Pa to je onda apsurd , ako sam upravu u sljedecem : Prvo predsjednik jedne drzave ako zeli da to ozbiljno bude mora biti predjsjednik svih njenih gradjana moa se naci u toj poziciji Ja mislim da svi ti stavovi Seselja s kojim se ti ne slazes jednostavno kompromituju sve njegove stavove Ti kazes u Srbiji : Seseljeva iskustva sa muslimanima poticu iz Bosne dakle velika je mogucnost da je taj njegov stav o muslimanima zasnovan na njegovu vlastitu iskustvu a ne tvom -- a ti uzimas da mu vjerujes
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.
ne zelim da mi seselj bude predsednik, nego se slazem sa njim u njegovom stavu o muslimanima i delimicno u njegovom stavu o hrvatima. Sta ti nije jasno?
Pa dobro slazes se sa Seseljem ali mu ne priznajes da ce uspjeti u svom navodnom politickom poslu Znaci li to da ga mozda iskoristavas mozda huskas dok ce on najvjerovatnije zavrsitiu zatvoru za dugi period
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.
Vidis ja mislim da znaci a reci cu ti zasto Gospodin sjedi u Hagu i dere se u Hagu ko vo, a ti u tome vidis samo stavove na koje ces da klimas ili pak ne glavom i to je tako Dakle ima tu necega nekorektnog i nedosljednog i ja mislim da je to neravnopravno jer ti naprosto kada imas nekog pjevaca ili pjevacicu pa joj kazes e bilo bi dobro da promjenis frizuru ona ce to i uraditi
Vidis ja mislim da znaci a reci cu ti zasto Gospodin sjedi u Hagu i dere se u Hagu ko vo, a ti u tome vidis samo stavove na koje ces da klimas ili pak ne glavom i to je tako Dakle ima tu necega nekorektnog i nedosljednog i ja mislim da je to neravnopravno jer ti naprosto kada imas nekog pjevaca ili pjevacicu pa joj kazes e bilo bi dobro da promjenis frizuru ona ce to i uraditi
Svaka sledeca poruka, u kojoj primetim minimum provokacija sa tvoje strane, rezultovace tvojim udaljavanjem sa foruma.