Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pozovite 92 ~ Vesti iz crne hronike  (Pročitano 1439150 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Počelo suđenje za težak zločin u Novom Beogradu
Policajac priznao ubistvo, žena negira umešanost

Autor: U. Piper | 06.02.2008 - 06:00

BEOGRAD - Bivši policajac Nenad Barači priznao je na početku suđenja u Okružnom sudu u Beogradu da je ubio svog prijatelja Nenada Petrovića, ali je negirao da je to učinio zbog novca koji mu je navodno obećala Petrovićeva supruga Nataša. On je rekao da je 14. aprila prošle godine došao u Petrovićev stan u Novom Beogradu, ali da nije želeo da ga ubije.

- Međutim, Petrović je počeo da mi priča: „Ti si zlo, hteo sam da ti silujem (ćerku) Ivanu“ i da mi vređa porodicu. Uhvatila me je mučnina i kuvanje u stomaku. Zamračilo mi se pred očima. Slabo je reći da se kajem, ja nisam ubica - rekao je plačnim glasom Barači. Dok je davao iskaz, Barači ni u jednom trenutku nije pogledao ka Nataši koja je stajala na pola metra od njega.
Ona je dala potpuno drugačiji iskaz od Baračijevog, negiravši da mu je dala novac za ubistvo muža.
- On je dobio pet hiljada evra, ali kao pozajmicu sa velikom kamatom. Sa suprugom sam bila u dobrim odnosima i nisam imala razloga da naručim njegovo ubistvo - rekla je odlučnim glasom Petrovićeva.
Roditelji pokojnog Petrovića, koji su bili u publici, tada su povikali da Nataša laže. Za to vreme je Barači odmahivao glavom.
- Ostao sam bez teksta posle ove priče. Ostajem pri svemu što sam rekao - kratko je odgovorio Barači na pitanje sudije šta ima da kaže na optužbe Nataše Petrović.
Ona je odgovorila da kod Baračija postoji želja za osvetom.
- Ostao mi je dužan novac i zato me sada optužuje. U policiji sam ispričala da sam se sa Baračijem dogovorila o ubistvu samo zato što sam mislila da će me tako pustiti kući - rekla je Petrovićeva na kraju svog iskaza. Nastavak suđenja je zakazan za 21. april.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Bulatović nije došao na suđenje Mirčiću
Autor: Tanjug | Foto: Beta | 05.02.2008 - 18:50

Direktor Bezbedonosno informativne agencije (BIA) Rade Bulatović nije se danas pojavio na suđenju Miloradu Mirčiću, funkcioneru SRS koga je tužio Vladimir Popović Beba za klevetu.

Bulatović nije došao pošto nije bio uredno pozvan, a trebalo je da u Trećem opštinskom sudu svedoči na Mirčićev predlog još u novembru prošle godine, kada je sud dobio dopis iz BIA u kome se navodi da njegovo svedočenje u tom postupku nije neophodno, jer sud ima na raspolaganju i druge dokaze.
Sud je odredio da se na sledećem pretresu koji je zakazan za 28. mart kao svedok sasluša penzionisani šef Vojno bezbednosne agencije Aco Tomić.

Inače, nekadašnjeg predsednika Odbora za bezbednost Skupštine Srbije, šef biroa za informisanje u vladi Zorana Đinđića tužio je 2005. godine, jer ga je u medijima nazvao lažovom kao i zbog tvrdnje da je Dragana Nikolića Gagija, koji je osuđen zbog ubistva Željka Ražnatovića Arkana, krio u svom stanu u Beču, dok je bio u bekstvu.

Mirčić je ranije obrazložio da se njegova izjava da je Popović lažov odnosi na tvrdnju da je aktuelni šef BIA izneo poverljiva dokumenta i predao ih Američkoj obaveštajnoj službi CIA u vreme dok je on bio šef Odbora za bezbednost u Skupštini Srbije.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Potvrđena presuda potpredsedniku SRS iz Leskovca
Autor: Beta | 05.02.2008 - 16:42

Okružni sud u Leskovcu potvrdio je presudu prvostepenog suda kojom je potpredsednik Srpske radikalne stranke u Leskovcu Goran Cvetanović osuđen po privatnoj tužbi funkcionerke G17 Plus Ivane Dulić Marković za klevetu, rečeno je danas agenciji Beta.

Presudom Okružnog suda, Cvetanoviću je smanjena novčana kazna sa 80.000 na 60.000 dinara, ali će morati da plati i sudske troškove u visini od 38.750 dinara.
Cvetanović je osuđen zbog toga što je jula 2006. godine, kao predsednik Skupštine opštine Leskovac, nazvao ustašama za govornicom Dulićevu, njenog brata i oca.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Uhapšeni osumnjičeni za pokušaja ubistva u Novom Sadu
Autor: Beta | 05.02.2008 - 16:38

Novosadska policija uhapsila je Miloša B. (37) iz Stepanovićeva, zbog pokušaja ubistva Aleksandra G. iz Novog Sada.

Kako se navodi u saopštenju policije, Miloš B. je 2. februara oko 16.30 časova u Mičurinovoj ulici u Novom Sadu, iz pištolja pucao na Aleksandra G. koji se vozio automobilom. Aleksandar G. je istrčao iz kola i poceo da beži, ali je Miloš B. krenuo za njim i pogodio ga u levu nogu, nanevši mu teške telesne povrede.
Kako se navodi u saopštenju policije, Miloš B. uhapšen je 4. februara posle opsežnog i efikasnog rada policije.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC 
Kristijan priznao šamar
Autor: U. Piper | 07.02.2008 - 06:00

BEOGRAD - Kristijan Golubović je na jučerašnjem suđenju priznao da je davne 1994. u Čumićevom sokačetu udario biznismena Milorada Majkića, ali je negirao da je od njega hteo da iznudi novac.

- Golubović je sa Milošem Diklićem i još jednom osobom došao u moj kazino i udario me desnim krošeom. Pao sam. Hteo sam da pucam, imao sam u torbici „kolt 45“ sa metkom u cevi, ali nisam imao vremena - odgovorio je na Kristijanove reči Majkić.
Golubović je rekao da Majkić laže.
- Starije osobe, a on može otac da mi bude, udaram isključivo levim šamarom. Vidite, sudija, da mu ništa ne fali zbog tog šamara, ja bih voleo da tako izgledam u njegovim godinama - kazao je Golubović.

Izvor:Blic
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC 
Otac košarkaša iz Splita tvrdi
„Moj sin nije ubijen greškom“
Autor: U. Piper | 07.02.2008 - 06:00

BEOGRAD - Mihajlo Manović, otac ubijenog splitskog košarkaša Jovana, izjavio je u nastavku suđenja optuženima za tu likvidaciju da je ubistvo njegovog sina političko ubistvo, „jer je hrvatski državljanin ubijen u Srbiji“.

Manović je ubijen 8. maja prošle godine u kafiću „Zodijak“ na Senjaku, kada ga je, prema navodim optužnice, greškom likvidirao plaćeni ubica Milanko Ivanović, jer ga je pomešao sa drugom osobom. Za ubistvo su optuženi i Bojan Baćković i Dragan Cvetković Belmondo. Pred sudom se juče pojavila i Jovanova devojka Doris Bulajić, koja je negirala da mu je neko pretio.
- Imao je manji konflikt sa mojim bivšim mužem i Ismetom Redžepijem iz prištinskog kluba „As“. Međutim, sve je to razrešeno, a Redžepi mu je vratio dug - ispričala je Doris.
Na njeno svedočenje je reagovao Manovićev otac, Mihajlo, rekavši da spor sa Redžepijem nije razrešen.
- Tražio je od mene da odgovorim Jovana od traženja duga, a posle sahrane me je nazvao i rekao: „Bog je tako hteo“ - rekao je otac Mihajlo.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC 
Rasvetljeno ubistvo u Beogradu
Meci zbog loše droge
Autor: T.M.S. | 07.02.2008 - 06:00

Beogradska policija rasvetlila je ubistvo Miloša Ostojića, koji je u petak uveče nađen mrtav u očevoj radnji „Auto-linea“ u Ulici cara Dušana na Dorćolu. Zbog sumnje da je podstrekao na zločin, uhapšen je narko-diler Vuk Danilović (25), dok je za ubistvo osumnjičen Nebojša Đorđević (38), obojica iz Beograda.

Danilović i Ostojić su, kako saznaje „Blic“, imali zajednički narko-biznis. Danilović je nabavljao drogu od Ostojića, a zatim je preprodavao u Beogradu i Austriji.
- Poslednje dve ture narkotika koje je Ostojić prodao Daniloviću su bile lošeg kvaliteta. Danilović nije uspeo da povrati novac uložen u drogu, zbog čega je okrivio Ostojića. Potom je sa planom da Ostojića zastraši i puca mu u noge unajmio Đorđevića, koji je takođe od njega kupovao drogu. Prvobitni plan zastrašivanja pretvorio se u ubistvo, jer je Ostojić video lice ubice. „Pucao sam mu u grudi dva puta. Video mi je lice i nisam mogao da ga ostavim živog“, rekao je Đorđević policiji - navodi izvor „Blica“ iz beogradske policije.
Rasvetljavajući ubistvo, policija je najpre ustanovila vezu između ubijenog Ostojića i Danilovića.
- Na mestu zločina nije bilo tragova. Ubica je bukvalno samo ušao i izašao iz radnje. Za sobom nije ostavio nijedan trag koji bi mogao da ukaže na njegov identitet. Ostojić nije ranije bio evidentiran u policiji, mada smo ubrzo otkrili da je bio u poslu sa drogom. Tako smo i došli do Danilovića, koji je od njega u više navrata kupovao po kilogram droge - objašnjava naš izvor.
Danilović je posle ubistva uz falsifikovan pasoš otputovao u Hrvatsku kako bi sebi obezbedio alibi, a zatim se vratio u Beograd, da bi u ponedeljak prisustvovao Ostojićevoj sahrani. Priveden je preksinoć. Istovremeno se ušlo i u trag Đorđeviću koji je od Danilovića kupovao drogu za sebe.

Alibi tražio od devojke
U stanu Nebojše Đorđevića, policija je zatekla i njegovu devojku, koja je privedena. Kako saznaje „Blic“, ona je priznala da je Đorđević od nje tražio alibi za petak.
- Tražio je da kažem da je od 18 do 20 sati bio sa mnom, kod kuće - ispričala je devojka osumnjičenog.
Ostojićevo telo nađeno je u 21.30 sati našli su prolaznici.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Dječaku ni traga tri mjeseca

VIŠEGRAD - Danas se navršavaju tri mjeseca od nestanka devetogodišnjeg dječaka Miloša Todorovića iz Višegrada, za koga se, prema svim indicijama, sumnja da je upao u Drinu kod Sportskog centra "Ušće", pokušavajući da dohvati loptu.

I pored obimne potrage, u koju su u početku bili uključeni ronioci Specijalne jedinice MUP-a RS i pripadnici Granične policije iz Višegrada, nažalost, još nema rezultata.

Intenzivniju potragu za dječakom nastavili su pripadnici Specijalne jedinice Civilne zaštite Višegrad za spasavanje na vodi i pod vodom, s tim što su nakon potonuća vozila reno, njemačkih registarskih tablica, 16. novembra prošle godine iznad ćuprije na Drini nastavili paralelnu potragu i za vozačem ovog vozila Arminom Kohom.

"Uspostavili smo saradnju sa svim ribarima nizvodno od Višegrada, te sa pripadnicima Granične policije Višegrad i rendžerima čuvarima Nacionalnog parka "Tara", koji redovno nadziru drinsko priobalje. U više navrata smo sa čamcima detaljno kontrolisali obalu Drine od Višegrada preko Starog Broda i Slapa, sve do Perućca kod Bajine Bašte, gdje smo stupili u vezu i sa radnicima tamošnje hidroelektrane", kaže Srećko Gavrilović, komandir pomenute jedinice Civilne zaštite u Višegradu.

Kako kaže Gavrilović, mada su 40 dana od utapanja dječaka bili mobilni, potragu nastavljaju ribari i vlasnici čamaca koji su praktično svaki dan na jezeru.

Porodica dječaka Miloša Todorovića, otac Mitar i Majka Slađana i dalje se potajno nadaju da se njihov stariji sin Miloš nekim slučajem nije izgubio.

Nedavno su pukim slučajem izbjegli još jednu tragediju. Naime, otac Mitar se, prevozeći plast sijena, prevrnuo traktorom, zadobivši lakše tjelesne povrede, ali je zato njegov mlađi sin Gavrilo, koji je sjedio pored njega, zadobio više preloma na obje noge.

Izvor:    Nezavisne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Jugoslavu Erakoviću određen pritvor

BANJALUKA - Jugoslavu Erakoviću Juci (34) iz Bijeljine, koji je uhapšen u utorak zbog sumnje da je prije šest godina ubio Slobodana Ilića zvanog Bokser iz Bijeljine, juče je određen pritvor do mjesec dana.

Potvrdila je ovo juče Danijela Milovanović, sudija za prethodni postupak Posebnog odjeljenja za suzbijanje organizovanog kriminala Okružnog suda u Banjaluci, ali nije željela da iznosi više detalja.

Eraković je uhapšen na području Bijeljine u akciji Specijalnog tužilaštva i MUP-a RS. Nakon hapšenja on je pod jakim mjerama obezbjeđenja dovezen u prostorije Specijalnog tužilaštva u Banjaluci gdje ga je tužilac saslušao i zatražio od sudije za prethodni postupak da mu odredi pritvor.

Hapšenje Erakovića rezultat je višemjesečne istrage Specijalnog tužilaštva i MUP-a RS koju su radili na rasvjetljavanju Ilićevog ubistva. Iz Specijalnog tužilaštva najavljuju nastavak istrage i ostalih nerasvijetljenih brutalnih ubistava u RS, koja nije preuzelo Tužilaštvo BiH.

Ilić, koji je radio na obezbjeđenju u bijeljinskoj diskoteci "Imperio", ubijen je u "sačekuši" 25. juna 2002. godine na parkingu u centru Bijeljine s više metaka iz pištolja. Imao je 25 godina.

Istragu o ubistvu Ilića je vodilo Okružno tužilaštvo Bijeljina, a prije godinu dana ga je preuzelo Specijalno tužilaštvo RS.

Uhapšeni Eraković je do sada u više navrata hapšen, a njegovo ime vezuje se za kriminalnu grupu čiji je vođa Đorđe Ždrale (41) iz Sarajeva.

Bio je u bliskim odnosima s Vladimirom - Vlatkom Mačarom, koji je ubijen prošle sedmice u eksploziji auto-bombe u Palama i Borisom Govedaricom ubijenim 2007. godine u Istočnom Sarajevu. Osim za Ždralinu grupu, Eraković se vezuje i za druge kriminalne grupe u BiH i Srbiji.

Kovačević: Nisam opstruisao istragu

Novak Kovačević, glavni bijeljinski okružni tužilac, odbacio je juče optužbe Radojke Ilić, majke Slobodana Ilića, da je opstruisao istragu oko ubistva njenog sina i hapšenja Erakovića.

"To apsolutno nije tačno. Bijeljinsko tužilaštvo nije nikoga štitilo. Istraga je vođena maksimalno profesionalno i korektno i na njoj je radilo nekoliko tužilaca iz ovog tužilaštva. Zadnji tužilac na istrazi je bio Alija Šukalić", istakao je Kovačević. Naveo je da je bijeljinsko tužilaštvo u sklopu istrage izdalo i nalog da se u Beogradu uradi analiza DNK-a, kako bi otkrili ubicu.

Kovačević ističe da su predstavnici Specijalnog tužilaštva RS tražili dokumentaciju u vezi sa ubistvom Ilića, nakon što su dobili određene informacije u vezi s tim slučajem.

"Žao mi je što je majka ubijenog Ilića stekla utisak da je istraga loše vođena ili da je opstruisana, jer to nije tačno", istakao je Kovačević. Dodao je da je protiv Erakovića do sada podnesen veliki broj krivičnih prijava i optužnica, ali da nije na tužilaštvu da donesi presudu.

Izvor:    Nezavisne
« Poslednja izmena: 07. Feb 2008, 09:12:55 od Milanrs »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Rasvetljeno ubistvo u Beogradu
Meci zbog loše droge

Autor: T.M.S. | 07.02.2008 - 06:00

Beogradska policija rasvetlila je ubistvo Miloša Ostojića, koji je u petak uveče nađen mrtav u očevoj radnji „Auto-linea“ u Ulici cara Dušana na Dorćolu. Zbog sumnje da je podstrekao na zločin, uhapšen je narko-diler Vuk Danilović (25), dok je za ubistvo osumnjičen Nebojša Đorđević (38), obojica iz Beograda.

Danilović i Ostojić su, kako saznaje „Blic“, imali zajednički narko-biznis. Danilović je nabavljao drogu od Ostojića, a zatim je preprodavao u Beogradu i Austriji.
- Poslednje dve ture narkotika koje je Ostojić prodao Daniloviću su bile lošeg kvaliteta. Danilović nije uspeo da povrati novac uložen u drogu, zbog čega je okrivio Ostojića. Potom je sa planom da Ostojića zastraši i puca mu u noge unajmio Đorđevića, koji je takođe od njega kupovao drogu. Prvobitni plan zastrašivanja pretvorio se u ubistvo, jer je Ostojić video lice ubice. „Pucao sam mu u grudi dva puta. Video mi je lice i nisam mogao da ga ostavim živog“, rekao je Đorđević policiji - navodi izvor „Blica“ iz beogradske policije.
Rasvetljavajući ubistvo, policija je najpre ustanovila vezu između ubijenog Ostojića i Danilovića.
- Na mestu zločina nije bilo tragova. Ubica je bukvalno samo ušao i izašao iz radnje. Za sobom nije ostavio nijedan trag koji bi mogao da ukaže na njegov identitet. Ostojić nije ranije bio evidentiran u policiji, mada smo ubrzo otkrili da je bio u poslu sa drogom. Tako smo i došli do Danilovića, koji je od njega u više navrata kupovao po kilogram droge - objašnjava naš izvor.
Danilović je posle ubistva uz falsifikovan pasoš otputovao u Hrvatsku kako bi sebi obezbedio alibi, a zatim se vratio u Beograd, da bi u ponedeljak prisustvovao Ostojićevoj sahrani. Priveden je preksinoć. Istovremeno se ušlo i u trag Đorđeviću koji je od Danilovića kupovao drogu za sebe.
Alibi tražio od devojke
U stanu Nebojše Đorđevića, policija je zatekla i njegovu devojku, koja je privedena. Kako saznaje „Blic“, ona je priznala da je Đorđević od nje tražio alibi za petak.
- Tražio je da kažem da je od 18 do 20 sati bio sa mnom, kod kuće - ispričala je devojka osumnjičenog.
Ostojićevo telo nađeno je u 21.30 sati našli su prolaznici.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.134 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.