Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 12:39:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Povučen antidiskriminacioni zakon  (Pročitano 15813 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Srbija je drzava ali juce  Smile Crkva krsi Ustav, a istovremeno poziva na moral ... pa niko nije slep, dragi moji popovi iz debelog 'lada vaseg hrama  Smile Niko od vas ("moralista" Smile ) nije ni komentarisao slucaj Pahomija, a kamoli osudio. Dokle god je to tako, ne treba ocekivati mirnu situaciju i otpor vasim glupostima  Smile To treba da bude jasno svakom. Drugacije ne moze biti.

Druga stvar, vrlo je zanimljiva cinjenica da se vecina "patriota" zali na diskriminaciju od strane zapada prema Srbiji, a istovremeno ne zele da prihvate zakone kojima se diskriminacija sankcionise ... to je vrlo interesantno. Dakle, postoji velika konfuzija u glavama nekih ljudi  Smile Jos kad na to dodamo "moral" koji nam stize od SPC ... sve je jasno. Dakle, ako zelite takvu situaciju, zasto se onda bunite?  Smile Vrlo logicno pitanje ...

Trece, imacemo/te i vi decu, pa kad vam jednog dana saopsti da je gay, bas bih voleo da vidim facu, vas "moralnih" i "cestitih" buducih roditelja  Smile Dakle, pazite sta radite i cemu se nadate ... sve se vraca, kako vi ("moralisti" i "dusevni cistunci" Smile ) imate obicaj da kazete  Smile

Zelite slobodu sebi, ne date je drugima ... to tako ne moze i ne treba da bude  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

šta to beše mozak, šta to beše mozak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Siemens c 75
Alo lujuko, šta trabunjaš jel ti dosadno da štrikaš. Ili i sam patiš od te bolesti

To je              b                    o                     l                         e                s                       t, a bolest se leči, znači imaju pravo na    l     e     č    e   nj    e, a kada se izleče onda možemo da pričamo dotle su pravno i poslovno nesposobna lica.

Ne pljuj na živo telo Hristovo, na svetu Srpsku Pravoslavnu Crkvu, izrode, to što ste pokušali da joj prilepite i podmetnete nije urodilo plodom i sve je jača i jača dok i poslednji komunistički i evro šljam ne vratimo na pravi put, put vere i spasenja, put Isusa Hrista.

Da mi sin bude gej?!   Pa ja sam iz srca Šumadije mi tog šljama nemamo, možda u stvari sigurno ga ima u BG jer oni prednjače utim Jevropskim integracijama. A kad bi se to nedaj bože meni deselo sa mojim detetom, iako je ta opcija isključena jer u mojoj porodici su svi normalni i svoju decu učim Srpskim tradicionalnim vrednostima e onda prebio, kastriro, oterao od kuće i naravno odreko ga se preko novina, kad bi pored toliko Gružanki, Knićanki, Botunjki, Cvetojevčanki on našo dečka, bože me sačuvaj i sakloni!!!  Smile Smile Smile  Smile Smile Smile

Živela nam naša Srpska pravoslavna Crkva i majčica Srbijica ili Rusija sve jedno !!!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Srbija je drzava ali juce  Smile Crkva krsi Ustav, a istovremeno poziva na moral ... pa niko nije slep, dragi moji popovi iz debelog 'lada vaseg hrama  Smile Niko od vas ("moralista" Smile ) nije ni komentarisao slucaj Pahomija, a kamoli osudio. Dokle god je to tako, ne treba ocekivati mirnu situaciju i otpor vasim glupostima  Smile To treba da bude jasno svakom. Drugacije ne moze biti.
Па боље нам је под Црквом таквом каква је него под еврогејцима.  Smile

vrlo je zanimljiva cinjenica da se vecina "patriota" zali na diskriminaciju od strane zapada prema Srbiji, a istovremeno ne zele da prihvate zakone kojima se diskriminacija sankcionise
Нису све дискриминације исте, не можеш тако да гледаш...

Trece, imacemo/te i vi decu, pa kad vam jednog dana saopsti da je gay, bas bih voleo da vidim facu, vas "moralnih" i "cestitih" buducih roditelja
Ако си имао праве родитеље, онда ћеш знати и да васпиташ своје дете. Ако су ти родитељи били гејови, сјебаће ти се дете као што си и ти сјебан. Проста једначина  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
Teška bolest, ali otkud ona medj Srbima pa mi od nje nikad nismo bolovali

od koje bolesti? nasilja - hmmm  Smile

izbor je jasan! ili jedno ili drugo! ili tesla ili filaret, ili slobodna ljubav ili šormaz i aleksandra jankvović, ili gazela ili generalni urbanistički plan, ili djindjićeva vizija ili miloševićeva

« Poslednja izmena: 05. Mar 2009, 19:54:08 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung 
За Теслу и за слободну љубав међ' нормалним и неизопаченим људима и за лепши Београд!

Против педера и Цигана који се коте испод Газеле и уништавају наш град!

Толико од мене, право из срца!
« Poslednja izmena: 05. Mar 2009, 19:40:11 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Ajd objasni ...  Smile

Ако си имао праве родитеље, онда ћеш знати и да васпиташ своје дете.
Znas kako ... ovo moze da kaze samo neko sa 0 (nula) zivotnog iskustva  Smile

Ако су ти родитељи били гејови, сјебаће ти се дете као што си и ти сјебан. Проста једначина  Smile
Mozda sam sjeban, mozda ne, ti to nikad neces saznati Smile ... ali ti od istine ne mozes pobeci, prihvati je  Smile Prihvati svoju paranoju i suoci se sa tim ... ne zelim da te ubedjujem da li je to oko ili ne, tvoj problem, ali paranoja je deo tebe, nisi jedini ...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Alcatel 
klićo, previše je neukusno tvoje komentarisanje i uostalom zašto bi čovek morao apriori biti protiv ili za. Ponekad ovako izsključivo mišljenje imaju ljudi na osnovu pogrešnih podataka i neznanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
klićo, previše je neukusno tvoje komentarisanje i uostalom zašto bi čovek morao apriori biti protiv ili za. Ponekad ovako izsključivo mišljenje imaju ljudi na osnovu pogrešnih podataka i neznanja.

pa ne apriori - nego aposteriori! ne biramo mi izmedju miloševića i djindjića mi smo njih izabrali - i svako je ostavio svoje!

ali koje je isključivo mišljenje ono koje daje da biraš izmedju gazele i generelnog urbanističkog plana? ali ako malo bolje pogledaš sliku iza gazele se nalaze lepi hoteli - da li je to onda umereno rešenje? pola naselje pod gazelom, a pola lepi hoteli

i daj mi reci u čemu je neukusno ? nemoj ništa apriori  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ajd objasni ...  Smile

Па лепо, ова дискриминација од стране запада никако није добра, слажу се и странци.. а рецимо дискриминација гејова и педофила зоофила и осталих наказа природе јесте Smile Можда у Америци није, ал шта ме боли патка као је тамо. У Србији то не пролази..

Ако си имао праве родитеље, онда ћеш знати и да васпиташ своје дете.
Znas kako ... ovo moze da kaze samo neko sa 0 (nula) zivotnog iskustva  Smile

0 животног искуства има ембрион. Беба од 5 минута има животно искуство веће од 0. Не контам шта хоћеш да кажеш.

Ако су ти родитељи били гејови, сјебаће ти се дете као што си и ти сјебан. Проста једначина  Smile
Mozda sam sjeban, mozda ne, ti to nikad neces saznati Smile ... ali ti od istine ne mozes pobeci, prihvati je  Smile Prihvati svoju paranoju i suoci se sa tim ... ne zelim da te ubedjujem da li je to oko ili ne, tvoj problem, ali paranoja je deo tebe, nisi jedini ...  Smile
Нисам мислио конкретно на тебе, само ми је формулација целе реченице била у другом лицу.. Небитно..
Е сад , дал је то параноја, не знам нит мислим да је битно. Једноставно ту накардност треба честитати западу кад је толико воле и прихватају, ал код нас то не иде, није ни у складу са традицијом народа...... Једноставно нема везе са Србима и стога нам не треба у друштву.

То Клићооо само жежи!  Smile
« Poslednja izmena: 05. Mar 2009, 19:58:44 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
@EmptyClip

da li to neko hoće da uveze gejeve, a da mi ostali nismo obavešteni?
Citat
Једноставно ту накардност треба честитати западу кад је толико воле и прихватају, ал код нас то не иде, није ни у складу са традицијом народа......

gejevi postoje jednako i kod nas i na zapadu (drugim rečima srba gejeva -ima kao i drugde), e sada stepen sloboda, uredjena pravna država i sve ostalo je stvar koju mi sami moramo da rešimo. ja znam da kada se uvodilo pravo glasa za žene da su rekli mnogi - to nije u skladu sa našom tradicijom, ali to je problem našeg interpretiranja tradicije i toga da li hoćemo pravnu državu ili ćemo neku plemensku organizaciju gde će vrhovni vrač "u skladu sa tradicijom" da odredjuje šta je dobro  a šta ne.
ali problem je da ako ne postanemo pravna država onda će u srbiji ostati par vračeva i oni koji ih podržavaju. to što ti misliš da je nešto nakradno to je potpuno tvoja stvar, a uspostavljanje vladavine prava i otklanjanje disrkiminacije je nešto mnogo važnije i deo je opšteg interesa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 12:39:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.