Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Povećajte grudi pa ćete pronaći dečka  (Pročitano 35383 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
I rekla sam da ne mora uvek musko misljenje da bude podstrekac, da postoje zene (ljudi) kojima je njihovo misljenje najvaznije i da zato rade neku korekciju za sebe, da bi se osecali bolje.
I nema nista lose u tome samo prihvatite da to radite iz sopstvenog nezadovoljstva i da bi se osecali bolje. Ako si zadovoljan sobom neces menjati nista na sebi. Ako si zadovoljan poslom kojim se bavis neces ga menjati. Menjaces nesto samo u slucaju da ti ne odgovara i nisi zadovoljna( grudi zbog velicine ili oblika, posao zbog manjeg ili rasporedjenijeg radnog vremena ili bolje plate)

Niko ovde nije ni rekao da ima bilo sta protiv vestackih sisa (toliko o trpanju reci u usta  Smile ) . Rekli su samo da je zena nezadovoljna sobom ukoliko zeli nesto da menja. Sutradan da mi devojka ili zena zeli vestacku operaciju grudi naravno da bih je podrzao ali naravno da joj ne bih nametao bilo sta. Radi to zbog sebe i to je u redu. Njena je stvar

Cisto smatram da je upravo to nezadovoljstvo pokretac a neki ovde pricaju da mozes da budes zadovoljan ali da menjas nesto a to je nemoguce. Zbog toga svog stava sam i zapoceo raspravu ali to je izgleda nemoguce objasniti nekima ovde Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Sony 
Citat
Ako vas je partner odabrao zbog fizičkog izgleda i želi da ostarite zajedno tako što će žena da ide sa vremena na vreme na "generalku" onda kakav je to partner? Ja nikad ne bi to radio ženi.

Pa ti ne bi to radio zeni, ali zena sama sebi bi, kako ne shvatas??? Sta je lose u tome sto zena zeli da izlgleda sveze i zategnuto? Jel ti mislis da je to nesto uzasno lose? Ako mislis onda si egoista i to pravi. Smile

Pa nek seče sebi grudi, nije me briga, ja sam samo dao mišljenje da ne bi naterao svoju suprugu na nož. A nije li tema Povećajte grudi pa ćete naći dečka? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
kako volim pricu o nekim tamo Smile uvek se prica o nekim tamo, a kad pitas koji su to, svi cute Smile

Uvek su neke tamo licemerne, uvek su neke tamo drolje, uvek su neke tamo debele, uvek su neke tamo ruzne, uvek su neki tamo iskompleksirani, uvek su neki tamo manijaci Smile

Volim ovaj forum jebote Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Nokia 1800
Ako se zivot svodi samo na osnovne potrebe... zasto svi ne zivimo pod satorom, nosimo zivotinjske koze, jedemo bobice (o, da... to bi neki voleli) i kotrljamo se niz brdo?

Izvini, šta fali šatorima, životinjskim kožama i bobicama...?  Smile

Citat
Jao kad bi izmislili povecavanje kitice mogu samo da zamislilm koliki bi to bili redovi nesrecnih muskaraca...

E ja bih namerno ostavio mog malog smokija jer znam da će se žene brzo zasititi pendreka  Smile

Nego, tema:

Ako moja devojka bude u nekom trenutku nezadovoljna sobom, što je ne bih podržao... Naravno, nikad ne bih nagovarao devojku da ode na estetsku hirurgiju, to se podrazumeva...

U slučaju da ispadne ''lepša'' i sebi i meni, to je onda double win
Ako ispadne lepša sebi, a meni je bila lepša pre operacije, rekao bih joj to... Znači ružnija si (-), ali nije ništa u našem odnosu otišlo u minus pošto si ti zadovoljna a ako si ti zadovoljna, srećan sam zbog tebe i to je plus (+)... Tako da smo na (pozitivnoj) nuli  Smile
Naravno, mnogo toga zavisi i od prirode i obima zahvata...
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Jeste, sta forum misli.....puca mi ona stvar Smile
Mada, ovde itekako ima tih bolesnica. Kvare opustenim curama prosek  Smile

Sandra Zmaj  Smile

Treba otvoriti temu sta forum misli....

Naravno da sam Zmaj kad kazem uvek sta mislim  Smile
Retko je to ovde  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8
Nemam ništa protiv da svako ko smatra da mu je takav zahvat potreban, bilo iz čisto estetskih, fizičkih razloga, bilo iz psihičkih, to i uradi. Ne postoje estetski savršeni ljudi, oni koji su tome blizu čine par procenata populacije. Svako ko kaže da ne bi uradio plastičnu operaciju i promenio nešto na svom telu kada bi imao priliku-laže, svi žele da budu lepi i privlačni.
A ionako će to za par decenija (ako preživimo 2012 Smile) postati kao odlazak kod zubara, bar u razvijenom delu sveta.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ja mislim da je to nemoguce objasniti...

Ja sam bar pokusala, eto bar nesto   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
OKI  Smile Smile Smile

se sećaš dresova iz tog vremena? Dražen Bolić, Niša Saveljić, Savo  Smile

Pa zato sam i metuo u potpis Smile

Ubedljivo najbolji dresovi ikad.

Ako nekog stvarno volis, onda zelis da on bude srecan, a cime ce to postici manje je bitno

Slazem se Smile

A slazem se i sa Bukijem... podrzavam silikone bilo gde.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Citat
Ja pocinjem da se ozbiljno preispitujem majke mi .. da li je globalno prosireno misljenje da se sve radi zbog utiska na druge i kad napises nesto onako kako mislis, kazu ti da je to prica za forum, valjda zato da "forum" ima bolje misljenje o tebi .. jer to je jedino vazno. Sta ce Pera koga nikad u zivotu necu upoznati, sa nekog kurcevog foruma da misli o meni

to sam rekao jer sam stekao utisak da ovde ljudi lažu i to dosta, a zašto to rade ne znam niti želim da ulazim u to.

dobro, ako nije svesno laganje, onda je podsvesno  Smile

Citat
Daj malo sad realno. Da li stvarno mislis da ja zelim da uradim plasticnu operaciju necega sto se maltene ne primecuje, sto izgleda samo ja primecujem, zato da bih se dopala drugima?  Nemoj molim te da pises takve stvari.. to nema veze sa zivotom

Svak ima svoje tripove. Vidiš ja sam recimo imao drugi problem, ali princip je isti. Od dva prednja keca sekutića, jedan je bio malo kraći nego drugi. To nije bilo ništa strašno, samo eto nisu bili identične dužine i mene je to nerviralo pa sam u želji da ih izjednačim, stavio navlaku na taj zub.

E sad, za razliku od tebe ja sam svestan zašto sam to uradio. Zub je bio potpuno zdrav i nije bilo potrebe za tim, ali sam jednostavno želeo to da uradim, ne zbog sebe, već da bi drugima to izgledalo savršeno.
Što bih ja zbog sebe to radio, zub je bio potpuno zdrav i funkcionalan. Smetala mi je činjenica da bi nekome to moglo da izgleda čudno i odbojno. Neko će se začuditi, ali kažem ti... svak ima svoje bubice.

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Svako ko kaže da ne bi uradio plastičnu operaciju i promenio nešto na svom telu kada bi imao priliku-laže, svi žele da budu lepi i privlačni.

A i ovo je malo tuzna cinjenica, sto je ljudima uvek lepo i privlacno ono sto nije na njima samima...Tudje-sladje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.