Па у западним медијима се Слоба увек карактерише као националистички диктатор, иако је обична комуњара. Све у свему, СНС-у фале кадрови за реконструкцију, мене не би чудило да Шеки постане неки нови министар
Roki, vrlo dobro znam sta je levica, a sta desnica. SNS odavno ne prica one price koje pricaju nacinalisti. To sto se SPS zove "socijalisticka partija" to ne znaci da su levicari. Milosevic zaista nije bio levicar, vec nacionalista. On je taj koje je nacionalizam utuvio narodu u glavu.
Jednostavno glup si. Odakle ti to da levica iskljucuje nacionalizam? To su dve potpuno razlicite stvari. A u Jugoslaviji je uvek promovisan nacionalizam, samo sto je tada forsirana prica o Jugoslovenstvu, a onda su tokom gradjanskog rata Sloba, Tudjman itd. poceli da furaju svoju pricu, sto je i normalno obzirom na okolnosti.
I nema tu ko je sta za tebe. To je isto kao da ja napisem da je Dzet Li crnac.
У основи левице је расна, полна и материјална једнакост и оштро противљење било каквом облику национализма. Југословенство није национализам јер не постоји југословенска нација, то је само начин успостављања једнакости.
Што се тиче наших странака у задњих 20 година, СРС је десница и ЛДП је средина. Сви остали су најобичнији прагматски прелетачи који идеологију мењају у зависности од временске прогнозе.
Па зар постоји? Кад дођу неки плаћени Милови црногорци да причају како црногорски народ нема никакве везе са српским и како црногорска православна црква постоји вековима и како је црногорцима наметнут српски језик а црногорски са оним чомолунгма жј, шкљ, вљ словима забрањен за време краљевине СХС у коју су ступили тако што је српска војска окупирала Црну гору... зар је то национализам? Мени то делује само као добар виц, никако национализам.
Бошњачки и македонски стварно не бих коментарисао, просто је сувише смешно.
Што се тиче наших странака у задњих 20 година, СРС је десница и ЛДП је средина. Сви остали су најобичнији прагматски прелетачи који идеологију мењају у зависности од временске прогнозе.