Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Povredjenost  (Pročitano 3784 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
*Zasto smarati nekoga ko nezeli da bude sa tobom to mi nikada nije bilo jasno.*
Mali je broj ljudi koji ne razumeju rec KRAJ.Uglavnom osobe koje *obavestavaju* o tome ne koriste pravilno i jasno reci u jeziku,pa se prica svodi na: Znas ti,...,jel da da si pametan?,shvatas me...,i u neka doba ispadne to njihovo objasnjenje kao da su trenutno u konfuziji sa samima sobom i da im treba vremena i razumevanja da sloze kockice oko svojih emocija.
Ne vidim problem ako bi rekli:-SLUSAJ,JA SAM SE OHLADIO/LA,ZELIM DA RASKINEM ! Zavisi od osobe sa kojom su imali posla i sta se sve tu desavalo da li ce biti potrebno dalje objasnjenje oko nekih ranijih desavanja,ali to su stvari koje idu uz raskide i treba ih obaviti ODMAH. To sto je neko osetljiv,pa zeli da pobegne bez objasnjenja,jer je njemu tesko da se smara oko toga ili zeli da *ispadne fin*,pa ljudi moji,to tako ne ide,svidjalo se to nekome ili ne. Kao sto trosite svoje vreme i energiju na muvanje,tako i raskid ima svoju proceduru da bi proces bio uspesno okoncan!  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15
Mozda je ovo problem bez sustinskog objasnjenja u domenu licne percepcije.
Ne jednom sam prisustvovao kada [inace veoma stabilna, inteligentna i razumna osoba] prijatelj
gubi razum doslovno, zbog raskida. I prijateljice.
Najredji slucaj koji sam imao prilike da vidim a i da dozivim - jeste obostrano hladjenje.
Najcesce se stvar pogorsava sa jedne strane ocekujuci da se ona druga strana toliko smori i
udavi zbog nacina etc. da jednostavno odluci "dosta je bilo".
Medjutim, uvek se zanemaruje emotivni mazohizam.
To sve dovodi do konfliktnih situacija nakon kojih do juce golupcici
postaju jedan drugom lesinari.
IP sačuvana
social share
Bravure na dnevnoj bazi... !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15
inace, da li bi mi neko objasnio, kakvo je ovo jajce ispod nick-a???

Dobio sam jedno - ili par, kako se vec uzme...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
*Ne jednom sam prisustvovao kada [inace veoma stabilna, inteligentna i razumna osoba] prijatelj
gubi razum doslovno, zbog raskida. I prijateljice.*
Nema mi logike da je samo zbog raskida. Ali,ako raskid ima veze sa prijateljicom-nije ni cudo! Pre ce biti da je do nacina raskida i neigranja otvorenih karata! Ljudi su veoma osetljivi na emotivne malverzacije,jos ako je u to upetljana prijateljica,dobro je ako su izvukli zivu glavu u tom momentu.
  Znam da ne zvuci civilizovano,ali ko udara djonom-treba da bude spreman da ima osoba koje ne tolerisu takav tretman,bez obzira kakve ce to komentare proizvesti. Jednostavno-pukne ti film! Nema za to pravog opravdanja,ali u pitanju je ljudski rod,pa prema tome i razumljivo.
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15
Nista te nisam razumeo sada - kakve veze ima raskid sa prijateljicom?
Spomenuo sam scene kojima sam prisustvovao. Raskid je povod, inicijalna kapslA koja je dovela do ispoljavanja takvog ponasanja.
Doduse, do toga dolazi nesto duzim psiholoskim ratom izmedju "njih" ali ponasanje je sve samo ne razlozno i razumno.

Jednom davno, doziveo sam [o odosmo na licno] da ne mogu da spavam zbog raskida. Bio sam mlad, a ona - na nesrecu - zivela preko puta. Nocna mora. E tada sam poceo da se ponasam u skladu sa svim postulatima "kako se ne treba ponasati". U sustini, samo sam se vise i vise povredjivao.
Od tada, stvari su se bitno izmenile - ali nikad ne reci nikad.
Kad me dohvati neka, razbice me ko zvecku Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
Nemaju veze godine sa raskidom.Ako ti je stalo do te osobe,a stvari ne idu u kojem pravcu zelis-nesanica je normalna stvar  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15
znam... onda ovo sa "zveckom" ostaje Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
Ima ih jos sa *kako se ne treba ponasati*,pa su ostali u komadu  Smile Veruj mi,nema razloga za brigu-ker koji laje ne ujeda  Smile (samo se malo *istraumiras* od laveza)
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Ne mozes lako raskinuti sa osobom koju si prethodno svesno ili ne ubedio da si ti onaj "pravi" za ceo zivot, ali samo od nje zavisi da li ce preboleti to u tisini , ili ce postati "stalker", jedan moj drugar ima obicaj samo neko vreme da se ne javlja, u nadi da ce druga strana shvatiti poruku....ja to bas i ne cenim mnogo, ali sta je tu je, raskid je los sam po sebi , jer to znaci da se nesto u nama gasi sto je malo pre toga gorelo punim plamom, jedna osoba odlazi iz naseg zivota koja nam je znacila...jer samo ljubav i smrt daju smisao zivotu i svim njegovim radostima i mukama.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
 Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: povredjenost

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.