Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 01:58:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Kada bi ste ovih dana dobil poziv za vojnu vezbu da li bi ste se odazvali
DA
NE
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poziv na vojnu vezbu  (Pročitano 19768 puta)
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Dobro, necemo u rat, ziveo civilni sektor itd, ali sta kada siptari krenu na Leskovac recimo ?
Da li cemo reci boli me qrac, ja sam iz Novog Sada, 600 km daleko od tog mesta koji nikada nisam video ?

mosko , zna se ko ce da pali Sutanovac i ekipa, pa nece valjda Toma i opozicija.

ma jel cujes ti mene, necu bre......

- da nije civilnog zapalio bih preko (ovako sam jos kako-tako tu) - cista ekonomija..... nemam posla (sa kojim mogu da se izdrzavam, dok sam na nekom ratistu) necu da me izdrzavaju mama i tata (tj. ne izdzavaju, nego da zivim sa njima, morao bih i pored toga da radim....)

- e da i boli me kurac... svako brani svoju drzavu.... drzava godinama ne brani mene ....

- ovo je glupo sto ti odgovaram, pa nece sutanovac i ekipa da pali oni vec sve poseduju tako da ce oni prvi da ostanu......

ustvari ... nas' kako uvek postoj elita (oni vode) .... kada sam se rodio elita su bili komunisti... sada kada sam sam elita su kapitalisti....

da se ne lazemo mnogo......... elita je ostala ista (isti ljudi) a sada bi teli da sluzim vojsku kao komunista a da zivim kao kapitalista .... e evo im ga tuki..... Vojska i policija treba da brani narod .... od svih i od samog sebe ... vojska i policija trenutno brani samo elitu

u tako me bole kurac da radim za tu elitu ... nek svoju decu upregnu u amove ... i nek svoju decu salju na ratista ... bas me zanima dokle ce da doguraju  Smile

meni ce bar uvek lepo da bude.... i niko nece da me drka....

IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
 to mu otprilike ide ovako : idem ja ulicom i vidim mladog DS-ovca (ili LDP-ovca ako vishe volite Smile) kako se grchi u samrtnom ropcu (narkomanska kriza verovatno Smile) . i sad trebao bi da mu pomognem ,ili bar da zovem hitnu pomoc .... ali to nije moja briga ,imamo zdravstvo ,vojsku (civilnu naravno Smile ) a ionako je to sve korumpirano ... shto bi ja troshio svoje vreme ,novac ,bateriju mobilnog ... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Alcatel One Touch
skoro sam dobio...i naravno,nisam otisao...mator sam ja za te gluposti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2

cuj nagovorili ga u rat... Smile
respect!  ajde sad skini se go i vici "foooorca juve"... ajde more! brze! ajde, znas kako je gotiva...

Smile Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
ja sam sluzio 2005 u jednoj od najelitnijih jedinica, koje su dostupne vojnicima na odsluzenju vojnog roka!
i nikada vise, nikada. makar me uhapsili!
ti malko lagis kamaro,2005 vec nisu postojale elitne jedinice...ne postoje od 2001!

ja sam robijao 1996 u ksjvj(za neupucene-korpus specijalnih jedinica vojske jugoslavije)  e to je bila elitna jedinica...nemoj misliti da se ja time hvalim,proklinjao sam svaki dan proveden tamo,ali sam izdrzao

a sto se tice vojnih vezbi...ne treba razmisljati o tome jer one vise ne postoje a i da postoje ne bih se ni u ludilu odazvao...onaj ko hoce da ratuje neka ratuje,ja nemam vremena za to...zelim da zivim!
pa vidi se da si bio ranije u vojsci. od elitnih jedinica gde obicni redovi imaju pristup, preostala je 63. pad, nesto malo u 72. i vojna policija, kao i garda. ja sam bio policajac!
sada su i 63 i 72 profesionalizovane. tako da su preostale jos vp i garda. a elitne su zato sto se za razliku od ostalih ne bave kopanjem, metlanjem, utovarom i istovarom i td. vec duznostima vojnika.

Tema je bila poziv na vojnu vezbu. Znaci vezba, ne rat. Ko sto rece gupman, savrseno normalno je odazvati se na poziv za vojnu vezbu.

Naravno da bih.

Na svaki poziv.
sta je problem, nemas srece sa devojkama ili...?

Apsolutno ne. Imam srece sa devojkama.

ja sam sluzio 2005 u jednoj od najelitnijih jedinica, koje su dostupne vojnicima na odsluzenju vojnog roka!
i nikada vise, nikada. makar me uhapsili!

Iz ovoga vidim da tvoji drugovi iz jedinice nisu imali problema sa zenama. Ti si bio tamo. Zato ne bi sada ni za zivu glavu nazad, a? Smile

Smile dobra fora! ali nije toga bilo, za razliku od tuca, nozeva, pokusaja ubistva, kradja i td.
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
to mu otprilike ide ovako : idem ja ulicom i vidim mladog DS-ovca (ili LDP-ovca ako vishe volite Smile) kako se grchi u samrtnom ropcu (narkomanska kriza verovatno Smile) . i sad trebao bi da mu pomognem ,ili bar da zovem hitnu pomoc .... ali to nije moja briga ,imamo zdravstvo ,vojsku (civilnu naravno Smile ) a ionako je to sve korumpirano ... shto bi ja troshio svoje vreme ,novac ,bateriju mobilnog ... Smile Smile

ne to ne ide tako (ma koliko ti u svojoj glavi to zeleo) .... ja sam bio dva puta u vojsci prvi put normalno na mesec dana i sada civilno ...
ide: pogledas svoj novcanik i da li mozes da zivis od toga ili ne ... jbg. ti bi izgeda da sluzim ko komunista ali da zivim ko kapitalista ....

dakle ne seri, moze da sluzim vojsku ali da budem u ceti sa miskovicevim, karicevim, nikolicevim, cedinim, slobinim, tadicevim  .... sinom i da imam isti tretman ... e i da ako Milka Forcan nije u paketu odbijam da idem iz moralnih razloga  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
manite se te puske

nije za ruke muske

nego svi po lopatu jednu

da popravimo zemlju bednu

ako ces da pucas, pucaj sebi u glavu

a mene pusti na miru, jer sam upravu...
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Толерантно. Врло.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Militantni pacifista  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Alcatel One Touch
"...jer ko puzi,taj ne moze da guzi..."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 01:58:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.