Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Povratak crkve u vojsku ~ Sveštenici vojna lica?  (Pročitano 9210 puta)
Ucesnik diskusija

Sve zene su kurve,izvini majko.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 69
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Budalastine ili ne, ko ce to da plati?
Bas me interesuje koliko li kosta  jedna dusa?
PS: nemoze sve u parama da se meri
« Poslednja izmena: 24. Mar 2007, 03:08:05 od radnaskela »
IP sačuvana
social share
samo teski udarci sudbine vracaju coveka na pravi put
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Vojska Srbije je rešila sve vitalne probleme, pa im je ostalo da još ovu stvar reše... ...

U mom kraju porodice VS stanuju u lokalima sa 120metara jednostrukog stakla od ukupno 60m2 jedne prostorije sa mini WCom, dok mi izmišljamo nepotrebne stvari.

Sećam se kad je u moju kasarnu JNA došla GINA inače je njen zadatak da kontroliše i ocenjuje lokalne oficire, a taj iz GINE inače pukovnik nam je, u prigodnom govoru za vojnike, rekao kako eto ova kasarna još uvek nema zatvoreni bazen (!!!!!!) a mi vojaci još uvek u odrpanim čojanim uniformama.

Sličan način razmišljanja još uvek opstaje u tom patrljku patrljka JNA koji se iz čiste nužde sada nazvao VS.

Naravno ne može sve parama da se meri a tako pogotovu razmišljaju oni koje tata i mama još uvek izdršavaju, pa misle da i država Srbija ima mamu i tatu koji sve plaćaju (novi model mobilnog ili hit-patike)
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 69
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Vojska Srbije je rešila sve vitalne probleme, pa im je ostalo da još ovu stvar reše... ...

U mom kraju porodice VS stanuju u lokalima sa 120metara jednostrukog stakla od ukupno 60m2 jedne prostorije sa mini WCom, dok mi izmišljamo nepotrebne stvari.

Sećam se kad je u moju kasarnu JNA došla GINA inače je njen zadatak da kontroliše i ocenjuje lokalne oficire, a taj iz GINE inače pukovnik nam je, u prigodnom govoru za vojnike, rekao kako eto ova kasarna još uvek nema zatvoreni bazen (!!!!!!) a mi vojaci još uvek u odrpanim čojanim uniformama.

Sličan način razmišljanja još uvek opstaje u tom patrljku patrljka JNA koji se iz čiste nužde sada nazvao VS.

Naravno ne može sve parama da se meri a tako pogotovu razmišljaju oni koje tata i mama još uvek izdršavaju, pa misle da i država Srbija ima mamu i tatu koji sve plaćaju (novi model mobilnog ili hit-patike)
E moj brate kad bi ti razumeo sta sam ja hteo reci sa tim, nebi ti u ovo doba sedeo za PC-om.
Pa nece sigurno taj tvoj internet ili playstation da ti besmrtnu dusu spasi Smile
« Poslednja izmena: 24. Mar 2007, 04:06:22 od radnaskela »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Postavlja se takođe problem dovoljnog broja osposobljenih sveštenika za službu u vojsci, a takvi naravno neće moći da makar u perspektivi dobiju neku bogatu parohiju sa darežljivim vernicima, već će doveka ostati na vojnoj plati i penziji.

Kombinacija da popovi SPS blagosiljaju komunističku vojsku? Pa to je rađeno '90tih i nije dalo željene rezultate u smislu novog tajnog oružja ili stvaranja super-vojnika koje neumoljivo slama protivničke vojske.

Navode se primeri sveštenika u vojskama NATO pakta, pa i mi se učlanimo u NATO sledeći takve primere. Ili smo jos na doktrini JNA o braći nesvrstanima i odbrani samoupravljanja, nisam obavešten!?
« Poslednja izmena: 24. Mar 2007, 04:53:19 od Imaginelo »
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Apple 15
Bas me interesuje koliko li kosta  jedna dusa?

Shvatas li ti sta si i koliko si lupio?  Smile

Citat
Pa nece sigurno taj tvoj internet ili playstation da ti besmrtnu dusu spasi  Smile

Vojnici kao i svi drugi gradjani drzave slobodni su da ispovedaju svoju veru u svoje slobodno vreme...
Mada, koliko sam ukapirala... Srbi bas i nisu neki vernici...
Sa svestenstvom se uglavnom srecu jednom godisnje o slavi i ako bas nemaju srecu na sahranama...
Tako da ta prica o besmrtnoj dusi[sic], bas i ne stoji... sta vise, ta prica se kosi sa prirodom vojske...
Vojnik nikako ne boze biti bezgresan... Ipak, njegov zadatak je da ubija neprijatelje - ljude....
A, dusu moze da opravlja i u najblizem hramu....

Tako da to jeste pitanje para, a ne isprazne demagogije...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 69
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Bas me interesuje koliko li kosta jedna dusa?

Shvatas li ti sta si i koliko si lupio? Smile

Citat
Pa nece sigurno taj tvoj internet ili playstation da ti besmrtnu dusu spasi Smile

Vojnici kao i svi drugi gradjani drzave slobodni su da ispovedaju svoju veru u svoje slobodno vreme...
Mada, koliko sam ukapirala... Srbi bas i nisu neki vernici...
Sa svestenstvom se uglavnom srecu jednom godisnje o slavi i ako bas nemaju srecu na sahranama...
Tako da ta prica o besmrtnoj dusi[sic], bas i ne stoji... sta vise, ta prica se kosi sa prirodom vojske...
Vojnik nikako ne boze biti bezgresan... Ipak, njegov zadatak je da ubija neprijatelje - ljude....
A, dusu moze da opravlja i u najblizem hramu....

Tako da to jeste pitanje para, a ne isprazne demagogije...
Ja pretpostavljam da si ti neki new age vernik(sektas najverovatnije), pa nisi valjda samo hiscanin kad se molis u crkvi i na svaku misu ides,po tome kako si ti sebi umislila da treba da da se ponasa vernik vidi se koliko plitko mislis i znas o "pravoslavlju".A to da dusu mozes da opravljas  u hramu, e takvo lupanje i ja odavno nisam cuo, iako to katolici praktikuju, kakva demagogija Smile
Pomoz Bog braco i sestre
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 
Ko oće da vidi popa ima crkvu.
Видиш,мањина си!Мораћеш малкице да чекаш... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Sve moderne vojske praktikuju vojne svestenike jer se time uvazavaju verska osecanja pripadnika oruzanih snaga...ako moze u Hrvatskoj, BiH i Rumuniji..zasto ne bi i u Srbiji
Данило, не могу да верујем да сам се коначно бар по једном питању сложио са тобом?!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Apple 15
Citat
Ja pretpostavljam da si ti neki new age vernik(sektas najverovatnije), pa nisi valjda samo hiscanin kad se molis u crkvi i na svaku misu ides,po tome kako si ti sebi umislila da treba da da se ponasa vernik vidi se koliko plitko mislis i znas o "pravoslavlju".A to da dusu mozes da opravljas  u hramu, e takvo lupanje i ja odavno nisam cuo, iako to katolici praktikuju, kakva demagogija Smile
Pomoz Bog braco i sestre

Sto bi rekao narod: udario si ... glavom o ledinu...

Nisam ni new age, ni bilo kakav drugi vernik...
Ja sam samo gradjanka ove drzave koja placa porez i koja zeli da taj porez bude usmeren za resavanje nekih gorucih, pre svega, socijalnih problema... dece, zena, vojnika, svejedno...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Anea,

Da li ti je poznato da u bolnici Sveti Sava funkcionisu casne sestre i pomazu pacijentima? Zar ima nesto lose u time?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.