Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 08:47:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Kada bi ste ovih dana dobil poziv za vojnu vezbu da li bi ste se odazvali
DA
NE
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poziv na vojnu vezbu  (Pročitano 19543 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
... а неки кукавичлук и себичност скривају под плаштом пацифизма. Како вас није срамота пред момцима, има их овде и Срба и Хрвата, који су се борили за своју земљу?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
DA!
ja sam sluzio 2005 u jednoj od najelitnijih jedinica, koje su dostupne vojnicima na odsluzenju vojnog roka!
i nikada vise, nikada. makar me uhapsili!
Zasto?

P.S. Pogledaj moj potpis mozda ti nesto kaze.....ali aj u 50evra da ti nista nece reci Smile
« Poslednja izmena: 22. Maj 2007, 02:31:28 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
panini
sta mi ti pricas, ja zamalo nisam poginuo u vojsci!
nemoj ti meni da pricas o mom odnosu prema mojoj zemlji!
tebi ako je stalo ti pali, ali ja sam poslednji covek ko me bi ti smeo da prigovaras nesto na tu temu!

~: I Posle Mene JAA
rekao mi je dosta, daj 50 eura!
ja svojoj zemlji vredim samo ziv! to vazi i za moju porodicu, prijatelje, devojku i td.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2007, 02:36:39 od Kamaro24 »
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ко теби шта прича? Надовезао сам се на Зиллета.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Znaci izvuko si zakljucak...gledam svoje dupe, dobrobit moje uze i sire rodbine i za sve ostalo u mojoj drzavi sto me moze kostati zivota mi siste jaja?.....zaboravi na 50evra!  Smile

Mrzi me da opet pisem.....copy/paste

Da li su po tebi Gracanica, Decani, Pecka patrijarsija deo neke Velike Srbije za koju se ne vredi boriti i zrtvovati? Da li su srpske zene i deca koja su ubijana, silovana na Kosovu u RS, RSK deo neke price za koju se ti ne bi borio i zrtvovao da to sprecis? Da li se granice tvog interesovanja, borbe i zrtvovanja zavrsava samo u krugu tvoje porodice ili postoji nesto vise za sta si spreman da se zrtvujes? Da li ocekujes da cu ja ili neki drugi tvoj sugradjanin ili zemljak da ti pomogne u odbrani bezbednosti i  integriteta tvoje porodice ako ti to nisi spreman da ucinis za mene i njih...a njima je to bilo itekako potrebno!!!
.......govorimo o Evropskoj uniji(za koju se i ja zdusno zalazem)......
Da li mislis da su sve te zemlje postale mocne, velike, uspesne, bogate zato sto su svi njeni gradjani bili zainteresovani samo za svoju dobrobit i dobrobit svoje porodice ili su imali neke vise ciljeve i ideale kada su stvarali te drzave. Da li su Englezi bili spremni da se zrtvuju samo za sebe i svoju porodicu kada su isli 5-6hiljada kilometra!! da ginu za foklandska ostrva na kojima su samo ovce engleske..bukvalno
Da li mislis da se moze napredovati i stvoriti bogata, srecna i uspesna Srbija ako smo svi zagledani samo u svoju bulju?

Na toj temi mi niko nije dao odgovor.... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Samsung neki
@Panini
A sa kojim delom mog posta se tačno ne slažeš?
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
pa idi gini frajeru, sta prozivas ljude koji cene zivot i sebe i koji ne zele da ih crvi jedu sa 20 godina zivota!
pali ti, i zovi svoje ortake koji su u tom fazonu. picite samo, sta cemo vam mi! ionako smo izdajnici, mogli bi da vam pucamo u ledja!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Јел те то о дезертерима (то су они који остављају друге на цедилу кад је густо) лично погађа?

На позив сам се одазвао, али нас нису упутили на ратиште, већ су нас после ноћи у касарни распустили кућама. А '99, када сам непозван дошао у војни одсек, рекли су да ће звати када затреба.
     Ha, pa kad je neko silom prilka već u ratu, mogao bih da ga smatram dezerterom.. a oni koji nisu ni otišli , to za mene nisu dezerteri. Sigurno ne bih ostavljao druga na cedilu ako smo već na "liniji fronta". To je drugo....
   Na šta se odnosi prvi poziv? Na ratove Bosna, Hrvatska ili...?
« Poslednja izmena: 22. Maj 2007, 03:00:11 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Ja vec bio....gulio po KZB patrole , straze i jurio se sa siptarima (doduse samo svercerima:D ) ...ako treba ja cu ici ponovo - Ja cu otici cekati te necu, ali ako/kad se vratim nemoj ni ti mene!!!  
Citat
sta cemo vam mi! ionako smo izdajnici, mogli bi da vam pucamo u ledja!
Nisam reko da ste izdajnici, ali za ostalo si zesce u pravu!!!
Btw. kad ti par divljaka upadne na gajbu ili te presretne na ulici sa namerom da nacini zlo tebi i tvojoj porodici - nemoj zvati policiju ili vojsku jer oni svojoj zemlji vrede samo zivi(a u spasavanju tebe i tvoje porodice mogu isti izgubiti), a to vazi i za njihove porodice, prijatelje, devojke i td....  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
... а неки кукавичлук и себичност скривају под плаштом пацифизма. Како вас није срамота пред момцима, има их овде и Срба и Хрвата, који су се борили за своју земљу?
     To ona vojnička etika? Poštujem vojnike s obe strane, oni se bore za svoju zemlju...  zar ne bi bilo lakše onda, ako ti je već žao i jednih i drugih koji su se borili za svoju zemlju, da nisu ni išli da ratuju? Ili je bolje ovako.. vaganjem mu dođeš na isto samo što bi neki izginuli a ovako ne bi. Možda, da se malo proredimo svi, a? Gusto, brate, tesno na ovom Balkanu  Smile
 Ali, rat je ipak rat. Nigde ne dokažeš da si muško koliko u ratu. Moš da krešeš al nikad ne znaš da li glumi  Smile zato lepo upucaš par ljudi i znaš da si gazda   Smile
                 Ma neću da budem glineni golub par kretena koji su na vlasti samo zato što su nje bili gladni a možda su 10 puta gluplji od mene!   Smile Smile
   Svaki rat je besmislen. I na kraju samo lupanje u glavu i zbunjenost nepotrebnim žrtvama. Ako je već tako, neću da budem potrošen uzalud.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2007, 03:46:45 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 08:47:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.