Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Požar na gradilištu u Rusiji među nastradalima i radnici iz Srbije?  (Pročitano 4357 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Nokia 
Tužno, baš tužno, ali nije mi baš jasno ko u februaru u Sibiru nešto gradi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 161
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.111
Naravno da ima neradniko svugde, ali eto sad bi bio jedan poznanik, ne pije, radi vredno, ima porodicu decu... malo je glup itd... ali je posten i radi OK
Ostao bez polsa firma ga godinu dana nije placala (jer su ih glupe naterali da potpisu raskid ugovora), zene je kuci pravoslavna zadrta ludaca koja se o detetu brine 20h pa i ona neradi, nema ni za hranu, salju mu roditelji sa sela a oni tamo gladuju...
Evo vec brz posla je u srcu NS vec skoro 6 meseci, radio je u jednoj ribarnici na crno po potrebi za 1000din... to su ga zvali kad se sete da im treba, po ceo dan luta po gradu i trazi bilo sta... kaze nude na crno za 700din na dan da skupljas kolica ispred marketa... kaze i tu puno.......

Da nema roditelje mislim da bi uzeo strik i obesio se, sta ja njemu da kazem ko je kriv a ako nije SRBISTi luda srpska krv bez mozga zeljna ratovanaj i mudrovanja

I on mozda umesto strika posto voli putina ko vecina morona ovde, mozda i on sutra zavrsi na sibiru... tako i treba cini mi se
« Poslednja izmena: 08. Feb 2015, 21:41:30 od reb0rn »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.93
Rusi grade 365/24/7 pogledajte taj grad preko google mapa, doduse nema street view-a ali odmah se skapira sustina

zapravo bilo koji sibirski grad da gledas, sve kran do krana.. bez obzira na doba godine

meni se cini da nikad vise nisu gradili nego poslednjih godina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
cini ti se..zato sto je sada rusija na tapetu i svakodnevna je tema..
pa... covjek ..htio ili ne htio... primoran je da to slusa..gleda..cita..i sta znam...
a prije te i nije interesovao broj kranova... u sibirskoj nepreglednj oblasti... Smile Smile Smile
barem ja mislim da nije  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 08. Feb 2015, 22:20:14 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.111
mob
Samsung SGH-E590
Ne znam ciji je drugi profil ovaj, ali lik je prso. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Sad je javljeno na b92 da je, od 8 poginulih, medju zrtvama 6 Srba. Plus jos 3 Srba je povredjeno, u bolnici su i van zivotne opasnosti.
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
Sad videh godista,ovo neki klinci jebote,idi bre u p.m.  Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.111
Čeka se potvrda imena stradalih

Beograd -- Ruski mediji već su objavili imena poginulih srpskih radnika u Sibiru, ali neophodno je sačekati zvaničan telegram ruskih vlasti, izjavio je Veljko Odalović.

Državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova Veljko Odalović je za RTS izjavio da tri povređena radnika u Rusiji nisu u kritičnom stanju.

Veljko Odalović je, gostujući u Dnevniku RTS-a, rekao da je požar u Rusiji, u kojem je poginulo šest radnika iz Srbije, bio takav da je neodgovorno prema porodicama srpskih radnika izaći bez zvanične potvrde imena stradalih.

Odalović je rekao da su od Ruske federalne službe dobili potvrdu da su radnici imali dozvolu za rad i da su u Rusiju otišli pod, "koliko-toliko, kontrolisanom procedurom".

"To je posao koji radi ruska firma "Rusnjeft" i angažovan je jedan broj ljudi koji radi tamo", kaže Odalović.

On je dodao da je mesto Salehard, na sibirskom poluostrvu Jamal, praktično blizu Severnog pola i da je juče temperatura bila -27 stepeni, a da nekada ode i do -50.

Radnici su bili smešteni u kontejnerskom naselju, a pretpostavlja da su električne instalacije pokrenule požar, rekao je državni sekretar.

Odalović je dodao i da su konzul i cela srpska ambasada u Moskvi u stalnom kontaktu sa ruskim organima vlasti i da će uraditi sve administrativne i druge poslove, uključujući prevoz stradalih i povređenih radnika.

To su procedure koje traju danima, ne očekuje se da se sve to okonča u narednih nekoliko dana, rekao je državni sekretar.

Odalović je istakao da je odlazak radnika u Rusiju ozbiljan problem, jer se ljudi najčešće jave tek kada odu i budu prevareni, ili ostavljeni bez igde ičega, bez jedne rublje da se vrati kući.

"Ovde je gubitak svih, nesigurnost ljudi koji odlaze i njihovih porodica, nema kontrolnih tokova u našoj zemlji. Takođe se u Rusiji stvara siva zona, ljudi rade u lošim uslovima", rekao je Odalović.

On je dodao da nije problem saradnja država, već interesnih grupa koje pokušavaju da u tom praznom prostoru regularnih aranžmana ostvare ekstra profit.

Kako kaže, ljude odvode pod podcenjivačkim uslovima, a cena rada je manja nego kada odu u regularnim tokovima poslovanja.

"Imali smo na desetine radnika koji su bili izbačeni, ostavljeni bez dinara... Morali smo da pomognemo da vratimo te ljude, da ih transportujemo", rekao je Odalović i podsetio na akciju ruskih vlasti pred olimpijske igre u Sočiju, kada su pronašli srpske radnike bez dozvole u građevinskim naseljima.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.111
mob
Apple 13pro
Sve deca jbt... tuga
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
nama ga inicio da sad brani majku rusiju.  Smile

ps. verovatno ce mi izbrisati ovu poruku sto ga izazivam haha..
« Poslednja izmena: 09. Feb 2015, 14:40:42 od Aconja »
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.