Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Повампирени комунизам (сатанизам) у Београду  (Pročitano 13827 puta)
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung S7
Nije trebalo da se krsti na času i tu je profesor u pravu, samo što on nije pomahnitao zato što nije u redu krstiti se, klanjati se, ili izvoditi bilo kakve druge verske činove na času, već zato što je radikalni ateista.

Ja se nikada ranije nisam krstio kada prođem pored crkve, jednostavno sam smatrao da to nije potrebno. Ali u zadnje vreme krstim se u inat u svakoj prilici, na ulici, u prevozu, u kolima, na poslu i to tri puta, a ako neko pogleda onda ponovim još jednom.

I to te svrstava naravno gde? Da kazem one koji svima teraju inat. Po istom principu bi ja voleo da svi koji nisu religiozni nose neka updljiva oblezja samo da nerviramo vas ostale.

Mene ne zanima tvoje religiozno opredelenje, niti bilo kog drugog, niti me zanima šta će ljudi raditi na ulici ili gde već. Nosite šta hoćete i radite šta hoćete, sve dok ne kršite zakon, javni red i mir, bla, bla... ne interesuje me i nemam ništa protiv. Sve dok nije zakonom zabranjeno krstiti se, krstiću se gde god mi padne na pamet. Neki ljudi daju previše sebi za pravo da se mešaju u tuđe živote.

Znaci ne bi se mesao da neko izvodi satanisticke rituale pored tvoje kuce/stana?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49775
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Srbija je sekularna drzava. Kome se ne dopada, pravac Saudijska Arabija, Malezija ili Iran.

И шта то значи у овом случају? Имамо вјеронауку. У школи дјеца и уче како да се крсте. Према томе овакви догађаји никако не могу грубо кршити актуелни договр Цркве и државе.  

Dok devojcica ispoljava radikalni verski fanatizam, to nikome ne smeta (jedina se ona krsti na casu geografije), dok profesor koji je ukori zbog toga biva razapet na krst.

Само ће анти-теиста на људе који се крсте гледати као на радикалне вјерске фанатике. И по мени таквима фали даска у глави.  
« Poslednja izmena: 20. Sep 2012, 11:23:26 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Apple 15
To sto se ona prekstila nije radikalni verski fanatizam. To je pokondirenost.

Doduse, ocigledno si ti jos jedan od fanatika koji ne mogu da vide razliku Smiley

Citat
И шта то значи у овом случају? Имамо вјеронауку. У школи дјеца и уче како да се крсте. Према томе овакве ствари никако не могу груб кршити актуелни договр Цркве и државе.   

Izborni predmet. Nije obavezan.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung S7

Dok devojcica ispoljava radikalni verski fanatizam, to nikome ne smeta (jedina se ona krsti na casu geografije), dok profesor koji je ukori zbog toga biva razapet na krst.

Само ће анти-теиста на људе који се крсте гледати као на радикалне вјерске фанатике. И по мени таквима фали даска у глави.  

Dobro de, ajde nemoj odma po glavi, ciko plavi! Kazem jedino se ona prekrstila na casu, a sigurno ima i druge verske decice tamo.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Nije trebalo da se krsti na času i tu je profesor u pravu, samo što on nije pomahnitao zato što nije u redu krstiti se, klanjati se, ili izvoditi bilo kakve druge verske činove na času, već zato što je radikalni ateista.

Ja se nikada ranije nisam krstio kada prođem pored crkve, jednostavno sam smatrao da to nije potrebno. Ali u zadnje vreme krstim se u inat u svakoj prilici, na ulici, u prevozu, u kolima, na poslu i to tri puta, a ako neko pogleda onda ponovim još jednom.

I to te svrstava naravno gde? Da kazem one koji svima teraju inat. Po istom principu bi ja voleo da svi koji nisu religiozni nose neka updljiva oblezja samo da nerviramo vas ostale.

Mene ne zanima tvoje religiozno opredelenje, niti bilo kog drugog, niti me zanima šta će ljudi raditi na ulici ili gde već. Nosite šta hoćete i radite šta hoćete, sve dok ne kršite zakon, javni red i mir, bla, bla... ne interesuje me i nemam ništa protiv. Sve dok nije zakonom zabranjeno krstiti se, krstiću se gde god mi padne na pamet. Neki ljudi daju previše sebi za pravo da se mešaju u tuđe živote.

Znaci ne bi se mesao da neko izvodi satanisticke rituale pored tvoje kuce/stana?

Pozvao bih policiju. Satanistički rituali spadaju u narušavanje javnog reda i mira. Ako policija ne bi došla, upucao bih ih. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung S7
Ne razumem, rekao si da te ne dotice necije versko opredeljenje? Da svako moze da radi sta hoce. Recimo da ta osoba nosi naopaki krst i crta one pentagrame po asfaltu? Takvu bi osobu uhapsio ili upucao?

Dok sebe koji ocigledno mlataras rukama najmanje 10 puta dnevno samo da bi nervirao slucajne prolaznike koji ne dele tvoju konfesiju, sebe smatras osobom koja ne remeti red i mir?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49775
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Citat
И шта то значи у овом случају? Имамо вјеронауку. У школи дјеца и уче како да се крсте. Према томе овакве ствари никако не могу груб кршити актуелни договр Цркве и државе.  

У Српској је вјеронаука обавезан предмет. Па према томе нема потребе ићи у С.Арабију. Smile
« Poslednja izmena: 20. Sep 2012, 11:35:16 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Ne razumem, rekao si da te ne dotice necije versko opredeljenje? Da svako moze da radi sta hoce. Recimo da ta osoba nosi naopaki krst i crta one pentagrame po asfaltu? Takvu bi osobu uhapsio ili upucao?

Dok sebe koji ocigledno mlataras rukama najmanje 10 puta dnevno samo da bi nervirao slucajne prolaznike koji ne dele tvoju konfesiju, sebe smatras osobom koja ne remeti red i mir?

Sve dok to ne rade ispred moje kuće, zabole me ćoše šta će da nose i šta će da crtaju po asfaltu. Neka žrtvuju nevinu kozu negde drugde. Smile
A sad ozbiljno. Ne krstim se kad prođem pored crkve, bar ne uvek, post sa prethodne strane je bio test za pecanje radikalnih atesita. Stvar je opšte kulture ne istresati svoje religiozno opredelenje na svakom mestu i ne nametati ga drugima, a tolerancija prema vernicima, ili atesitima je odraz inteligencije i kućnog vaspitanja.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Apple 15
Citat

У Српској је вјеронаука обавезан предмет. Па према томе нема потребе ићи у С.Арабију. Smile

Pa, uvek je to tako.. biti veci papa od pape...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung S8 Plus
To sto se ona prekstila nije radikalni verski fanatizam. To je pokondirenost.

Doduse, ocigledno si ti jos jedan od fanatika koji ne mogu da vide razliku Smiley

Citat

Pokondirenost? Mozda vera?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.204 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.