Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 20:21:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Kada bi ste ovih dana dobil poziv za vojnu vezbu da li bi ste se odazvali
DA
NE
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poziv na vojnu vezbu  (Pročitano 19626 puta)
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
greška  Smile dupli post...
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
ajmo sad...25 skleka i pozarstvo kod licnog naoruzanja i opreme!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ajmo sad...25 skleka i pozarstvo kod licnog naoruzanja i opreme!  Smile
       Smile
A samo, kaži mi, šta ovo treba da znači?
Ja cu otici cekati te necu, ali ako/kad se vratim nemoj ni ti mene!!! 
[
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Pa to ti dodje, u finu formu uvijeno, moje nezadovoljstvo pa cak i frustracija izazvana ljudima koji ismevaju i ponizavaju one koji vole svoju zemlju i spremni su da je ako zatreba brane(i nemam nikakvu nameru da nekog ko to ne zeli, i ne oseca da mu je to duznost, teram u tako stogod), one koji su svoje zivote dali da bi sad svi mi uzivali u blagodetima nezavisne i samostalne drzave! Naravno ja Kamara ne svrstavam u te (iako su mu stavovi Boze me sapleti  Smile ) niti planiram da mu bilo sta lose uradim...prosto mu to dodje kao jedna vrsta umetnicke slobode - umesto da ovoliko pisem i objasnjavam ja sam sazeo u jednu recenicu  Smile
« Poslednja izmena: 22. Maj 2007, 03:48:25 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
    Znači, ti se vratiš s ratišta kao oslobodilac, bace ti deset žena u znak poštovanja, a njihove momke, muževe  vešaju na trgu ... Npr. kamara  Smile   
    to zvuči kao ratno profiterstvo  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Meni je moja sasvim dovoljna...mada ni ovih desetak ne bih ostavio uskracene za "malo neznosti"  Smile
A ovim ostalim bice krivo sto su ispali sise i krili se iza suknji tih istih kojima ja pruzam "malo neznosti"  Smile ......kakvo crno vesanje - c c c c c
Gde Kamara da diram, on mi je potreban kad se vratim jer bas sa velikim interesovanjem citam njegove postove vezane za berzu - moram priznati da sam dosta toga naucio (ovo nije bilo nimalo ironicno) i trebace mi njegovi saveti da ulozim ratni plen...e to je ratno profiterstvo!!!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Gledaj.. ti si ok izložio stavove. Ono za moćne države, sve stoji. Samo što je kod Folklandskih ostrva u pitanju grabežljivost a ne očuvanje naroda i države. Znači, ti što su ginuli tamo mi nikako nisu jasni.   Nisam upućen u detalje, ali predpostavljam da je u pitanju uglavnom profesionalna vojska.   Njih gubitak tog parčeta zemlje nije mogao da ojadi nikako. Po logici naših (znaš na kog mislim) , da su Englezi pustili teritoriju bez borbe , onda bi im tražio svet još, i tako bi ih saterali do Škotske  Smile I da je tako, kakva je to logika da oteraš hiljade svojih ljudi u smrt, preventive, strategije, zastrašivanja radi? Sve u svemu, džaba!
          Ali kad panini kao žali  i Srbe i Hrvate s ratišta, ne kapiram njegovu poentu. Što bi se onda zalagao da se bori? Mislim, mogao je i fudbal da igra s njima, nego je verovatno zaboravio na tu mogućnost a paintball još uvek nije bio u modi.  Smile
   I ti nisi pominjao dezertere..njega su kao zvali, ali su ih pustili da se igraju u kasarni. Znači, izvuko se. I sad izigrava Miloša obilića. Šta mene briga dal su njega pustili il nisu, to je onda njegova sreća, zabole me što je on ispao tu srećom častan .   Ipak nije ratovao.  Ali bi i dalje "dezerterima" da sudi. Pa lepo sam ga pitao, što nije otišao sam u rat, ako sudi one koji ne žele da idu? tad je bar mogao kao dobrovoljac kako je hteo. A '99. - nek loži babu da mu štrika Nike. Šta, hteo je da služi zemlji tako što se podmeće pod bombe? Znaš koliko priča znam , kako su se ljudi javljali u vojsku za vreme bombardovanja, pa ih poslali kući  ženi na ručak. trebalo je on da se prijavi kad je bio klasičan rat u Bosni i Hrvatskoj. Samo, mudrica je on...zna kad treba a kad ne  Smile
     I još nešto... silovanja na kosovu ima odavno, ali niko zbog toga nije pokrenuo rat. e sad, kad smo izgubili parče teritorije, sad to iziskuje rat?!
  A što se tiče manastira i Patrijaršije, lepo je to, spomenici kulture al zbog toga niko ne gine. to nas samo lože pojedini. uostalom, nek ih presele.. i veće stvari su se selile.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2007, 04:44:30 od DJedai »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Apple Iphone 5
Znaci izvuko si zakljucak...gledam svoje dupe, dobrobit moje uze i sire rodbine i za sve ostalo u mojoj drzavi sto me moze kostati zivota mi siste jaja?.....zaboravi na 50evra!  Smile

Mrzi me da opet pisem.....copy/paste

Da li su po tebi Gracanica, Decani, Pecka patrijarsija deo neke Velike Srbije za koju se ne vredi boriti i zrtvovati? Da li su srpske zene i deca koja su ubijana, silovana na Kosovu u RS, RSK deo neke price za koju se ti ne bi borio i zrtvovao da to sprecis? Da li se granice tvog interesovanja, borbe i zrtvovanja zavrsava samo u krugu tvoje porodice ili postoji nesto vise za sta si spreman da se zrtvujes? Da li ocekujes da cu ja ili neki drugi tvoj sugradjanin ili zemljak da ti pomogne u odbrani bezbednosti i  integriteta tvoje porodice ako ti to nisi spreman da ucinis za mene i njih...a njima je to bilo itekako potrebno!!!
.......govorimo o Evropskoj uniji(za koju se i ja zdusno zalazem)......
Da li mislis da su sve te zemlje postale mocne, velike, uspesne, bogate zato sto su svi njeni gradjani bili zainteresovani samo za svoju dobrobit i dobrobit svoje porodice ili su imali neke vise ciljeve i ideale kada su stvarali te drzave. Da li su Englezi bili spremni da se zrtvuju samo za sebe i svoju porodicu kada su isli 5-6hiljada kilometra!! da ginu za foklandska ostrva na kojima su samo ovce engleske..bukvalno
Da li mislis da se moze napredovati i stvoriti bogata, srecna i uspesna Srbija ako smo svi zagledani samo u svoju bulju?

Na toj temi mi niko nije dao odgovor.... Smile

Zasto je armija SAD najjaca na svetu? Verovatno zahvaljujuci regrutima jel?
Batice, da bi smo sve to sacuvali sto si pobrojao trebali smo davno da oformimo odlicno placenu profesionalnu vojsku, pa kad vec idemo u rat da to radimo sa profesionalcima, a ne sa regrutima koji su obicni glineni golubovi! Sve svetske velesile svoje vojne formacije uglavnom zasnivaju na profesionalnoj vojsci. O cemu onda pricamo?
Ovakvi pozivi kao sto je napisano u topicu trebali bi da se salju samo u slucaju da je zemlja direktno ugrozena (kao recimo za vreme bombardovanja 1999. godine). U tom slucaju bih se i ja odazvao pozivu, ali naravno ne ako bi mi taj poziv poslao neki umobolnik tipa Slobe.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2007, 04:47:07 od ZvezdasBG »
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Meni je moja sasvim dovoljna...mada ni ovih desetak ne bih ostavio uskracene za "malo neznosti"  Smile
A ovim ostalim bice krivo sto su ispali sise i krili se iza suknji tih istih kojima ja pruzam "malo neznosti"  Smile ......kakvo crno vesanje - c c c c c
Gde Kamara da diram, on mi je potreban kad se vratim jer bas sa velikim interesovanjem citam njegove postove vezane za berzu - moram priznati da sam dosta toga naucio (ovo nije bilo nimalo ironicno) i trebace mi njegovi saveti da ulozim ratni plen...e to je ratno profiterstvo!!!  Smile Smile Smile
  Možda si uspeo da ideju o ratnom plenu sublimiraš u patriotske namere ? Ne znam ja s kakvim si se švercerima ti ganjao po kosovu  Smile  ....  ja znam samo za dve grupe švercera među Šiptarima  Smile ..u stvari jednu.. samo imaju dva artikla  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Колико глупости и непознавања теме...

Војска и ратови постоје одувек. Увек ће и постојати. Као и границе између људи.

Немојте лупетати са неким као пацифизмом, љубављу, мржњом према политичком вођству...кукавице најобичније. Обични бедни изговори.
Љубав је увек боља од рата, политичке вође су најчешће кретени, али то нема везе. Живот је такав, ратова је било и биће их...

Битно је само како се постављаш према тој ситуацији. Већина вас се већ поставила...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 20:21:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.