Upravo tako, počeli ste neku raspravu koja uopšte nije za ovu temu, mada i tema je sama po sebi ništa posebno i nema šta da se kaže pametno.. Ovaj Šekijev poster iz grupe Пујо Шотка?
Najace mi je kada neko prica o ideologiji, kao necem realnom, u politici 21. veka. Poslednji tragovi nekakvih ideologija su nestali padom Berlinskog zida.
« Poslednja izmena: 18. Avg 2013, 15:21:31 od Ic.xc.ni.ka »
@Nikola A ti si se vratio, ja sam se pitao gde si bio do sada. Vidim ovi tvoji na vlasti samo prave sranje.
Ultra levo ili Ultra desno isto sranje drugo pakovanje.
Seselj moze da upadne bilo gde, ali kasno na Kosovo stize, jos kasnije da promeni bilo sta. Nema on snage ni podrske da izbaci ovaj zahuhtali voz iz shina koji hrli ka propasti.
Pa i 2000. su radikali dobili 8% na izborima pa se za 6-7 godina popeli na 30-40%, ali dobro nisu više ista vremena i sve to jeste, ali možda se makar vrate u skupštinu..
Ultra je zlo (bilo levo ili desno), slazem se. Koliko sam nasao levi nacionalizam je iskljucivo antiglobalizam. Dakle, to nije ona nacionalizam koji promovise DSS i Dveri.
Slazem se, nasi politicari odavno se ne drze tih politickih ideologija i teorija, vec pricaju kako vetar duva. Npr. kada je DS ubedljivo pobedila 2008. sa listo "Za evropsku Srbiju) Toma odlazi iz SRSa sa pricom idemo u EU.
Seselje povratak nista nece promeniti. Ako SRS ni sa njim u Srbiji ne predje cenzus (a Seselj u Srbiji im je kec u rukavu), onda ce Seselj verujem obelodaniti nesto najcrnje za Nikolica makar i sam pao u provaliju. Verujem da od 2008. zivi samo da unisti Nikolica. Cak mislim i da mu SRS koja napreduje nije toliko vazna koliko mu je stalo do nazadovanja Nikolica.