Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Povećajte grudi pa ćete pronaći dečka  (Pročitano 35390 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Gledajte, sve i da mi neko kaze da su mi grudi\dupe\nos\podvaljak uzasni ja ne bih na operaciju. Bas iz inata Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa ako bih ja nečim stvarno bila zadovoljna, svakako ne bih pristala na takav kompromis.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Sony 
ali svesno ili podsvesno, moje mišljenje je da hoćeš da ga središ jer smatraš da ćeš bolje izgledati bez njega prevashodno u očima drugih, jer na kraju krajeva se sve na to svodi - kako izgledamo u očima drugih.

+1

A sta se desava ako je nama nesto nase skroz prihvatljivo, a partneru se ne svidja?  Smile  Ja licno mislim da nikad ne bih mogla da pristanem na takav ''kompromis'' i da menjam nesto drasticnije zbog nekog drugog ako meni odgovara  Smile

+1

Ako vas je partner odabrao zbog fizičkog izgleda i želi da ostarite zajedno tako što će žena da ide sa vremena na vreme na "generalku" onda kakav je to partner? Ja nikad ne bi to radio ženi. Smile Svi starimo, šta sada? Ajde da u 60 izgledam ko da imam 30 (doduše ja imam gen mladolikosti, kod mene u porodici su svi naizgled mladi). Zašto? Zar nije bolje - zdrav život, vežbe, vođenje računa?

A za penis, ja prvi ne bi menjao veličinu svoga. Muškarčev "ponos" koristi krv organizma pri erekciji, što duži, više krvi se koristi tokom odnosa. To sa produženjem đoke je za mene medveđa usluga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Vi ne mozete da shvatite da ne rade sve zene svesno/podsvesno to zbog drugih, a kada biste znali sta sve zene vide lose na sebi to bi vam i bilo jasno...Odnosno, ljudi primecuju na sebi mane koje drugi ljudi u zivotu ne bi uocili a njima uzasno smetaju, samim tim to nema nikakve veze sa drugim ljudima... I da te neko ubedjuje milion puta da ti neka korekcija ne treba i da je ta mana oju ti vidis trip, ti bi svejedno to uradio zato sto TEBI smeta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Pa ako bih ja nečim stvarno bila zadovoljna, svakako ne bih pristala na takav kompromis.

Naravno. U suprotnom upotrebiti argument: i tebi je mali pa se ne bunim\vidjala sam vece  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Nokia 
Citat
Ako vas je partner odabrao zbog fizičkog izgleda i želi da ostarite zajedno tako što će žena da ide sa vremena na vreme na "generalku" onda kakav je to partner? Ja nikad ne bi to radio ženi.

Pa ti ne bi to radio zeni, ali zena sama sebi bi, kako ne shvatas??? Sta je lose u tome sto zena zeli da izlgleda sveze i zategnuto? Jel ti mislis da je to nesto uzasno lose? Ako mislis onda si egoista i to pravi. Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ze, ne znam da li zaista veruješ da bi to uradila zbog sebe i da bi sebi izgledala lepše ili je to samo priča za forum i ostale... ali svesno ili podsvesno, moje mišljenje je da hoćeš da ga središ jer smatraš da ćeš bolje izgledati bez njega prevashodno u očima drugih, jer na kraju krajeva se sve na to svodi - kako izgledamo u očima drugih.

Prica za forum ...  Smile

Ja pocinjem da se ozbiljno preispitujem majke mi .. da li je globalno prosireno misljenje da se sve radi zbog utiska na druge  Smile i kad napises nesto onako kako mislis, kazu ti da je to prica za forum, valjda zato da "forum" ima bolje misljenje o tebi .. jer to je jedino vazno. Sta ce Pera koga nikad u zivotu necu upoznati, sa nekog kurcevog foruma da misli o meni  Smile  

Ako kazem da se ne svidja meni, to znaci da se ne svidja meni. Ja nisam ruzna osoba koja ne moze da nadje decka ako ne operise podbradak. Daj malo sad realno. Da li stvarno mislis da ja zelim da uradim plasticnu operaciju necega sto se maltene ne primecuje, sto izgleda samo ja primecujem, zato da bih se dopala drugima?  Nemoj molim te da pises takve stvari.. to nema veze sa zivotom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ne ne ne, bitno je da muskarci mogu da zele za sebe neku cvrstu, zategnutu, zgodnu, sa dobrim dupetom, vecim grudima i trbusnjacima u najavi za sebe a zena ne sme da zeli sve to za sebe(ili sta god po nekoj zeni znacilo dobro izgledati), zato sto je ona onda sujtna, nesigurna, ne neguje unutrasnju lepotu i tako dalje i tako blize  Smile

Da li stvarno mislis da ja zelim da uradim plasticnu operaciju necega sto se maltene ne primecuje, sto izgleda samo ja primecujem, zato da bih se dopala drugima?  Nemoj molim te da pises takve stvari.. to nema veze sa zivotom  Smile

Ja mislim da je to nemoguce objasniti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Jeste, sta forum misli.....puca mi ona stvar Smile
Mada, ovde itekako ima tih bolesnica. Kvare opustenim curama prosek  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.628.0
mob
I-mate 30 Pro
Jeste, sta forum misli.....puca mi ona stvar Smile
Mada, ovde itekako ima tih bolesnica. Kvare opustenim curama prosek  Smile

Sandra Zmaj  Smile

Treba otvoriti temu sta forum misli....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.