumnjiči za krivično delo falsifikovanja isprava. Osumnjičeni se tereti da je tokom 2006. godine sačinio 17 uverenja o zdravstvenom stanju i 17 lekarskih uverenja o zdravstvenoj sposobnosti za upravljanje motornim vozilom, koristeći za njihovu overu skenirani pečat smederevskog Zdravstvenog centra “Sveti Luka”, kao i skenirane faksimile lekara specijalista ovog centra. Falsifikovana uverenja prodavao je po ceni od 1.500 dinara raznim licima, koja su ih koristila kao verodostojna u cilju zasnivanja radnog odnosa. Prilikom pretresa kod osumnjičenog su pronađene i blanko diplome četvrtog stepena srednje stručne spreme s pečatom.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Goreo sud i radikali
U podmetnutom požaru u Opštinskom sudu u Vladimircima izgorela kancelarija, sudski spisi i službeni auto. Iste noći vatra izbila u prostorijama opštinskog odbora SRS

VLADIMIRCI - Polupana sva stakla na zgradi Opštinskog suda, izgoreo kompjuter, ostatak nagorelih spisa, oštećena kancelarija predsednice suda, spaljen službeni auto - epilog su požara koji je juče ujutro za sada nepoznato lice izazvalo u Vladimircima.

Kako saznajemo, juče oko tri sata ujutro, Miljana Stević koja živi u neposrednoj blizini zgrade Opštinskog suda, obavestila je policijsku stanicu u Vladimircima i vatrogasce da u dvorištu suda gori službeni auto. Oni su izašli na lice mesta, i dok su gasili zapaljen službeni ‘’zastavin’’ auto primetili su da iz zgrade Suda izlazi gusti dim. Odmah su polupali prozore na zgradi, ušli u nju i počeli da gase požar. Nakon toga, provalili su bočna vrata na zgradi i ušli u prostoriju u kojoj je gorela vatra.
Naime, reč je o sudnici br. 9 čiji prozori gledaju na ulicu. Na lice mesta odmah su izašli predsednica Opštinskog suda Mirjana Pajtić, načelnik SUP Šabac Slaviša Spasojević, specijalizovana ekipa za uviđaje šabačke policije i istražni sudija Okružnog suda u Šapcu Saša Knežević. Utvrđeno je, kako saznajemo, da je nepoznato lice razvalilo vrata sa zadnje strane suda, ušlo u zgradu i iz pisarnice uzelo predmete iz krivične materije, pa ih odnelo u sudnicu broj 9 i zapalilo ih. Vatra je gorela i u kancelariji predsednice suda.

Mirjana Pajtić, pored funkcije predsednice suda je i jedini sudija krivičar. Ona nije želela da prisutnim novinarima komentariše ovaj događaj jer smatra da je ovo bio napad na nju, zato što je u poslednje vreme izrekla nekoliko zatvorskih kazni. Na mesto događaja stigao je i predsednik Okružnog suda u Šapcu Vladimir Bajić, koji je rekao da ovakav slučaj nije zabeležen u našem pravosuđu.

- Ovo je veliki udarac na sudstvo. Rano je govoriti ko bi mogao biti počinilac, jer policija još obavlja posao. Kako mi je rečeno, i hard disk na kompjuteru, gde su sačuvani predmeti, bitno je oštećen. U požaru su izgoreli svi sudski spisi iz oblasti krivice, tako da ih je teško i rekonstruisati, sem onih rešenja koja su dobile i stranke na suđenju. Policija obezbeđuje i kuću u Šapcu u kojoj živi predsednica suda Mirjana Pajtić. Obavestili smo Ministarstvo pravde, i svoj dolazaka je najavio sekretar Jugoslav Stojićević, kao i Vrhovni sud Srbije - kaže predsednik Okružnog suda u Šapcu Vladimir Bajić.

Opštinski sud u Šapcu ima četiri sudije i 29 zaposlenih. Sud nije obezbeđen tokom noći, niti ima video-nadzor. Samo dva sata nakon što je primećen požar u zgradi suda, vatra je izbila i u prostorijama SRS. Požar je odneo deo nameštaja. Prostorije SRS su smeštene u montažnoj drvenoj zgradi. U njoj se nalaze i kancelarije Opštinske uprave koje, na sreću, nisu izgorele.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 402 403 405 406 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.512 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.