Ma jok, nikako pa ja sam rekao da je on za Banjaluke bio bi omiljen medju drustvom Banjalucana i jos vise Laktasana Bio bi najveca facaobozavatelj sirokih masa-- mislim siroke mase bi obozavale njega.
Da li vi znate da su narodi Balkana u tolikoj mjeri primitivni i sludjeni da bi za svakog lika koji se pojavi na politickoj sceni a koji nije nista drugo nego kafanska galamdzija pomislili da moze da bude politicki lider
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.
Da li vi znate da su narodi Balkana u tolikoj mjeri primitivni i sludjeni da bi za svakog lika koji se pojavi na politickoj sceni a koji nije nista drugo nego kafanska galamdzija pomislili da moze da bude politicki lider
Tesko, tu sam da nerviram spodobe kao sto si ti. Jadan je onaj ko pizdi u internet raspravi A, sve sto sam rekao, sam u pravu. Gde god su krocili "vadikali" tamo vise nema srba
« Poslednja izmena: 26. Avg 2013, 18:01:00 od Nikola 6724 »
Ovo je zanimljiva emisija Cirilice, i poslusajte bar prvih deset petnaest minuta i cucete o mnogim fenomenima u Srbijanskoj politici; odmah nakon razgovora sa fudbalerom, koji govori o i hvali Ibisevica, dolazi razgovor sa pravnikom i u jendom trenutku Milomi Maric govori o toj politickoj situaciji i dilemama.
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.