Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 205 206 208 209 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pozovite 192 ~ Vesti iz crne hronike  (Pročitano 686776 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Mladić u Novom Sadu ubijen s dva hica u glavu i jednim u srce
Radenko Popović (1982) iz Kaća noćas je ubijen na raskrsnici ulica Ilije Birčanina i Kopernikove na Novoj Detelinari u Novom Sadu.

Popović je ubijen sa više hitaca iz pištolja. Kako saznaje portal 021.rs, ubistvo se desilo dva sata posle ponoći dok je Radenko bio kod svoje devojke. Prema prvim informacijama, njega je neko pozvao na mobilni da siđe ispred ulaza. Kada je sišao, pogođen je sa najmanje dva hica u glavu i jednim u srce.
Koji su motivi ubistva znaće se posle istrage.
Izvor: 021

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
SU: Oporavak posle brutalnog napada

Subotica, Beograd -- Aleksej Bojogović i Valentin Seleza oporavljaju se nakon što su ih dvojica maloletnika u Subotici napala, opljačkala i pregazila automobilom.

Dvojicu mladića u noći između petka i subote na ulicama Subotice napala su i maltretirala dvojica maloletnika, od ranije poznatih policiji.

Jedan od nasilnika je uhapšen, a za drugim se još traga. Povređeni se oporavljaju od teških povreda koje su im nanete gaženjem automobilom i udaranjem.

Pretučen, pregažen pa opljačkan - sve to doživeo je osamnaestogodišnji Aleksej Bojogović na ulicama Subotice. Tvrdi da su ga napala dva mladića iz zelenog “folksvagen pasata” i pokušala da mu otmu torbu.

“Oni su tad krenuli za mnom - prvo lagano, ali pošto su videli da sam se uspaničio i da sam brzo trčao, oni su stali na gas i ja sam bukvalno bio pregažen. Kada sam se našao pod točkovima, mislim da su kočnice stisli, ja sam jedno 15 sekundi klizao zajedno da tim točkovima, a onda su dodali gas i prešli preko mene”, priča Aleksej.

O svemu svedoče i povrede karlice, brade i mnoštvo opekotina po telu. Bojogović kaže da je dugo dozivao pomoć.

“Šorts mi je bio potpuno iskidan, donji veš mi je bio iskidan, majica na leđima skroz - kao da je neko pucao u mene”, kaže on.

Sličnu sudbinu doživeo je i Valentin Seleza. Po svedoćenju - isti napadači su ga šutirali, ubacili u kola, pa ga izbacili i prešli preko njegove noge.

Valentinu je noga slomljena na deset mesta, povređena mu je glava, a na telu su vidljive posledice batinanja. Subotički gradonačelnik Modest Dulić traži hitnu reakciju policije.

“Da se ne generalizuje, jer kriminogeno ponašanje, bahato i drsko nema nacionalno obeležje niti identitet. Radi se o društvenim anomalijama sa kojima društvo mora da se izbori. Ono što je bitno je da su počinioci od ranije poznati policiji i da se radi o ljudima koji su povratnici u krivična dela”, naveo je Dulić.

Na najave mogućeg organizovanja civilnih straža u Subotici, Modest Dulić kaže da su one legitiman način organizovanja, ali da bi značile i potpuni poraz države u obračunu sa kriminalom.

Šajn traži hitnu reakciju države
Predsednik Romske partije Srđan Šajn danas je, povodom nasilja koje su počinila dvojica maloletnika u Subotici, pozvao državu da odlučno reaguje jer je to najbolji način da se ne naruši skladan život različitih nacionalnih zajednica u celoj Srbiji.

"Saosećamo bol s licima koja su poslednjih dana bile žrtve napada huligana u Subotici. Svaki huligan, svaki učinilac krivičnog dela ima svoje jasno ime i prezime i u skladu s tim mora da bude adekvatno kažnjen", naveo je Šajn u saopštenju.

On je istakao da se Romska partija zalaže za nultu toleranciju za krivična dela krađe.

"Spremni smo da podržimo i podnesemo inicijativu da se još jednom pooštre zakoni Srbije i da svaki građananin bez obzira na vrednost ukradenih predmeta bude izveden pred lice pravde. Naročito je ovo bitno kako se ne bi dozvolilo da sitne krađe budu uzrok sukoba među različitim nacionalnim zajednicama", naveo je Šajn, koji je i poslanik u Skupštini Srbije.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Sony xperia
Muškarac sinoć ranjen iz vatrenog oružja

Muškarac star oko 30 godina ranjen je sinoć iz vatrenog oružja na Bežanijskoj Kosi u Beogradu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac je sinoć oko 22.55 časova na autoputu, nadvožnjaku kod tržnog centra "Merkur" zadobio otvorenu povredu iz vatrenog oružja, prelom leve potkolenice i potiljačnu razderotinu, rekla je Macura.

Povređeni muškarac prevezen je najpre u beogradski Urgentni centar neurohirurgu i ortopedu, a potom je prebačen u zdravstvenu ustanovu na Banjicu, dodala je Macura.

Kako prenose beogradski elektronski mediji, muškarac je ranjen iz vatrenog oružja u nogu, a zatim je udaran štanglom u glavu.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Sony xperia
FILMSKA POTERA U NS: Taksisti jurili napadače na kolegu

Potera je trajala oko 20 minuta po celom gradu, a Ulica Dimitrija Avramovića, gde su odbegli sakrili auto, bila je blokirana jedno vreme

NOVI SAD -Više od 50 taksista udruženja “Crveni” i “Red taksi” obustavilo je sve vožnje i krenulo u poteru za dvojicom nasilnika, koji su pretukli njihovog kolegu Ivana Škobernu u petak.

Potera je trajala oko 20 minuta po celom gradu, a Ulica Dimitrija Avramovića, gde su odbegli sakrili auto, bila je blokirana jedno vreme.

Policija je ubrzo uhapsila jednog napadača, čiji identitet je napadnuti Ivan Škoberna potvrdio.

- Pre posla sam otišao u perionicu i dok sam čekao na parkingu, dvojica momaka su mi prišla i počela pesnicama da me udaraju po glavi, kroz otvoren prozor. Istrčao sam iz auta, a onda su me još jednom udarili vratima i potom pobegli.

Video sam da su autom prošli kroz dva crvena svetla na semaforu, a ja sam odmah zatražio hitnu dozvolu preko radio-stanice – priča Ivan.

Tog momenta dispečeri su zatvorili mrežu, niko više nije primao nijednu vožnju, te su svi krenuli u poteru sa belim “golfom” karavanom bačkopalanačkih tablica. Vozilo dvojice napadača ubrzo su pronašli u jednom dvorištu, ali od napadača nije bilo ni traga ni glasa.

- U međuvremenu smo obavestili i policiju, koja je izašla na teren za svega pet minuta, a ubrzo posle toga su me pozvali da dođem u stanicu i identifikujem napadača – kaže Škoberna.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
LE: Hteo benzinom da zapali ukućane

Leskovac -- Leskovačka policija uhapsila je i privela istražnom sudiji Osnovnog suda V.J. (55), jer je pretio da će benzinom zapaliti ukućane. 

V.J. se tereti da je 16.avgusta oko 15 sati u porodičnoj kući najpre psihički maltretirao i vređao članove svoje porodice, nakon čega je uzeo flašu sa benzinom i pretio da će ih zapaliti. Pripadnici policije su intervenisali i pronašli flašu sa benzinom, navodi se u saopštenju Policijske uprave (PU) u Leskovcu.

Slobode je lišen i M.M. (33) iz Leskovca, takođe zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilja u porodici. On se tereti da je 16. avgusta psihički maltretirao roditelje i da je lomio nameštaj i električne uređaje.

Istražni sudija je obojici odredio pritvor od osam dana.

U saopštenju PU dodaje se da su podnete još dve krivične prijave zbog nasilja u porodici i to protiv D.P. (40) iz Lebana i protiv I.N. (36) iz Leskovca.

IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Telo nestale devojke nađeno u Dunavu

B.D.    | 19. 08. 2013. - 23:54h   10:38h
U Dunavu je nađeno telo 16-godišnje devojčice čiji je nestanak prijavljen u ponedeljak, rečeno je danas agenciji Beta u Gradskojs lužbi hitne pomoći.

Telo devojčice je iz vode kod naselja Vrbovsko izvađeno još popodne, ali je tek sinoć oko 22 časa pozvana Hitna pomoć da konstatuju smrt, kazala je portparolka te službe Nada Macura i dodala da će uzrok smrti biti utvrđen obdukcijom.

Sinoć oko 23 časa na auto-putu na Bežanijskoj kosi iz vatrenog oružja jedan muškarac je ranjen u nogu i prevezen u Institut za ortopediju na Banjici.

U Beogradu su se protekle noći dogodile četiri saobraćajne nesreće u kojima je pet osoba povređeno, uglavnom lakše. U udesu na kružnom putu kod motela "Hiljadu ruža" sinoć je povređen mladić, na Ibarskoj magistrali povređene su dve devojke, u

Učiteljskom naselju, na okretnici trolejbusa, povređen je biciklista, a na uglu ulica Milentija Popovića i Zorana Đinđića u Novom Beogradu u udesu je povređen motociklista. Lekarsku pomoć su i prošle noći većinom tražili astmatičari, a Hitna pomoć je imala ukupno 110 intervencija, od čega 23 na javnom mestu.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Mladić i devojka povređeni u udesu

Beograd -- Dve osobe su povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio rano jutros oko 04.15 časova na uglu ulica Pariske komune i Goce Delčeva na Novom Beogradu.

Muškarac i ženska osoba starosti 23 godine zadobili su povredu istezanje vrata, s tim što je mladić imao i posekotinu na šaci, a oboje su prevezeni u KBC Zemun, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura i dodala da se udes dogodio kada je vozilo udarilo u drvo.

Tokom noći Hitna pomoć je u Beogradu obavila 108 intervencija od kojih 16 na javnim mestima, a pomoć lekara najčešće su od hroničnih bolesnika tražile osobe sa bolom u grudima, rekla je Macura.

Ona je dodala da je bilo slučajeva gušenja pacijenata sa bronhijalnom astmom, povreda usled padova i osoba koje su se žalile na bubrežne bolove.

Hitna pomoć je za protekla 24 sata obavila 226 intervencija od kojih 59 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Macura je, zbog nešto svežijeg vremena, savetovala uzimanje ujutro napitaka kao što su čaj ili kafa, oprez u saobraćaju i adekvatno oblačenje.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Beograd: Izgoreo servis motora

Beograd -- U beogradskom naselju Višnjička Banja sinoć je izgoreo servis za reparaciju motocikala. Požar je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen i nije bilo povređenih.

Požar je izbio nešto posle 21 čas na oko 150 kvadrata tog servisa, što predstavlja jednu njegovu petinu, a vatrogasci su uspeli da spasu najveći deo tog objekta.

U požaru su izgorela tri motorna vozila i ukupno 18 motocikala i skutera, precizirao jenačelnik Uprave Sektora za vanredne situacije Beograda Rade Milošević.

Požar je ugasilo sedam vatrogasnih vozila i 27 vatrogasaca - spasilaca, rekao je Milošević i objasnio da je reč o jednom od objekata koji je u sklopu "Trudbenika".

Uzrok požara utvrdiće nadležni organi, dodao je Milošević.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
NS: Mladić teško povređen u tuči

Novi Sad -- Mladić star 22 godine teže je povređen u tuči u Novom Sadu, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći tog grada.

Mladić je zadobio težu povredu glave i prebačen je u novosadski Urgentni centar.

Tuča se dogodila rano jutros oko dva sata na uglu Neimarove i Ulice Adija Andrea, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Ta služba je u Novom Sadu protekle noći obavila 32 intervencije, a najviše su se javljali kardiovaskularni i plućni bolesnici.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Mladić se utopio u Kupinovu

Sremska Mitrovica -- Mladić S. M. (21) iz Pećinaca utopio se tokom kupanja u Savi kod Kupinova, saopšteno je jutros iz policije Sremske Mitrovice.

Mladić se utopio preksinoć oko 19 časova časova, a telo su juče pronašli ronioci Žandarmerije, navodi se u saopštenju.

Telo je poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 205 206 208 209 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.