Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Povredjenost  (Pročitano 3749 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Na neki nacin si upravu na neki ne   Smile.

Zivot nije idealan pa tako da moramo da prolazimo kroz raskidem. Nije to dobro ali se mora tako. E sad oko tog nejavljanja su upravu, mislim bezveze je nejaviti se, reci lepo sta i kako je nevolise je vise kao pre, nasao si drugu ili nesto trece ali bar budi iskren i reci sta i kako je bar nikoga nelazes i nezavlacis. I u muskom i u zenskom slucaju. Ja tu islrennost nenormalno cenim.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
U svim mojim dosadašnjim vezama uvek sam ja bio "ostavljena strana". Zbog subjektivnih ili objektivnih razloga sa obe strane. Teško je reći kome je teže, onom koji ostavlja ili onom koji je ostavljen... Mislim da su "sporazumni raskidi" jako retki, iz razloga što uglavnom jedan partner/ka, često pokušava da ubedi suprotnu stranu da treba "sačuvati vezu", da je "šteta prekidati nešto što je lepo i ok"... To su uglavnom subjektivni i pomalo sebični argumenti, jer ljudi uglavnom polaze od sopstvenih želja i interesa. Poenta je da ipak treba postaviti sebi pitanje:"  Da li sam ja za tu osobu, da li je ona/on srećan/na sa mnom, šta u mojim postupcima ne valja kad voljena osoba želi da raskine?" Ja sam dugo izbegavao da postavim sebi takva pitanja, ali kad sam konačno to uradio shvatio sam neke vrlo bitne stvari, pronašao snage i način da to postepeno ispravljam. Zato savetujem: pokušajte i vi, ne košta ništa, a može da pomogne.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
Sad mi je ovo zazvucalo kao izjava mog prijatelja:-Ona je mene ostavila...Smile(( ,pa smo ga zezali kako prosipa *socijalku*,a verovatno se ponasao tako da na kraju nije ni imala drugog izbora...Smiley)) Salim se! To su tuzne stvari,ali si u pravu da iz svega treba nesto nauciti,pa i sebe menjati nabolje kako bi sledeci put bilo uspesnije.
Sto se tice sebicnih argumenata,mislim da je to sasvim o.k.-pa,ljudi smo,i treba da se borimo za svoje interese! Slazem se da se treba povuci ako nemas sanse,ali mi je muka od prica iz spanskih serija-ja ga volim,pa ga iz ljubavi pustam da bude srecan sa drugom-MA,NEMOJ!!! Treba se boriti za svoju srecu! Uostalom,ko to kaze da ce on/ona biti srecniji na drugoj strani?! Moje je da se borim za sebe,ako ne ide-o.k.,ali ako nesto volim i stalo mi je-pa,naravno da cu pomeriti i sunce i mesec da uspem da ga/je ubedim da sam BAS JA prava osoba,a posle cemo da vidimo...  Smile
Pisem ovo zato sto sam pre bila u tom sanjarskom fazonu i verujte da je glupost.Treba se boriti za sebe,a ako ta osoba nema petlju da kaze NE,onda neka trpi kad ne zna da se izjasni. Iz iskustva i svog i tudjeg znam da ti koji se kao nesto prenemazu obicno nisu na cistom NE,pa zasto onda ne pokusati?! Oni kao imaju pravo da se prave blesavi,a *zagrejana* strana treba da bude kulturna i da cita misli da treba da se povuce... Ne znam bas...  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
da se i ja ubacim...
imaš potpuno pravo(go,girl!)... sad ti ja ne znam (valjd sam još u toj sanjarskoj fazi) šta da radim... šalje mi porukice,piše pjesme,spominje stalno ono "lomiš mi srce ko bagremov prut" i onda odjednom se prestane javljat i sretnem ga s nekom i prođe kraj mene i ni ne pozdravi... hm,da glumim da mi nije stalo(profesor iz psihologije kaže da je to najbolje ako nekog želimo kazniti  Smile) ili...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
Iz mojih dosadšnjih iskustava( a i iz iskustava nekih mojih poznanika i prijatelja), shvatio sam da "borba za ljubav voljene osobe" ima smisla jedino ako i druga strana to želi, ako do nje dopiru pokušaji, ako ona/on dopuste da ljubav i trud partnera ponovo nađe put do srca. U mom slučaju, nikad mi do sad nije pružena "druga šansa". Ja ne mislim da su te devojke loše osobe, jednostavno nailazio sam na one koje ne pružaju nikad drugu šansu. Kao što sam rekao, bilo je tu i puno objektivnih uzroka, na njih čovek teško može da utiče. A subjektivne uzroke treba korigovati, koliko se može. Savršenstvo ne postoji. Što se tiče dileme da li treba pustiti voljenu osobu da ode ako to želi... ponoviću jednu lepu misao koju sam nedavno pročitao:" Kad neku osobu istinski i nesebično voliš, pokloni joj slobodu, ako to od tebe zatraži. Ako ti se sama/sam vrati, onda je to prava ljubav za ceo život". Ima nečeg u tome... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
Za Satine-meni se cini da imas posla sa mangupom  Smile ili si se *pravila blesava*,pa te provocira da se *probudis*.Prvo razluci sta je u pitanju,pa onda dalje...  Smile
Za Shogun-a-Sto se tice te lepe misli-nema ko sta kome poklanjati,sloboda postoji dali vi to nekome ili ne.Onaj ko zeli da ode,otici ce,pa makar vi dubili na trepavicama.Ne moze se niko zadrzati protiv njegove volje,a takve misli sluze ljudima za utehu da ako ih vec neko ne zeli ili ih ne dozivljava kao nesto posebno da se utese,jer su eto bili fini...
Ja sam pisala o situacijama u kojima se vecina nadje kada dodje do kriznih momenata,pa se jednoj strani cini da u toj vezi nema sta vise da trazi,pa se necka,razmislja o tome da ode...,a ponekad je potrebno da se druga strana *probudi* i podseti je da ima i te kako razloga za ostanak(AKO IMA RAZLOGA)...Ako ne,onda ni Bog tu ne moze pomoci!!!  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
Sloboda postoji, ali bi trebalo da postoji i minimum osećaja za pokušaje partnera/ke koji se bori da sačuva vezu. Kažem, trebalo bi da postoji.... ali, uglavnom nije tako. U većini slučajeva dominira sebična briga "za sopstvene interese i zadovoljstvo". Uostalom, nekome u vezi može početi da smeta partner/ka i iz čistog hira, ako je veza duga dolazi i do prezasićenosti. Mislio sam na tu situaciju, kad sam citirao misao. U jednoj vezi, uvek jedna strana izađe više povređena(naročito ona strana koja nije želela kraj veze), a ponekad obe strane izađu iz veze jako povređene. Sve zavisi... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
Jeste,uvek boli... Ali,opet se zalecemo nadajuci se najboljem,iako najcesce bude  Smile ...i kada se *oporavimo* a mi jopet,...,i jopet,... dok ne stanemo na ludi kamen  Smile 
(Ma,gde li je taj kamencic?!)
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
Ma sigurno je tu negde.... u cipeli! Smile Smile
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Blago kuci koju zaobidjem :D

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5996
Zastava Tako blizu a tako daleko
mob
Nokia 6130
Maa volii tee,samo se pravi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: povredjenost

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.